Gość: Elżbieta IP: 213.76.0.* 04.08.03, 21:19 Podpowiedzcie, który weterynarz w Olsztynie jest uczciwym i dobrym fachowcem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koza Re: Weterynarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.03, 21:50 Nie ma takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silla Re: Weterynarz IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 09:34 Pan Tworkowski przyjmuje na Barcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Weterynarz IP: 213.76.0.* 05.08.03, 13:34 Można prosić o dokładniejszy adres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Weterynarz IP: *.radzymin.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 14:28 Polecam weterynarzy z kliniki akademickiej w Kortowie. Nie pamietam do nich adresu, ale zadzwoń na 913 i na pewno Ci podadzą nr. telefonu. W każdym razie przyjmują w jednym z budynków Wydziału Weterynarii. Byłem u nich wiele razy i za każdym byłem bardzo zadowolony. Mają również - co istotne - bardzo symboliczne opłaty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Weterynarz IP: 213.76.0.* 07.08.03, 11:58 Byłam w tej przychodni, rzeczywiście obsługa jest wyśmienita, a to najważniejsze. Przemiłe Panie mają dużo serca do tego co robią . Ja wyczuwam dobrych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Weterynarz 05.08.03, 16:09 Lecznica OLWET znajduje się na ulicy Lubelskiej 16,telefon 5335573.Jak już pisałem jest świetnie wyposażona i pracują w niej naprawdę dobrzy specjaliści. Szczególnie polecam doktora Parysa i Kuczyńskiego. Na plus tej lecznicy można zaliczyć to,że prowadzi nocny dyżur weterynaryjny,a więc można przyjechać ze zwierzakiem o każdej porze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsob Re: Weterynarz IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 16:58 Gość portalu: Elżbieta napisał(a): > Podpowiedzcie, który weterynarz w Olsztynie jest uczciwym i dobrym fachowcem. > Klinika Małych Zwierząt dr wet. M. Obijalskiego, ul. Jagielończyka 29/2, którego serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyto Re: Weterynarz IP: 213.76.0.* 07.08.03, 19:25 Weterynarze nastawieni są na zysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Weterynarz IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 22:16 mój pies będzie miał operację - mozecie trzymać kciuki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Weterynarz IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 22:32 tyle się rozpisuję thor_tr , że .................. dziękuję - a jak twój ? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Weterynarz 15.08.03, 09:49 Z moim lepiej.Nie ma upału to ma czym oddychać.Ale strasznie szybko się biedak męczy.Muszę go oszczędzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Weterynarz IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 21:48 prędko sie pytam Czy jak moja suka słabo na tylne nogi chodzi - to powinam ją zmuszać do chodzenia by je rozchodzić - jak u ludzi trzeba ją rozruszć, może ją zmuszać - thor_tr - ratuj ! Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Weterynarz 15.08.03, 21:53 Napewno nie można zmuszać psa do chodzenia.Przeszkoda musi zostać usunięta z zewnątrz,czyli przez weterynarza. Mój miał swego czasu robione zastrzyki w okolicach tylnej części kręgosłupa,bo zaczął powłóczyć tylnymi nogami.Teraz jest z tym już OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Weterynarz IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 21:59 właśnie włóczy tymi tylnymi nogami - to straszne dobra jedż na te wczasy i trzymaj w poniedziałek kciuki - twój pies to zrozumie bierzesz go ze sobą ? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Weterynarz 15.08.03, 22:07 Nie zabieram,mam go z kim zostawić.I przede wszystkim najbliższy weterynarz jest kawał drogi od Krynicy,więc w razie czego byłby problem. Będę trzymał kciuki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Weterynarz IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 22:24 ja również za udany urlop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Weterynarz IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 21:43 tohr_tr wyjechał. a ja mam pytanie - czy psu można zainstalować na tylne łapy specjalne wrotki ? nie wiem czy ktoś żartował , czy poważnie mówił ? Chwytam się każdej deski ratunku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Weterynarz IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 22:11 sama wziełam się za leczenie psa, masuję nogi i jednak zmuszam do chodzenia - przecież najgorsze jest zanik mięśni, a do tego nie mogę dopuścić Pisze ci to thor_tr byś wiedział jak leczyć swojego psa. Jest lepiej, dziś była Kawa na spacerku i bardzo zadowolona. Jutro będzie miała badania i być może operację - to wszystko jest jeszcze pod znakiem zapytania , ale dalej trzymaj kciuki - pomaga ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Weterynarz IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 20:44 koniec, koniec, koniec, koniec, koniec, koniec, koniec, koniec, koniec, koniec, koniec, koniec, koniec, koniec, koniec, koniec, koniec psiego życia i relacji. thor_tr - puść kciuki może gorzkiej żołądkowej trochę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: chlip, chlip, chlip IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 21:28 thor_tr - minutą ciszy uczcij i zamilcz Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: chlip, chlip, chlip 31.08.03, 17:43 Przykro mi Rito. Wiem,że strata przyjaciela jest bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Weterynarz 03.09.03, 21:01 Smutno mi.Odszedł dzisiaj również mój przyjaciel:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Weterynarz IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 21:03 twój pies thor_tr - dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Weterynarz IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 21:07 jak to się stało, że tak nagle, przecież miał tylko 10 lat - pisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Weterynarz 03.09.03, 21:08 Rano dostał paraliżu tylnej łapy.Znowu zaczął się dusić. Lekarze orzekli,że rak ma przerzuty.Prawdopodobnie także na kręgosłup. :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Weterynarz IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 21:13 i co teraz zrobisz, będziesz miał nowego ? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Weterynarz 03.09.03, 21:17 Na pewno nie.On był dla mnie czymś/kimś więcej niż zwierzakiem.Był członkiem rodziny i pusto w domu bez niego:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Weterynarz IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 21:22 widzisz, dlatego trzeba mieć dwa psy Dla mnie Rita jest teraz swiętością i bardzo jestem czuła dla niej i daję jej dużo ciepła, bo wiem , że i ona kiedyś odejdzie. A Kawie nie zdążyłam powiedzieć , że ją bardzo kocham ani pogłaskać ją, wszystko tak nagle sie stało. Dlatego thor_tr , jeśli komuś coś pięknego chcesz powiedzieć to nie trzymaj na koniec, lepiej zdążyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Weterynarz IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 21:57 i łączę się w bólu po stracie przyjaciela Żegnajcie pieski - najwierniejsze z najwierniejszych przyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś