Dodaj do ulubionych

Dwa pytania

04.11.11, 06:26
W przyszłą sobotę wybieramy się na 6 urodziny do bratanka. Jest miłośnikiem klocków lego. Czy w którymś stacjonarnym sklepie jest teraz promocja na lego? Mam do wyboru: leclerc, real, tesco, carrefour, smyk, krzyś. Generalnie Lublin.
Nie mam zbyt dużo czasu na szukanie w gazetkach promocyjnych i jeżdżenie po całym mieście. Ewentualnie gdzie kupię lego najtaniej. Na zakupy w sieci już jest późno, bo nie chcę z drżeniem serca czekać czy poczta lub kurier zdążą, czy nie.

I drugie pytanie: ile kosztują pieluszki dada w biedronce? I ile ich jest w paczce? Dziecko około 7 kg. Ja już nie pamiętam rozmiarówki, a biedronka zupełnie mi nie po drodze.
Obserwuj wątek
    • prigi Re: Dwa pytania 04.11.11, 06:54
      co do lego nie odpowiem, bo ja kupuję w sieci-przychodzi błyskawicznie

biedronkowe dada kosztują 26 albo 27 zł i w tej rozmiarówce (3) jest chyba 64szt
      • milva_barring Re: Dwa pytania 04.11.11, 07:14
        dziękuję smile
      • sisterofnight79 Re: Dwa pytania 04.11.11, 07:58
        w tesco wczoraj widziałam przecenione lego city wywrotka za 40 zł, i helikopter policyjny za 80 zł.
        • milva_barring Re: Dwa pytania 05.11.11, 05:25
          Dzięki, byłam w tesco, kupiłam wywrotkę.

Tak sobie myślę, że teraz chyba będę miała spokój z wyborem prezentów dla bratanka, ścisła specjalizacja: LEGO. wink
    • eniac_woman Re: Dwa pytania 04.11.11, 20:23
      Miałam w ręku gazetkę z reala - tam było jakieś Lego niby trochę taniej - jeden statek Star Wars, Zygzag McQueen, NinjaGo i jakieś Lego City. Może zerknij na ich stronę.
      Lego na pewno najdroższe jest w Smyku, mają wielokrotną przebitkę, nie polecam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka