Gość: rzeszowianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 18:29 Witam serdecznie, mam proszę do szanownych forumowiczów. Czy ktoś mógłby mi polecić tani aczkolwiek przyzwoity nocleg w Olsztynie? Z góry serdecznie dziękuję i pięknie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rzeszowianka Re: nocleg w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 21:03 Witam ponownie, interesuje mnie nocleg w okolicach centrum Opola. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: nocleg w Opolu 11.04.08, 21:14 a co polecasz u Was w Koszalinie ? interesuje mnie drogi hotel w Kaliszu lub Radomiu, ale koniecznie w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: nocleg w Opolu 11.04.08, 21:16 ostatecznie moga byc Starachowice, ale koniecznie bardzo tanio . musi byc w centrum i miec piec gwiazdek. macie chyba w Czestochowie cos takiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zza pieca Re: nocleg w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 21:20 Mi tam wystarczy piec, byle z zapieckiem. Gwiazdki zostawiam romantykom. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: nocleg w Opolu 11.04.08, 21:23 a czy to romantyczne, zeby wylegiwac sie z cycata gwiazdka na zapiecku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zza pieca Re: nocleg w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 21:29 Może być romantycznie pod warunkiem, że słychać szum morskich fal rozbijających się o brzeg nadwiślańskiego Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: nocleg w Opolu 11.04.08, 21:37 do poznania odpowiedzi na pytanie o to czy jest to romantyczne czy moze jednak nie , potrzebna jest specjalna fala elektromagnetyczna , ktora uderzywszy rezonansem w Jure Krakusko-Czechowicka zmusi Maczuge Heraklesa do wystukania Marsem odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zza pieca Re: nocleg w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 21:52 Perspektywa kognitywnie kusząca, lecz nie stanie się tak zanim Łódź jak współczesna Arka Noego, miast na szczycie Arbatu, przycumuje w wielkomorskim porcie Elbląga. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: nocleg w Opolu 11.04.08, 22:05 Elblag znany jest nie tylko z wielkoformatowego portu, ale takze slawnej ulicy jubilerow i salonow z drogimi futrami. slawna kobieta- Kot uwiodla ponoc pewnego wlasciciela takiego salonu w Elblagu po to, zeby kupic z odpowiednim Rabatem marokanskie futro z Jaguara . od rozochoconego futrzarza dostala w prezencie ostatnia plyte Arki Noego i torebke gruzinskiej arbaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zza pieca Re: nocleg w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 22:26 To, o czym piszesz to przeszłoprzyszłośc Elbląga lub przyszłoprzeszłość w zakrzywionej pętli czasu. Tudzisiejszość zaś skłania do wybrania tego miasta jako miejsca spoczynku - w przeciwieństwie do Nowego Jorku, który nigdy nie zasypia. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: nocleg w Opolu 11.04.08, 22:39 wsrod nowojorskich spiochow panuje raczej jednomyslne zdanie na temat: Nowy Jork - miasto , ktore nigdy nie zasypia. otoz, miasto moze i nie zasypia, ale zaspac w nim latwo. swiadczy to wyraznie o odpersonifikowaniu miasta jako tworu, ktory nie jest zbiorem ludzi ,ale oddzielnym bytem. ostro bijaca w oczy sprzecznosc: mieszkaniec /czesc skladowa miasta/ zasypia podczas gdy samo miasto nigdy nie spi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zza łóżka Re: nocleg w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 21:15 Myślę, że jeśli chodzi o centrum Opola to najlepszy nocleg w Olsztynie będzie w Kołobrzegu. Miłych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b28 Hamy z was IP: *.olsztyn.mm.pl 11.04.08, 21:53 Kobieta jest chora psychicznie, a Wy się z niej nabijacie. Fajny i ładny hotel w Olsztynie jest w Opolu. Przy wjeździe skręcić w prawo, za kościołem w lewo. Przy pomniku prosto, a na światłach w lewo i jechać aż do zamku. I potem już z górki kawałek pod górę, a za ciepłownią już jest ładny i tani hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Hamy z was 11.04.08, 22:09 to nie jest choroba psychiczna, ale dziwne zaburzenie swiadomosci czasu nazywane przez von Dunnikowskiego: pelnokrzywoczasem ! czytalem o tym w ktoryms numerze "Naszego Olsztyniaka". pasjonujacy artykul na czternastu stronach .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zza pieca Re: Hamy z was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 22:22 Nie rozumiem dlaczego polecasz ten hotel na Opolskiej? Przecież to zaledwie filia dużo starszego, bardziej reprezentacyjnego hotelu w samym centrum miasta, vis-a-vis Alfy. To bardzo bezpieczny hotel i zdaje się niedrogi. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Hamy z was 11.04.08, 22:48 tak, ten hotel w centrum nalezy do tej wyjatkowej, ekskluzywnej grupy swiatowych miejsc odpoczynku, do ktorej wstepu nie maja zwykli smiertelnicy. nie wystarczy wejsc z ulicy i poprosic o pokoj. trzeba go sobie jeszcze w specjalny sposob zarezerwowac. niestety , podobno nie bardzo mozna przebierac w menu i nie ma nocnego baru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zza pieca Re: Hamy z was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 23:07 Racja. O ekskluzywności tego hotelu moze świadczyć to, że nawet Pierwszy Obywatel naszego miasta nie mógł się w nim zatrzymać i musi teraz korzystać z podlaskiej gościnności. Jednak jeśli komuś uda się tam dostać, to można liczyć na dłuższy pobyt. Odpowiedz Link Zgłoś