mydlac 02.10.03, 13:01 spotkaliśmy się na chwilę a teraz wracam do chile Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: POŻEGNANIE Z RITĄ IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 20:59 bardzo radośnie się z Tobą żegnam :) bardzo inteligentnie wybiłeś mi poezje z głowy, doceniam to , rozbierać poezji nie lubie , lubię ją bardziej oglądać ŻEGNAJ :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: POŻEGNANIE Z RITĄ 02.10.03, 23:14 I nie ważne jest to, czy częstochowskie rymy drażnią czy łechcą czarne podniebienie dzisiaj wielu rzeczom tak bardzo się dziwimy zaś jutro przechodzi to nasze zdziwienie Co dzisiaj razi, jutro już jest w modzie z wygodą i smakiem nie wiele ma wspólnego żyjcie przyjaciele z nowym w nowej zgodzie bo życie nabierze koloru szarego Nie przejmuj się Ritka, nosa nie ukręci chociaż uważa, że jest to Cepeliada niech padną na kolana dzisiaj wszyscy święci co Twoje to Twoje - moja dobra rada Szukaj, burz, buduj Ps. Z czym Ci się Ritka kojarzy ostatnie zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: POŻEGNANIE Z RITĄ IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 23:31 wiem :) co moje to moje i nikomu nie dam, choćby grzmiało to leży jeszcze tutaj, gdzie jego miejsce , przy komputerze ale już niedługo będzie w barku , tam też będzie mu wygodnie ale przedtem zaliczy klientów i niektórzy będą bardzo żdziwieni, szczególnie pewna grupa, która czasmi wpada do mnie oso - niech kto mi powie, że Olsztyn nie jest piękny, dostanie w ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:Ostatnie zdanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 20:53 Skłamałam oso - to nie będzie leżało w barku. To się już znajduje na wystawce między wykwitnymi akholami. Podczas robienia zdjęć obiektowi zauważyłam, że zmknięcie pudełka stanowi podstawkę i pięknie ten herb prezentuje się na niej. Tak więc znalazłam doskonałe miejsce na półce , a każdy wchodzący klient może sobie oglądnąć. Dzięki temu mogę sama codziennie spoglądać na niego i popularyzować Olsztyn. Odpowiedz Link Zgłoś