IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.03, 00:39
Siedze na dyzurze i jest mi smutno
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: Ratunku 24.07.03, 04:54
      A ja siedze w biurze i tez mi smutno...
      Posmucmy sie razem - bedzie weselej;)))
      • toja77 Re: Ratunku 24.07.03, 18:25
        Siedzicie jeszcze???
        • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 21:39
          Ja juz wrocilem do domu, ale niewyspany.
          • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 21:50
            to życzyć ci dobrych snów
            • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 21:51
              Dziekuje, ale czesto jak jestem zmeczony, to nie moge zasnac, moze
              znacie jakis sposob, liczenie baranow nie pomaga.
              • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 21:56
                ja polecam gorzkążołądkową - tak łyczek
                lub zimne piwo i gorącą kobietę - może być ?
              • angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 21:56
                Ja nigdy nie mam problemow z zasnieciem jesli spie w swoim lozku,ale jak
                ostatnio pojechałam w odwiedziny do mamy i spałam w juz nie-swoim łozku-(dawne
                czasy)- niestety noce nieprzespane-koszmar-wrosiłam do domu i odespałam to
                pewnie powietrze Olsztyna:)))
                • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:00
                  to fakt, ja w Olsztynie też nie przespałam nocy , ale koza chyba śpi w swoim
                  łóżku - może ma problemy i żyje w stresie ?
                • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:00
                  Gorca kobieta? Przepraszam ale co to ma wspolnego z zasnieciem?
                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:04
                    Gość portalu: koza napisał(a):

> Gorca kobieta? Przepraszam ale co to ma wspolnego z zasnieciem?

chyba chodzi o wysiłek i luz
                    pewnie nie jesteś zmęczony, że nie możesz zasnąć - pełni księżyca też nie ma
                • thor_tr Re: Ratunku 24.07.03, 22:01
                  Również nie mam z tym kłopotów.Wystarczy jak oczyszczę umysł i nie myślę o
                  niczym,wtedy jest ok.
                  :-OOOOOO
                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:04
                    thor_tr napisał:

> Również nie mam z tym kłopotów.Wystarczy jak oczyszczę umysł i nie myślę o
                    > niczym,wtedy jest ok.
                    > :-OOOOOO
                    A z czego oczyszczasz umysl? Z wyrzutow sumienia?
                    • thor_tr Re: Ratunku 24.07.03, 22:07
                      Hihi.No coż....młodość ma się jedną;-)))))
                      A tak serio to ze wszystkich myśli,zmartwień itd.
                      • Gość: d.d Re: Ratunku IP: *.Red-80-25-188.pooles.rima-tde.net 07.08.03, 23:14
                        thor_tr napisał:

> Hihi.No coż....młodość ma się jedną;-)))))
                        > A tak serio to ze wszystkich myśli,zmartwień itd.

oo
                • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:01
                  angela-rt napisała:

> Ja nigdy nie mam problemow z zasnieciem jesli spie w swoim lozku,ale jak
                  > ostatnio pojechałam w odwiedziny do mamy i spałam w juz nie-swoim łozku-
                  (dawne
                  > czasy)- niestety noce nieprzespane-koszmar-wrosiłam do domu i odespałam to
                  > pewnie powietrze Olsztyna:)))
                  Wlasnie o to chodzi, ze obce lozko itd. nie sprzyaja zasnieciu.
                  • angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 22:05
                    Wiesz co Koza podczas zasypiania mysl sobie o czyms przyjemnym,np jakichs
                    pragnieniach marzeniach itp. wyobrazaj sobie jak to by bylo gdyby sie
                    spełniło,co bys zrobił jak bys zył...mysl tak długo upajaj sie szczesciem w
                    fantazji-a zasniesz,ja tak robie i zawsze licze na super sny i nie wiem kiedy
                    odlatuje w ramiona snu:)
                    • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:07
                      Chyba wtedy bym nie zasnal przez tydzien.
                      • angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 22:07
                        no co Ty pomarzyc zawsze warto:)))
                        • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:10
                          A o czym marzysz najczesciej?
                          • angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 22:19
                            O tym jak .......wiesz tak na forum ..dziwnie
                          • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:20
                            Koza - chyba uśpiłeś Angelę, bez marzeń padła
                            • angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 22:21
                              nie,nie spie tylko robie jeszcze pare innych rzeczy w necie i tak z doskoku:)
                              • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:24
                                Boisz sie czy wstydzisz mowwic o marzeniach?
                                • angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 22:33
                                  Nie nie boje sie i nie wstydze,ale czasami czytają to takie oszołomy i ....eh
                                  szkoda gadac,ale powiem Ci o takiej wizji-Mieszkam na wsi koło Olsztyna jest
                                  pięknie,bo na odludziu a bliziutko do ludzi,las,łąki ja w ogrodzie sadze
                                  nastepne kwiaty,zbieram własnorecznie posianą marchewke,opalam sie,witam gości
                                  wszyscy czują sie tu dobrze,mam spizarnie z wyrobami własnej roboty..jest
                                  błogo,cisza i rodzina i przyjaciele-lato,potem jesien piekna złocista,siedze na
                                  taraie pije kawe i patrze na liscie,na zasuszone grzyby,mam juz na sobie gruby
                                  wełniany sweter bo wiatr wieje i zima daje znac ze przyjdzie,potem zima
                                  wigilja,piekna drzewo z lasu,rodzina przy stole i jadło ktore sama
                                  upichciłam,sylwester ognisko moze jakis kulig,i nagle piekna wiosna-ah ale
                                  odleciałam
                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:37
                                    Pieknie!! Mam temat do marzen przed zasnieciem.
                                    • angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 22:38
                                      Ciesze sie mam nadzieje ze pomoze mi pomaga:)
                                      • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:45
                                        Moze tylko zmienie Mazury na jakies gory.
                                        • angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 22:53
                                          A widzisz ja nie lubie gor,zle sie w nich czuje to chyba sprawa cisnienia,ale
                                          łeb mi rozwala,a jesli chodzi o Mazury mimo krecenia w kosciach-uwielbiam -i te
                                          nasze wioseczki-miodzio
                                          • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:56
                                            Lubie gory, mozna po nich chodzic, Mazury tez piekne, ale jak sie
                                            na nich mieszka, to juz nie trzeba o nich marzyc.
                                            • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:58
                                              i jak wam idzie , senni już jesteście ?
                                              Może ja zacznę liczyć te baranki - 1 juz jest !
                                            • angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 22:59
                                              ja marze o mazurach jakich nie mam,marze o czyms do czego daze całym sercem i
                                              działaniem,marze o spokoju o przyrodzie o zapachu takim ...marze o klimacie nie
                                              o mijscu,ale wybieram miejsce z premedytacja bo gory piekne ale ja tam nie moge
                                              zyc a tu miejsce szczęsliwosci
                                              • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 23:01
                                                Marzysz z pasja, wiec jestem pewien ze marzenia spelnia sie, zycze
                                                Ci tego z calego serca!
                                                • angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 23:04
                                                  Nie dziekuje...aby nie zapeszyc,ale zrobie wszystko:)
                                                • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 23:04
                                                  drugi baranek
                                                  • angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 23:06
                                                    jeszcze nie spie,ale jak tak sobie dalej pomarze kto wie???
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 23:06
                                                    Ilu barankow potrzebujesz do zasniecia, a moze jednego duzego BARANA?
                                                  • angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 23:07
                                                    uhihihihih
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 23:12
                                                    trzeci baranek i koniec - jutro praca na patelni coraz gorsz - dobranoc wam
                                                    koza zamiast tak rozmawiać wpadnij na piwo do eNki
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 23:15
                                                    Wpadne na pewno. Dobranoc.
                                                  • angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 23:17
                                                    Koza bede po 17.00.
                                                  • lustroo Re: Ratunku 25.07.03, 07:39
                                                    Żeby zasypiać normalnie trzeba zredukować stresy - do tego potrzebni są
                                                    znajomi, przyjaciele. Nie spałam tygodniami. Teraz jak tylko przyłoże głowę do
                                                    poduszki to odlatuję. I cieszę się, że TYCH LUDZI właśnie poznałam TUTAJ i
                                                    dziękuję im za to,że ... po prostu za to, że...., że SĄ. :)))
                                                  • lustroo Re: Ratunku 28.07.03, 07:43
                                                    I tak to jest... hm...
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 21:14
                                                    Gratuluje, ale zeby bylo to tak proste...
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 21:23
                                                    koza- potrzebujesz znowu pomocy ?
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 21:56
                                                    Chyba dam sobie dzis rade, alasnie wrocilem z W-wy, droga byla
                                                    O.K., moze dlatego, ze nie bylo TIRow.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 22:11
                                                    a po co ty tak jeżdzisz do W-wy ?
                                                    kapaleś sie już w j,Krzywym ?
                                                  • lustroo Re: Ratunku 29.07.03, 07:26
                                                    Wiesz co Koza, to wcale proste nie było jak Ci się wydaje, pogadałabym z Tobą o
                                                    tym na żywca,albo na pocztę, wtedy zrozumiesz.
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:15
                                                    Odwozilem siostre na lotnisko. W Krzywym nie kapalem sie, nawet chyba
                                                    jest to obecnie niemozliwe, ze wzgledow sanitarnych.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:18
                                                    szkoda , mogłbyś być czarnym koniem wyboru Potwora j. Krzywego.
                                                    może kąpałeś sie w j. Kortowym przy kortach ?
                                            • to.ya Re: Ratunku 17.03.04, 16:43

> Lubie gory, mozna po nich chodzic,

Gorce wiosną są cudne!!!!!
                                              Sprawdzane wielokrotnie- polecam!
                                              :)
      • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 22:44
        Co robisz w tym biurze?
    • andulka7 Re: Ratunku 29.07.03, 09:28
      Spać nie dają: stres, adrenalina albo choroba.
      Ja nie spałam przeszło dwa miesiące. Średnia snu (a raczej drzemki) na dobę
      wychodziła 2 - 3 godziny. Najpierw był stres a później adrenalina.
      Ale już wychodzę na prostą, a i organizm też się dopomina odpoczynku. W
      rezultacie przez dwie ostatnie noce spałam po 7 godzin (hurra)a wczoraj, kiedy
      ciśnienie gwałtownie zjechało nawet zdrzemnęłam się pół godzinki na kanapie w
      ciągu dnia po powrocie z pracy.
      Jeśli sie już porządnie zmęczysz niespaniem - sen przyjdzie sam. W naturze musi
      sie wyrównać.
      Kolorowych snów, koza :)))
      • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 20:40
        Chyba niestety nie zawsze tak jest. Mam kolege, ktory nie spal
        calymi miesiacami, nie mogl normalnie pracowac, musial w koncu leczyc
        sie w specjalnej klinice.
        • inka28 Re: Ratunku 29.07.03, 20:49
          a tabletki na sen sobie z tym nie radza?
          • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:17
            Muwiac szczerze boje sie zaczac.
            • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:20

> Muwiac szczerze boje sie zaczac.
              przepraszam - czy ty poważnie nie możesz spać ?
              pewnie masz klopoty - prosze, mów !
              • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:22
                Sa to klopoty okresowe, czasem po jednej nieprzespanej nocy jest
                nastepna, i to moze sie ciagnac jakis czas. Wiaze sie to z
                charakterem pracy i stresem, ale jakos sobie radze.
                • inka28 Re: Ratunku 29.07.03, 21:28
                  Tabletki to tylko pomoc dorazna. Ja czasem stosuje, np przed wylotem tutaj,
                  inaczej bym po prostu nie zasnela. Jesli nie przesadzisz, to one moga pomoc.
                  Ale jesli to stresy to na pewno nie da sie ich zagluszyc lekarstwami. Trzeba
                  szukac innej drogi.
                • Gość: BleBle Re: Ratunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 21:28

> Sa to klopoty okresowe, czasem po jednej nieprzespanej nocy jest
                  > nastepna, i to moze sie ciagnac jakis czas. Wiaze sie to z
                  > charakterem pracy i stresem, ale jakos sobie radze.

A Ty znów przy komputerze?
                  Może od tego ten stress i bezsenność?
                • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:29
                  ale pamiętaj, że klopoty okresowe mogą przerodzić się w nałogowe , przeszlam
                  przez to i chyba dalej niespokojnie śpię - jest jedyne na to lekarstwo ......

ale jakie masz klopoty, albo inaczej jakie klopoty ma twój kolega ?
        • andulka7 Re: Ratunku 29.07.03, 21:27
          Kolega może był najcięższym przypadkiem i nie mógł spać wskutek choroby.
          A co do proszków nasennych - wzięty od czasu do czasu nie szkodzi. Tylko niech
          was ręka boska broni zmieszać toto z alkoholem. Mnie się to niedawno
          przytrafiło bom zapomniała że przed tym wypiłam dwa kieliszki winka.
          Jezuuuuuuuuuuuuuu....
          Kompletny odjazd jak po narkotykach chyba (nie wiem bo nie brałam), rodzina
          mało zawału nie dostała, myśleli żem warzywko po wylewie i do końca mojego
          życia będa mnie już tylko podlewać, zero kontaktu, no prawie zero. Najlepiej
          było następnego dnia bo wstałam pełen żywczyk jak gdyby nigdy nic, wypoczęta i
          wyspana po pięciu godzinach snu i chciałam im opowiedziec koszmarny sen jaki
          miałam. A to była prawda :)))
          • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:57
            koza - popatrz jak wszyscy życzymy ci miłych snów , tak od serca , trzymaj sie !
            • angela-rt Re: Ratunku 29.07.03, 21:58
              koza moze kołysanke ktora z siostr forumowych Ci zapiewa?
              • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:59
                Chetnie, moze jakas jazzowa.
                • inka28 Re: Ratunku 29.07.03, 22:06
                  Andulka, swieta racja trzeba uwazac. Jak raz wzielam tabletki w dzien - niby
                  nie na sen, ale jedynie zeby sie uspokoic to rodzina oczom nie wierzyla.
                  Jeszcze przed momentem zaryczana, zedenerwowana - teraz taka spokojna, wszystko
                  jednym uchem wpadalo, drugim wypadalo i caly czas mialm wrazenie, ze to film w
                  zwolnionym tempie:)
                  Jak juz powiedzialam, nie spiewam. Ale moze pozwolisz mi sie koza przysluchac,
                  bo ja tez lubie jazzowe kolysanki?
                • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 22:07
                  uwaga - puszczam płytkę , może być Laboratorium ?
                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 22:14
                    Wole Billi Holiday.
                    • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 22:19
                      dobrze, może być - puszczam, czy teraz zaśniesz ?
                      wersja instrumentalna, nałóż słuchawki na uszy ;-))))
                      • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 18:50
                        Diekuje, spalo mi sie swietnie.
                        • angela-rt Re: Ratunku 30.07.03, 18:54
                          WIdzisz pomagają pozytywne myśli od ludzi,ktorzy dobrze Ci zyczą:)
                          • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 19:46
                            To prosze o jeszcze.
                            • angela-rt Re: Ratunku 30.07.03, 19:54
                              Chciałeś dać mi wszystko,wyspy sentymentow,serce kroiłeś na częsci i podtykałeś
                              pod sam nos,częstowałeś przeczuwając,ze to nie moj smak nie moj
                              smak,czestowałeś przeczuwająć ze to nie moj smak...
                              wcale nie jest powiedziane ,ze ciągle dając kiedyś coś dostaniesz...
                              • angela-rt Re: Ratunku 30.07.03, 19:56
                                To był fr. Futra-bardzo lubie ten zespoł
                                • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 21:07
                                  Nie znam tego zespolu, niestety.
                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 22:46
                                    a co zrobić, gdy zasypia się szybko tylko budzi sie człowiek za wczesnie, grubo
                                    wcześniej i nie może zasnąć, i baranki nie pomagają ................ to chyba
                                    jest gorszy problem
                                    • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 23:03
                                      To jest typowy objaw nerwicy, przerabialem to niestety.
                                      • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 23:04
                                        teraz ja prosze o receptę ..........
                                        • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 23:08
                                          Mniej stresu, wiecej relaksu - latwo powiedziec, trudniej
                                          zrealizowac. Moze jaki wyjazd bardzo dlaeko.
                                          • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 23:11
                                            byłam juz w Olsztynie, tam to już całkiem bezsennie
                                            - spróbuje się teraz zrelaksować, zrobię gimnastyke przy otwrtym oknie i
                                            zobaczymy jurto - dobranoc

baranki policzę za ciebie, żebyś nie tracił czas na sen ;-)
                                            • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 23:12
                                              Milych snow.
                                              • inka28 Re: Ratunku 31.07.03, 02:56
                                                Kochani, mam nadzieje, ze wszystko gra. Przesylam troche pozytywnych mysli:)))
                                                • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 22:46
                                                  koza - jesteś terapeuta, zadziałało co miało zadziałać, sen był senny
                                                  Czy mogę skorzystać jeszcze raz z tej recepty ?

• Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:09
                                                    Ciesze sie i sluze pomoca.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:12
                                                    Witam !
                                                    jak możesz mi pomoc - zostaje jedynie dobre słowo
                                                    powiedz mi czy dalej grasz w tenisa , w takie upały jak teraz ?
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:15
                                                    Z tenisa nie zrezygnowalem, chociaz przesunalem godziny grania na
                                                    pozny wieczor, nie chodze na silownie, bo nie ma tam klimatyzacji.
                                                    Niedlugo urlop!
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:18
                                                    nad jeziorem Krzywym czy na Lazurowych Wybrzezach
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:21
                                                    W tym roku Portugalia, Mazury mam na co dzien.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:22
                                                    z bankrutującym biurem podróży, weż sobie pieniądze na powrót
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:23
                                                    Nie wiem jakie to biuro, ale jak mowia jest ryzyko jest zabawa. A
                                                    co z Twoim urlopem?
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:27
                                                    własnie go kończę od poniedziałku wznawiam treningi i przestawiam na godziny
                                                    ranne.
                                                    Moje życie nie wie co to jest urlop - nie znam takiego słowa
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:28
                                                    To uwazaj na siebie, czsem trzeba zwolnic i odpoczac.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:30
                                                    jeżeli zwolnię i odpocznę to znaczy że się starzeję - jutro sobie odpoczywam i
                                                    leniuchuje w ogrodzie - tam tkwi energia
                                                    masz takie swoje miejsce ?
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:32
                                                    Tak, mam dom na wsi, tal laduje energie.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:34
                                                    widzisz sam , że trzeba mieć swoje miejsca, a kota bierzesz ze sobą na urlop ?
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:35
                                                    Kot zostaje na wsi (sa tam moi rodzice), nie znosi podrozy,
                                                    szczegolnie zagranicznych, to najwiekszy patriota jakiego znam.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:39
                                                    wiem i pilnuje domu przed agresorami
                                                    Dobra jest ta Kora , pamiętaj z Krakowa jest

Teraz śpiewa Ta ostatnie niedziela - wspaniale
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:40
                                                    Dobra, bo ma muzykow z Olsztyna.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:44
                                                    nie wiedziałam, ale też nie uwierzę
                                                    Kiedy zaczniesz czary mary robić nad moim spokojnym snem?
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:49
                                                    przerwa - włączam dwójkę i kabaret
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 23:10
                                                    Gość portalu: rita napisał(a):

> przerwa - włączam dwójkę i kabaret
                                                    Beznadziejny ten kabaret!
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.04, 22:09
                                                    Pójdę na łatwiznę, wezmę Estazolam.
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:49
                                                    Uwaga zaczynam. Zamknij oczy i pomusl o czyms milym np o Olsztynie
                                                    lat dzieciecych........
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 23:10
                                                    o Olsztynie mogę myśleć ale nie o latach dziecięcych chyba , że o Krzywym
                                                    jeziorze

ale się wyśmiewają z marketów w tym kabarecie
                                                    daję ci na urodziny tort z hostessą gratis
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 23:19
                                                    A hostessa ile ma lat?
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 23:32
                                                    to nie oglądasz kabaretu ? - widać było
                                                    Zapomniałes, że ze spaniem nie mam klopotu tylko z budzeniem się grubo za
                                                    wczesnie i co robić ?
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 23:34
                                                    Dobra ksiazka, czytasz pol godziny i zasypiasz z powrotem.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 23:42
                                                    dobry pomysł, przygotuję sobie nudną książkę by szybciej zasnąć
                                                    to mówię ci ciepło dobranoc - zaśniesz ?
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 23:43
                                                    Sprobuje.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 23:46
                                                    zasiedziałam się na forum - również dobrej nocy
                                                  • inka28 Re: Ratunku 03.08.03, 00:18
                                                    Az milo poczytac jak sobie tak spokojnie gwarzycie:))) To ja na dokladke
                                                    przesylam nieco pozytywnej energii, na lepsze spanie, jak mawia moj dziadek:)
                                                    PS: A kabaret to byl z Rotundy?
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 20:50
                                                    Pozdrowienia dla Dziadka.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 21:28
                                                    i ja też się dołączam

koza - pomogło co mialo pomóc - dziękuję
                                                    Inka też będzie w listopadzie w Krakowie , bo tam studiuje , myslę , że zrobimy
                                                    zlot
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 21:31
                                                    Bede mial malo czasu, ale chetnie sie z Wami spotkam.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 21:35
                                                    a teatr ?
                                                    to 3 godz
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 21:38
                                                    Teatr na pewno.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 21:39
                                                    Chciałabym by grali pod Mocnym Aniolem - był świetno-rozrywkowy
                                                    Jak spędziłeś ten upalny dzisiejszy dzień ?
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 21:43
                                                    Pracuje niestety.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 21:48
                                                    dyżur ;-)

a ja u tesciowej objadłam drzewo z brzoskwiniami i grillek zaliczyłam
                                                    ten dyżur to całodniowy , do 23.00 ?
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 21:53
                                                    Calodobowy. Brzuch Cie nie boli?
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 21:57
                                                    niestety nie, pewnie chciałbys receptę wypisać !
                                                    co to za dyżur ?
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 22:03
                                                    Ca;odobowy.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 22:08
                                                    przypomniało mi się - moi klienci odwołują wczasy w Portugali z powodu dużych
                                                    upałów i pożarów - czy ty się nie boisz ?
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 22:10
                                                    Juz nie mam wyjscia, wczasy sa oplacone, hotel podobno klimatyzowany.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 22:13
                                                    i kiedy wyjeżdzacie, mam nadzieję, że zabierasz rodzinę bez kota
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 22:16
                                                    Wylatuje w przyszla sobote z zona, bez kota. Dzieci pilnuja domu i
                                                    ucza sie do egzaminow poprawkowych.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 22:20
                                                    czyli chata wolna, będzie bal - a egzaminy , jeszcze czas. Masz dwóch synów ?
                                                    O jednym wiem , a co robi drugi ?
                                                    Czyli masz taką taktyke jak ja , zawsze ktoś musi cierpieć i pilnować domu.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 22:26
                                                    czy coś sie stało, że cię nie ma ?
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 22:38
                                                    Bylem przez chwile zajety. Mam jeszcze corke, studiuje ekonomie.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 22:39
                                                    czy oni też wysiadują przy komputerze ?
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 22:42
                                                    Oczywiscie, dlatego bywaja dni, kiedy nie moge sie dopchac. Teraz
                                                    korzystam z komputera w pracy, wiec nie mam tego problemu.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 22:45
                                                    ja tego klopotu nie mam - mamy dwa komp, dzielę go tylko z Pauliną i jakoś się
                                                    dogadujemy.
                                                    Czy twoje dzieciki wynajmują stancje ?
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 22:47
                                                    Tak, studiuja w Gdansku i Bialymstoku.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 22:53
                                                    i dobrze ci bez dzieci w domu, myslę, że żona tęskni, ja swoje trzymam pod
                                                    kloszem , zawsze się boję, że gdzie im będzie lepiej jak u mamy

A jakie książki czytasz ?
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 22:49
                                                    przygotuj się do przekazania recepty na twarde spanko
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 22:53
                                                    Slucham
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 23:06
                                                    koza - miło bylo rozmawiać, ale musze sie żegnać , może przylecą dziewczyny z
                                                    Ameryki i dokończą nasze dzieło.
                                                    Co ci życzyć na ten całodobowy dyżur ?
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 23:11
                                                    Zebym nie umarl z goraca, dobranoc.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 23:19
                                                    Tyle pisalismy, że być może popelniłam błędy takie niegrzeczne - wybaczasz ?
                                                    wytrzymaj te upały jak ja wytrzymuje
                                                    udanego dyżuru
                                                  • mika_1 Re: Ratunku 03.08.03, 23:25
                                                    Szczerze mowiac nie sledze watku, nie wiem o czym mowa, ale zauwazylam wzmianke
                                                    o "dziewczynach z Ameryki", wiec sie melduje;)))
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 23:26
                                                    Jest O.K. Dobranoc.
                                                  • inka28 Re: Ratunku 04.08.03, 02:03
                                                    Dziekuje za pozdrowienia dla Dziadka, na pewno sie ucieszy:))) Ja sie w
                                                    Krakowie oczywiscie zjawie, milo mi bedzie lepiej Pana poznac:P
                                                    PS: Slyszalam, ze "Pod mocnym aniolem" nie umywa sie do oryginalu. A wczoraj
                                                    bylam tak wyposzczona na Pilcha (gdzies tu o tym wspominalam), ze zaczelam
                                                    czytac jego stare felietony z "Polityki" on line. Jezyk polski moze byc piekny,
                                                    ot co!
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.03, 21:07
                                                    Pilch jest genialny, uwielbiam jego poczucie humoru.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 21:13
                                                    dlatego chcialabym , by go w listowpadzie grali , bo sztuka jest też genialna -
                                                    bylam pod wrażeniem
                                                    czy znów jest dyżur ?
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.03, 21:17
                                                    Niestety, zgadlas.
                                                  • Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 21:19
                                                    to już druga doba - jak to wytrzymujesz, a upały - czy ty pracujesz u siebie ?
                                                  • inka28 Re: Ratunku 04.08.03, 21:37
                                                    A moze cos dobrego sie dzisiaj zdarzylo, co? :)))
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.03, 21:41
                                                    Co dobrego mze zdarzyc sie na dyzurze? Pracuje u siebie.
                                                  • inka28 Re: Ratunku 04.08.03, 21:45
                                                    Nie wiem jaka masz prace. Jesli jestes weterynarzem to mozesz uratowac malego
                                                    kotka potraconego przez samochod, az osmioletnia dziwczynka, ktora go
                                                    przyniosla usmiechnie sie przez lzy. Na przyklad:)
                                                  • Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.03, 21:48
                                                    Rutyna nie pozwala sie cieszyc z takich rzeczy.
                                                  • inka28 Re: Ratunku 04.08.03, 21:55
                                                    Dlaczego nie? A czy rutyna zabija to gorzkie uczucie jak cos w pracy nie
                                                    wyjdzie?