Gość: detritus IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 19:02 Ktorys z absolwentow LO4 tutaj bywa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: detritus Re: LO4? IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 21:48 To juz nie czuje sie osamotniony ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borek Re: LO4? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 23:03 Bywa, bywa zadorys@wp.pl Może mieliśmy wspolnych nauczycieli, znajomych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: LO4? IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 23:16 A kiedy konczyles liceum? Wspolnym nauczycielem zapewne byl moj wychowawca - pan Ambrozko (w koncu pracowal tam sporo lat). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: LO4? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.02, 23:35 "strzelec" Ambrożko jescze pracuje w LO4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: LO4? IP: *.*.*.* 02.01.02, 15:36 Z LO4 znam niejakiego Wasyla:) A to z racji sportu jaki kiedys uprawialem. Macie o nim jakies ciekawe historie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: LO4? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 17:54 "wasyl" Wasilewski? W porzadku gosc. Bylem zwolniony z wiekszosci zajec w-f po tym jak w trakcie skokow przez skrzynie zdarzylo mi sie jej gorna polowe przesunac soba o jakies dwa metry :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borek Re: LO4? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 21:40 Matura w 2000 Wychowawcy Reddig Taźbierski Inni Szatkowski Olejnik (duet wf+chemia) Jakubek Ambrozko ;) Dyrektor Prażmo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: LO4? IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 22:30 A to sie troche rozminelismy ;) Mature zdawalem w 1996 roku, a z nauczycieli pamietam oczywiscie Ambrozko (w koncu, byl moim wychowawca :o)), Chojnowska, Olejnik, Swiderska, Gorajczyk, Wasilewskiego, Zawilskiego... Reszta jakby uciekla z pamieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags Re: LO4? IP: *.moodys.com 09.01.02, 11:08 Czy mowicie o Adamie Wasilewskim? Ja z nim chodzilam do podstawowki (siodemki). Z tego co wiem to ozenil sie z Rosjanka i mieszkal na Baltyckiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LP® Re: LO4? IP: *.pppool.de 05.03.02, 23:59 Gość portalu: Mags napisał(a): > Czy mowicie o Adamie Wasilewskim? Ja z nim chodzilam do podstawowki > (siodemki). Z tego co wiem to ozenil sie z Rosjanka i mieszkal na Baltyckiej... A ja chodzilem z jego bratem Darkiem do sp.7 (podobno zginal w wypadku samochodowym ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: LO4? IP: *.stawiguda.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 13:20 A Saksa nikt z was nie pamięta, to dopiero facet. Mi przez te cztery lata sen z powiek spędzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: LO4? IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 23:09 Na szczescie: a) faceci z reguly nie spedzaja mi snu z powiek, b) polski mialem z Chojnowska ;o)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laurus Re: LO4? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.11.13, 19:40 mgr. Renata Chojnowska pod koniec lat 90-tych (97-98r.) wpadła na ul Wyszyńskiego pod busa. Biologicznie przeżyła ale jej mózg uległ znacznym uszkodzeniom i jedynie podstawowe funkcje życiowe funkcjonowały....jednym słowem warzywko. Przez wiele lat leżała w jakimś ośrodku (Niebieski Parasol czy coś takiego). Zmarła 25 sierpnia 2011r. (www.pozegnania.net/11184535) Jej mąż poślubił nową panią i ona też uczy jęz.polskiego w LO4 Odpowiedz Link Zgłoś
warzywicho Re: LO4? 19.02.02, 17:17 Czy pamięta ktoś jeszcze Marczaka od PO? Ciekawy facet był. Podobno maniakalnie lubił młodzież, zwłaszcza tę płci nadobnej. No i Melchiora! Wielu łzy przez niego wylewało. Do dzisiaj na sam dźwięk tego imienia (z szacunkiem dla Wańkowicza) oblewa mnie pot. Acha, był jeszcze druh Baszyński, agent PZPR w szkole. To było na początku lat 80-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crobert Re: LO4? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 13:57 Jak można zapomnieć Melchiora ( jeszcze parę lat później widziałem go pomykającego na rowerze przez Olsztyn ). Mój zestaw nauczycieli: Arcimonowicz, Gorajczyk, Kapczyńska, Taźbierski, Ambrożko - wychowawca. Co za wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
warzywicho Re: LO4? 21.02.02, 16:15 W mojej klasie, przynajmniej w początkowym okresie nauki, po przeciwnej stronie barykady zasiadali: polonistka a zarazem wychowawczyni prof. Gugała (sorry za Pasym), dyrektor w roli matematyka Tarlecki, wyrozumiała rusycystka Kujawa, anglistka „pershing” Naruć, fizyki uczył Makarski, chemii Olejnik, historii Giergielewski - człowiek z Kuratorium Oświaty, biologii oczywiście Mikołajski vel Melchior, geografii Monkiewicz, PO Marczak (jego dowcipy był raczej niskiego lotu), plastyki Radzki, WT ...(?) – rzadko bywałem, WF-u Truszkowski – a tu bywałem zawsze, no i WR-u niezapomniana profesor Słowik - specjalistka od perfum. Kto jeszcze pamięta ten skład? Liczę na odzew mojej byłej klasy. Której? To może być ciekawa zagadka. Pozdrow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: LO4? IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 21:20 Z tego co piszesz wynika ze uczyles sie duzo wczesniej niz ja :o) Z nazwik ktore podales znam Olejnik i Kujawe - z tym ze odnosnie Kujawy ostatnim przeze mnie uzytym slowem boloby "wyrozumiala" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: LO4? IP: *.180.122.145.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.11.13, 21:43 Ponadto matematyki uczyła tu pani Kokowska, polskiego pani Sośnicka a historii pani Mościcka. Ale tych czasów to pewnie już nikt tu nie pamięta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: LO4? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.11.13, 14:25 Nooo... nie przesadzaj... jeszcze nie umieramy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z klasy Re: LO4? IP: *.31.100.114.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.04.14, 15:31 I - IVb 1979-1983 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: LO4? IP: *.sgh.waw.pl 06.03.02, 18:19 warzywicho napisał(a): > Czy pamięta ktoś jeszcze Marczaka od PO? Ciekawy facet był. Podobno maniakalnie > lubił młodzież, zwłaszcza tę płci nadobnej. No i Melchiora! Wielu łzy przez > niego wylewało. Do dzisiaj na sam dźwięk tego imienia (z szacunkiem dla > Wańkowicza) oblewa mnie pot. Acha, był jeszcze druh Baszyński, agent PZPR w > szkole. To było na początku lat 80-tych. Marczak? W drugiej polowie lat 90-tych uczyl PO w LO1. Tez lubil babeczki. Kolezanka z duzym biustem co i raz robila mu pokazy:) W koncu dostala 6 na koniec:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: LO4? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 11:19 Czy w naszej szkole uczą jeszcze M.Śpiewak(j.polski),H.Letkiewicz (matematyka),p.Długosz(geografia)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: LO4? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 08:06 Czy wiesz, że nasze LO ma swoją stronę? Polecam www.4lo.wim.pl Odpowiedz Link Zgłoś