Dodaj do ulubionych

Nadzwyczajna sesja w sprawie Małkowskiego

IP: 213.184.17.* 19.08.08, 09:14
Przekonacie sie,ze zadne referendum nie odwola gwalciciela ze
stolka.Bedzie nawet tak,ze skoorwysyn zostanie przed sprawa
zwolniony z aresztu i bez wstydu wroci do Ratusza,zeby udowadniac,ze
nic sie nie stalo.Przeciez w wiekszosci firm szefowie maja bardzo
bliski kontakt z podleglymi co ladniejszymi paniami i nic sie nie
dzieje.Nie kazda przeciez pojdzie do sadu ze skarga,ze
zostala "zgwalcona".
Obserwuj wątek
    • Gość: cyceron Re: Nadzwyczajna sesja w sprawie Małkowskiego IP: *.gprs.plus.pl 19.08.08, 11:25
      powoli zaczynam mieć dość tego, że znajomi z innych miast ze znaczącymi uśmieszkami podpytują mnie "a jak tam wasz prezydent gwałciciel". Miną długie miesiące, zanim Olsztyn zmyje z siebie tę hańbę.
      • oberpolicmajster Re: Nadzwyczajna sesja w sprawie Małkowskiego 21.08.08, 02:14
        Odpowiedz im, że nie wiadomo, czy gwałciciel, bo nie było jeszcze
        wyroku. A potem zapytaj, jak ich dzieci w beczkach, szefowie chóru,
        stodoły z sąsiadami czy łowcy skór. Jak to niby hańba dla ciebie?
        • oberpolicmajster Re: Nadzwyczajna sesja w sprawie Małkowskiego 21.08.08, 02:36
          Oczywiście chodziło mi o: "Jaka to niby hańba dla ciebie?".
    • Gość: Janek Malkowski Wróć !!!!!!!!!!!!!! IP: *.ols.vectranet.pl 19.08.08, 11:41
      Bo ta banda POpaprańców zrówna Olsztyn z ziemią.Twoje skandale obyczajowe to nic
      w porównaniu z dyletanctwem rządzących ratuszem i miastem.
    • Gość: pal A problemy pozostają… IP: *.olsztyn.mm.pl 19.08.08, 13:30
      W sprawie tej są dwa problemy do umysłowego oswojenia przez szacownych obywateli
      tego grodu. Pierwszy krąży wokół problemu „Jaki jest JCM to każdy widzi”.
      Poznaliśmy jego stronę moralno-obyczajową. Ale to nie jedyna twarz problemu.
      Jest jeszcze moralno-polityczna. I jeszcze przynajmniej dwie inne. W każdej z
      nich JCM jawi się jako łobuz podpadający pod prawo. Drugi wiąże się z
      powiedzeniem sowieckiego prokuratora: „Dajcie mi człowieka a paragraf na niego
      znajdzie się”. Co mam na myśli? Wychodzą na jaw intrygi i olbrzymie koszty
      „lepiące” ludzi do akcji przeciw JCM. Dlaczego ujawnienie zła musi emitować tak
      wiele nienawiści, tak dużo kosztować i tak upadlać ludzkie charaktery. Refleksja
      ogólniejsza jest porażająca, bo jeśli tak ma wyglądać mechanizm walki ze złem w
      polityce, to nie mamy żadnych szans na uczciwe życie. A dowolne wybory staną się
      niesmaczne i nieprzyzwoite dla uczciwych ludzi.
      • Gość: Kazik Re: A problemy pozostają… IP: *.ols.vectranet.pl 19.08.08, 14:02
        Wybacz ,ale na podstawie tego co wyrabiały media wokół wrabiania Malkowskiego
        w aferę moralno-obyczajową ,nie odważę się na żadną negatywną ocenę tego
        człowieka.Jako zwykły,myślący jeszcze samodzielnie obywatel miasta mogę tylko
        powiedzieć, że jest on o niebo sprawniejszym administratorem samorządu niż cała
        ta rządząca obecnie miastem hałastra .Sprawy łóżkowe tego człowieka są tylko i
        wyłącznie jego prywatnymi sprawami.Z materiału przedstawionego w mediach
        absolutnie nie wynika żaden dowód na molestowanie i gwałcenie skarżącej go
        kobiety a jedynie na to, że z perfidnie wykorzystała ona intymne sprawy między
        nimi.Ja na miejscu Małkowskiego właśnie ją bym oskarżył o publikowanie ,bez jego
        zgody , roznegliżowanych zdjęć.A swoją drogą ciekaw jestem czy wszyscy
        opluwający Małkowskiego uprawiają sex w spodniach czy bez?
        • Gość: cyceron Re: A problemy pozostają… IP: *.gprs.plus.pl 19.08.08, 14:50
          na opinie takie jak przedstawiona przez Kazika nic się niestety nie poradzi.
          Znacznie gorsze szuje niż Małkowski miały też swoich zaprzysięgłych
          zwolenników. Zjawisko najlepiej obrazuje dzisiejsza nawracająca miłość Rosjan do
          swoich dyktatorów. A bliżej czasowo i geograficznie - poparcie, jakie wśród
          Białorusinów ma Łukaszenko...
          • Gość: kazik Re: A problemy pozostają… IP: *.ols.vectranet.pl 19.08.08, 15:13
            Nie jestem zaprzysięgłym zwolennikiem Małkowskiego ale nie dam sobie robić wody
            z mózgu.A to właśnie robią nam media.Tak jak niedawno wynosiły Malkowskiego pod
            niebiosa, tak teraz obrzucają błotem równo i każdy olsztyński prasowy
            szmatławiec boi się obiektywnie ocenić sytuację.
            • Gość: rychu Re: A problemy pozostają… IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 15:38
              Kochamy monarchów i dyktatorów, lubimy się płaszczyć i chodzić na
              kolanach - ot i cała prawda! Brak tyłka do lizania... Straszne.
              • Gość: Chamlet Re: A problemy pozostają… IP: *.centertel.pl 19.08.08, 16:00
                Lizać nie Lizać!oto jest lizanie?
                • Gość: imperativus Re: A problemy pozostają… IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 16:14
                  Nie liżesz - nie jedziesz!
                  • Gość: Kerowca Re: A problemy pozostają… IP: *.centertel.pl 19.08.08, 16:17
                    A wcześniej ostrygi! droga długa
                • Gość: Thimmm Re: A problemy pozostają… IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 16:17
                  Sam mistrz też lizał -
                  cyt.: "Aż się uśliniłem..."
    • Gość: Obserwer Nadzwyczajna sesja w sprawie Małkowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 13:50
      "Henryk Baczewski, były radny PiS, obecnie niezależny: - Skłaniam się ku
      wstrzymaniu się od głosu. Referendum na 99 proc. nie osiągnie swojego efektu, bo
      nie słyszałem, żeby gdzieś okazało się skuteczne."

Oj, oj, oj... Poziom wiedzy imponujący! A referendum w Korszach, jedno ze
      SKUTECZNYCH????
      • Gość: * Re: Dżus też się boi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 13:56
        Odstawki
    • Gość: fitopej Nadzwyczajna sesja w sprawie Małkowskiego IP: *.ols.vectranet.pl 19.08.08, 17:02
      Banda Pisowska przebiera nóżkami, zeby dorwać sie do władzy, a tu
      g...o.
    • Gość: kazik Re: A Tandyrak dalej radnym IP: *.ols.vectranet.pl 19.08.08, 18:26
      To całe zakłamanie i obłuda PO.Partia kombinatorów,cwaniaków i
      przestępców.Czeska wykończyli podsuwając mu babę i sami kręcą te lody.Nikt już
      im nie przeszkadza.
    • Gość: Nie_z_olsztyna Nadzwyczajna sesja w sprawie Małkowskiego IP: *.eranet.pl 19.08.08, 20:01
      Nie bardzo rozumiem wasze zmartwienie. Chcecie być metropolią. Macie
      gigantyczną szansę. Otwórzcie dzielnicę czerwonych latarni imienia
      Cześka M. Będziecie cool, bo żadne miasto w Polsce tego nie ma. Do
      roboty panowie i panie z Olsztyna. Już jest o was głośno, a będzie
      jeszcze głośniej.
      • Gość: osa Re: Nadzwyczajna sesja w sprawie Małkowskiego IP: *.ols.vectranet.pl 19.08.08, 20:20
        Ta dzielnica powinna powstać na Targu Rybnym, najlepiej w ogródku radnego
        tendyraka.To dopiero radny by sie obłowił i dla reszty peoskiego towarzystwa by
        starczyło
    • Gość: kijo Re: Nadzwyczajna sesja w sprawie Małkowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 20:43
      zapomniałeś już chyba, że Tandyrak był I przydupasem Małkowskiego i
      ciągle przesiadywał u niego w gabinecie. Potem nie chciał
      Referendum, a potem już poszło - znalażł debila, którym może kręcić
      i to go zadowala. Teraz będzie kuglował, by jak najdłużej być radnym
    • Gość: Petycja Petycja w sprawie odwołania z urzędu CJM - Głosuj IP: *.man.olsztyn.pl 20.08.08, 12:34
      Petycja dostępna pod adresem:

www.petycje.pl/3401
      Głosujcie!

• oberpolicmajster Re: Petycja w sprawie odwołania z urzędu CJM - Gł 21.08.08, 02:21
        Petycjo, to ty? Musisz byc prawdziwym blondynem. "Władze miasta",
        które prosisz o odwołanie prezydenta, to właśnie prezydent (i także
        rada). Odwołac go mogą wyłącznie ci, co go wybrali - czyli
        mieszkańcy, np. w referendum. Resztę dywagacji pominę milczeniem.
        PS. Nie wiem, czy wiesz: głosowanie w internecie nie ma mocy
        prawnej.
    • weganin11 Nadzwyczajna sesja w sprawie Małkowskiego 21.08.08, 09:09
      Czytam te marne wypociny
      I nam ochotę do drwiny
      Niedługo dojdzie do błogosławienia
      Tego kombinatora i jego imienia
      Tak to bywa gdy przekręty dominują
      A dla uczciwych rogi malują
      Tu potrzebna kara chłosty
      Celem usunięcia z życia" KROSTY"
    • Gość: ronek Re: Nadzwyczajna sesja w sprawie Małkowskiego IP: *.olsztyn.mm.pl 21.08.08, 09:43
      spokojnie ,to podobno już wrak człowieka......
      • Gość: wyrocznia Re: Nadzwyczajna sesja w sprawie Małkowskiego IP: *.ols.vectranet.pl 21.08.08, 10:04
        Jeśli to prawda ,to mam nadzieję że tej k..... i całej sforze, która
        podpuszczona zaszczuła człowieka, los odpłaci kiedyś tym samym .Tego im życzę.A
        właściwie nie muszę ,bo tak już w życiu jest, że zło czynione odpłaca złem.
      • Gość: wyrocznia Re: zniszczyć człowieka IP: *.ols.vectranet.pl 21.08.08, 10:48
        i dorwać się do koryta, to był cel jego przeciwników .
        • Gość: kopytkowy Re: zniszczyć tchórza tak trzymać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 21:43
          Tak, należało to zrobić z bydlakiem, aby wreście dał innym spokojnie
          pracować i żyć w zgodzie ze społeczenstwem.
          To cyniczny oszust-apodyktyczny i smierdzący ratuszowy tchórz.
          A ty /wyrocznio/jako jego [poplecznica]pragnąca u jego boku własnego
          dobrobytu dobra ,poczciwa - dalej twierdzisz,że stała mu się
          krzywda??????????
          • Gość: CZYTELNIK Re: zniszczyć tchórza tak trzymać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 07:35
            Dla mnie szkoda tylko żony Małkowskiego /bo juz jest w szpitalu/ ale
            te panie co dawały sie gwałcic??? przez tyle lat to to powinny byc
            tez ukarane przez sąd!!!
          • Gość: wyrocznia Re:Ty kopytkowy! IP: *.ols.vectranet.pl 22.08.08, 08:14
            weż jakąś bombę , idż pod salę sesyjną olsztyńskiego ratusza i wysadz to całe
            towarzystwo radnych w powietrze.Tam są sami śmierdzący tchórze,cyniczni
            interesowni cwaniacy.Więc zgodnie z twoja filozofią takich trzeba
            zniszczyć.Wtedy na ich miejsce przyjdą uczciwi,prawi, mądrzy społecznicy .Już to
            widzę ,jak słonia w butelce.Wszyscy Olsztyniacy dobrze już wiedzą, że Małkowski
            został wrobiony przez przeciwników politycznych którzy właśnie dorwali sie do
            koryta.Ta dama była molestowana i gwałcona ,bo pęknę ze śmiechu, nikt w to nie
            wierzy ,koptkowy nawet ty.
            • Gość: tak sobie piszę Re:Ty kopytkowy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 13:19
              Jak nie wiadomo, o co chodzi, to zawsze chodzi o pieniądze.
              • Gość: kopytkowy Re:Ty wyrocznio! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 21:52
                Tak nisko jeszcze nie upadłem w przeciwieństwie do ciebie.
                Brednie jakie stale wypisujesz w obronie Przechrzty to nic innego
                jak chęć czerpania korzyści na ludzkiej krzywdzie u boku tego
                nikczemnika.
                A co do radnych, mam własne zdanie na ten temat
                • Gość: wyrocznia Re:Ty kopytkowy! IP: *.ols.vectranet.pl 23.08.08, 13:47
                  Jakie to niby brednie wypisuję w obronie Małkowskiego? To że na pewno nie było
                  żadnego molestowania i gwałtu? To nie brednia to fakt!Że to wszystko co z nim
                  zrobiono to manipulacja tych, co się chcieli dorwać do władzy? To też nie
                  brednia to fakt!Wiec gdzie wypisuję te niby brednie?
                  • Gość: kacper Re:Ty kopytkowy! IP: *.olsztyn.net.pl 23.08.08, 16:18
                    mnie ciekawi jedno - będzie referendum (myślę że powinno, skończą się spekulacje
                    i mówienie - winny - niewinny - ci co wybrali wyrażą swoje zdanie - kropka.

Ważne jest pytanie co dalej ?? kto komisarzem, kto weźmie odpowiedzialność za
                    miasto, a jaki jest scenariusz na ewentualność - społeczeństwu nie przeszkadza
                    prezydent na wyjeździe. Czas odwołać radę - i co - tak czy inaczej miasto traci
                    czas, miasto traci kolejne szanse - zamiast zajmować się wyprowadzaniem miasta
                    na prostą zajmujemy się czym - gdybaniem, czas w taki czy inny sposób tą sprawę
                    zakończyć - szkoda pary w gwizdek.
    • Gość: allensteiner Nadzwyczajna sesja w sprawie Małkowskiego IP: *.ols.vectranet.pl 25.08.08, 17:27
      Śmieszą mnie ludzie przypisujący takie czy inne (pozytywne albo negatywne) cechy
      członkom takiej czy innej partii. Czy autorzy tego rodzaju wypowiedzi
      zechcieliby przypomnieć mi nazwę aktualnej lub dawnej partii, która by się
      składała wyłącznie z mądrych i szlachetnych ludzi, z których żaden nie był
      umoczony w żadną aferę?
    • Gość: Bolek gów.o bedzie z tego referendum IP: *.ols.vectranet.pl 25.08.08, 20:08
      panowie radni.Za póżno! Wszyscy już widzą że afera jest grubymi nićmi
      szyta.Molestowanie i gwałt, nikt w to nie wierzy ,nie tak wyglądają i
      wypowiadają sie kobiety molestowane i gwałcone, jak te panie przedstawiane w
      mediach.
      • Gość: srolek Re: gów.o bedzie z tego referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 20:26
        Gorzej jak seksuolog wykrył seksoholizm u oskarżonego... Nie winny, ale ciężko
        chory!!!
    • Gość: tylko spokój Re: Nadzwyczajna sesja w sprawie Małkowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 17:56
      To żałosne, że po uszy tkwisz enola geju w "kulturze" chamstwa
      - ty sam chyba skoorwysynem jesteś!!!
      Odwołajmy lepiej tę Radę Miasta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka