Gość: weganin11 IP: *.olsztyn.mm.pl 03.09.08, 20:32 Jak widać Angielczyk udaje głupka Czyżby mu z głowy wypadła śrubka? A może obudził się z kacem I chce być tylko pajacem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kosa HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? IP: *.eranet.pl 03.09.08, 20:33 Kerson, zabierz koleżankę na kilka meczów, niech poczuje klimat, bo może i pisze z dobrymi intencjami, ale aż ciągnie od jej dzieła zielonością kompletną. I ten superexpresowy styl - słyną nie tylko z tego, ale też z tego; co jakiś czas poprawiają wizerunek (tu jakaś zasłyszana sprawa sprzed stu lat). Popracujcie na koleżanką. Dozo na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyżby naiwny? Ja też pytam, o co chodzi? IP: *.olsztyn.mm.pl 03.09.08, 20:44 Spotykam ten skrót na mieście i wydaje mi się, że ta deklaracja jest napisana z błędem. Powinno być CHWDP, co znaczy: chcę wstąpić do policji. Czy nie jest to zbożna deklaracja. jeśli gdzieś tam w Warszawie na sto etatów jest obsadzonych tylko 18 to cóż tu dodać. Dać w katedrze ogłoszenie i przyjmować. JNCHWDP - Ja nie chcę wstąpić do policji, ale to też mi wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wapnialdo Chwała Wszystkim Dobrym Piłkarzom ! IP: *.olsztyn.mm.pl 03.09.08, 20:47 Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Ja też pytam, o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 17:54 gardzę każdym kto używa akronimu HWDP !!!! głupi gó...arze, ciekawe czy jak się za jakiś czas dorobicie (wątpię) albo rodzice kupią wam samochód, którą ktoś wam ukradnie, to powiecie ubezpieczycielowi, że nie zgłosicie tego "na psy" bo "HWDP, wolę nie dostać odszkodowania niż być policyjnym konfidentem - HWDP und PKS 4 ever"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? IP: *.ols.vectranet.pl 03.09.08, 21:02 hmm.. więc o co chodziło autorowi tego artykułu? jaki był jego zamysł i cel? ja tu widze jedynie nieudolne błądzenie wśród uczstników sprawy i zero faktów, zero wniosków. zwykły wybryk pseudo kibiców, (miejmy nadzieje, że) skarcenie ich przez klub, naprawienie szkody.. I O CZYM TU PISAĆ?!?! reasumując: straciłem 3 minuty na czytanie i 3 minuty na pisanie tego posta :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? IP: *.ols.vectranet.pl 03.09.08, 21:33 Artykuł co najmniej na miarę nagrody Pulitzera. Czekać tylko jak na pierwszej stronie napiszą jutro, że ktoś w toalecie napisał "głupi KaOwiec". Jak się nie ma o czym pisać to może lepiej jakąś ładną fotkę wkleić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasza polszczyzna HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 22:13 działacze i kibice, a może nawet dziennikarze nabrali wody w usta z jeziora Długiego? podoba mi się skrót: chcę wstąpić do policji! Oświecić Angielczyka proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piggy ACAB IP: 83.6.157.* 03.09.08, 23:07 www.miejski.pl/slowo-ACAB www.youtube.com/watch?v=PA2vj533FqY www.youtube.com/watch?v=b1ih54Ft9Rg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panjecznik HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? IP: *.olsztyn.mm.pl 03.09.08, 23:54 cHwała Wam Dzielni Policjanci??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? IP: *.ols.vectranet.pl 04.09.08, 00:27 przecież to znaczy: HEMAN WALCZY DLA POLSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytacz HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 08:49 Ciekawi mnie w jakim celu pięćdziesiecioletni facet robi z siebie kretyna. I do tego publicznie. A może nie robi????? Może dlatego tak wygląda OKS? Myślałem, ze w zarządzie klubu zasiadają osoby o inteligencji choć nieco wyższej od inteligencji owsika. Ale myślałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SSK-STOMIL HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? IP: 83.9.220.* 04.09.08, 09:33 WIDAC PANI SZANOWAN PSEUDOREDAKTORKA NAWET NIE POTRAFI ZNALEZC POPRAWNEJ NAZWY STOWARZSZENIA -BO STOWARZYSZENIA KIBICOW OKS 1945 NIE MA A SZEF STOWARZYSZNIE JAK MIAŁ SIE Z PANIA ZEGNAC- DŁUGOOOOOOOOOOOOOOO???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz szef pisu? to looknijcie na wikipedie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 13:16 wyborcza jest niezmienna.... kłamie, kłamie i kłamie! ale fakt prasowy jest faktem i o to chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
arsen44 HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? 04.09.08, 13:20 Możecie sprawdzić w słowniku: penis wulgarnie pisze się przez "CH". Nic dziwnego, że działacze nie wiedzieli co to znaczy. Zmylił ich błąd ortograficzny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medykamator Ale o co chodzi? Chodzi o VE IP: *.olsztyn.mm.pl 04.09.08, 15:17 W odniesieniu do służby nie mówi się penis, ani też nie używa się spolszczeń. Fachowe określenie to: Vagina Explorer! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: Ale o co chodzi? Chodzi o VE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 20:07 www.allegro.pl/item431807745_sex_pilot_dla_mezczyzny_do_sterowania_kobieta.html Odpowiedz Link Zgłoś
damianbsc HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? 04.09.08, 13:23 ''Fotografię bramy jeszcze wczoraj przed południem można było oglądać w zdjęciowej części internetowego portalu Gazeta.pl.'' CO bylo a nie jest..... Jak tak w ogole mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Hcę..Wstąpić..Do..Policji....i o co chodzi..... 04.09.08, 15:12 Wiadomo ,że ortografia nie jest mocną stroną policjantów....a zwłaszcza przyszłych...... Więc, o co chodzi....przyjmować wszystkich piszących po ścianach HWDP...kochają Policję.....tam zrobią maturę i będą wiedzieć ,że istnieje CH...:) Ostatnio takie napisy pokazały się na blokach z "okazji" domniemanych nalotów na piratów komputerowych a więc..HOWAJ WINDOWSA DO PIWNICY...przez "samo" H pisze się łatwiej i szybciej....;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
2myszki HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? 04.09.08, 15:33 Skrót CHWDP jest przykry dla Policji, a powinien być bardziej dolegliwy dla kiboli. Widocznie kibole to pederaści, którzy z zawartej w skrócie akcji czerpią przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homo Erectus HWDP... IP: *.acn.waw.pl 04.09.08, 15:44 Hamujemy Wszelkie Działania Przestępcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JNCHWDP Re: HWDP... IP: *.olsztyn.mm.pl 04.09.08, 15:48 Hola! Hola! Podobnie "hamujemy" jak Ty Homo i w dodatku Erectus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: HWDP... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 22:46 89.149.208.22/dev278/0/536/028/0536028804.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Rezerwat - HWDP IP: 217.23.3.* 18.07.09, 17:06 www.youtube.com/watch?v=Y6lFMVDZEYU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucz Re: HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 15:51 bardzo inteligentna wypowiedz,swiadczy o nadwyraz wyostrzonym mysleniu, zal. zawsze i wszedzie policja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? IP: *.ols.vectranet.pl 04.09.08, 16:26 do pani redaktor!żaden artykuł nie zabrania stosowania skrótów ! ten skrót może oznaczać wszystko ! jestes dziewczyno śmieszna !chcesz zrobić kariere na takich bzdurach !jestes w moim wieku i aż wstyt mi że moje pokoleni po przez tak banalny spoób dązy do szczytu kariery! jeżeli chcesz sie czegoś dowiedzieć zapraszam skontaktuje się z prezesem ssk i moge się z tobą umówić choć po wartościach w twoim artykule to mam prawo wnisokować ze dialog z tobą to rzecz nie poważna poproś kogoś bardziej elokwentnego i znajacego prawo polskie ze swojej redakcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beno Re: HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 19:51 Skrót może być powszechnie znany i dla kogoś obraźliwy, podobnie jak np. gest. Czy napis NSDAP nic ci nie mówi? Albo pięść z wysuniętym do góry środkowym palcem? Gdybym takie coś pokazał barmanowi, to słusznie wyrzuciliby mnie z knajpy, choćbym nie wiem jak przekonywał, że chciałem zamówić jedno piwo. To i tak lepsze niż zamawianie pięciu piw przez członków pewnej młodzieżówki, chociaż tobie pewnie to się podoba. Uważam piłkę nożną za sport społecznie szkodliwy, żałuję, że przyznano nam finały Euro. Znowu mnóstwo pieniędzy przeznaczy się na stadiony, na których bydło będzie sobie urządzało rozróby. Lepiej byłoby zainwestować w lekkoatletykę, pływanie albo wioślarstwo. Może wtedy choć jedna osoba z tej hołoty stadionowej zajęłaby się czynnym uprawianiem sportu i nie robiła burd na stadionach, ulicach, na dworcach i w pociągach. Wiem, że ty z tego nic nie zrozumiesz, ale może ktoś inny to przeczyta i przyzna mi rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaowiec HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 17:17 wypowiedź angielczyka jest całkowicie prawidłowa bo jest różnica w "H" a "CH" i pani redaktor i weganin 11 jest na tym samym poziomie , pewnie Pani redaktor by wolała słowo zaczynające się na "CH" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 17:18 i to do buzi!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 20:47 OZP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 17:21 PYTACZ TY NAWET NIE KUMASZ JAK Z PANI REDAKTOR ZARZĄD ROBI WAŁA , PEWNIE REDAKTOR Z CIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytacz Re: HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 17:45 Na forum piszę odważnie po ćwiarteczce Białej Mewy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twardziel Re: HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? IP: 67.159.41.* 30.12.10, 12:20 szczekam w obecności policjanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloman HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 18:40 Wszyscy " biją pianę" - Skrót CHWDP - lub HWDP - oznacza po prostu - CHCĘ WSTĄPIĆ DO POLICJI - proste, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuzz Re: HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 16:13 89.149.244.87/dev277/0/375/320/0375320400.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? 04.09.08, 21:24 tam, gdzie pojawiają się ludzie związani z pissem jest jakaś zadyma. piss i ich poplecznicy to zaraza, którą trzeba wyplenić! NA POHYBEL! kaczyńscy to świnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop piosenka o policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 23:18 www.wrzuta.pl/audio/eZFUSV2SUx/piosenka-policja_warmia_i_mazury_olsztyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: HWDP. Działacz pyta: Ale o co chodzi? IP: *.ols.vectranet.pl 14.12.08, 16:49 Ipo co mi ta gębę wsadzileś,chcesz zadymy. Odpowiedz Link Zgłoś