Dodaj do ulubionych

Górecki na Prezydenta Olsztyna!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 06:16
Przynajmniej nie komuch !
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca veto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 09:10
      I co z tego, że nie komuch? Toż to część olsztyńskiej sitwy.
      Jestem przeciw.
      • Gość: gość portalu jest dobry na prezydenta IP: *.uwm.edu.pl 05.08.08, 09:13
        Jest sprawnym organizatorem, ma wizje, potrafi współracować i jest
        skuteczny. To znakomity pomysł.
        • Gość: Kierownicza Rola Re: jest dobry na prezydenta IP: *.centertel.pl 05.08.08, 09:28
          W grobie Partia! płacze bez siły już wszyscy Wielcy!dla Kariery mnie
          opuścili?
        • praptak2 Re: jest dobry na prezydenta 05.08.08, 12:42
          Gość portalu: gość portalu napisał(a):

> Jest sprawnym organizatorem, ma wizje, potrafi współracować i jest
          > skuteczny. To znakomity pomysł.

Sądząc po IP jesteś być może pociotkiem ex rektora pracującym na
          UWM. Stąd nie dziwi Twoje poparcie.
          WEŹ SIĘ W KOŃCU DO ROBOTY, A NIE WYPISUJESZ POSTY NA FORUM W
          GODZINACH PRACY!!!
          • Gość: gos portalu Re: jest dobry na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 16:17
            pudło zakompleksiony pisorze. W głowie macie tylko spiski, teczki i intrygi. No
            cóż, każdy osadza świat według siebie.

Co do meritum nie jestem krewnym profesora Góreckiego :)
        • Gość: gość*** Re: jest dobry na prezydenta IP: *.ols.vectranet.pl 05.08.08, 20:08
          Nie wiem czy chciałby wejść w to ratuszowe gó..o .Musiałby wypier..ć to
          pocześkowe miernoctwo, a przy okazji mógłby się sam ubrudzić.
          • Gość: epf Re: jest dobry na prezydenta IP: 83.6.157.* 03.09.08, 23:18
            przymiarki trwają
    • Gość: ab Górecki na Prezydenta Olsztyna - nowe wraca! IP: *.torun.mm.pl 05.08.08, 10:22
      Mój pies też nie komuch. Ma te same kwalifikacje.
      • Gość: olsztynianki Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna - nowe wraca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 12:37
        nigdy. Olsztyn umrze zupełnie...
        • Gość: janeczka Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna - nowe wraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 14:48
          A macie kogos lepszego?Miasto ginie,jeżdzac po kraju widac jak rozwinęły sie
          miasta mniejsze od Olsztyna ,potrzeba ludzi z wizją ,odwagą,ale gdzie ich znależc!!
          • Gość: Pierdzimąk Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna - nowe wraca! IP: *.centertel.pl 05.08.08, 15:46
            Kortowskie podwórko dobre! do obsadzania Służb!.Olsztynowi potrzebny
            Gospodarz! Janeczko kochana
            • leon.1 Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna - nowe wraca! 05.08.08, 16:00

Oczywiście że Górecki. Sprawdził się na UWM. No i fakt że elbląskie mongoły są
              zaniepokojone: Nawet to elbląskie łajno praptak piszący w godzinach pracy
              uaktywnił się jako wyborca prezydenta Olsztyna... :) :) :)
              • Gość: Podrygałło Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna - nowe wraca! IP: *.centertel.pl 05.08.08, 17:31
                Język zaiste Salonowy Drogi Leoncio,czyżby Salon już namaścił
                Drogiego Magnificencję? a było chociaż Buzi-Buzi?
                • Gość: swiatowy Re: Moj kandydat nr1 R.Gorecki IP: *.zone5.bethere.co.uk 05.08.08, 19:46
                  Ryszard Gorecki jest bez watpienia jednym z najlepszych kandydatow(a moze
                  jedynym)na to stanowisko .Obawiam sie jednak ze musialby sie zmierzyc z ta cala
                  sitwa ,tymi zawistnymi ludzmi,ktorzy w mniejszy czy wiekszy sposob decyduja o
                  tym co tu sie dzieje(a raczej nie dzieje nic)a ,ktorzy przekladaja wlasny
                  interes nad dobro Olsztyna.Po 2 sama wymiana prezdenta nie wystarczy tu trzeba
                  wymienic tez rade miasta i dobrze przewietrzyc ratusz.
                  P.S mreck widze ze ostatnio czesto wystepujesz w ponczochach praptaka.Co tam w
                  terenie?
                  • Gość: Realista Re: Moj kandydat nr1 R.Gorecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 20:23
                    Zagłosuje, jak pogoni Głażewskiego
                    • Gość: gość*** Re: Moj kandydat nr1 R.Gorecki IP: *.ols.vectranet.pl 05.08.08, 20:25
                      W takim przypadku, ja też.Ale jak uzyskać tą pewność?
                  • leon.1 Re: Moj kandydat nr1 R.Gorecki 05.08.08, 20:25
                    Podrywygieło - język ten jest dostosowany do respondentów zza Pasłęki... czyli
                    elbląskich mongołów :) :) :) Normalnie mówiliśmy żeby opuścili to forum i nie
                    siali fermentu- nie pomogło. Prosiliśmy ostrzej- nie pomogło. Widocznie są to
                    ludzie, którym jeśli nie powie się spier....j itd nie są w stanie zrozumieć.
                    Poza tym nie sądzę żebyś nie należał do tej grupy... :)
                    Co do Góreckiego to sprawa jasna - jeśli horda zawistnych miernot i
                    nieudaczniaków nie zmobilizuje się (a mają obecnie dym przez ich przywódcę
                    Ceśka) to Górecki ma szansę. Ja mu dobrze życzę bo zrobił dużo dla UWM czyli
                    także dla Olsztyna. Ryński z tego co wiem nie za bardzo potrafił wychować
                    syna... Nie wiem czy to prawda ale coś w tym pewnie jest ze jeśli ktoś
                    przedkłada pracę nad wychowywanie dzieci to tak potem ma... :)
                    • Gość: studentka [...] IP: *.anonymouse.org 05.08.08, 20:49
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • Gość: olek Re: Moj kandydat nr1 R.Gorecki IP: *.ols.vectranet.pl 05.08.08, 20:51
                        no cóż to chyba magia władzy a nie stołka w ratuszu, w tej sytuacji to chyba
                        "godny" następca hi, hi
                        • Gość: ab Nowe wraca IP: *.torun.mm.pl 05.08.08, 21:14
                          Jeszcze niech go tylko poprą biskupi olsztyńscy, tak jak popierali w
                          poprzednich wyborach Cześka, i wszystko będzie jasne. Wy w tym
                          Olsztynie to jednak jesteście niewyuczalni. Żadnych wniosków z
                          doświadczeń. Nowe wraca.
                          Ale jedno rzuca się w oczy: Górecki podoba się tym, którzy nie
                          otarli się o wyższe studia - oraz cwaniakom, kolesiom Góreckiego,
                          liczącym na synekury w razie wygranej lidera. I ci drudzy to chociaż
                          wiedzą co i po co robią. Tak samo jak wiedziała ta banda, która
                          wspierała i którą po wygranej przyciągnął za sobą do ratusza
                          Czesiek. Nowe wraca.
                          • Gość: ex-student Re: Nowe wraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 22:33
                            O tych "problemach" o ktorych pisze 'studentka' duzo sie w miescie
                            i na uniwerku slyszy, ale dowodow ponoc nie ma. Kazdego dzis mozna
                            od d...y strony podejsc i zniszczyc. Jesli naprawde jest na tyle
                            glupi ze nie umie wacka na uwiezi utrzymac, to jego problem. I tych
                            ktorzy go na prezydenta wybiora (potencjalnie). Moze jednak duzo
                            ciekawiej bedzie przyjrzec sie niedawnym decyzjom placowym
                            dotyczacym pewnej, okreslonej grupy pracownikow uhonorowanych za
                            niewymierne zaslugi przez odchodzacego Bossa...
