Gość: obrokon IP: *.olsztyn.pl 10.09.03, 15:38 Niech ekspert udzieli odpowiedzi na temat „Zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa” obrokon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: WZYWAM EKSPERTA DO UDZIELENIA ODPOWIEDZI NA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 18:28 Na tym forum nie ma eksperta p.Kołecki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrokon Re: WZYWAM EKSPERTA DO UDZIELENIA ODPOWIEDZI NA D IP: *.olsztyn.pl 11.09.03, 21:47 Szanowny Panie! Z tego, co Pan opisał wynika, że zrobił Pan w swojej sprawie wszystko, co możliwe. Niestety nasze Centrum nie ma możliwości ani kompetencji, aby w tej sprawie w jakikolwiek zadziałać. Wydaje się nam, że może warto by sprawą raz jeszcze zainteresować media oraz Rzecznika Praw Obywatelskich. Ta ostatnia instytucja jest władna z mocy ustawy podjąć działanie wyjaśniające lub zwrócić się do odpowiednich organów o zbadanie sprawy. Z poważaniem Dorota Landsberger Centrum Informacyjne dla Osób Niepełnosprawnych przy Stowarzyszeniu Przyjaciół Integracji ul. Dzielna 1, 00-162 Warszawa www.niepelnosprawni.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: WZYWAM EKSPERTA DO UDZIELENIA ODPOWIEDZI NA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 17:29 Ale magik. Sam pisze i sam sobie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: WZYWAM EKSPERTA DO UDZIELENIA ODPOWIEDZI NA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 17:30 A może rozdwojenie jaźni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrokon Re: WZYWAM EKSPERTA DO UDZIELENIA ODPOWIEDZI NA D IP: *.olsztyn.pl 12.09.03, 18:50 To są skopiowane dokumenty, które otrzymałem z różnych urzędów. Można uważniej czytać albo sie nabijać. Przez 10 lat przyzwyczaiłem się do wszystkiego, wiem że przestępcy mają również dostęp do internetu. Odpowiedz Link Zgłoś