Gość: Motorowerzysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 21:38 Nie wydzierżył. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T.tyndarak [...] IP: *.ols.vectranet.pl 29.05.08, 21:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak Re: "Jeż" się zjeżył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 21:47 Czasem zwieracze ze strachu nie wytrzymują - nie bądźcie Panowie tacy okrutni, każdemu się zdarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: "Jeż" się zjeżył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 22:52 piszesz o zwieraczach - masz na myśli radnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motorowerzysta Re: "Jeż" się zjeżył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 22:10 Przypominam pouczającą piosnkę: jaform.wrzuta.pl/audio/4EEudT5EQR/jan_krzysztof_kelus_-_przypowiesc_o_jezach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hacha Re: "Jeż" się zjeżył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 12:28 "Z karierą, z karierą tak jak z prostytutką, zaczynasz wesoło, a po wszystkim smutno". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zejrowski Re: "Jeż" się zjeżył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 13:59 niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę, z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego buddysty przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu ciepłych aromatycznych stolców dzikich zwierząt, aby móc zaspokoić swój niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmę upatrzony stolec i w skaramentalnej ciszy skonsumuję swój posiłek aż mi sie uszy trzęsą, odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: "Jeż" się zjeżył IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.08, 14:07 Smacznego, chłopaki! Olsztyńska klaso polityczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Re: "Jeż" się zjeżył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 20:08 Starzy polityczni wyjadacze, jak to się mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6 Re: "Jeż" się zjeżył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 12:27 9 już online. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: "Jeż" się zjeżył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 06:59 i co z tym Jeżem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i nic Re: "Jeż" się zjeżył IP: *.ols.vectranet.pl 20.06.08, 21:20 Wszyscy umoczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internautka Olsztyn, niedaleko od Białorusi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 21:53 www.prawica.net/node/12177 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh maskotka miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 22:37 animaldiversity.ummz.umich.edu/site/resources/blake_etem/hedgehog.jpg/view.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Brzechwa Jeż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 14:29 Idzie jeż, idzie jeż, Może ciebie pokłuć też! Pyta wróbel: "Panie jeżu, Co to pan ma na kołnierzu?" "Mam ja igły, ostre igły, Bo mnie wróble nie ostrzygły!" Idzie jeż, idzie jeż, Może ciebie pokłuć też! Zoczył jeża młody szczygieł: "Po co panu tyle igieł?" "Mam ja igły, ostre igły, Żeby kłuć niegrzeczne szczygły!" Sroka też ma kłopot świeży: "Po co pan się tak najeżył?" "Mam ja igły, ostre igły, Będę z igieł robił widły!" Wzięła sroka nogi za pas: "Tyle wideł! Taki zapas!" W dziesięć chwil już była na wsi: "Ludzie moi najłaskawsi, Otwierajcie drzwi sosnowe, Dostaniecie widły nowe!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: "Jeż" się zjeżył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 15:31 Jestem pod wrażeniem odkrycia pana wiceprezydenta Głażewskiego, który na lamach internetowego i papierowego wydania GO, stwierdzil, że po Olsztynie kiepsko się jeździ. I dlatego zarządził przegląd sygnalizacji świetlnych i znaków. Niestety z artykułów nie dowiadujemy sie, jak pan prezydent doszedł do takiego, powiedzmy sobie szczerze, rewolucyjnego wniosku. Odpowiedz Link Zgłoś