IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.01, 02:28
Jak już pewnie wiecie dzisiaj obchodzi urodziny nasz forumowy Kolega - szanowny
Detritus - postać równie tajemnicza co sympatyczna. Znany miłośnik tramwajów,
Olsztyna sprzed lat, zimowych spacerów, nocnego czuwania i dobrych trunków.
Niech mu się szczęści po wsze czasy!
P.S. Drogi solenizancie (czy może raczej jubilacie) z przykrością donoszę, że
przeżywam właśnie najazd rodzinny i nasze symboliczne łykanie u Beaty w hotelu
N. nie może dojść do skutku. Liczę, że naprawimy to po Nowym Roku
pzdr
S
Obserwuj wątek
    • Gość: detritus Re: urodziny IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 03:27
      Az sie zaczerwienie... Dziekuje, spoko :)
      I mam nadzieje, ze spotkanie dojdzie do skutku niebawem :o)
    • Gość: Beata Re: urodziny IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 22:46
      Ten co obchodził je wczoraj, prawdopodobnie wybaczy mi to niewilekie
      opóźnienie... ale z okazji 38-ch urodzin (hi hi ;) wysłałam dla Niego kartkę z
      życzeniami, więc niech sprawdzi poztę!
      • Gość: detritus Re: urodziny IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 06:24
        Gość portalu: Beata napisał(a):

> Ten co obchodził je wczoraj, prawdopodobnie wybaczy mi to niewilekie
        > opóźnienie... ale z okazji 38-ch urodzin (hi hi ;) wysłałam dla Niego kartkę z
        > życzeniami, więc niech sprawdzi poztę!

Opoznienie wybaczam, choc niestety kartki nie otrzymalem :(
        Ale tych 38 lat to Ci nie wybacze nigdy, Beti ;o)
    • zamek Re: urodziny 02.01.02, 12:50
      DETRITIUS - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
      Zwłaszcza, że łączy nas miłość do tramwajów, a dzieli... równo 10 lat, co do
      dnia!
      Pozdrowionka z Łodzi
    • Gość: OLO1 Re: urodziny IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 13:36
      Czcigodny Jubilacie spotykany często na tych łamach - najserdeczniejsze
      życzenia urodzinowe.38 to już coś ale to dopiero początek.
      Wszystkiego najlepszego!
      Załączam życzenia od młodszego miłośnika pojazdów szynowych.
      Zazdroszczę Beatki - mnie się też bardzo podoba.
      • Gość: Oleslaw Re: urodziny IP: *.*.*.* 02.01.02, 15:27
        WOw!
        W takim razie Wszystkiego Najlepszego! POdwojnie bo urodzinowo i noworocznie!
        ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiedry robisz impreze???????

Btw. nie masz pretensji do rodzicow ze mogli Cie niewielkim trudem odmlodzic o
        rok?:)))))))
        • Gość: detritus Re: urodziny IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 18:01
          Dziekuje, chlopaki :)
          Zamek - rowniez skladam serdeczne zyczenia urodzinowe :)
          OLO - Beatki nie mi powinienes zazdroscic, ino Jej chlopakowi ;o)
          Oleslaw - jak narazie imprezy nie planuje kolejnej. Po dwoch dniach
          imprezowania musze troche... Odpoczac ;o) Rodzicom postarzenie o rok jestem w
          stanie wybaczyc, bo podobno sam sie na swiat pchalem. Ale nerw mnie chwyta jak
          pomysle ze Beata mnie postarzyla o lat 14... Grrrrrr..... ;))))))))
          • zamek Re: urodziny 02.01.02, 18:26
            Gość portalu: detritus napisał(a):

> Zamek - rowniez skladam serdeczne zyczenia urodzinowe :)
            Dzięki serdeczne :)
            > Rodzicom postarzenie o rok jestem w
            > stanie wybaczyc, bo podobno sam sie na swiat pchalem.
            Zabawny zbieg okoliczności, bo ja również!
            Pozdrowienia z Łodzi skutej mrozem :)
            • Gość: jd Re: urodziny IP: *.acn.waw.pl 02.01.02, 22:55
              Detritusie, spóźnione i tym serdeczniejsze sto lat. Czy wiadomo, ile lat ma
              Beata?
              • Gość: Beata Re: urodziny IP: *.tvk.tpsa.pl 03.01.02, 01:33
                Oj, oj...!
                JD - nie przeginaj! Mój wiek jest super tajny. Miło, że Detritus wreszcie
                ośmielił się przyznać do swoich 24-ch... ale jednak młody szczawik z Niego ;)

Mam teraz kilka dni wolnego, będę w pracy w sobotę - "dzień" - zapraszam na
                Forum, albo "do mnie" na kawkę.

Do Detritusa - poczta GAZETY, jeśli masz kilka adresów, to podpowiem Ci, że
                wysłałam na ten, który podałeś w wątku SP 7 - miłych poszukiwań...
                • Gość: detritus Re: urodziny IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 10:43
                  jd, kobiety o wiek sie nie pyta. Nie dlatego, ze nie wypada ale dlatego, ze i
                  tak nie uslyszysz prawdziwej odpowiedzi ;o)
                  Beti, szczawik? Grrrr... Gdyby nie ta kartka (rzeczywiscie, byla na koncie
                  gazety, jakos nie wpadlem aby tam szukac) to bym sie pogniewal do konca ;))))
                  • Gość: jd Re: urodziny IP: *.acn.waw.pl 03.01.02, 11:20
                    Detritusie, to pouczenie trochę mnie dotknęło. Przecież nie pytałem Beaty.
                    • Gość: detritus Re: urodziny IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 12:06
                      Alez jd, wcale Cie nie pouczam - nie smialbym <:)
                      Chcialem Ci jedynie przekazac ze Jej wieku nie znam i powod dlaczego nie
                      probuje go ustalic ;)
                      • Gość: jd Re: urodziny IP: *.acn.waw.pl 03.01.02, 15:08
                        Przyjmuję wyjaśnienie. Ja podejrzewam i wyczuwam, że Beata tak naprawdę
                        chciałaby powiedzieć ile ma lat, tylko trzeba ją odpowiednio podejść (jakiś
                        kubek, darmowe konto, może zabytkowa pocztówka... ruszcie młodymi głowami...)
                        • Gość: detritus Re: urodziny IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 15:27
                          A nie wystarczy wybrac sie w odpowiednim czasie do pewnego hotelu? :o)
                          • Gość: jd Re: urodziny IP: *.acn.waw.pl 03.01.02, 16:28
                            Dla mnie to spory problem, poza tym nie myślę egoistycznie o sobie, tylko o
                            powszechnie dostępnej wiedzy. Nie wspomnę, że kobiety dzisiaj potrafią swym
                            wyglądem mocno ukryć swój wiek (w górę, jak i w dół)
                            • Gość: detritus Re: urodziny IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 20:31
                              Moze wiec powolamy komisje? Kazdy sie uda "w okreslonym czasie" - latwym do
                              okreslenia przez aktywnosc Beaty na forum - i sprobuje okreslic wiek, a potem
                              wyliczymy srednia :o)
                              • Gość: jd Re: urodziny IP: *.acn.waw.pl 03.01.02, 21:19
                                To jest jakiś pomysł, ale ja nie mogę ot tak jakby nigdy nic udać się do
                                Novotelu, a moja opinia jest tu kluczowa (z racji wieku i doświadczenia). Poza
                                tym ten pomysł jest średnio pomysłowy i pozbawiony odrobiny cenionego tu
                                szaleństwa.
                                • Gość: detritus Re: urodziny IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 21:42
                                  Dobrze, jd. Umowimy Cie z Beata w polowie drogi miedzy Olsztynem a Warszawa
                                  (krata piwa dla tego, kto zna dobra knajpe w Zurominku). Ja zapewniam transport
                                  Beaty do miejsca spotkania :o)
    • Gość: carillus Re: urodziny IP: 10.100.3.* 03.01.02, 21:53
      Jestem co nieco spóźniony. Ale nieznajomemu nie warto wpychać się w pierwsze
      szerwgi.
      Ditritusie - spełnienia marzeń.
      • Gość: jd Re: urodziny IP: *.acn.waw.pl 03.01.02, 22:17
        Detritusie, umawiasz mnie na randkę z Beatą? Doceniam twe dobre chęci, ale
        naprawdę jeszcze potrafiłbym to sam zrobić. Wiem jednak,że z Beatą lepiej nie
        przeginać (z moją żoną też), więc powróćmy do innej metody (przypomiam: kubek,
        koszulka, długopis, kalendarz itd)
        • Gość: Oleslaw Re: urodziny IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 14:58
          BTw. w jakimze to hotelu pracuje Beata?
          • Gość: detritus Re: urodziny IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 16:42
            carillus - dzieki serdecznie :)
            jd - kobiete na kubek brac? Predzej uwierze ze pomoze bransoletka lub
            pierscionek... ;)
            Oleslaw - przejzyj watki, znajdziesz :o)
    • betis Re: urodziny - do Dertitusa 05.01.02, 16:36
      Odwiedził mnie dziś w pracy KTOŚ. Zapytał ile jest 38 - 14 ?
      Zamarłam na dwie sekundy i oczywiście wypaliłam, że 24, bo taki właśnie jest
      wynik. Zamarłam ponownie (tym razem już na jakieś 15 sekund) zrobiło mi się
      gorąco, słabo i zaczęłam błądzić wzrokiem po suficie i ścianach, żeby tylko
      uniknąć wzroku rozmówcy...
      Piszę to do tego wątku, gdyż tu te liczby właśnie padły. "Pytanie matematyczne"
      zadał mi KTOŚ, kogo znam. Dertitusie, proszę podpowiedz mi, czy możesz mieć z
      tym coś wspólnego? Czy mój KTOŚ pisuje na naszym FORUM (albo może tylko
      czytuje) czy też może (co jest najmniej prawdopodobne) przebieg rozmowy był
      zupełnie przypadkowy a ja mam obsesje??!!!
      Detritusie - proszę o kilka słów na ten temat. NALEGAM.
      • Gość: detritus Re: urodziny - do Dertitusa IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 22:16
        Beti, nie mam co prawda alibi, ale to nie bylem ja. Zastanawialem sie czy
        wpasc, ale niestety brak czasu mi nie pozwolil...
        Moze spoko? :o)
      • Gość: OLO1 Re: urodziny - do Dertitusa IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 08:00
        Miła Beatko, nie wierz w przypadki.
        Takie zagadki bardzo łatwo rozwiązać jeżeli uwaznie czyta się wszystko co
        zostało napisane:treść, data, godzina, adres.
        Ja znałem prawdę już 3 stycznia.
        Dzisiaj reszta korespondencji tylko to potwierdziła.
        Nie wiem tylko dlaczego proste pytania matematyczne wprowadzają Cię w stan
        nerwowości.
        Wszystkiego najlepszego.W dalszym ciągu będę z sympatia przyglądał się
        urodzinom.
        • betis Re: urodziny - OLO... 07.01.02, 10:09
          Może to już rozpacz, że uciekam się do tak bezpośredniego pytania, ale...
          ...drogi OLO - czy Ty jesteś Aleksandrem Z.? Wolałabym, żebyś zaprzeczył, ale
          napisz prawdę.
          • Gość: OLO1 Re: urodziny - OLO... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 13:54
            Dlaczego zaprzeczenie ma być lepsze?
            NIE ZAPRZECZAM.Uważam, że zabawa świetna.
            Pozdrowienia z IIpietra.
        • betis Re: urodziny - do Dertitusa 07.01.02, 10:26
          Sprawdź pocztę.
          • Gość: test Re: urodziny - do Dertitusa IP: *.os3.pl 07.01.02, 10:29
            test
            • betis Re: urodziny - do Dertitusa 07.01.02, 10:32
              A to kto???
              • detritus! Re: urodziny - do Dertitusa 07.01.02, 11:41
                Test - nie poznajesz go? ;)
                • Gość: jd Re: urodziny - do Dertitusa IP: *.acn.waw.pl 07.01.02, 16:54
                  Czy już cały Novotel tu pisuje? Wciągnijcie też gości
                  • Gość: Oleslaw Re: urodziny - do Dertitusa IP: *.*.*.* 07.01.02, 16:55
                    Beti robi w Novotelu?
                    Nonono.
                    • Gość: jd Re: urodziny - do Dertitusa IP: *.acn.waw.pl 07.01.02, 16:58
                      To było podane całkowicie oficjalnie.
                      • betis Re: urodziny 07.01.02, 17:07
                        Koniec na temat miejsca mojej pracy. Czy Wy zdajecie sobie sprawę z tego, że to
                        może każdy przeczytać? Litości... nie pragnę sławy.
                        • Gość: jd Re: urodziny IP: *.acn.waw.pl 07.01.02, 17:14
                          Faktycznie, trochę zabrnęliśmy. Prosimy redakcję o zlikwidowanie tego wątku?
                          • Gość: Oleslaw Re: urodziny IP: *.*.*.* 07.01.02, 17:17
                            Faktycznie. Szefostwo sie moze ucieszyc. Ale widze ze jestescie czujni.
                            • betis Re: urodziny 07.01.02, 17:30
                              Cisza! Już nic tu nie dopisywać, bo wygląda, jakby to był ciekawy wątek...

(Detritusie, nie gniewaj się, nie chodzi o "tytuł" :)
                              • Gość: Oleslaw Re: urodziny IP: *.*.*.* 07.01.02, 17:34
                                Faktycznie jestes non stop online.
                                Szefostwo moze sie wkurzyc:>
                              • Gość: detritus Re: urodziny IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 22:08
                                Nie pogniewam sie, Beti ;o)
    • Gość: B. Do Detritusa IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 10:16
      "Elma" - znalazłam... :) i chyba już wiem skąd znasz włoski (albo do czego się
      musiałeś nauczyć :)
      • Gość: detritus Re: Do Detritusa IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 10:56
        Toz to permanentna inwigilacja! ;o)
        A co do wloskiego to o ile pamietam to przyznalem sie do znajomosci kilku slow
        na krzyz ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka