Gość: ja IP: *.ols.vectranet.pl 15.09.08, 23:10 dzisiaj przejechalem miasto w mig dzieki wylaczeniu wszystkich sygnalizacji (no prawie). szkoda, ze kolarze nie jada codziennie, a policjanci nie kieruja ruchem :). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiker Przechodnie też stoją w korkach IP: *.ols.vectranet.pl 16.09.08, 00:16 Z przyczyn losowych jestem ostatnio pieszym. Szlag mnie po prostu trafia, dostaję drgawek stojąc i czekając na zielone przed pasami. Największym problemem Olsztyna nie są nielogicznie działające światła i korki komunikacyjne. Największym problemem Olsztyna są partykularni i aroganccy urzędnicy i radni. Zielona fala, czy też inteligentna sygnalizacja (jedno drugiemu zaprzecza) jest tylko wytworem ich chorej wyobraźni i przejawem niegospodarności - wszakże kosztowała wielkie pieniądze i nie dała żadnych wymiernych a pozytywnych efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: Przechodnie też stoją w korkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 00:48 Chcieli być może i dobrze ale wyszło jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Przechodnie też stoją w korkach IP: *.ols.vectranet.pl 16.09.08, 08:22 Fajnie się wydaje nie swoje pieniądze. Wszystko idzie w błoto. Tak po prostu po olsztyńsku. Niech żyje Rada Miasta i cała ratuszowa rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsjan Re: Przechodnie też stoją w korkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.08, 10:33 i tak najbardziej rozbrajające są przyciski, nacisnę może się zapali, nie nacisnę nie zapali się a samochody stoją - wszyscy mają czerwone, coś pięknego. :) jak to widzę czuje dumę i szczęście że jest tak dobrze. nikt się nie spieszy można spokojnie porozmawiać, popatrzeć na innych użytkowników świateł, może poznać kogoś nowego, posłuchać mocnych basów tunnigowanych golfów, jeśli jeździsz rowerem jest to idealny czas na odpoczynek, napicie się, czy zwykłe otarcie potu z czoła, kocham Olsztyn a światła jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Przechodnie też stoją w korkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 14:58 Zapraszam na swiatla obok Rolnika!!!Te chyba przebija wszystkie przejscia w miescie!!!Masakra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamalaska Przechodnie też stoją w korkach 28.04.09, 01:05 a ja mam skróty i omijam sobie światla, mimo to czasem muszę isc pod gorke na ulicy curie sklodowskiej, ale wole te kamienie niz swiatla Odpowiedz Link Zgłoś