                          • leon.1 Re: Nowe wraca 05.08.08, 22:48
                            A Ciebie elbląski mongole co to może obchodzić? :) :) :) Odwróć się w kierunku
                            północnym i spakuj się i bądź gotowy... :) :) :)
                            • leon.1 Re: Nowe wraca 05.08.08, 22:49
                              Sory to było do Mrecka czyli ab... :)
                          • Gość: * Plotki i Spiski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 07:13
                            Oto PiS właśnie :)
                  • Gość: As Re: Moj kandydat nr1 R.Gorecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 22:31
                    Tobie chyba te pończochy przesłoniły oczy. Nawet nie wiesz, co
                    mówisz.
                  • oberpolicmajster Re: Moj kandydat nr1 R.Gorecki 06.08.08, 01:41
                    Słyszałem, że jest umoczony w szemrane inwestycje nad jez. Krzywym.
                    Jesli wiarygodnie zaprzeczy, to wtedy ewentualnie moge zacząc się
                    zastanawiac nad jego kandydaturą.
                    • oberpolicmajster Re: Moj kandydat nr1 R.Gorecki 08.08.08, 04:05
                      No, to jak? Ktoś może odpowie, czy to prawda, że pan rektor
                      inwestuje nad zatoką Miłą w pewien obiekt, według mnie skandaliczny?
            • Gość: Janeczka Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna - nowe wraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 18:23
              Własnie proszę o nazwisko dobrego gospodarza a kortowskie podwórko jest mi
              obojętne chce życ w miescie z perspektywami na lepsze.
    • Gość: matti Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 07:31
      Jeżeli nie Górecki to kto?? Bardzo proszę podajcie alternatywę wtedy możemy
      podjąć konstruktywną krytykę/dyskusję. Ten kandydat może się nie podobać, ale
      proszę o wskazanie innego, bardziej właściwego kandydata. Ja się zastanawiam od
      dłuższego czasu, ale nie mam lepszego pomysłu niż rektor.
      • Gość: zboże Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! - kibic NIE IP: *.ols.vectranet.pl 06.08.08, 08:10
        zarząd AZS do wymoany - Górecki NIE ma prezydenta
      • Gość: do matti Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna- NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 09:54
        To kpina z rozwijającym się uniwersytetem. Pieniądze ładowane w mury, aby można
        było przeciąć , otworzyć, pokazać... A kto tam pracuje - całe rodziny, żeby nie
        powiedzieć klany. Poziom tzw. uniwersytetu - żenujący. Jak jest on postrzegany w
        Polsce - wystarczy zobaczyć nabór na tzw. medycynę..., nie wspomnę o tzw.
        prawie... Tak samo sprawowałby rządy w Olsztynie - jak jaśnie panujący Czesław
        (fasada i "pijar", a miasto umiera). Do tego ratuszowy zastęp dyletantów z PO...
        • Gość: sally Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna- NIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 17:09
          Niestety to go przerasta ,to manager z epoki Gierka . Jak jest kasa
          jest o.k. ,jak nie ma .... Zauważcie że uciekł z fotela rektora gdy
          zaczęły się sypać finanse UWM -trzeba płacić za rozdęte inwetycje i
          dlatego naukowcom obniżono pobory ...Sam nie jest grożny ale z
          aferzystami z PO do kompletu -strach się bać . Myślę że ma być dla
          nich parawanem ...i o to chodzi a oni dalej bedą "kręcić lody " .
          • Gość: zabawny Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna- NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 19:25
            nie uciekł z fotelu rektora, tylko kadencyjność jest ograniczona i zgodnie z
            prawem nie mógł kandydować (a szkoda). Finanse UWM wcale się nie sypia, wręcz
            przeciwnie. Nawet płace rosną :)
            sally popisało się szczytem niekompetencji :0
    • Gość: ab Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.torun.mm.pl 06.08.08, 20:36
      Zmieniam zdanie na temat tego kandydata! Zapoznałem się z jego
      życiorysem i jestem przekonany, że Górecki to wyjątkowo dobry
      kandydat na prezydenta Olsztyna. Urodził się w Dulsku niedaleko
      Torunia i myślę, że podanie tego faktu do wiadomości wyborców
      przesądza sprawę sukcesji po Czesiu.
      • leon.1 Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! 06.08.08, 21:52

I bardzo dobrze że pod Toruniem bo Toruń to fajne miasto. Gdyby natomiast
        urodził się pod Elblągiem to piałbyś z zachwytu... :) :) :) Niestety Elbląg nie
        jest fajnym miastem (jeśli w ogóle jeszcze nim jest) :) :) :)
        • Gość: Herman Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.centertel.pl 06.08.08, 22:31
          Elbing und Thorn das bruder Stad !a Pan Panie Leonciou to chiba z
          Warszawy i za zniszczenie Elbląskiej starówki mam do Was żal!
          • leon.1 Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! 06.08.08, 22:47
            Niestety muszę Pana zmartwić her Herman i to podwójnie:
            1.Elbląg nie ma "bruder" :) :) Wszyscy mają dość Elbląga (es hat genug Elbing)
            :) :) :)
            2. Nie jestem z Warszawy. A nawet gdybym był to i tak powiedziałbym że elbląską
            starówkę zniszczył Adolf Hitler poprzez swoich wyznawców faszyzmu, którzy
            rozpętali wojnę w latach trzydziestych XX wielu. Polecam choćby podstawowy
            podręcznik historii... :) :) :)
            • oberpolicmajster Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! 07.08.08, 00:59
              Obaj mówicie równie dobrze po niemieckiemu.
    • Gość: As Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 22:58
      Nie daj Boże, widziałam na balu jak obaj Panowie wraz z naszym
      Prezydentem toczyli bliskie Polaków rozmowy, zażyłe:) Juz po aferze:(
    • Gość: OZI Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 15:42
      Popieram.
      • Gość: TW Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.centertel.pl 07.08.08, 16:07
        Ja też!
    • Gość: O boże!! Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 16:28
      Ludzie czego wy nam życzycie...na prawdę desperaci i biedne
      urzędniczki...Toż to bardzo dobry kolega Panującego i lubi takie
      harce...brr....
      • leon.1 Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! 08.08.08, 16:56
        A Ty kto jesteś? Urzędniczka? Kontrkandydat? Znajomy kontrkandydata? Mąż
        urzędniczki? :) :) :) Czy po prostu PRAWY OBYWATEL ? Ja nie znam innego
        kandydata, który potrafiłby budować "z głową". Jeśli taki jest w Olsztynie to
        powiedzcie kto i co wybudował??? :) :) :)
        • Gość: zwolennik Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.centertel.pl 08.08.08, 17:42
          Leoncio świetnie!może tylko Raport o Dobrym Stanie Zdrowia Kandydata
          dołącz! bo Krew na pewno Oddał!
          • leon.1 Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! 08.08.08, 19:06
            DO SIEBIE dzika elbląska świnko... :) :) :)
        • Gość: do leona Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 10:39
          Słuchaj stary ty za bardzo nabuzowany jesteś. I po co ta agresja i
          wymyślanie na każdego, kto ma inne zdanie. Elbląg, urzędniczka,
          kontrkandydat...grubiańskie teksty do kobiet, ślinienie się,
          ocieranie niby przez przypadek, obłapiania i rubaszne kawały w
          miejscu pracy to też molestowanie drogi Leonie. I takim zachowaniom
          STANOWCZE NIE!!
          • leon.1 Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! 09.08.08, 10:58
            Aha ! Jeśli takie wystąpiły to zgoda :) Dobrze było by gdybyś miał na to
            dowody... :) A czy Ty nie jesteś zbyt nabuzowany na kontrargumenty ??? :) :) :)
            Na forum można niestety pisać rzeczy wyssane z palca w celu zdeprecjonowania
            kogoś tylko dla hecy lub wyborczych interesów... :) :) :)
    • Gość: Trębacz Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 22:15
      Górecki, Górecki, Górecki do-bo-ju!!!
      • Gość: swiatowy Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: 91.104.69.* 13.08.08, 22:48
        RYSZARD GORECKI=ROZWOJ OLSZTYNA=RANGA MIASTA ZNACZNIE W POLSCE PODNIESIONA
        • Gość: Kocio fryzjer Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.centertel.pl 13.08.08, 23:16
          Górecki na Prezydenta, Małkowski na Rektora,Lorenc do
          Australji,Simpson na Biskupa i.t.d. w koło hop siup..
          • Gość: ab Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.torun.mm.pl 14.08.08, 10:29
            Coś w tym jest. Byle się kręciło po staremu, byle ta sama grupa
            kolesiów była przy korycie. A w Olsztynie jest przynajmniej z
            dziesięć osób, które bardziej się nadają na ten stołek, niż te
            zgrane karty. Problem w tym, żeby je znaleźć. Dlatego uważam - i
            piszę to z powagą, bez żartów - że najlepszym rozwiązaniem dla
            Olsztyna w tym momencie jest komisarz. Wam potrzeba czasu na
            zidentyfikowanie tych nowych ludzi. Opcja z komisarzem nie daje
            gwarancji, ale daje szansę. Lepszej opcji niż komisarz nie ma.
            • Gość: Kocio fryzjer Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.centertel.pl 14.08.08, 11:12
              Ja też tego chcę!mogę Go strzyc za darmo...byle nie brodacz,ich nie
              znoszę!
        • oberpolicmajster Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! 14.08.08, 02:10
          Światowy: zamiast pisac kolejne peany na cześc Góreckiego, odpowiedz
          mi - jeśli tak dobrze go znasz, że masz do niego takie zaufanie -
          czy to prawda że jest udziałowcem pensjonatu/apartamentowca
          powstającego nad jez. Krzywym. Możesz też napisac, czy to naprawdę
          jest apartamentowiec i czy budowa jest zgodna z prawem, a jeśli nie,
          to dlaczego jest kończona w ekspresowym tempie.
          • r4one Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! 14.08.08, 12:38
            pensjonat nad krzywym buduje firma "produkt" której udziałowcem jest
            jedna osoba i nie jest to górecki
            • oberpolicmajster Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! 15.08.08, 20:19
              No, nareszcie ktoś odpowiedział. Słyszałem, że pan rektor jest
              współinwestorem tej inwestycji. Może to ploty, ale plotkarz wyglądał
              b. wiarygodnie.
              • Gość: mieszkaniec Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.ols.vectranet.pl 16.08.08, 12:31
                Makowski sprzeciwia się budowie "pensjonatu", pozwolenie Zawadzkiemu
                wydal Glazewski, Zawadzkiego syn jest kumplem Goreckiego i czlonkiem
                PO, chyba zostal zatrudniony przez PO w mpecu, a ze firma produkt
                buduje to o niczym nie swiadczy,
                • Gość: czi te oczy mogą.. Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.centertel.pl 16.08.08, 12:41
                  Cóż za piękna układanka!...czy to ostatni odcinek?..chiba nie!
                  • Gość: chiba tak Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.centertel.pl 16.08.08, 12:48
                    www.youtube.com/watch?v=rHq5_ge137s
                  • Gość: mieszkaniec Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.ols.vectranet.pl 18.08.08, 22:32
                    zainteresowani sie spiesza z podzialem jeziora, a to przeciez grube
                    miliony jak nie miliardy, podziela lupy miedzy siebie, po to
                    przeciez wyslali malkowskiego do wiezienia, teraz nic im nie
                    przeszkadza
          • Gość: kinga Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 17:17
            Ponad rok temu juz dowiedzialam sie(w Ostrolece!!!) u udzialach JM
            Rektora w znanej nie tylko w Olsztynie restauracji 'PRZYSTAŃ'nad j.
            Krzywym. dopiero wowczas zorientowalam sie ze w naszym miescie byla
            to od dawna tajemnica poliszynela... Moze o te udzialy chodzi? jak
            ladnie sie ostatnio rozwija ten interes!Duza nowa sala w stylu
            srodziemnomorskim, nowy design...I oczywiscie nowe ceny.Zachecam do
            odwiedzin! Z gory mowie ze nie mam nic przeciw Przystani, ktora
            jest jedna z najlepszych restauracji tego typu w Polsce. Ale jedna
            baba drugiej babie powiedziala ...
      • Gość: ryjówka Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 00:58
        Puk puk!!!...
        Czemu ten frapujący wątek przycichł w ostatnich tygodniach? Czyżby ten Pan przestał już wzbudzać przedwyborcze emocje i stracił poparcie światłych olsztyniaków?
    • Gość: Olsztniak Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 14.08.08, 19:08
      Szkoda tylko, że taki "ham" i bardzo niegospodarny gość miałbybyc
      prezydentem Olsztyna. Popytajcie ludzi którzy mieli z nim do
      czynienia-arogancki , władza mu odbiła doszczętnie.
    • Gość: allensteiner Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.ols.vectranet.pl 14.08.08, 20:58
      Ja w każdym razie kandydować nie zamierzam
    • Gość: Rioletto Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 15:04
      Ta karta jest chyba najważniejsza.
      • Gość: as Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.08, 03:17
        sensowny gostek
    • Gość: p90 Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 17:59
      www.p90.info/ogolne/areszt-dla-malkowskiego-do-14-listopada-referendum-dwa-dni-pozniej/
    • Gość: obywatelJ Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 14.09.08, 17:16
      Naukowiec to niech najpierw na szczurach poćwiczy!
    • Gość: sakrzewski Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 18:16
      bo kto inny ?
      • Gość: Tadek Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.centertel.pl 15.11.08, 07:01
        Magnificencjo, ruszaj już czas!
    • Gość: Olo Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 08:47
      Byłby olsztyńskim Obamą ?
      • Gość: jeju Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.anonymouse.org 15.11.08, 08:56
        jak platforma chce mieć swoją aferę rozporkową to jest to najlepsza :)
        kandydatura. zawsze łapki się lepiły do kobit. i nie zawsze elegancko. sprawa
        znana ale nigdy nie ruszana i na 100% będzie w pyskówkach wyborczych. teraz
        stanowisko nie chroni.
    • Gość: bp Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 10:17
      www.ryszardgorecki.pl/index.php?id=4
      • Gość: Zdzichu Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.centertel.pl 15.11.08, 10:40
        Jest wreszcie człowiek sukcesu,dobry kandydat!
        • Gość: sprzątaczka Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.centertel.pl 16.11.08, 09:47
          po pierwsze komisarz...po drugie prezydent
        • Gość: marek Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.ols.vectranet.pl 16.11.08, 10:25
          jeden skandal seksualny na stanowisku prezydenta już nam starczy niech zostanie
          przy studentkach
          • Gość: ana Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.ols.vectranet.pl 16.11.08, 10:27
            to dlatego PO chroniła czesia !! nie widzieli w tym nic złego
          • Gość: student Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 12:40
            taki kandydat - powtórka skandalu - pewna!
            • Gość: włodek Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.centertel.pl 17.11.08, 19:38
              nr 1 na komisarza
            • Gość: Jadwiga Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 21:53
              Chyba nie wyztarczy, że nie komuch.
              • Gość: ex-student Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 00:45
                A moze warto upublicznic dane o kondycji finansowej UWM? Moze
                wreszcie ktos przetrze zapatrzonym w IDOLA Olsztyniakom oczy? Nikt
                nie kwestionuje skali inwestycji gierkowskich. Gorecki podobnie
                dzialal. Zaczyna sie to juz Uczelni czkawka odbijac.Dziwne, ze
                zawsze najwiecej o ludziach wiedza ci, ktorzy sa od nich najdalej.
                Nikt nie jest prorokiem we wlasnym kraju, to prawda, ale piekne
                fasady nowoczesnych gmachow UWM to troche za malo - ważniejsze jest
                to co kryja wewnatrz... Dziwnie tam.... Pusto jakos.... I
                smrodliwie.... Dajmy szansę na wyciągnięcie przez eks-Rektora
                Wydziału Biologii na jakiś przyzwoitszy wreszcie poziom. Czyż nie
                będzie to z większym pożytkiem dla miasta niż Jego kandydowanie? A
                czy bedac dziekanem i senatorem, angazujac sie do tego od nowa w
                prace naukowa, znajdzie jeszcze czas na bycie prezydentem? Nie
                bylby facetem by wódeczki i kobitek nie lubił-nie od dzis wiadomo o
                roznych mniej czy bardziej udanych przygodach ... Tyle, ze moze
                znow sie okazac, iż kogoś "zgwalcil" a nie było to tylko
                relaksujące choć szybkie zbliżenie, do którego doszło za obopólną
                zgodą...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka