Gość: misiu IP: *.ols.vectranet.pl 24.02.08, 19:14 droga Alicjo kto by Cie chciał gwałcić, daj spokój spójrz w lustro:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aloha Re: Alicja IP: *.gdynia.mm.pl 24.02.08, 19:30 on by i kozę dopadł, ale zbok pozostanie zbokiem. wyobraźcie sobie dziewczyny, jak do was dobiera się lub teżdo sióstr matek czy żon - czy to trzeba wybaczać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atoja Re: Alicja IP: *.ols.vectranet.pl 24.02.08, 19:55 a co dupolizie zboka ,stołek spod dup. wyciągną i trzeba będzie udać sie na emeryturkę, a to znacznie mniej niż wynagrodzenie u zboka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloha Re: Alicja IP: *.gdynia.mm.pl 24.02.08, 20:06 oni już emeryturkę mają a ci co nie mają a lizali, to szybciutko szykują się do ucieczki - były komendant straży miejskiej a teraz wydział komunikacji, już się stara o szybką ewakuację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taktojest Re: i o to prokuratorom właśnie chodziło IP: *.ols.vectranet.pl 24.02.08, 20:32 Dupolizy zboka, na urzędowych stołkach teraz wiedzą, ktore panie spośrod wielu molestownych odważyły sie oskarżyć ich dobroczyńcę .Najpierw ujawnią np.tu w internecie imię jednej pani ,potem drugiej ,potem nazwisko jednej,potem drugiej , trzeciej, obrzuca je błotem,napisza że się kur..ły zawsze i wszędzie .I co z tego że małkosia posadzą, jak te dupolizy zniszczą dziewczyny psychicznie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojojoj Re: i o to prokuratorom właśnie chodziło IP: *.ols.vectranet.pl 24.02.08, 21:59 Do taktojest. To że się kur..ły to słychać z nagrań. Zepsuta ta pani, zepsuta, jęki wydaje i takie inne dźwięki.Obrzydlistwo. On nie wybierał najładniejszych. Brał te co same tego chciały.Też z kompleksami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terenia Re: Alicja IP: *.ols.vectranet.pl 24.02.08, 22:04 ale jaja!!!To już wszyscy wiedzą.Wszyscy na pewno słyszeli jej jęki i widzieli gołego Małkowskiego. Koniec świata. Łatwo nie będzie żyć w tym grajdole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloha Re: Alicja IP: *.gdynia.mm.pl 24.02.08, 23:45 świat nie kończy się na grajdole w postaci Olsztyna, zwykła osoba już w Barczewie czy Olsztynku będzie dalej zwykłą osobą a taki zbok będzie wszędzie zbokiem - powinni wieszać im kartki na plecy "zbok", bo dzisiaj gwałci kobiety, jutro nie daj Boże dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Alicja 25.02.08, 09:25 Barczewo to już aglomeracja Olsztyn, a Olsztynek to pewnie zmieni nazwę? co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Oj aloha IP: *.olsztyn.mm.pl 25.02.08, 12:13 Tobą loha, to nawet zbok by się nie zainteresował .:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhaha Re: Oj aloha IP: *.ols.vectranet.pl 25.02.08, 21:30 loha oblizuje się na widok Alicji? Tez molestował? Razem z Cześkiem? Może i ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloha Re: Oj aloha IP: *.gdynia.mm.pl 25.02.08, 23:06 obrońcy zboka ruszają do boju :) strach obleciał przed spadaniem ze stołeczków? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joko Re: Oj aloha IP: *.ols.vectranet.pl 25.02.08, 23:14 nie strach, bo przecież brak dowodów. Raczej komizm całej sytuacji. Takie jaja jak berety! Już nikt nigdy tej pani więcej nie zmolestuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloha Re: Oj aloha IP: *.gdynia.mm.pl 25.02.08, 23:53 A może nie jest brak dowodów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atoja Re: Dziękujemy Ci Alicjo IP: *.ols.vectranet.pl 26.02.08, 19:34 To dzięki Tobie wiemy jaka kanalia siedzi na olsztyńskim tronie i niszczy nasze miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia frania Re: Dziękujemy Ci Alicjo IP: *.ols.vectranet.pl 26.02.08, 21:35 za twoje orgie ze zbokiem. Dzięki tobie wiemy jak wulgarny może być seks i że są kobiety, które uwielbiają chamstwo. Nawet nie przepuszczałam, że można tak chamsko te rzeczy robić.Jesteś obrzydliiiiiwa. Upokorzyłaś wszystkie kobiety swoim wyuzdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxx Re: Dziękujemy Ci Alicjo IP: *.ols.vectranet.pl 28.02.08, 01:04 W ratuszowej wieży raz się stoi raz się leży. Odpowiedz Link Zgłoś
oberpolicmajster Re: Alicja 28.02.08, 03:13 Wiecie co "misie", "aloha", "atoja", "ciocie franie"? Jesteście siebie warci. Niczym się nie róznicie poza stosunkiem do jednego prowincjonalnego polityka. Spójrzcie w lustro, a jak nie obleci was cień zawstydzenia, to stosunkujcie się dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Wstyd mi za niego i za nie IP: *.ols.vectranet.pl 28.02.08, 05:31 Normalna kobieta to dałaby mu w mordę i tak rozzwrzeszczałaby,że nigdy więcej by nie próbował.On to chory zbok(słyszeliście wczoraj opinię seksuologa)ale co sądzić o dziewczynie, ktora rozpoczyna dzień od "zrobienia dobrze" szefowi?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Wstyd mi za niego i za nie IP: *.ols.vectranet.pl 28.02.08, 08:54 Każdy robi to co potrafi.np. lody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloha Re: Wstyd mi za niego i za nie IP: *.gdynia.mm.pl 28.02.08, 09:07 Oliwa sprawiedliwa Brawo pokrzywdzone kobiety, niech żaden zbok Was więcej nie męczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: Wstyd mi za niego i za nie IP: *.ols.vectranet.pl 29.02.08, 08:54 wszystkie poszkodowane winny sie ujawnic.co mają do ukrycia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyyyyyy Re: Wstyd mi za niego i za nie IP: *.ols.vectranet.pl 02.03.08, 13:18 Uwaga na baby bo każda może cię zniszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wstyd mi za niego i za nie IP: *.ols.vectranet.pl 14.03.08, 21:55 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Wstyd mi za niego i za nie IP: *.olsztyn.mm.pl 14.03.08, 23:09 trzymaj chu .a na wodzy to "niszczony" nie będziesz. debil Odpowiedz Link Zgłoś