Dodaj do ulubionych

WZYWAM EKSPERTA DO UDZIELENIA ODPOWIEDZI NA DZIAŁA

IP: *.olsztyn.pl 10.09.03, 15:38
Niech ekspert udzieli odpowiedzi na temat „Zawiadomienie o popełnieniu
przestępstwa”
obrokon
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: WZYWAM EKSPERTA DO UDZIELENIA ODPOWIEDZI NA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 18:28
      Na tym forum nie ma eksperta p.Kołecki!
    • Gość: obrokon Re: WZYWAM EKSPERTA DO UDZIELENIA ODPOWIEDZI NA D IP: *.olsztyn.pl 11.09.03, 21:47
      Szanowny Panie!

Z tego, co Pan opisał wynika, że zrobił Pan w swojej sprawie wszystko, co
      możliwe. Niestety nasze Centrum nie ma możliwości ani kompetencji, aby w tej
      sprawie w jakikolwiek zadziałać. Wydaje się nam, że może warto by sprawą raz
      jeszcze zainteresować media oraz Rzecznika Praw Obywatelskich. Ta ostatnia
      instytucja jest władna z mocy ustawy podjąć działanie wyjaśniające lub zwrócić
      się do odpowiednich organów o zbadanie sprawy.

Z poważaniem

Dorota Landsberger

Centrum Informacyjne dla Osób Niepełnosprawnych

przy Stowarzyszeniu Przyjaciół Integracji

ul. Dzielna 1, 00-162 Warszawa

www.niepelnosprawni.info

• Gość: . Re: WZYWAM EKSPERTA DO UDZIELENIA ODPOWIEDZI NA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 17:29
        Ale magik. Sam pisze i sam sobie odpowiada.
      • Gość: . Re: WZYWAM EKSPERTA DO UDZIELENIA ODPOWIEDZI NA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 17:30
        A może rozdwojenie jaźni?
    • Gość: obrokon Re: WZYWAM EKSPERTA DO UDZIELENIA ODPOWIEDZI NA D IP: *.olsztyn.pl 12.09.03, 18:50
      To są skopiowane dokumenty, które otrzymałem z różnych urzędów. Można uważniej
      czytać albo sie nabijać. Przez 10 lat przyzwyczaiłem się do wszystkiego, wiem
      że przestępcy mają również dostęp do internetu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka