Gość: GrJ IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.08, 14:44 Na 3 lata do poprawczaka... skoro strzelil do bociana to i do czlowieka by mogl... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 14:45 Parę osób powinno odpierdzieć za bociana.Sasiad za dostep do broni,chłopczyk za zabicie ptaka prawem chronionego,stworzenie wokół siebie zagrozenia.Rodzice milusińskiego ,ze nie stosowali antykoncepcji.Miejscowy policjant za wydanie zezwolenia na broń imbecylowi.Itd itp.. Kiedys dostałby pasów na dupe i jakby widział bociana to by nastepnym razem szczał w gacie. Dzisiaj w bezzstresie hodowany milusiński zabije ze strzelby sąsiada za lat pare i zakopie w ogródku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 14:50 bedzie jak z misiem w tatrach. mlody powie ze bocian go napadl i chcial podziobac i zabil w samoobronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateista Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: *.wroclaw.mm.pl 05.05.08, 14:47 krzesło zwyrodniałemu bandziorowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a jak! Re: Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: *.chello.pl 05.05.08, 14:52 a jak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: 75.153.205.* 05.05.08, 14:54 Bez przesady, zaraz krzeslo...prad drogi. Strzelic do niego i to tez tylko raz. Zeby bylo sprawiedliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: 81.219.135.* 05.05.08, 15:13 Gość portalu: misiek napisał(a): > Bez przesady, zaraz krzeslo...prad drogi. Strzelic do niego i to tez > tylko raz. Zeby bylo sprawiedliwie. E tam, naboje drogie. Powiesić sukinsyna na tym słupie... Biedny bociek na wiosnę przyleciał do Polski a tu jakiś psychopata ze strzelby... (*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qwerty Re: Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 14:53 Krzesło za zwierzę ???? Puknij się w mózg................ Nie popieram czynu ale nie przesadzajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: *.ds.pg.gda.pl 05.05.08, 15:00 za zwierze? ;] jak dla mnie to ten kolo od zwierzat rozni sie tylko in minus, jakkolwiek zabijanie nie w obronie i nie dla jedzenia jest ZŁEM (wg mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: *.mofnet.gov.pl 05.05.08, 16:42 jak nie kszeslo to line teraz zabil bocka to za dwa lata sprobuje czlowieka surowo karac to moze kretyni sie uspokoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leśnik Re: Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: *.chello.pl 05.05.08, 14:53 Takich powinno się eliminować na stałe ze społeczeństwa - proponuję dozywocie w wariatkowie o zwiększonym rygorze (w pokoju bez klamek). A co będzie teraz z jajami? Czy pozostały bociek da radę wychować - moze warto go dokarmiać. Mój sąsiad takiego nielota karmi (już 5 lat bo nie mół odlecieć) szyjkami kurzymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: *.pg.com 05.05.08, 15:11 e tam wariatkowo. wystarczy 100godzin pracy na rzecz bocianów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: *.uni.lodz.pl 05.05.08, 14:53 A może mu łeb odstrzelić tak dla przykładu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astrolog Kto ludziom pozwala broń posiadać? Same nieszczęśc IP: 167.127.24.* 05.05.08, 15:06 Biopaliwa, handlarze bronią, producenci broni, politycy ten cały chłam szkodzi wolności, jedności i sprawia że dzieciaki są coraz głupsze i bardziej odrwane od świata natury - jedynego realnego świata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnika Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 15:11 Bocianice, nie bociana! Od kiedy to tatusiowie wysiaduja jajka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astrolog co się czepiasz szczegółów. są ważniejsze sprawy IP: 167.127.24.* 05.05.08, 15:16 np.: to ską u śąsiada strzelba? To cie nie obchodzi? Takim głupim paplaniem korupcji nie zwalczymy i bezpieczeństwa nigdy nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: 81.219.135.* 05.05.08, 15:23 A samce pingwinów to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klos79 Re: Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: 80.50.120.* 05.05.08, 15:44 Nie wiem czy wiesz, ale u bocianów obydwoje rodzice wysiadują jaja. T tego gnoja to bym na nie posadził i niech tam kwitnie. Jak będą odlatywać, to go odstrzelić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: *.k2.pl 05.05.08, 15:13 gnojek. i jak znam życie to nie spotka go żadna kara. mała menda zabije, zgwałci, pobije - to może. ale teraz wyrazi "szczery żal" i puszczą go wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astrolog w jego wieku gnojki już zabijały w 11tce na Likuza IP: 167.127.24.* 05.05.08, 15:20 tak, tak, wsadziły 16letnie dresy kosę pod żebra przypadkowemu innemu w ich wieku, kótry nie miał łysej pały i głupiego zeza jak oni a mi złamali nos i to tak paskudnie że straciłem pół litra krwii i miałem wszystko tam pokruszone. Teraz mam problemy z zatokami, często mnie boli a minęło już 15cie lat. Teraz ma 30ci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: *.pwsz.legnica.edu.pl 05.05.08, 15:19 Oko za oko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: 89.100.8.* 05.05.08, 15:24 mam głęboko w d***e tego bociana , policja zamiast sciganiem gó..arza który pewnie przez przypadek zastrzelił ptaszysko , powinna zając sie poważniejszymi przestępstwami i przestępcami ! GW już nie ma co dawać na kanały RRS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: 81.219.135.* 05.05.08, 15:30 A ja mam takich jak ty głęboko w d...e, jak taki gó..arz dorwał broń i strzelił do bogu ducha winnego ptaka, to co jak podrośnie i mu odwali strzelić dla "jaj" do człowieka?! pomyśl, zanim coś napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astrolog a skąd sąsiad miał strzelbę? I dlaczego trafiła w IP: 167.127.24.* 05.05.08, 15:32 ręce szczeniaka? To nie jest ważna sprawa? Bo mi się wydaje że tak... Chyba że ważne jest ściaganie chłopaków z gram siejki? Jeśli tak to mam dla was pracę. Nazywam się Jakub. I mam w swojej chacie na Orłowicza 2 lampy 125W niebieskie, jedną 250W czerwoną obie to świetlówki i dodatkowo mam diody LED o mocy 25W. Pod tymi lampami mam 2 ogromne rośliny na całą szafę, dwie się suszą obok tej szafy i dwie są ładnie obskubane z topów i włożone w śliczne pudełeczko :) Tak, tak mam około 250 gramów najlepszej maryśki. Spalę to w ciągu miesiąca (ale policja stwierdziłaby że to na całe osiedle) - głupcy nie wiedzą ile się pali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irasiad Cyprian Kamil Norwid "Piosnka moja" IP: *.polservice.com.pl 05.05.08, 15:45 "Do kraju tego, gdzie winą jest dużą Popsować gniazdo na gruszy bocianie, Bo wszystkim służą ... ... tęskno mi Panie" Cyprian Kamil Norwid "Piosnka moja" Ale Ty, głąbie z głęboką d***, pewnie nawet nie wiesz, kto to był CKN, bo nie rapuje o tym Tede ani nie mowia o tym na Polsacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: Cyprian Kamil Norwid "Piosnka moja" IP: 81.219.135.* 05.05.08, 16:00 Brawo! popieram przedmówcę w 100 %! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondek Re: Cyprian Kamil Norwid "Piosnka moja" IP: 82.177.118.* 05.05.08, 16:28 Po tym cytacie CK Norwida to teraz jeszcze bardziej brzydzę się tym młodocianym sk*****nem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara baba Re: Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: *.ols.vectranet.pl 05.05.08, 18:29 daniel napisał(a): > mam głęboko w d***e tego bociana , policja zamiast sciganiem gó..arza który > pewnie przez przypadek zastrzelił ptaszysko Przez przypadek taki szczyl Tobie strzeli w łeb ? Czy wtedy też będziesz miał głęboko .... ? Przez tak myślących /pewnie rodzice podobnie myślą / mamy to, co mamy czyli morderstwa i inne przestępstwa. Skąd biorą się bandyci ? Przecież nie z kosmosu. Tylko z rodziców tak myślących jak ten oto tutaj daniel. Odpowiedz Link Zgłoś
leew1 gdyby zabił czlowieka 05.05.08, 15:25 np.donosiciela, kara byłaby nieporównywalnie niższa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astrolog Re: gdyby zabił czlowieka IP: 167.127.24.* 05.05.08, 15:33 a głupców to robią czy sprzedają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do $#!$!%$! leew1 świadka morderstwa Twoich dzieci też tak nazwiesz? IP: *.acn.waw.pl 05.05.08, 16:12 Pomyśl czasem zanim napiszesz. Polactwo w czystej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat to mnie ruszyło... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 16:01 mam nieodpartą chęć pójść na polowanie... na s.k.u.r.w.y.s.n.ó.w - gdy człowiek zabija bezbronne nic nie winne zwierze dla zabawy (pomijam wiek) to jakim musi byc s.k.u.r. . .elem!!! Gdyby to ode mnie zależało dostałby czape!! sam mógłbym pociągnąć za ....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje takie skutki 05.05.08, 16:02 no takie debile mamy nie dzieci,ucze w szkole,sa tragiczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: *.ds13.agh.edu.pl 05.05.08, 16:03 Młodociany psychopata. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat co was śmieszy ćw.oki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 16:06 co was tak śmieszy w tym co sie stało?? a może szkoda ze waszej matki ktoś nie rozwalił jak wysiadywała takich pacanów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bocian Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: *.ols.vectranet.pl 05.05.08, 16:12 zabić gnoja bo z niego nic nie wyrośnie no może jeszcze większy debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Znieczulica i rozpasanie IP: *.wroclaw.mm.pl 05.05.08, 16:18 Tak to sie konczy, bo dzis dziecku nie wolno zwrocic uwagi, nie wolno nawet sie do gnojkow odzywac, tak to sie konczy Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Piętnastolatek zastrzelił bociana 05.05.08, 16:33 A ile dostanie ten, który takiemu gó..arzowi dał do ręki wiatrówkę?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astrolog handlarze bronią walczą o legalizację ostrej! IP: 167.127.24.* 05.05.08, 16:41 nic im nie grozi. są osłaniani przez wielkie korporacje i imperialne rządy. Gorzej jest pokazać się policjantowi ze zwykłym skrętem - zaraz się narobi problemów. Ale z gunem od pachą to tylko się kłaniają. A gó..arze w szkole są za mało bite! Cała ta zgnilizna zaczęła się od nagonki na nauczycieli.... Teraz nie mogą nic. Dlatego nie jestem nauczycielem. Zaraz by mnie do pierdla wsadzili, że takiego szturchnęłem. System jest przegnity, kultura sflaczała. Imperializm z konformizmem rośnie w siłę, a systemy religijne i etyczne dostają po dupie. Świat się topi w narkotykach, ale trawki bezpiecznie w Polsce nie zapalisz. Dużo dobrych chłopaków siedzi, bo uprawa trawki jest baaaardzo wykrywalna. Natomiast mafia która handluje dropsami nigdy nie wpadnie bo 200 mieści się w pudełku od zapałek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rokita Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: *.aster.pl 05.05.08, 16:36 1/ Ukarać gó..arza dotkliwie i to bez zawiasów. 2/ Ukarać włściciela tej broni tzn. min. zabrać pozwolenie na jej posiadanie. To jest to brak kontroli - zabezpieczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astrolog tak - hadlelek bronią ma się coraz lepiej IP: 167.127.24.* 05.05.08, 16:42 nic im nie grozi. są osłaniani przez wielkie korporacje i imperialne rządy. Gorzej jest pokazać się policjantowi ze zwykłym skrętem - zaraz się narobi problemów. Ale z gunem od pachą to tylko się kłaniają. A gó..arze w szkole są za mało bite! Cała ta zgnilizna zaczęła się od nagonki na nauczycieli.... Teraz nie mogą nic. Dlatego nie jestem nauczycielem. Zaraz by mnie do pierdla wsadzili, że takiego szturchnęłem. System jest przegnity, kultura sflaczała. Imperializm z konformizmem rośnie w siłę, a systemy religijne i etyczne dostają po dupie. Świat się topi w narkotykach, ale trawki bezpiecznie w Polsce nie zapalisz. Dużo dobrych chłopaków siedzi, bo uprawa trawki jest baaaardzo wykrywalna. Natomiast mafia która handluje dropsami nigdy nie wpadnie bo 200 mieści się w pudełku od zapałek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hari Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: *.mofnet.gov.pl 05.05.08, 16:37 rodzicom gratuluje pociechy pewnie dusza rosnie jak na niego patrza mam nadzieje ze im tez jakas kara zaserwuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsadekityle Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.08, 16:39 Ja bym zaapelowal o odrobine spokoju:) Informacja jest lapidarna i z grubsza infantylna:) Nie wiadomo czy chlopak zastrzelil bociana z premedytacja, czy tez glupio sie bawiac i nie wiedzac ze bron jest nabita!!! Podstawowym pytaniem jest czy wiedzial ze bron jest nabita!!!! Jesli tak, to drugim podstawowym pytaniem jest dlaczego trafila w rece nastolatka nabita bron!!!! Mogl zranic innego czlowieka, albo siebie. Kolejna sprawa jest czy nastolatek potrafil obchodzic sie z bronia. Jest mozliwe ze mial ja pierwszy raz w rekach i nie do konca wiedzial co robi. Jak dla mnie wszystko wskazuje na to, ze byl to tragiczny wypadek bedacy poklosiem glupoty i nieodpowiedzialnosci wlasciciela broni, oraz zdecydowanego braku wyobrazni u nastolatka! Ale oczywiscie moze byc inaczej i mamy doczynienia ze zwyrodnialcem. Tym niemniej warto poczekac na wiecej informacji z pierwszej reki czyli od Policji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astrolog bo imperialiści chcą żebyśmy się pozabijali IP: 167.127.24.* 05.05.08, 16:43 więc broń jest coraz bardziej dostępna nic im nie grozi. są osłaniani przez wielkie korporacje i imperialne rządy. Gorzej jest pokazać się policjantowi ze zwykłym skrętem - zaraz się narobi problemów. Ale z gunem od pachą to tylko się kłaniają. A gó..arze w szkole są za mało bite! Cała ta zgnilizna zaczęła się od nagonki na nauczycieli.... Teraz nie mogą nic. Dlatego nie jestem nauczycielem. Zaraz by mnie do pierdla wsadzili, że takiego szturchnęłem. System jest przegnity, kultura sflaczała. Imperializm z konformizmem rośnie w siłę, a systemy religijne i etyczne dostają po dupie. Świat się topi w narkotykach, ale trawki bezpiecznie w Polsce nie zapalisz. Dużo dobrych chłopaków siedzi, bo uprawa trawki jest baaaardzo wykrywalna. Natomiast mafia która handluje dropsami nigdy nie wpadnie bo 200 mieści się w pudełku od zapałek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEDE Re: Nic wielkiego się nie stało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 16:50 Zabił, to zabił.To tylko ptak. Naprawdę nic sie nie stało. Będzie z niego chłop z ja..mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astrolog Re: Nic wielkiego się nie stało IP: 167.127.24.* 05.05.08, 16:59 niby nic się nie stało, ale... Ale to było bardzo, bardzo głupie (rozumiesz co mam na myśli?) i powinien być ukarany za głupotę, OK? Zresztą nie tu leży problem. Problem jest w legalności wiatrówek i tego typu badziewia. Jest tego coraz więcej i coraz więcej jest tego typu 'przypadków'. Jeszcze trochę i głupotą i brutalnością dorównamy Amerykanom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz wrocławska Re: Nic wielkiego się nie stało IP: *.chello.pl 07.05.08, 11:22 ale jak to 'niby nic sie nie stalo'? Chlopak zabil zwierze chronione przez prawo. Złamał przepis i powinien ponieść karę. Komentarze typu 'oko za oko' uważam za nie na miejscu. Podejrzewam, że chlopak strzelił, bo jest głupi. Może chciał poczuć jakieś nowe emocje, nie wiem. Ale karę powinien ponieść, np. jakieś roboty publiczne w wakacje. Młody może czegoś się przez to nauczy, a przynajmniej bedzie miał czas na przemyslenie swojego postepowania, a i jakis pozytek dla spoleczenstwa bedzie (gdy np. chlopak powyrywa chwasty na skwerku itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blast1chlast [*] IP: *.gdynia.mm.pl 05.05.08, 16:53 Zapalmy świeczki za niewinne stworzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smith&wesson do TEDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 17:04 szkoda że twojej m.. nie rozwalili jak wysiadywała takiego cfela!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEDE Re: do TEDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 17:10 Naprawdę nic się nie stało. Wyrośnie z tego chłopca prawdziwy POLAK. Już wie jak posługiwać się bronią. Bocian,żaba,pchła,wesz,glista-duszy nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smith&wesson Re: do TEDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 17:22 masz rację : Bocian,żaba,pchła,wesz,glista, TEDE -duszy nie mają. Mam nadzieję ze jesteś bezpłodny bo jak pomyśle że spłodzisz podobnego klona ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astrolog Re: do TEDE IP: 167.127.24.* 06.05.08, 17:48 możliwe. jak muhamed Ali :) Do nowego papieża jeszcze nie strzelali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: *.tktelekom.pl 05.05.08, 19:07 ale głupi gó..arz do.. mu 10 000 zł kary to poprawczak nawet nie będzie potrzebny tak mu rodzice wpierdzielą pasem w dupsko. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 bocianowa paranoja 05.05.08, 19:08 nie tylko w Indiach czczą zwierzaki (krowy). Coś w tym stylu niestety występuje i u nas. Ja bardzo lubię bociany i nigdy bym nie czynił im krzywdy ale robienie afery na całą Polskę, że gdzieś tam jakieś dziecko zabiło ptaka to naprawdę zakrawa na kpinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz wroclawska Re: bocianowa paranoja IP: *.chello.pl 07.05.08, 11:27 Nie masz racji, to nie ma nic wspolnego z oddawaniem czci, a li tylko (tylko?) z prawem: bocian to zwierze chronione. Nie wolno zabijac, a pewnie tez i gniazd/jaj niszczyc/zbierac. Naglasnianie sprawy jak najbardziej sluszne, dzieki temu moze wiedza, ze za zabicie zwierzecia grozi kara stanie sie powszechniejsza i uchroni kilku innych wyrostkow przed podobnym czynem wynikajacym z glupoty i niewiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek Re: bocianowa paranoja IP: *.crowley.pl 08.05.08, 21:52 Dobrze, że o tym mówią! Za znęcanie się nad zwięrzętami i zabijanie ich powinny być kary! Zwięrzęta też czują. Dziś strzeli dla zabawy w bociana,jutro w kolegę. Szacunek należy się każdej istocie żywej. Powinno u nas być tak jak w Stanach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glock Re: [*] [*] [*] [*] - żądam ŻAŁOBY narodowej IP: 80.48.39.* 05.05.08, 22:19 co najmniej przez 7 dni i 7 nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia Re: [*] [*] [*] [*] - żądam ŻAŁOBY narodowej IP: 194.29.130.* 07.05.08, 08:17 Oby nastepnym razem smarkacz strzelił ci w rzyć. Nie ma problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychiatra Piętnastolatek zastrzelił bociana IP: *.icpnet.pl 05.05.08, 19:57 Qrwa, kolejny debil ze strzelbą? A kto mu udostepnił giwerę? Krąg pojebusów rozszerza się! Odpowiedz Link Zgłoś