oso1 24.09.03, 21:36 Pamiątka dla Rity już czeka w eNce. Ciekawość Twoja zostanie zapewne zaspokojona przez Ritę. Aby ostudzić ciekawość nie jest to nic wartościowego pod względem ekonomicznym, ot taka sobie pamiątka od Oso. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Do Inki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 21:41 pod względem ekonomicznym to ja ją zaspokoję, czy duszę tam umieściłeś oso ? jak ja sie odwdzięczę ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Do Rity 25.09.03, 20:18 Dusza tkwi w każdej rzeczy, która została natchniona przyjaźnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Osy IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 21:04 już sie nie mogę doczekać, Mika wie jak żywiołowo podchodzę do rzeczy z Olsztyna. przypuszczam, że jest to jajeczko, które wróci jak bumerang do mnie :) znikło z eNki , pewnie wróci do mnie ;-))))))))) dziękuję Oso Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Do Rity 25.09.03, 22:46 Ej, ni to wydmuszka, ni to jest jajeczko, Zobaczysz wszystko uchylając wieczko Nie rzuci Cię na kolana mała niespodzianka To ma być pamiątka, a nie zaś pisanka. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Do Inki 26.09.03, 17:23 Już przechwyciłam, ale co to nie wiem:) Przekażę, Rita, będę Się łapać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Inki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 20:56 Melduję, że Inka jest już w Krakowie, aklimatyzuje się i jutro coś może być ;) Przesyła pozdrowienia napieram z całej siły, a ona się bawi ze mną jak kotek z myszką ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Do Inki 30.09.03, 19:17 Jaka tam ze mnie Krakuska!!! Czyżbyś Thor nie zauważył, że taka inka może byś TYLKO z Olsztyna?! Pozdrawiam cie serdecznie:) Przekazałam!!! Oso - prezent bomba, myślałam, że zejdę ze śmiechu. Rita nie wiedziała co powiedzieć tylko biegała jak oszalała hihihi. Bardzo bardzo fajne:) Tylko czy to nie jest wykorzystywanie zawodowej pozycji?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś