Dodaj do ulubionych

JAKIS STUDENT Z UWM?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 09:53
CZY ZAGLĄDAJĄ TU STUDENCI Z UWM,JEŻELI TAK TO JACY SĄ BO OD PIERWSZEGO
PAŻDZIERNIKA BĘDĘ JEDNYM Z NICH.JAK JEST W AKADEMIKACH,JA MAM CHYBA NR6,JACY
WYKŁADOWCY,JAK Z NAUKĄ?
Obserwuj wątek
    • thor_tr Re: JAKIS STUDENT Z UWM? 18.09.03, 10:10
      Zaglądają,zaglądają.
      DS6 nie znam,ale akademiki są po remoncie i naprawdę nie jest żle.
      Na przykładzie DS2 wiem,że pokoje są dwu i trzy osobowe.Jedna łazienka i
      toaleta przypadają na dwa pokoje.Na piętrze dostępna jest również
      kuchenka,można sobie coś podgotować.
      Co będziesz studiować?
      • thor_tr Re: JAKIS STUDENT Z UWM? 18.09.03, 10:16
        Acha.To adres UWM:
        www.uwm.edu.pl/pl/
        • Gość: $KASA$ Re: JAKIS STUDENT Z UWM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:36
          NA WYDZIALE NAUKI O ŻYWNOŚCI,TOWAROZNASTWO CZY JAKOS TAK
          AHA SP.TURYSTYKA,A ZNASZ MOŻE KOGOS?
          • thor_tr Re: JAKIS STUDENT Z UWM? 18.09.03, 10:39
            Niestety nie znam.
            Pozdrawiam.
          • Gość: sari Re: JAKIS STUDENT Z UWM? IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 18.09.03, 11:03
            Gratuluję Studencie! Super odpowiedź na pytanie : co studiujesz? TOWAROZNASTWO
            CZY JAKOS TAK. Potem wszyscy się dziwią, że tyle magistrów, a co drugi to
            bezrobotny!
            • Gość: alf Re: JAKIS STUDENT Z UWM? IP: *.ols.vectranet.pl 18.09.03, 14:29
              W sumie to niezłe podejście do życia-rybka jaki kierunek,rybka jaka
              specjalność,wydział chyba też nie ten.Może lepiej się nie przemęczać i nie iść
              na studia???
              • Gość: tak naprawde BEATA Re: JAKIS STUDENT Z UWM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 14:47
                TAK NAPRAWDE TO NIE JESTEM ŻEDNYM CHŁOPAKIEM TYLKO DZIEWCZYNĄ I CHYBA UDAŁO MI
                SIE ZWRÓCIC WASZĄ UWAGĘ,WCZESNIEJ NIKT NA MOJE PYTANIA NIE ZWRACAŁ UWAGI A
                JAK "ZOZTAŁAM" CHŁPOAKIEM TO ODRAZU TYLE ODPOWIEDZI.I CHCĘ BRONIC SWOJEGO
                HONORU,BO WIEM JAKI KIERUNEK,JAKI WYDZIAŁ,JAK SPECJALNOŚĆ I W NICZYM SIE NIE
                POMYLIŁAM JAK TU KOLEGA TWIERDZI.I BARDZO SIE CIESZYŁAM,ZE DOSTAŁAM SIE NA TĄ
                TURYSTYKĘ, CHCIAŁAM POZNAĆ LUDZI JACY SĄ NA UCZELNI I WIDZE ,ŻE UWAŻAJĄ SIĘ ZA
                TAK DOROSŁYCH ,ŻE ...
                LEPIEJ NIE KOŃCZYĆ

PS. A MIAŁY BYĆ TO NAJLEPSZE LATA MOJEGO ŻYCIA :\
                WIELKIE DZIĘKI
                • Gość: hehehe Re: JAKIS STUDENT Z UWM? IP: *.mt.sfl.net 18.09.03, 14:56
                  a niby ktory to wpis
                  wskazywal na twoja plec?
                  • Gość: B Re: JAKIS STUDENT Z UWM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 15:36
                    trzeba było przeczytać cały wpis (pierwszy) to byś wiedział ,że "byłam"
                    chłopakiem wtedy byś napewno wiedział,to był właśnie przykład,czytania wpisów
                    dziewczyn.bardzo sie cieszę,że mam możliwość przeniesienia sie do W-wy na inne
                    studia i chyba z bardziej logicznymi ludzmi,raczej sie przniosę,dzieki za
                    wszystko,pozdrawiam
                    • Gość: alf Re: JAKIS STUDENT Z UWM? IP: *.ols.vectranet.pl 18.09.03, 16:41
                      Gość portalu: B napisał(a):

> trzeba było przeczytać cały wpis (pierwszy) to byś wiedział ,że "byłam"
                      > chłopakiem wtedy byś napewno wiedział,to był właśnie przykład,czytania wpisów
                      > dziewczyn.bardzo sie cieszę,że mam możliwość przeniesienia sie do W-wy na
                      inne
                      > studia i chyba z bardziej logicznymi ludzmi,raczej sie przniosę,dzieki za
                      > wszystko,pozdrawiam
                      Żegnamy.Stolica potzrebuje takich jak Ty.
                      • Gość: b Re: JAKIS STUDENT Z UWM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 17:23
                        a jaka ja niby jestem?
                • Gość: sari Re: JAKIS STUDENT Z UWM? IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 18.09.03, 16:18
                  A tak w ogóle pisanie DUŻYMI literami to bardzo brzydki zwyczaj, tak jakbyś
                  krzyczała.
                  • Gość: b Re: JAKIS STUDENT Z UWM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 17:15
                    bo o to mi chodziło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka