bpkw 08.09.03, 13:51 Nigdy nie wiadomo, mówiąc o miłości, Czy pierwsza jest ostatnią, Czy ostatnia pierwszą... To oczywiście nie jest mój aforyzm, ale ks. Twardowskiego. Piękny, prawda ?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka28 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 08.09.03, 13:59 Zaiste, piękny. Ja pamietam taki wierszyk, autor ten sam: miłość na zawsze najdłuższa co miała przetrwać lat tyle śmierć burze z fijołkiem w kubeczku --- świnia przyszła na chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 08.09.03, 14:23 A ja zupełnie niepoetyczna jestem. Żądnych wierszyków nie umiem, nie pamietam, nie czytam nawet bo nie rozumiem. Ktoś mi kiedyś wmawiał, że przez to jestem uboższa i mniej wrażliwa. A jak Wy myślicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 08.09.03, 14:30 EEe mi tysz jakos te wierszyki do glowy nie przychodzą - nie to zebym poezji nie lubił - ale jak juz jest watek milosci to cytat zapodam: "Kochać można tylko to, co się szanuje szanować tylko to, co się rozumie a rozumieć to, co się zna". Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 08.09.03, 14:55 No to już wiem, czemu mi z Lubym nie wyszło. Bo mi sie tylko wydawało, że go znam:((( Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 08.09.03, 15:12 inka28 napisała: > No to już wiem, czemu mi z Lubym nie wyszło. Bo mi sie tylko wydawało, że go > znam:((( eeeee tam, co sie martwisz, jest jeszcze tyle ludzi do poznania:))))))) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 08.09.03, 15:18 Ano jest. Tylko zanim go zacznę szanować, poznam i zrozumiem to może trochę czasu minąć. Ale pewno po drodze będzie ciekawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 08.09.03, 17:54 Moze ale nie musi duzo czasu minac - wystarczy wiecej czasu z nim spedzac - wtedy automatycznie ten czas ulegnie skroceniu :) i wtedy poznasz czy to jest ten jedyny :P Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 08.09.03, 19:39 Ale to tez zalezy od checi. Mozna kogos "znac" dlugo i wcale go nie poznac (jak w przypadku Inki), a mozna krotko, ale intensywnie:) Wszystko to wiec jest wzgledne. Ale nie ma co sie martwic... To jest wlasnie ciekawe. Nigdy nie wiesz, kiedy ci sie ten "rodzynek" trafi;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 09.09.03, 15:23 No wlasnie, i to jest promyk nadziei:) Bedzie dobrze, a do tego kolorowo:) Slonecznie pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel do Pań z forum cz.IX... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 21:33 Co wy hajduczki tak rozrabiacie o miłości, toż zbliża się jesień - nic wesołego, chyba że w kominku rozpalimy Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 09.09.03, 22:46 Dlaczego nic wesołego, mnie tam wesoło, czego wszystkim życzę z ritą na czele :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... IP: *.skane.se 10.09.03, 05:44 bpkw napisał: > Nigdy nie wiadomo, mówiąc o miłości, > Czy pierwsza jest ostatnią, > Czy ostatnia pierwszą... > > To oczywiście nie jest mój aforyzm, ale ks. Twardowskiego. > Piękny, prawda ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel do Pań z forum cz.IX... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 21:43 Gość portalu: 123 napisał(a): > bpkw napisał: > > > Nigdy nie wiadomo, mówiąc o miłości, > > Czy pierwsza jest ostatnią, > > Czy ostatnia pierwszą... > > > > To oczywiście nie jest mój aforyzm, ale ks. Twardowskiego. > > Piękny, prawda ?. ja tu tylko sprzatam 1 Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 14.09.03, 10:16 Jesień jest ładna, bo ja mam urodziny:) Poszukiwania rodzynka trwają...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 14.09.03, 21:05 Powodzenia w takim razie:))) Kolorowych poszukiwan;) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 16.09.03, 13:16 Mam dziś taką radość - byłam u dentysty, byłam bardzo dzielna, borowała mi zębą i PRAWIE nie bolało:) Kolejna jest in spe - do eNki sie wybieram. Polubiłam właścicielkę bardzo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 16.09.03, 15:41 tysz ostatnio do eNki wpadam :) w bilarda pograc przy pifku :) Jakos tak nigdy Angeli ni ma - ale ta druga pani tysz jest miła :) PS. Ostatnio ze Zbyszkiem wpadam w poniedzialki i czwartki koło 22:00 ale ostatnio jakos zamkniete jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 18.09.03, 14:27 Trzeba wcześniej przychodzić!!! W piątek o której się zjawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 18.09.03, 17:18 Ja sam sie pojawie o 17:00 tak na dwie godzinki bo sie umowilem na 20:00, ale mysle ze spotkanie wypali :) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Rzuciałam papierochy:) 22.09.03, 12:56 Hehe:) Już trzeci dzień bez. Jak to brzmi:) To dopiero radość - znaczy że stresy mnie opuszczają:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Rzuciałam papierochy:) 22.09.03, 13:28 Gratuluje!!! sam nie lubie, uwazam ze papierosy to objaw slabosci. a ten smrod po imprezach na ktorych pala... koszmar. widok dziewczyny z papierosem.... ... lepiej nie pisze dalej.... Powodzenia! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Rzuciałam papierochy:) 23.09.03, 12:08 Obyś wytrwała w w swoim postanowieniu. Szczerze Ci tego życzę. Ja nie palę 7 lat 8 miesięcy i 23 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Rzuciałam papierochy:) 23.09.03, 12:16 Dziękuję, Najgorzej jest w kanjpach, a to dziwne, bo ja zawsze w stresie paliłam. Poza tym to jestem jakaś cała szczęśliwa. Zakochałam się czy co? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Rzuciałam papierochy:) 23.09.03, 13:15 Jesli zakochalas sie w Olsztynie to super !! jesli w facecie.... to mu wspolczuje! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Rzuciałam papierochy:) 23.09.03, 14:46 inka28 napisała: Zakochałam się czy co? :))) W kim tym razem ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Rzuciałam papierochy:) 23.09.03, 15:53 Ja tam nie pale chodz wikeszosc moich znajomych pali - caly czas sobie powtarzam ze mam silną wole i tyle - aby przestac palic i wogole nie palic wystarczy chciec... rowneiz nie lubie jak kobieta pali... Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Rzuciałam papierochy:) 23.09.03, 16:04 Ja też nie palę - w listopadzie minie 8 lat. O kurczę, to aż tyle? A paliłam... no, ludzie tyle nie żyją ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Rzuciałam papierochy:) 23.09.03, 22:59 A może to nie zakochanie, ino organizm cieszy się na brak nikotyny? Olsztyn kocham od dawna, ale już za Krakowem tęsknię... Ja to po ostatnim związku z eks-Lubym jestem tak pokiereszowana, że pewnie jeszcze długo nic:( Ale co tam. Samo przylezie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Dla odmiany... 26.09.03, 17:27 ...dzisiaj dół, bo nie umiałam się powstrzymać i kogoś tak zwyzywałam, że aż się popłakałam. Potrzebuję skutecznej rady na panowanie nad złymi emocjami. -- Wygrałam majątek;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dla odmiany... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 21:58 współczuję proponuję dobrą muzykę i gorzkążołądkową - zapewniam cię , że zadziała odpowiednio Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Dla odmiany... 27.09.03, 18:48 Muzyka tak, z tym drugim mogłabym przesadzić:( Dziś już dużo lepiej, a to dlatego, że mam dużo do roboty. Ale radości dziś ni ma:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dla odmiany... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 23:40 nic , weż te smutki ze sobą i zostaw je w drodze do Krakowa - czekam niecierpliwie - zobaczysz fajnie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dla odmiany...Apel do Pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 20:57 witam wszystkich po przerwie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dla odmiany...Apel do Pań 05.10.03, 21:12 Rita. Po jakiej przerwie ????????. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dla odmiany...Apel do Pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 21:14 po twojej przerwie ;) nie wiesz co dzieje sie z Andulką, jest na urlopie ? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Dla odmiany...Apel do Pań 05.10.03, 21:16 Nie wiem czy wiecie,ale Andulka namawiała na spotkanie w ten(10-11.10)weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dla odmiany...Apel do Pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 21:46 bpkw- jak możesz , to wspomnij Teresce , że ją pozdrawiam i niech nie myśli , ze zapomniałam, została umieszczona i w sercu i w pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Dla odmiany...Apel do Pań 05.10.03, 21:49 Nie było mnie od środy do wczoraj wieczorem Warsztaty legislacyjne w Borach Tucholskich, świetne wykłady a jeszcze świetniejsza ekipa i balangi), dziś musiałam ogarnąć dom po tym, co z nim córcia przez cztery dni zrobiła i uzupełnić jej zapasy w lodówce bo w czwartek wyjeżdżam znowu - tym razem w Waszym kierunku. Będę, będę. Spotkanie proponuję według uznania - w piatek lub sobotę, ja sie dostosuję tylko sę kochani zmówcie kiedy macie więcej czasu. Do komputra nie siadam bo córcia okupuje i mam ciągle jakiś domowy obrządek, inne obowiązki. Jestem tak zarobiona pracowo i prywatnie że gazety jeszcze z ubiegłego tygodnia nieprzeczytane. Nie mam czasu żyć. Dlatego na urlop jadę. Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Dla odmiany...Apel do Pań 05.10.03, 21:52 Ja mam na myśli piątek.Godzina 18.Może być? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dla odmiany...Apel do Pań 05.10.03, 22:02 Rita. Wielkie całusy od Teresy. Jak przyjedziesz do Olsztyna to już nie szukaj noclegu. Tereska proponuje Ci pokój komputerowy. Pamiętasz, prawda ????. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dla odmiany...Apel do Pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 22:12 bpkw- powiedz Teresce - niech czeka, za 30 lat przyjadę na fajkę pokoju na balkonie - to takie swojskie miejsce - dzięki - zobaczymy co życie mi jeszcze przyniesie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dla odmiany...Apel do Pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 22:17 i jak pomyślę, że ty teraz tam siedzisz ...........;-)))))))))) zostały tam jakieś ślady, że też nie wyryłam imienia na fotelu - za 100 lat miałbyś obiekt muzealny i sprzedałbyś na licytacji forumowskiej :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dla odmiany...Apel do Pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 22:58 Jutro poniedziałek - ciekawa jestem jakie to szczęścia was spotkają ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dla odmiany...Apel do Pań 05.10.03, 23:14 Gość portalu: rita napisał(a): > Jutro poniedziałek - ciekawa jestem jakie to szczęścia was spotkają ? ;) Rita. czy Ty nie pamiętasz powiedzenia... " ...jak ja nie lubię poniedziałku...". Ten dzień winien być wykreślony z kalendarza. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Dla odmiany...Apel do Pań 06.10.03, 08:18 A co, jak komuś wypadną urodziny w poniedziałek? Albo sie zakochał? Albo w totka wygrał? Moja radość poniedziałkowa - hmm, chyba za wcześnie powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Dla odmiany...Apel do Pań 06.10.03, 16:24 U mnie poniedzialek zaczal sie nienajgorzej :) Dlatego ide zaraz w Multi zagarc :P kolektura do 17:30 takze ide - a co tam raz sie zyje :) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dla odmiany...Apel do Pań 06.10.03, 16:46 No proszę. Inka znalazła chyba stoisko z rodzynkami. Powodzenia. Czy Ty dalej kopcisz papierochy ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dla odmiany...Apel do Pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 22:31 poniedziałek mija , ku zadowoleniu bpkw idzie wtorek, ciekawe co teraz powie ? czyli wszystko idzie zgodnie z planem Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Dla odmiany...Apel do Pań 07.10.03, 15:37 bpkw, tak zakamuflowałam wątek zakochania, a Ty go tak sprytnie wyciągasz! Nie znalazłam stoiska z rodzynkami, zresztą to by było za łatwe. Wręcz przeciwnie, jakaś deprecha mnie łapie, w niedzielę leciał Sting w Trójce u Kydryńskiego to się poryczłam. Papierosy w tych okolicznościach niestety popalam:( Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dla odmiany...Apel do Pań 07.10.03, 17:18 No tak. Rodzynki i nikotyna to para, którą raczej trudno sobie wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Dla odmiany...Apel do Pań 08.10.03, 17:30 Ależ nie, to jest do pogodzenia! Ale nikotyna - podobnie jak rodzynki - ostatnio w śladowych ilościach... Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Dla odmiany...Apel do Pań 13.10.03, 11:14 A operetka była cudowna. Jestem pod wrażeniem. A jak Twoje wrażenia bpkw? Lustro Was widziało, ale było za daleko coby krzyczeć. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Dla odmiany...Apel do Pań 13.10.03, 11:45 A u mnie bez zmian, tylko, że wczoraj zjadłam wedlowska białą czekoladę z rodzynkami, pół paczki milkowskich rodzynek w czekoladzie i mam jeszcze całą paczkę sułtańskich. W tej sytuacji moge tylko podpisać się z całego serca pod moją sygnaturką:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel do Pań...Lusterko i Inki 13.10.03, 19:33 Do Lusterka. Faktycznie, "Zemsta nietoperza" ta była największa uczta duchowa w ostatnim okresie. Szkoda, że nie podeszłaś w czasie przerwy. Do Inki. Jeśli w dalszym ciągu będziesz pałaszować takie ilości słodyczy to zarwą się pod Tobą schody eNki. Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Apel do Pań... 14.10.03, 07:10 Cieszę się, że mamy podobne odczucia. Bpkw ja Ciebie widziałam jak już wchodziłeś na górę po przerwie, a potem musiałam się kimś opiekować. Gdybym była sama to pewnie bym na Was poczekała. Kiedy wreszcie spotakmy się w eNce? Ciągle sie migasz, uh... Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Apel do Pań... 14.10.03, 08:52 Może okazją do spotkania będą okolice 1-go listopada? Studenci się zjadą... Bpkw, czy już przeprowadziłeś się z działki? A co do schodów w eNce - jak tylko będę miała okazję to będę Cię puszczać przodem;) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel do Pań... 14.10.03, 18:57 Ja się nie migam z eNką. Bardzo chetnie tam wpadnę, ale dopiero na poczatku listopada. Powód jest prozaiczny. Wyjeżdżamy na urlop i to już jutro. Powrót 30.10. a potem ponowny wyjazd na "Smutne Święto". Inka. Nie bądź taka "uprzejma". To mi przypomina gościa, który puszczał swoją żonę przodem tylko wtedy, gdy wchodzili na pole minowe. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Apel do Pań... 14.10.03, 23:12 Baw się dobrze. Podobno w Tunezji nie ma tłoku (a ja nawet nie mam paszportu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika_1 Re: Apel do Pań... IP: *.chicago.lightfirst.net 15.10.03, 04:44 Sluchajcie, dawno mnie tu nie bylo.... Moze to glupie pytanie, ale kto sie urlopuje w Tunezji???? Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Apel do Pań... 15.10.03, 08:09 Bpkw się wybiera. I ma nadzieję na równą liczbę startów i lądowań :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika_1 Re: Apel do Pań... IP: *.chicago.lightfirst.net 15.10.03, 16:41 Aaaaaaa, dzieki za informacje:) E tam, BPKW jest nie do zdarcia, wiec spokojnie policzy starty i ladowania -> s=l;) A w razie czego niech pije duuuzo trunkow - nic go juz nie ruszy! Bpkw - milego wypoczynku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Apel do Pań... 15.10.03, 17:32 Bpkw do Tunezji??? No ładnie:) A ja dziś jeszcze zjadłam budyń z rodzynkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Apel do Pań... 16.10.03, 15:26 Oj, fajnie by bylo:))) Ale przynajmniej bedzie wiadomo, ze jak ja przejde po schodach do eNki i sie nie zawala to jestescie bezpieczni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Apel do Pań... 17.10.03, 12:58 He, he, Tobie Inka to nie grozi. Ja przy Tobie to jestem dopiero gruba ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Apel do Pań... 17.10.03, 15:56 Dzięki za wsparcie:))) Ale ja i tak ważę więcej w lato, bo mam więcej mięśni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franio Re: Apel do Pań... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 16:39 Tak, życie jest piękne i jedyne i warto kochać Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Apel do Pań... 18.10.03, 18:21 Inka, zawsze warto kochac, cokolwiek to znaczy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Apel do Pań... 20.10.03, 10:17 Nie zawsze. Chociaż gdy się kochało, to potem niewiele można sobie zarzucić. Ale i tak nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Apel do Pań... 21.10.03, 07:01 Inka trzeba myslec pozytywnie, chociaż to takie trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Apel do Pań... 21.10.03, 11:15 Nie mówię: nie warto kochać. To jest mój optymizm. Mówię: nie zawsze warto kochać. To jest mój zdeptany idealizm. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Apel do Pań... 22.10.03, 16:48 Lustro, życie jest piękne. Nie zapominajmy o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Apel do Pań... 23.10.03, 07:29 Piekne. I właściwie nikt nam nie obiecywał, że bedzie łatwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Apel do Pań... 23.10.03, 09:48 Za Raz, Dwa, Trzy - "gdyby byly tylko piekne chwile nie wiedzialbym, ze zylem" Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Apel do Pań... 23.10.03, 10:02 No juz... usmiechnijcie sie marudaski!! Nie smecic! Zyc!!!! mamy jedno zycie do przezycia! nastepnego moze nie byc! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Apel do Pań... 23.10.03, 14:56 Kto tu marudzi. Ja się ciesze życiem. Bardzoo. Tylko, że znowu ktoś myśli, że go podrywam. Uhhh, mam już dosyć, czy to moja wina, że mam za dużo "tego czegoś" i ktoś to odbiera jako kokieterię, mamusiuuuuuu. Ja grzeczna jestem. Z facetami ciężkie życie, bez nich jeszcze gorzej. Co z nimi robić ? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Apel do Pań... 23.10.03, 16:21 No coż. Ja tam znam parę form miłego spędzania czasu z mężczyznami;) A poważnie - to sama nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel do Pań... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 20:24 wzywam do Apelu Baczność ! Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Apel do Pań... 30.10.03, 09:49 A o co bedziesz apelowac? :))) I do kogo? Bo jak do serca, to ono nikogo nie slucha, niestety... Rozum lepszy pod tym wzgledem:) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel do Pań... 30.10.03, 10:47 inka28 napisała: > A o co bedziesz apelowac? :))) I do kogo? Bo jak do > serca, to ono nikogo nie slucha, niestety... Inka, Inka. Ty ciągle z tym serduchem. Boję się, czy w Twoim przypadku, nie jest wskazana wizyta u kardiologa. Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Apel do Pań... 30.10.03, 11:47 bpkw, witaj!!! Myślałam, że dopiero wieczorem wracacie i chciałam jakiś wątek powitalny wstawić na forum, właśnie je otworzyłam a tu masz: spóźniłam się tak jak Ty kiedyś na pewien pociąg, pamiętasz ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel do Pań... 30.10.03, 12:23 andulka7 napisała: > bpkw, witaj!!! > Myślałam, że dopiero wieczorem wracacie i chciałam jakiś wątek powitalny > wstawić na forum, właśnie je otworzyłam a tu masz: spóźniłam się tak jak Ty > kiedyś na pewien pociąg, pamiętasz ? ;))) Jasne, że pamiętam. Do dziś mam kaca moralnego. A chciałem zrobić Ricie niespodziankę. Wróciliśmy wczoraj o 19.30, potem pojechaliśmy po samochód i do Olsztyna. Szokująca była różnica temperatur - ponad 35 stopni. Jutro znowu wyjazd a potem długie jesienno-zimowe wieczory w Olsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Apel do Pań... 30.10.03, 13:29 bpkw napisał: > Do dziś mam kaca moralnego. To nie będziesz sam, bo od dziś mam takiego samego kaca... >Szokująca była różnica temperatur - ponad 35 stopni. Fakt, troszku się nam ochłodziło... Ale podobno już jesień idzie, najpierw była w Polsce zima, ale na zimę szczęśliwie wyjechaliście :))))))))) Zobacz na Pięknym Olsztynie nowe zdjęcia miasta zimą (autorsta suda), sprzed paru dni, cudeńka. > Jutro znowu wyjazd a potem długie jesienno-zimowe wieczory w Olsztynie. Przed komputrem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel do Pań... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 20:33 tak jest z bpkw -enem , do Krakowa przyjechał za wcześnie i orszak powitalny się spóżnił - tak bywa Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel do Pań... 30.10.03, 20:53 Gość portalu: rita napisał(a): > tak jest z bpkw -enem , do Krakowa przyjechał za wcześnie i orszak powitalny > się spóżnił - tak bywa Rita. Miałem na myśli nie Kraków a Olsztyn. I chodziło o powitanie pewnej zacnej mieszkanki Krakowa, urodzonej w Olsztynie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel do Pań... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 21:00 wiem przecież, ale dobrze sie złożyło, bo wiesz , ze poleciałam prosto nad jezioro, nie wspominaj o tym to takie piękne było , jeszcze raz bym to zrobiła, byle do lipca - muszę , musze , muszę - ja znów tym zyję. Nie wiem dlaczego tak jest Bóg ci daje palec, a ty chcesz całą rękę , może ulituje sie nade mną :) Angela wogóle nie wchodzi na forum, Mika grypsuje z Ameryki trochę ten wątek słabiutki - może jakiś obóz zrobić ???? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel do Pań... 30.10.03, 21:05 Nie wiem co siędzieje z Angelą. Faktycznie, przeglądając ostatnie kilkanaście forumowych dni, nie zauważyłem jej wpisów. Chyba się wybiorę do eNki w najbliższą niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel do Pań... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 21:09 i ucałuj Lady ode mnie ;)))))))))) pozdrów Angelę, ją też możesz ucałować ;))))))))) tylko uważaj na kaktus , Inka go przynisła i Angela każe go ściskać - na ten numer nie idż ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel do Pań... 30.10.03, 22:29 Gość portalu: rita napisał(a): > i ucałuj Lady ode mnie ;)))))))))) > pozdrów Angelę, ją też możesz ucałować ;))))))))) > tylko uważaj na kaktus , Inka go przynisła i Angela każe go ściskać - na ten > numer nie idż ;) Bardzo chętnie, zwłaszcza jeśli chodzi o Angelę !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Apel do Pań... 30.10.03, 22:49 Zdaje się że koobrze i angeli kopmputer padł jeszcze w sierpniu i jakoś się nie mogą zebrać żeby go reanimować.... Angi nadawała czewm z kafei, ale ostatnio i tego niet... Trza znaczy zbadać sprawę na miejscu, znaczy w eNce. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel do Pań... 30.10.03, 22:56 andulka7 napisała: Trza znaczy zbadać sprawę na miejscu, znaczy w eNce. Dlatego chcę się wybrać do eNki w niedzielę. No chyba, że będzie pogoda taka jak teraz to sobie daruję. Andulka. Widzę, że w nagrodę za dobre sprawowanie córcia udostępniła Ci dziś kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Apel do Pań... 30.10.03, 23:00 Co Ty, zaraz "udostępnła", dopadłam maszyny bo Maryśka akurat siedzi we wannie :) Zaczynaj następną edycje wątku ! Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: NIE BĘDZIE CZĘŚCI X APELU 30.10.03, 23:05 Nie będę już kontynuować tego wątku. Niech "umiera" na dobre. Wymyślę "coś" nowego. Właściwie pomysł mam już od dawna, ale muszę go dokładnie przemyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 30.10.03, 23:06 Stawiam na ostatnią, która jest pierwszą :) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 30.10.03, 23:10 andulka7 napisała: > Stawiam na ostatnią, która jest pierwszą :) TO NIE TEN KIERUNEK . Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 30.10.03, 23:13 Zmęczona jestem, aluzji nie poniała niestety, możesz objaśnić wprost ? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 30.10.03, 23:20 andulka7 napisała: > Zmęczona jestem, aluzji nie poniała niestety, możesz objaśnić wprost ? Napisałaś o godz.23 zgroszami "Stawiam na ostatnią, która jest pierwszą" Sadziłem, że nawiązujesz do motta części IX Apelu i że przyjmę w ewentualnym zupełnie nowym wątku kierunek zawarty właśnie w tym motcie / tak się to chyba pisze /. Dlatego napisałem, że to nie ten kierunek. Paniatno ?. Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 31.10.03, 15:46 Teraz paniatno, ale ja nie o motcie tylko tak bardziej egoistycznie... :D Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 03.11.03, 12:04 A dlaczego ten wątek ma umrzeć? Mnie się podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika_1 BPKW!!!!! IP: *.chicago.lightfirst.net 05.11.03, 20:50 Bpkw - nie wydziwiaj. Chyba Cie depresja jesienna dopada...:( Dawaj kolejna czesc... A tak w ogole to chcialam Cie zapytac, czy adres mailowy masz ten sam, bo nie wiem, czy moj mail dotarl do Ciebie...:( Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: BPKW!!!!! 05.11.03, 21:54 Wyrok juz zapadl. Watek zostal skazany na "kare smierci" przez zapomnienie. Od wyroku nie ma juz odwolania. Twoj e-mail oczywiscie dotarl. Jest piekny, podobnie jak Olsztyn. Serdeczne dzieki. Przygotowuje odpowiedz. Deczko cierpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:a to się okaże ????????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 22:04 pozdrawiam nigdy nie mów nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re:a to się okaże ????????? 06.11.03, 09:54 Jestes bezwzgledny, bpkw. Za co nam to robisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:a to się okaże ????????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 22:37 za życia ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika_1 BPKW!!!! IP: *.chicago.lightfirst.net 07.11.03, 02:09 Bpkw, dzieki:)))) I trzymam za slowo! Pij moje zdrowie w sobote, ja w sobote bede pila Twoje - w Chicago - ach, te imprezy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: BPKW!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 22:20 ja też sie napiję wasze zdrowie - lubię pić ;))) Mika przechodzimy na ten wątek ? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: BPKW!!!! 08.11.03, 10:31 A ja się dziś napiję z bpkw:) O ile mnie nie pogoni;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: BPKW!!!! 08.11.03, 14:29 inka28 napisała: > A ja się dziś napiję z bpkw:) O ile mnie nie pogoni;))) Nie przegoni, nie przegoni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: BPKW!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.11.03, 16:30 nie zapomnijcie o nieobecnych - może doczekam się czkawki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza Re: BPKW!!!! 08.11.03, 19:32 I ja tez mysle o Was cieplutko:))) Pozdrówcie "spotkaniowiczów"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: BPKW!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.11.03, 20:42 w tej chwili się pewnie bawią Niech żyje ball ............ Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: BPKW!!!! 12.11.03, 18:42 bpkw, uroczyście ogłaszam - jest, ale nie napiszę kto, bo czyta i się udziela, ale może będziesz wiedział o co mi chodzi:))) Fajnie, nie? Byłeś miły na spotkaniu:))) hm:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: BPKW!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 20:48 miły to mało - powiedż uroczy, tego oczekiwałam :) ale z tego co wiem to do soboty trwa impreza Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: BPKW!!!! 13.11.03, 17:25 inka28 napisała: > Byłeś miły na spotkaniu:))) hm:))) Ale ja wcale tego nie chcialem. I tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: BPKW!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 22:25 Czy to wszystko oznacza , ze chcesz nas sie pozbyć bpkw ? Pozbyć się wątku A gdzie twoje cztery pory roku ;) ? My nie , my nie , my nie poddamy się ! Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: BPKW!!!! 14.11.03, 11:02 No, jak Rita śmie protestować, to ja też!! PRO-TES-TU-JĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś