Gość: $KASA$ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 09:53 CZY ZAGLĄDAJĄ TU STUDENCI Z UWM,JEŻELI TAK TO JACY SĄ BO OD PIERWSZEGO PAŻDZIERNIKA BĘDĘ JEDNYM Z NICH.JAK JEST W AKADEMIKACH,JA MAM CHYBA NR6,JACY WYKŁADOWCY,JAK Z NAUKĄ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thor_tr Re: JAKIS STUDENT Z UWM? 18.09.03, 10:10 Zaglądają,zaglądają. DS6 nie znam,ale akademiki są po remoncie i naprawdę nie jest żle. Na przykładzie DS2 wiem,że pokoje są dwu i trzy osobowe.Jedna łazienka i toaleta przypadają na dwa pokoje.Na piętrze dostępna jest również kuchenka,można sobie coś podgotować. Co będziesz studiować? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: JAKIS STUDENT Z UWM? 18.09.03, 10:16 Acha.To adres UWM: www.uwm.edu.pl/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $KASA$ Re: JAKIS STUDENT Z UWM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:36 NA WYDZIALE NAUKI O ŻYWNOŚCI,TOWAROZNASTWO CZY JAKOS TAK AHA SP.TURYSTYKA,A ZNASZ MOŻE KOGOS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: JAKIS STUDENT Z UWM? IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 18.09.03, 11:03 Gratuluję Studencie! Super odpowiedź na pytanie : co studiujesz? TOWAROZNASTWO CZY JAKOS TAK. Potem wszyscy się dziwią, że tyle magistrów, a co drugi to bezrobotny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: JAKIS STUDENT Z UWM? IP: *.ols.vectranet.pl 18.09.03, 14:29 W sumie to niezłe podejście do życia-rybka jaki kierunek,rybka jaka specjalność,wydział chyba też nie ten.Może lepiej się nie przemęczać i nie iść na studia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak naprawde BEATA Re: JAKIS STUDENT Z UWM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 14:47 TAK NAPRAWDE TO NIE JESTEM ŻEDNYM CHŁOPAKIEM TYLKO DZIEWCZYNĄ I CHYBA UDAŁO MI SIE ZWRÓCIC WASZĄ UWAGĘ,WCZESNIEJ NIKT NA MOJE PYTANIA NIE ZWRACAŁ UWAGI A JAK "ZOZTAŁAM" CHŁPOAKIEM TO ODRAZU TYLE ODPOWIEDZI.I CHCĘ BRONIC SWOJEGO HONORU,BO WIEM JAKI KIERUNEK,JAKI WYDZIAŁ,JAK SPECJALNOŚĆ I W NICZYM SIE NIE POMYLIŁAM JAK TU KOLEGA TWIERDZI.I BARDZO SIE CIESZYŁAM,ZE DOSTAŁAM SIE NA TĄ TURYSTYKĘ, CHCIAŁAM POZNAĆ LUDZI JACY SĄ NA UCZELNI I WIDZE ,ŻE UWAŻAJĄ SIĘ ZA TAK DOROSŁYCH ,ŻE ... LEPIEJ NIE KOŃCZYĆ PS. A MIAŁY BYĆ TO NAJLEPSZE LATA MOJEGO ŻYCIA :\ WIELKIE DZIĘKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: JAKIS STUDENT Z UWM? IP: *.mt.sfl.net 18.09.03, 14:56 a niby ktory to wpis wskazywal na twoja plec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: JAKIS STUDENT Z UWM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 15:36 trzeba było przeczytać cały wpis (pierwszy) to byś wiedział ,że "byłam" chłopakiem wtedy byś napewno wiedział,to był właśnie przykład,czytania wpisów dziewczyn.bardzo sie cieszę,że mam możliwość przeniesienia sie do W-wy na inne studia i chyba z bardziej logicznymi ludzmi,raczej sie przniosę,dzieki za wszystko,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: JAKIS STUDENT Z UWM? IP: *.ols.vectranet.pl 18.09.03, 16:41 Gość portalu: B napisał(a): > trzeba było przeczytać cały wpis (pierwszy) to byś wiedział ,że "byłam" > chłopakiem wtedy byś napewno wiedział,to był właśnie przykład,czytania wpisów > dziewczyn.bardzo sie cieszę,że mam możliwość przeniesienia sie do W-wy na inne > studia i chyba z bardziej logicznymi ludzmi,raczej sie przniosę,dzieki za > wszystko,pozdrawiam Żegnamy.Stolica potzrebuje takich jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: JAKIS STUDENT Z UWM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 17:23 a jaka ja niby jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: JAKIS STUDENT Z UWM? IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 18.09.03, 16:18 A tak w ogóle pisanie DUŻYMI literami to bardzo brzydki zwyczaj, tak jakbyś krzyczała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: JAKIS STUDENT Z UWM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 17:15 bo o to mi chodziło Odpowiedz Link Zgłoś