Gość: koza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.03, 00:39 Siedze na dyzurze i jest mi smutno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: Ratunku 24.07.03, 04:54 A ja siedze w biurze i tez mi smutno... Posmucmy sie razem - bedzie weselej;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 21:39 Ja juz wrocilem do domu, ale niewyspany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 21:50 to życzyć ci dobrych snów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 21:51 Dziekuje, ale czesto jak jestem zmeczony, to nie moge zasnac, moze znacie jakis sposob, liczenie baranow nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 21:56 ja polecam gorzkążołądkową - tak łyczek lub zimne piwo i gorącą kobietę - może być ? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 21:56 Ja nigdy nie mam problemow z zasnieciem jesli spie w swoim lozku,ale jak ostatnio pojechałam w odwiedziny do mamy i spałam w juz nie-swoim łozku-(dawne czasy)- niestety noce nieprzespane-koszmar-wrosiłam do domu i odespałam to pewnie powietrze Olsztyna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:00 to fakt, ja w Olsztynie też nie przespałam nocy , ale koza chyba śpi w swoim łóżku - może ma problemy i żyje w stresie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:00 Gorca kobieta? Przepraszam ale co to ma wspolnego z zasnieciem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:04 Gość portalu: koza napisał(a): > Gorca kobieta? Przepraszam ale co to ma wspolnego z zasnieciem? chyba chodzi o wysiłek i luz pewnie nie jesteś zmęczony, że nie możesz zasnąć - pełni księżyca też nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Ratunku 24.07.03, 22:01 Również nie mam z tym kłopotów.Wystarczy jak oczyszczę umysł i nie myślę o niczym,wtedy jest ok. :-OOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:04 thor_tr napisał: > Również nie mam z tym kłopotów.Wystarczy jak oczyszczę umysł i nie myślę o > niczym,wtedy jest ok. > :-OOOOOO A z czego oczyszczasz umysl? Z wyrzutow sumienia? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Ratunku 24.07.03, 22:07 Hihi.No coż....młodość ma się jedną;-))))) A tak serio to ze wszystkich myśli,zmartwień itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.d Re: Ratunku IP: *.Red-80-25-188.pooles.rima-tde.net 07.08.03, 23:14 thor_tr napisał: > Hihi.No coż....młodość ma się jedną;-))))) > A tak serio to ze wszystkich myśli,zmartwień itd. oo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:01 angela-rt napisała: > Ja nigdy nie mam problemow z zasnieciem jesli spie w swoim lozku,ale jak > ostatnio pojechałam w odwiedziny do mamy i spałam w juz nie-swoim łozku- (dawne > czasy)- niestety noce nieprzespane-koszmar-wrosiłam do domu i odespałam to > pewnie powietrze Olsztyna:))) Wlasnie o to chodzi, ze obce lozko itd. nie sprzyaja zasnieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 22:05 Wiesz co Koza podczas zasypiania mysl sobie o czyms przyjemnym,np jakichs pragnieniach marzeniach itp. wyobrazaj sobie jak to by bylo gdyby sie spełniło,co bys zrobił jak bys zył...mysl tak długo upajaj sie szczesciem w fantazji-a zasniesz,ja tak robie i zawsze licze na super sny i nie wiem kiedy odlatuje w ramiona snu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:07 Chyba wtedy bym nie zasnal przez tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:10 A o czym marzysz najczesciej? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 22:19 O tym jak .......wiesz tak na forum ..dziwnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:20 Koza - chyba uśpiłeś Angelę, bez marzeń padła Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 22:21 nie,nie spie tylko robie jeszcze pare innych rzeczy w necie i tak z doskoku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:24 Boisz sie czy wstydzisz mowwic o marzeniach? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 22:33 Nie nie boje sie i nie wstydze,ale czasami czytają to takie oszołomy i ....eh szkoda gadac,ale powiem Ci o takiej wizji-Mieszkam na wsi koło Olsztyna jest pięknie,bo na odludziu a bliziutko do ludzi,las,łąki ja w ogrodzie sadze nastepne kwiaty,zbieram własnorecznie posianą marchewke,opalam sie,witam gości wszyscy czują sie tu dobrze,mam spizarnie z wyrobami własnej roboty..jest błogo,cisza i rodzina i przyjaciele-lato,potem jesien piekna złocista,siedze na taraie pije kawe i patrze na liscie,na zasuszone grzyby,mam juz na sobie gruby wełniany sweter bo wiatr wieje i zima daje znac ze przyjdzie,potem zima wigilja,piekna drzewo z lasu,rodzina przy stole i jadło ktore sama upichciłam,sylwester ognisko moze jakis kulig,i nagle piekna wiosna-ah ale odleciałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:37 Pieknie!! Mam temat do marzen przed zasnieciem. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 22:38 Ciesze sie mam nadzieje ze pomoze mi pomaga:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:45 Moze tylko zmienie Mazury na jakies gory. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 22:53 A widzisz ja nie lubie gor,zle sie w nich czuje to chyba sprawa cisnienia,ale łeb mi rozwala,a jesli chodzi o Mazury mimo krecenia w kosciach-uwielbiam -i te nasze wioseczki-miodzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:56 Lubie gory, mozna po nich chodzic, Mazury tez piekne, ale jak sie na nich mieszka, to juz nie trzeba o nich marzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 22:58 i jak wam idzie , senni już jesteście ? Może ja zacznę liczyć te baranki - 1 juz jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 22:59 ja marze o mazurach jakich nie mam,marze o czyms do czego daze całym sercem i działaniem,marze o spokoju o przyrodzie o zapachu takim ...marze o klimacie nie o mijscu,ale wybieram miejsce z premedytacja bo gory piekne ale ja tam nie moge zyc a tu miejsce szczęsliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 23:01 Marzysz z pasja, wiec jestem pewien ze marzenia spelnia sie, zycze Ci tego z calego serca! Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 23:04 Nie dziekuje...aby nie zapeszyc,ale zrobie wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 23:04 drugi baranek Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Ratunku 24.07.03, 23:06 jeszcze nie spie,ale jak tak sobie dalej pomarze kto wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 23:06 Ilu barankow potrzebujesz do zasniecia, a moze jednego duzego BARANA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 23:12 trzeci baranek i koniec - jutro praca na patelni coraz gorsz - dobranoc wam koza zamiast tak rozmawiać wpadnij na piwo do eNki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 23:15 Wpadne na pewno. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Ratunku 25.07.03, 07:39 Żeby zasypiać normalnie trzeba zredukować stresy - do tego potrzebni są znajomi, przyjaciele. Nie spałam tygodniami. Teraz jak tylko przyłoże głowę do poduszki to odlatuję. I cieszę się, że TYCH LUDZI właśnie poznałam TUTAJ i dziękuję im za to,że ... po prostu za to, że...., że SĄ. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 21:14 Gratuluje, ale zeby bylo to tak proste... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 21:23 koza- potrzebujesz znowu pomocy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 21:56 Chyba dam sobie dzis rade, alasnie wrocilem z W-wy, droga byla O.K., moze dlatego, ze nie bylo TIRow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 22:11 a po co ty tak jeżdzisz do W-wy ? kapaleś sie już w j,Krzywym ? Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Ratunku 29.07.03, 07:26 Wiesz co Koza, to wcale proste nie było jak Ci się wydaje, pogadałabym z Tobą o tym na żywca,albo na pocztę, wtedy zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:15 Odwozilem siostre na lotnisko. W Krzywym nie kapalem sie, nawet chyba jest to obecnie niemozliwe, ze wzgledow sanitarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:18 szkoda , mogłbyś być czarnym koniem wyboru Potwora j. Krzywego. może kąpałeś sie w j. Kortowym przy kortach ? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Ratunku 17.03.04, 16:43 Gość portalu: koza napisał(a): > Lubie gory, mozna po nich chodzic, Gorce wiosną są cudne!!!!! Sprawdzane wielokrotnie- polecam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 22:44 Co robisz w tym biurze? Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Ratunku 29.07.03, 09:28 Spać nie dają: stres, adrenalina albo choroba. Ja nie spałam przeszło dwa miesiące. Średnia snu (a raczej drzemki) na dobę wychodziła 2 - 3 godziny. Najpierw był stres a później adrenalina. Ale już wychodzę na prostą, a i organizm też się dopomina odpoczynku. W rezultacie przez dwie ostatnie noce spałam po 7 godzin (hurra)a wczoraj, kiedy ciśnienie gwałtownie zjechało nawet zdrzemnęłam się pół godzinki na kanapie w ciągu dnia po powrocie z pracy. Jeśli sie już porządnie zmęczysz niespaniem - sen przyjdzie sam. W naturze musi sie wyrównać. Kolorowych snów, koza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 20:40 Chyba niestety nie zawsze tak jest. Mam kolege, ktory nie spal calymi miesiacami, nie mogl normalnie pracowac, musial w koncu leczyc sie w specjalnej klinice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:17 Muwiac szczerze boje sie zaczac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:20 Gość portalu: koza napisał(a): > Muwiac szczerze boje sie zaczac. przepraszam - czy ty poważnie nie możesz spać ? pewnie masz klopoty - prosze, mów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:22 Sa to klopoty okresowe, czasem po jednej nieprzespanej nocy jest nastepna, i to moze sie ciagnac jakis czas. Wiaze sie to z charakterem pracy i stresem, ale jakos sobie radze. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Ratunku 29.07.03, 21:28 Tabletki to tylko pomoc dorazna. Ja czasem stosuje, np przed wylotem tutaj, inaczej bym po prostu nie zasnela. Jesli nie przesadzisz, to one moga pomoc. Ale jesli to stresy to na pewno nie da sie ich zagluszyc lekarstwami. Trzeba szukac innej drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: Ratunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 21:28 Gość portalu: koza napisał(a): > Sa to klopoty okresowe, czasem po jednej nieprzespanej nocy jest > nastepna, i to moze sie ciagnac jakis czas. Wiaze sie to z > charakterem pracy i stresem, ale jakos sobie radze. A Ty znów przy komputerze? Może od tego ten stress i bezsenność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:29 ale pamiętaj, że klopoty okresowe mogą przerodzić się w nałogowe , przeszlam przez to i chyba dalej niespokojnie śpię - jest jedyne na to lekarstwo ...... ale jakie masz klopoty, albo inaczej jakie klopoty ma twój kolega ? Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Ratunku 29.07.03, 21:27 Kolega może był najcięższym przypadkiem i nie mógł spać wskutek choroby. A co do proszków nasennych - wzięty od czasu do czasu nie szkodzi. Tylko niech was ręka boska broni zmieszać toto z alkoholem. Mnie się to niedawno przytrafiło bom zapomniała że przed tym wypiłam dwa kieliszki winka. Jezuuuuuuuuuuuuuu.... Kompletny odjazd jak po narkotykach chyba (nie wiem bo nie brałam), rodzina mało zawału nie dostała, myśleli żem warzywko po wylewie i do końca mojego życia będa mnie już tylko podlewać, zero kontaktu, no prawie zero. Najlepiej było następnego dnia bo wstałam pełen żywczyk jak gdyby nigdy nic, wypoczęta i wyspana po pięciu godzinach snu i chciałam im opowiedziec koszmarny sen jaki miałam. A to była prawda :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:57 koza - popatrz jak wszyscy życzymy ci miłych snów , tak od serca , trzymaj sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Ratunku 29.07.03, 21:58 koza moze kołysanke ktora z siostr forumowych Ci zapiewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:59 Chetnie, moze jakas jazzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Ratunku 29.07.03, 22:06 Andulka, swieta racja trzeba uwazac. Jak raz wzielam tabletki w dzien - niby nie na sen, ale jedynie zeby sie uspokoic to rodzina oczom nie wierzyla. Jeszcze przed momentem zaryczana, zedenerwowana - teraz taka spokojna, wszystko jednym uchem wpadalo, drugim wypadalo i caly czas mialm wrazenie, ze to film w zwolnionym tempie:) Jak juz powiedzialam, nie spiewam. Ale moze pozwolisz mi sie koza przysluchac, bo ja tez lubie jazzowe kolysanki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 22:07 uwaga - puszczam płytkę , może być Laboratorium ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 22:14 Wole Billi Holiday. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 22:19 dobrze, może być - puszczam, czy teraz zaśniesz ? wersja instrumentalna, nałóż słuchawki na uszy ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 18:50 Diekuje, spalo mi sie swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Ratunku 30.07.03, 18:54 WIdzisz pomagają pozytywne myśli od ludzi,ktorzy dobrze Ci zyczą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 19:46 To prosze o jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Ratunku 30.07.03, 19:54 Chciałeś dać mi wszystko,wyspy sentymentow,serce kroiłeś na częsci i podtykałeś pod sam nos,częstowałeś przeczuwając,ze to nie moj smak nie moj smak,czestowałeś przeczuwająć ze to nie moj smak... wcale nie jest powiedziane ,ze ciągle dając kiedyś coś dostaniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 21:07 Nie znam tego zespolu, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 22:46 a co zrobić, gdy zasypia się szybko tylko budzi sie człowiek za wczesnie, grubo wcześniej i nie może zasnąć, i baranki nie pomagają ................ to chyba jest gorszy problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 23:03 To jest typowy objaw nerwicy, przerabialem to niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 23:04 teraz ja prosze o receptę .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 23:08 Mniej stresu, wiecej relaksu - latwo powiedziec, trudniej zrealizowac. Moze jaki wyjazd bardzo dlaeko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 23:11 byłam juz w Olsztynie, tam to już całkiem bezsennie - spróbuje się teraz zrelaksować, zrobię gimnastyke przy otwrtym oknie i zobaczymy jurto - dobranoc baranki policzę za ciebie, żebyś nie tracił czas na sen ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Ratunku 31.07.03, 02:56 Kochani, mam nadzieje, ze wszystko gra. Przesylam troche pozytywnych mysli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 22:46 koza - jesteś terapeuta, zadziałało co miało zadziałać, sen był senny Czy mogę skorzystać jeszcze raz z tej recepty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:09 Ciesze sie i sluze pomoca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:12 Witam ! jak możesz mi pomoc - zostaje jedynie dobre słowo powiedz mi czy dalej grasz w tenisa , w takie upały jak teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:15 Z tenisa nie zrezygnowalem, chociaz przesunalem godziny grania na pozny wieczor, nie chodze na silownie, bo nie ma tam klimatyzacji. Niedlugo urlop! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:18 nad jeziorem Krzywym czy na Lazurowych Wybrzezach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:21 W tym roku Portugalia, Mazury mam na co dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:22 z bankrutującym biurem podróży, weż sobie pieniądze na powrót Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:23 Nie wiem jakie to biuro, ale jak mowia jest ryzyko jest zabawa. A co z Twoim urlopem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:27 własnie go kończę od poniedziałku wznawiam treningi i przestawiam na godziny ranne. Moje życie nie wie co to jest urlop - nie znam takiego słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:28 To uwazaj na siebie, czsem trzeba zwolnic i odpoczac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:30 jeżeli zwolnię i odpocznę to znaczy że się starzeję - jutro sobie odpoczywam i leniuchuje w ogrodzie - tam tkwi energia masz takie swoje miejsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:32 Tak, mam dom na wsi, tal laduje energie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:34 widzisz sam , że trzeba mieć swoje miejsca, a kota bierzesz ze sobą na urlop ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:35 Kot zostaje na wsi (sa tam moi rodzice), nie znosi podrozy, szczegolnie zagranicznych, to najwiekszy patriota jakiego znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:39 wiem i pilnuje domu przed agresorami Dobra jest ta Kora , pamiętaj z Krakowa jest Teraz śpiewa Ta ostatnie niedziela - wspaniale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:40 Dobra, bo ma muzykow z Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:44 nie wiedziałam, ale też nie uwierzę Kiedy zaczniesz czary mary robić nad moim spokojnym snem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:49 przerwa - włączam dwójkę i kabaret Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 23:10 Gość portalu: rita napisał(a): > przerwa - włączam dwójkę i kabaret Beznadziejny ten kabaret! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.04, 22:09 Pójdę na łatwiznę, wezmę Estazolam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 22:49 Uwaga zaczynam. Zamknij oczy i pomusl o czyms milym np o Olsztynie lat dzieciecych........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 23:10 o Olsztynie mogę myśleć ale nie o latach dziecięcych chyba , że o Krzywym jeziorze ale się wyśmiewają z marketów w tym kabarecie daję ci na urodziny tort z hostessą gratis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 23:19 A hostessa ile ma lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 23:32 to nie oglądasz kabaretu ? - widać było Zapomniałes, że ze spaniem nie mam klopotu tylko z budzeniem się grubo za wczesnie i co robić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 23:34 Dobra ksiazka, czytasz pol godziny i zasypiasz z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 23:42 dobry pomysł, przygotuję sobie nudną książkę by szybciej zasnąć to mówię ci ciepło dobranoc - zaśniesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 23:46 zasiedziałam się na forum - również dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Ratunku 03.08.03, 00:18 Az milo poczytac jak sobie tak spokojnie gwarzycie:))) To ja na dokladke przesylam nieco pozytywnej energii, na lepsze spanie, jak mawia moj dziadek:) PS: A kabaret to byl z Rotundy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 20:50 Pozdrowienia dla Dziadka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 21:28 i ja też się dołączam koza - pomogło co mialo pomóc - dziękuję Inka też będzie w listopadzie w Krakowie , bo tam studiuje , myslę , że zrobimy zlot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 21:31 Bede mial malo czasu, ale chetnie sie z Wami spotkam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 21:35 a teatr ? to 3 godz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 21:38 Teatr na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 21:39 Chciałabym by grali pod Mocnym Aniolem - był świetno-rozrywkowy Jak spędziłeś ten upalny dzisiejszy dzień ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 21:43 Pracuje niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 21:48 dyżur ;-) a ja u tesciowej objadłam drzewo z brzoskwiniami i grillek zaliczyłam ten dyżur to całodniowy , do 23.00 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 21:53 Calodobowy. Brzuch Cie nie boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 21:57 niestety nie, pewnie chciałbys receptę wypisać ! co to za dyżur ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 22:08 przypomniało mi się - moi klienci odwołują wczasy w Portugali z powodu dużych upałów i pożarów - czy ty się nie boisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 22:10 Juz nie mam wyjscia, wczasy sa oplacone, hotel podobno klimatyzowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 22:13 i kiedy wyjeżdzacie, mam nadzieję, że zabierasz rodzinę bez kota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 22:16 Wylatuje w przyszla sobote z zona, bez kota. Dzieci pilnuja domu i ucza sie do egzaminow poprawkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 22:20 czyli chata wolna, będzie bal - a egzaminy , jeszcze czas. Masz dwóch synów ? O jednym wiem , a co robi drugi ? Czyli masz taką taktyke jak ja , zawsze ktoś musi cierpieć i pilnować domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 22:26 czy coś sie stało, że cię nie ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 22:38 Bylem przez chwile zajety. Mam jeszcze corke, studiuje ekonomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 22:39 czy oni też wysiadują przy komputerze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 22:42 Oczywiscie, dlatego bywaja dni, kiedy nie moge sie dopchac. Teraz korzystam z komputera w pracy, wiec nie mam tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 22:45 ja tego klopotu nie mam - mamy dwa komp, dzielę go tylko z Pauliną i jakoś się dogadujemy. Czy twoje dzieciki wynajmują stancje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 22:47 Tak, studiuja w Gdansku i Bialymstoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 22:53 i dobrze ci bez dzieci w domu, myslę, że żona tęskni, ja swoje trzymam pod kloszem , zawsze się boję, że gdzie im będzie lepiej jak u mamy A jakie książki czytasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 22:49 przygotuj się do przekazania recepty na twarde spanko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 23:06 koza - miło bylo rozmawiać, ale musze sie żegnać , może przylecą dziewczyny z Ameryki i dokończą nasze dzieło. Co ci życzyć na ten całodobowy dyżur ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 23:11 Zebym nie umarl z goraca, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 23:19 Tyle pisalismy, że być może popelniłam błędy takie niegrzeczne - wybaczasz ? wytrzymaj te upały jak ja wytrzymuje udanego dyżuru Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Ratunku 03.08.03, 23:25 Szczerze mowiac nie sledze watku, nie wiem o czym mowa, ale zauwazylam wzmianke o "dziewczynach z Ameryki", wiec sie melduje;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 23:26 Jest O.K. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Ratunku 04.08.03, 02:03 Dziekuje za pozdrowienia dla Dziadka, na pewno sie ucieszy:))) Ja sie w Krakowie oczywiscie zjawie, milo mi bedzie lepiej Pana poznac:P PS: Slyszalam, ze "Pod mocnym aniolem" nie umywa sie do oryginalu. A wczoraj bylam tak wyposzczona na Pilcha (gdzies tu o tym wspominalam), ze zaczelam czytac jego stare felietony z "Polityki" on line. Jezyk polski moze byc piekny, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.03, 21:07 Pilch jest genialny, uwielbiam jego poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 21:13 dlatego chcialabym , by go w listowpadzie grali , bo sztuka jest też genialna - bylam pod wrażeniem czy znów jest dyżur ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.03, 21:17 Niestety, zgadlas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ratunku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 21:19 to już druga doba - jak to wytrzymujesz, a upały - czy ty pracujesz u siebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Ratunku 04.08.03, 21:37 A moze cos dobrego sie dzisiaj zdarzylo, co? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.03, 21:41 Co dobrego mze zdarzyc sie na dyzurze? Pracuje u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Ratunku 04.08.03, 21:45 Nie wiem jaka masz prace. Jesli jestes weterynarzem to mozesz uratowac malego kotka potraconego przez samochod, az osmioletnia dziwczynka, ktora go przyniosla usmiechnie sie przez lzy. Na przyklad:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.03, 21:48 Rutyna nie pozwala sie cieszyc z takich rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Ratunku 04.08.03, 21:55 Dlaczego nie? A czy rutyna zabija to gorzkie uczucie jak cos w pracy nie wyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś