magdulla8 14.04.07, 11:24 ja w zadnych mundurkach nie mam zamiaru chodzic!!!!! niech se je giertych w d**e wsadzi a tymbardzie w spudniczkach!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hey10 Re: debilizm sie szerzy IP: *.ghnet.pl 14.04.07, 14:50 kochana desperatko tp pewnie podstawówka jeszcze...... bo Giertych by się z Ciebie wstydził!! spódniczka przez Ó:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izza Re: debilizm sie szerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 13:45 Co oznacza piękne słówko tymbardzie? Czy to liczba mnoga od tymbardź czy od tymbardzia? I dlaczego tymbardzie nie chcą chodzić w spódniczkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tunrida Re: debilizm sie szerzy IP: *.zabrze.net.pl 24.04.07, 23:54 gdybym ja byla w gimie tez bym sie buntowala przeciwko mundurkom. A ze dziewczya jest zla i pise bledy..... dajcie se spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: debilizm sie szerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 21:42 nie damy 'se' spokoju, ponieważ w nagłówku napisała 'debilizm się szerzy', tak? o, złota ironio. Odpowiedz Link Zgłoś
jvenables14 Re: debilizm sie szerzy 29.08.07, 20:11 Hehe tepa, od wtorku bedziesz pomykac w mundurku az milo. Takie teksty to mozesz sprzedawac lamom w swojej klasie, a nie na forum, gdzie siedza inteligentni ludzie tacy jak nie przymierzając JA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: debilizm sie szerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 09:20 Tak szerzy się debilizm o czym świadczą takie posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _uczen_ Re: debilizm sie szerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 22:58 taak masz 100% rację , a Ty jesteś tego najlepszym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś