Gość: Olsztyniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 06:16 Przynajmniej nie komuch ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborca veto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 09:10 I co z tego, że nie komuch? Toż to część olsztyńskiej sitwy. Jestem przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu jest dobry na prezydenta IP: *.uwm.edu.pl 05.08.08, 09:13 Jest sprawnym organizatorem, ma wizje, potrafi współracować i jest skuteczny. To znakomity pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierownicza Rola Re: jest dobry na prezydenta IP: *.centertel.pl 05.08.08, 09:28 W grobie Partia! płacze bez siły już wszyscy Wielcy!dla Kariery mnie opuścili? Odpowiedz Link Zgłoś
praptak2 Re: jest dobry na prezydenta 05.08.08, 12:42 Gość portalu: gość portalu napisał(a): > Jest sprawnym organizatorem, ma wizje, potrafi współracować i jest > skuteczny. To znakomity pomysł. Sądząc po IP jesteś być może pociotkiem ex rektora pracującym na UWM. Stąd nie dziwi Twoje poparcie. WEŹ SIĘ W KOŃCU DO ROBOTY, A NIE WYPISUJESZ POSTY NA FORUM W GODZINACH PRACY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos portalu Re: jest dobry na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 16:17 pudło zakompleksiony pisorze. W głowie macie tylko spiski, teczki i intrygi. No cóż, każdy osadza świat według siebie. Co do meritum nie jestem krewnym profesora Góreckiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość*** Re: jest dobry na prezydenta IP: *.ols.vectranet.pl 05.08.08, 20:08 Nie wiem czy chciałby wejść w to ratuszowe gó..o .Musiałby wypier..ć to pocześkowe miernoctwo, a przy okazji mógłby się sam ubrudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epf Re: jest dobry na prezydenta IP: 83.6.157.* 03.09.08, 23:18 przymiarki trwają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Górecki na Prezydenta Olsztyna - nowe wraca! IP: *.torun.mm.pl 05.08.08, 10:22 Mój pies też nie komuch. Ma te same kwalifikacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianki Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna - nowe wraca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 12:37 nigdy. Olsztyn umrze zupełnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janeczka Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna - nowe wraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 14:48 A macie kogos lepszego?Miasto ginie,jeżdzac po kraju widac jak rozwinęły sie miasta mniejsze od Olsztyna ,potrzeba ludzi z wizją ,odwagą,ale gdzie ich znależc!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierdzimąk Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna - nowe wraca! IP: *.centertel.pl 05.08.08, 15:46 Kortowskie podwórko dobre! do obsadzania Służb!.Olsztynowi potrzebny Gospodarz! Janeczko kochana Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna - nowe wraca! 05.08.08, 16:00 Oczywiście że Górecki. Sprawdził się na UWM. No i fakt że elbląskie mongoły są zaniepokojone: Nawet to elbląskie łajno praptak piszący w godzinach pracy uaktywnił się jako wyborca prezydenta Olsztyna... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podrygałło Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna - nowe wraca! IP: *.centertel.pl 05.08.08, 17:31 Język zaiste Salonowy Drogi Leoncio,czyżby Salon już namaścił Drogiego Magnificencję? a było chociaż Buzi-Buzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: Moj kandydat nr1 R.Gorecki IP: *.zone5.bethere.co.uk 05.08.08, 19:46 Ryszard Gorecki jest bez watpienia jednym z najlepszych kandydatow(a moze jedynym)na to stanowisko .Obawiam sie jednak ze musialby sie zmierzyc z ta cala sitwa ,tymi zawistnymi ludzmi,ktorzy w mniejszy czy wiekszy sposob decyduja o tym co tu sie dzieje(a raczej nie dzieje nic)a ,ktorzy przekladaja wlasny interes nad dobro Olsztyna.Po 2 sama wymiana prezdenta nie wystarczy tu trzeba wymienic tez rade miasta i dobrze przewietrzyc ratusz. P.S mreck widze ze ostatnio czesto wystepujesz w ponczochach praptaka.Co tam w terenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Moj kandydat nr1 R.Gorecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 20:23 Zagłosuje, jak pogoni Głażewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość*** Re: Moj kandydat nr1 R.Gorecki IP: *.ols.vectranet.pl 05.08.08, 20:25 W takim przypadku, ja też.Ale jak uzyskać tą pewność? Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Moj kandydat nr1 R.Gorecki 05.08.08, 20:25 Podrywygieło - język ten jest dostosowany do respondentów zza Pasłęki... czyli elbląskich mongołów :) :) :) Normalnie mówiliśmy żeby opuścili to forum i nie siali fermentu- nie pomogło. Prosiliśmy ostrzej- nie pomogło. Widocznie są to ludzie, którym jeśli nie powie się spier....j itd nie są w stanie zrozumieć. Poza tym nie sądzę żebyś nie należał do tej grupy... :) Co do Góreckiego to sprawa jasna - jeśli horda zawistnych miernot i nieudaczniaków nie zmobilizuje się (a mają obecnie dym przez ich przywódcę Ceśka) to Górecki ma szansę. Ja mu dobrze życzę bo zrobił dużo dla UWM czyli także dla Olsztyna. Ryński z tego co wiem nie za bardzo potrafił wychować syna... Nie wiem czy to prawda ale coś w tym pewnie jest ze jeśli ktoś przedkłada pracę nad wychowywanie dzieci to tak potem ma... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka [...] IP: *.anonymouse.org 05.08.08, 20:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Moj kandydat nr1 R.Gorecki IP: *.ols.vectranet.pl 05.08.08, 20:51 no cóż to chyba magia władzy a nie stołka w ratuszu, w tej sytuacji to chyba "godny" następca hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Nowe wraca IP: *.torun.mm.pl 05.08.08, 21:14 Jeszcze niech go tylko poprą biskupi olsztyńscy, tak jak popierali w poprzednich wyborach Cześka, i wszystko będzie jasne. Wy w tym Olsztynie to jednak jesteście niewyuczalni. Żadnych wniosków z doświadczeń. Nowe wraca. Ale jedno rzuca się w oczy: Górecki podoba się tym, którzy nie otarli się o wyższe studia - oraz cwaniakom, kolesiom Góreckiego, liczącym na synekury w razie wygranej lidera. I ci drudzy to chociaż wiedzą co i po co robią. Tak samo jak wiedziała ta banda, która wspierała i którą po wygranej przyciągnął za sobą do ratusza Czesiek. Nowe wraca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-student Re: Nowe wraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 22:33 O tych "problemach" o ktorych pisze 'studentka' duzo sie w miescie i na uniwerku slyszy, ale dowodow ponoc nie ma. Kazdego dzis mozna od d...y strony podejsc i zniszczyc. Jesli naprawde jest na tyle glupi ze nie umie wacka na uwiezi utrzymac, to jego problem. I tych ktorzy go na prezydenta wybiora (potencjalnie). Moze jednak duzo ciekawiej bedzie przyjrzec sie niedawnym decyzjom placowym dotyczacym pewnej, okreslonej grupy pracownikow uhonorowanych za niewymierne zaslugi przez odchodzacego Bossa... Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Nowe wraca 05.08.08, 22:48 A Ciebie elbląski mongole co to może obchodzić? :) :) :) Odwróć się w kierunku północnym i spakuj się i bądź gotowy... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Plotki i Spiski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 07:13 Oto PiS właśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Moj kandydat nr1 R.Gorecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 22:31 Tobie chyba te pończochy przesłoniły oczy. Nawet nie wiesz, co mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
oberpolicmajster Re: Moj kandydat nr1 R.Gorecki 06.08.08, 01:41 Słyszałem, że jest umoczony w szemrane inwestycje nad jez. Krzywym. Jesli wiarygodnie zaprzeczy, to wtedy ewentualnie moge zacząc się zastanawiac nad jego kandydaturą. Odpowiedz Link Zgłoś
oberpolicmajster Re: Moj kandydat nr1 R.Gorecki 08.08.08, 04:05 No, to jak? Ktoś może odpowie, czy to prawda, że pan rektor inwestuje nad zatoką Miłą w pewien obiekt, według mnie skandaliczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janeczka Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna - nowe wraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 18:23 Własnie proszę o nazwisko dobrego gospodarza a kortowskie podwórko jest mi obojętne chce życ w miescie z perspektywami na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 07:31 Jeżeli nie Górecki to kto?? Bardzo proszę podajcie alternatywę wtedy możemy podjąć konstruktywną krytykę/dyskusję. Ten kandydat może się nie podobać, ale proszę o wskazanie innego, bardziej właściwego kandydata. Ja się zastanawiam od dłuższego czasu, ale nie mam lepszego pomysłu niż rektor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zboże Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! - kibic NIE IP: *.ols.vectranet.pl 06.08.08, 08:10 zarząd AZS do wymoany - Górecki NIE ma prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do matti Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna- NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 09:54 To kpina z rozwijającym się uniwersytetem. Pieniądze ładowane w mury, aby można było przeciąć , otworzyć, pokazać... A kto tam pracuje - całe rodziny, żeby nie powiedzieć klany. Poziom tzw. uniwersytetu - żenujący. Jak jest on postrzegany w Polsce - wystarczy zobaczyć nabór na tzw. medycynę..., nie wspomnę o tzw. prawie... Tak samo sprawowałby rządy w Olsztynie - jak jaśnie panujący Czesław (fasada i "pijar", a miasto umiera). Do tego ratuszowy zastęp dyletantów z PO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sally Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna- NIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 17:09 Niestety to go przerasta ,to manager z epoki Gierka . Jak jest kasa jest o.k. ,jak nie ma .... Zauważcie że uciekł z fotela rektora gdy zaczęły się sypać finanse UWM -trzeba płacić za rozdęte inwetycje i dlatego naukowcom obniżono pobory ...Sam nie jest grożny ale z aferzystami z PO do kompletu -strach się bać . Myślę że ma być dla nich parawanem ...i o to chodzi a oni dalej bedą "kręcić lody " . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabawny Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna- NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 19:25 nie uciekł z fotelu rektora, tylko kadencyjność jest ograniczona i zgodnie z prawem nie mógł kandydować (a szkoda). Finanse UWM wcale się nie sypia, wręcz przeciwnie. Nawet płace rosną :) sally popisało się szczytem niekompetencji :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.torun.mm.pl 06.08.08, 20:36 Zmieniam zdanie na temat tego kandydata! Zapoznałem się z jego życiorysem i jestem przekonany, że Górecki to wyjątkowo dobry kandydat na prezydenta Olsztyna. Urodził się w Dulsku niedaleko Torunia i myślę, że podanie tego faktu do wiadomości wyborców przesądza sprawę sukcesji po Czesiu. Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! 06.08.08, 21:52 I bardzo dobrze że pod Toruniem bo Toruń to fajne miasto. Gdyby natomiast urodził się pod Elblągiem to piałbyś z zachwytu... :) :) :) Niestety Elbląg nie jest fajnym miastem (jeśli w ogóle jeszcze nim jest) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herman Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.centertel.pl 06.08.08, 22:31 Elbing und Thorn das bruder Stad !a Pan Panie Leonciou to chiba z Warszawy i za zniszczenie Elbląskiej starówki mam do Was żal! Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! 06.08.08, 22:47 Niestety muszę Pana zmartwić her Herman i to podwójnie: 1.Elbląg nie ma "bruder" :) :) Wszyscy mają dość Elbląga (es hat genug Elbing) :) :) :) 2. Nie jestem z Warszawy. A nawet gdybym był to i tak powiedziałbym że elbląską starówkę zniszczył Adolf Hitler poprzez swoich wyznawców faszyzmu, którzy rozpętali wojnę w latach trzydziestych XX wielu. Polecam choćby podstawowy podręcznik historii... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
oberpolicmajster Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! 07.08.08, 00:59 Obaj mówicie równie dobrze po niemieckiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 22:58 Nie daj Boże, widziałam na balu jak obaj Panowie wraz z naszym Prezydentem toczyli bliskie Polaków rozmowy, zażyłe:) Juz po aferze:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OZI Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 15:42 Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.centertel.pl 07.08.08, 16:07 Ja też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O boże!! Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 16:28 Ludzie czego wy nam życzycie...na prawdę desperaci i biedne urzędniczki...Toż to bardzo dobry kolega Panującego i lubi takie harce...brr.... Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! 08.08.08, 16:56 A Ty kto jesteś? Urzędniczka? Kontrkandydat? Znajomy kontrkandydata? Mąż urzędniczki? :) :) :) Czy po prostu PRAWY OBYWATEL ? Ja nie znam innego kandydata, który potrafiłby budować "z głową". Jeśli taki jest w Olsztynie to powiedzcie kto i co wybudował??? :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolennik Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.centertel.pl 08.08.08, 17:42 Leoncio świetnie!może tylko Raport o Dobrym Stanie Zdrowia Kandydata dołącz! bo Krew na pewno Oddał! Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! 08.08.08, 19:06 DO SIEBIE dzika elbląska świnko... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do leona Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 10:39 Słuchaj stary ty za bardzo nabuzowany jesteś. I po co ta agresja i wymyślanie na każdego, kto ma inne zdanie. Elbląg, urzędniczka, kontrkandydat...grubiańskie teksty do kobiet, ślinienie się, ocieranie niby przez przypadek, obłapiania i rubaszne kawały w miejscu pracy to też molestowanie drogi Leonie. I takim zachowaniom STANOWCZE NIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! 09.08.08, 10:58 Aha ! Jeśli takie wystąpiły to zgoda :) Dobrze było by gdybyś miał na to dowody... :) A czy Ty nie jesteś zbyt nabuzowany na kontrargumenty ??? :) :) :) Na forum można niestety pisać rzeczy wyssane z palca w celu zdeprecjonowania kogoś tylko dla hecy lub wyborczych interesów... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trębacz Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 22:15 Górecki, Górecki, Górecki do-bo-ju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: 91.104.69.* 13.08.08, 22:48 RYSZARD GORECKI=ROZWOJ OLSZTYNA=RANGA MIASTA ZNACZNIE W POLSCE PODNIESIONA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocio fryzjer Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.centertel.pl 13.08.08, 23:16 Górecki na Prezydenta, Małkowski na Rektora,Lorenc do Australji,Simpson na Biskupa i.t.d. w koło hop siup.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.torun.mm.pl 14.08.08, 10:29 Coś w tym jest. Byle się kręciło po staremu, byle ta sama grupa kolesiów była przy korycie. A w Olsztynie jest przynajmniej z dziesięć osób, które bardziej się nadają na ten stołek, niż te zgrane karty. Problem w tym, żeby je znaleźć. Dlatego uważam - i piszę to z powagą, bez żartów - że najlepszym rozwiązaniem dla Olsztyna w tym momencie jest komisarz. Wam potrzeba czasu na zidentyfikowanie tych nowych ludzi. Opcja z komisarzem nie daje gwarancji, ale daje szansę. Lepszej opcji niż komisarz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocio fryzjer Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.centertel.pl 14.08.08, 11:12 Ja też tego chcę!mogę Go strzyc za darmo...byle nie brodacz,ich nie znoszę! Odpowiedz Link Zgłoś
oberpolicmajster Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! 14.08.08, 02:10 Światowy: zamiast pisac kolejne peany na cześc Góreckiego, odpowiedz mi - jeśli tak dobrze go znasz, że masz do niego takie zaufanie - czy to prawda że jest udziałowcem pensjonatu/apartamentowca powstającego nad jez. Krzywym. Możesz też napisac, czy to naprawdę jest apartamentowiec i czy budowa jest zgodna z prawem, a jeśli nie, to dlaczego jest kończona w ekspresowym tempie. Odpowiedz Link Zgłoś
r4one Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! 14.08.08, 12:38 pensjonat nad krzywym buduje firma "produkt" której udziałowcem jest jedna osoba i nie jest to górecki Odpowiedz Link Zgłoś
oberpolicmajster Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! 15.08.08, 20:19 No, nareszcie ktoś odpowiedział. Słyszałem, że pan rektor jest współinwestorem tej inwestycji. Może to ploty, ale plotkarz wyglądał b. wiarygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.ols.vectranet.pl 16.08.08, 12:31 Makowski sprzeciwia się budowie "pensjonatu", pozwolenie Zawadzkiemu wydal Glazewski, Zawadzkiego syn jest kumplem Goreckiego i czlonkiem PO, chyba zostal zatrudniony przez PO w mpecu, a ze firma produkt buduje to o niczym nie swiadczy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czi te oczy mogą.. Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.centertel.pl 16.08.08, 12:41 Cóż za piękna układanka!...czy to ostatni odcinek?..chiba nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chiba tak Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.centertel.pl 16.08.08, 12:48 www.youtube.com/watch?v=rHq5_ge137s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.ols.vectranet.pl 18.08.08, 22:32 zainteresowani sie spiesza z podzialem jeziora, a to przeciez grube miliony jak nie miliardy, podziela lupy miedzy siebie, po to przeciez wyslali malkowskiego do wiezienia, teraz nic im nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 17:17 Ponad rok temu juz dowiedzialam sie(w Ostrolece!!!) u udzialach JM Rektora w znanej nie tylko w Olsztynie restauracji 'PRZYSTAŃ'nad j. Krzywym. dopiero wowczas zorientowalam sie ze w naszym miescie byla to od dawna tajemnica poliszynela... Moze o te udzialy chodzi? jak ladnie sie ostatnio rozwija ten interes!Duza nowa sala w stylu srodziemnomorskim, nowy design...I oczywiscie nowe ceny.Zachecam do odwiedzin! Z gory mowie ze nie mam nic przeciw Przystani, ktora jest jedna z najlepszych restauracji tego typu w Polsce. Ale jedna baba drugiej babie powiedziala ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryjówka Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 00:58 Puk puk!!!... Czemu ten frapujący wątek przycichł w ostatnich tygodniach? Czyżby ten Pan przestał już wzbudzać przedwyborcze emocje i stracił poparcie światłych olsztyniaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olsztniak Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 14.08.08, 19:08 Szkoda tylko, że taki "ham" i bardzo niegospodarny gość miałbybyc prezydentem Olsztyna. Popytajcie ludzi którzy mieli z nim do czynienia-arogancki , władza mu odbiła doszczętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allensteiner Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.ols.vectranet.pl 14.08.08, 20:58 Ja w każdym razie kandydować nie zamierzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rioletto Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 15:04 Ta karta jest chyba najważniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.08, 03:17 sensowny gostek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p90 Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 17:59 www.p90.info/ogolne/areszt-dla-malkowskiego-do-14-listopada-referendum-dwa-dni-pozniej/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatelJ Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 14.09.08, 17:16 Naukowiec to niech najpierw na szczurach poćwiczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakrzewski Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 18:16 bo kto inny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.centertel.pl 15.11.08, 07:01 Magnificencjo, ruszaj już czas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 08:47 Byłby olsztyńskim Obamą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeju Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.anonymouse.org 15.11.08, 08:56 jak platforma chce mieć swoją aferę rozporkową to jest to najlepsza :) kandydatura. zawsze łapki się lepiły do kobit. i nie zawsze elegancko. sprawa znana ale nigdy nie ruszana i na 100% będzie w pyskówkach wyborczych. teraz stanowisko nie chroni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bp Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 10:17 www.ryszardgorecki.pl/index.php?id=4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.centertel.pl 15.11.08, 10:40 Jest wreszcie człowiek sukcesu,dobry kandydat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzątaczka Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.centertel.pl 16.11.08, 09:47 po pierwsze komisarz...po drugie prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.ols.vectranet.pl 16.11.08, 10:25 jeden skandal seksualny na stanowisku prezydenta już nam starczy niech zostanie przy studentkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.ols.vectranet.pl 16.11.08, 10:27 to dlatego PO chroniła czesia !! nie widzieli w tym nic złego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 12:40 taki kandydat - powtórka skandalu - pewna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włodek Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.centertel.pl 17.11.08, 19:38 nr 1 na komisarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 21:53 Chyba nie wyztarczy, że nie komuch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-student Re: Górecki na Prezydenta Olsztyna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 00:45 A moze warto upublicznic dane o kondycji finansowej UWM? Moze wreszcie ktos przetrze zapatrzonym w IDOLA Olsztyniakom oczy? Nikt nie kwestionuje skali inwestycji gierkowskich. Gorecki podobnie dzialal. Zaczyna sie to juz Uczelni czkawka odbijac.Dziwne, ze zawsze najwiecej o ludziach wiedza ci, ktorzy sa od nich najdalej. Nikt nie jest prorokiem we wlasnym kraju, to prawda, ale piekne fasady nowoczesnych gmachow UWM to troche za malo - ważniejsze jest to co kryja wewnatrz... Dziwnie tam.... Pusto jakos.... I smrodliwie.... Dajmy szansę na wyciągnięcie przez eks-Rektora Wydziału Biologii na jakiś przyzwoitszy wreszcie poziom. Czyż nie będzie to z większym pożytkiem dla miasta niż Jego kandydowanie? A czy bedac dziekanem i senatorem, angazujac sie do tego od nowa w prace naukowa, znajdzie jeszcze czas na bycie prezydentem? Nie bylby facetem by wódeczki i kobitek nie lubił-nie od dzis wiadomo o roznych mniej czy bardziej udanych przygodach ... Tyle, ze moze znow sie okazac, iż kogoś "zgwalcil" a nie było to tylko relaksujące choć szybkie zbliżenie, do którego doszło za obopólną zgodą... Odpowiedz Link Zgłoś