Dodaj do ulubionych

Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu minie?

03.10.08, 17:04
Kiedy ten "serwis" zacznie dbac o klienta?Wczoraj odbieralem
samochod i co?Oddalem samochod czysty a dostalem
zasyfialy.Bloto,piach i slady paluchow na desce,raczkach itp,itd.Nie
wiem jakie tam maja normy ale w glowie mi sie nie miesci,ze mozna
klientowi oodac samochod w takim stanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: VV Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.olsztyn.mm.pl 03.10.08, 22:31
      Czy to na pewno był samochód ?
      • Gość: * Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 22:52
        Na ten temat był już wątek na forum. Dobrze by było sięgnąć do niego. Jeżeli
        ktoś chce weryfikować wyrażone w nim uczucia uczucia klientów, czyni to na
        własny rachunek.
    • Gość: leo Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 12:36
      całkowicie się z tobą zgadzam,miałem identyczne odczucia,tylko u
      mnie dużo gorzej bo po przeglądzie kiedy wszystko miało być tip-top
      samochód nie chciał w tym samym dniu odpalić pod sklepem.szkoda
      gadać...
      • Gość: klient Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.olsztyn.mm.pl 11.11.08, 13:02
        Obsługa salonu jest fatalna. Mam wrażenie, że nikt nie interesuje się klientem.
        Sprzedawcę trzeba prosić, żeby porozmawiał. Brak prospektów i ofert reklamowych.
        Brak inicjatywy sprzedającego i kompletna ignorancja. Całe szczęście, że
        istnieją inne salony, gdzie klient jest traktowany we właściwy sposób.
        • Gość: 2 Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 13:10

kiepsko i drogo
    • Gość: Cierpliwy Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.olsztyn.mm.pl 11.11.08, 14:08
      To i tak się nie przejmuj bo słyszałem że,oni tam potrafią samochodami klienta np. rajdy sobie urządzać.A nowe auta mają cofane liczniki bo na bankietach organizowanych przez tą firmę robią jazdy pokazowe po terenie np audi A 8.To jest dopiero dobre co ?
    • Gość: * Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 18:44
      Było już sporo wątków na ten temat. Jeżeli nadal liczysz, że tam coś się zmieni,
      to licz nadal :)

Ja po doświadczeniach korzystam z pozytywnym skutkiem z serwisów poza olsztyńskich.
    • Gość: xXx Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.08, 21:56
      Ja nie narzekam. Mam passata już 8 lat od nowości zawsze serwisuje
      tylko tam. Drogo jest to fakt ale zawsze wiem że dojade na miejsce.
      Być może są lepsze "pseudo serwisy" ale ja nie mam zamiaru testować
      tego na swoim samochodzie. A co do tych pseudo rajdów to dostają oni
      samochody do jazd próbnych od importera a póżniej je zwracają (wiem
      bo sam ostatnio takim jeździłem) I większość pisze że słyszeli od
      kogoś że tam jest tak i tak. Myślę że wiekszość to plotki. Jak dla
      mnie jest ok poza cenami...
      • Gość: karol Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.147.224.207.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.03.10, 01:21
        jakie plotki jak na własne oczy widziałem jak jeżdżą .Po drugie
        paliwa z baku mi też ubyło .A drogo to tam jest bardzo 170 zł za
        godzinę pracy? I to jakiej to są gamonie nie robia tego co im się
        mówi.Pozatym ciekawe czy oni jakich kiepskich częsci nie wkładają
        ale to idzie sprawdzić i ja to zrobię .Ale wtedy niech serwis
        Palmowskiego ma sie na baczności ,Bo odpowiecie panowie za wszystko .
    • Gość: klient II Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.08, 07:44
      Bywałem w różnych serwisach i myślałem,ze nic mnie już nie zdziwi,
      ale ten serwis na Rataja w Olsztynie bije wszelkie rekordy
      ignorancji i naciągania. Mechaników brak- zostali WYMIENIACZE. Nie
      dość ,że typowej usterki szukają metodą prób i błędów to jeszcze
      wymieniane na próbę podzespoły zostawiają w aucie i każą za nie
      płacić.Przykład - sterowanie ksenona - wstępna diagnoza sterownik
      świateł .Po wymianie objawy bez zmian.Kolejna próba wymiana żarówki-
      jak reką odjął.Czas naprawy 8 dni ,koszt razem ze zbędnymi modułami -
      3300 zł. Po pół roku identyczne objawy w drugiej lampie- tym razem
      Zakład w Marcinkowie - naprawa 2,5 godziny koszt ze wszystkimi
      częściami 450 zł.Jeszcze kilka razy akcja w stylu- nie wiemy co się
      zepsuło - 500zł się należy...W życiu nie pojadę do Palmowskiego i
      wszystkim radzę się trzymać od niego z daleka.Na szczęście są w
      okolicy profesjonalne warsztaty w których szanuje się klienta i nie
      jesteśmy skazani na monopol tego pożal się Boże serwisu.
      • Gość: kobieta Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 10:32
        mnie dodatkowo irytuje to,że wchodzisz do salonu i oceniają cię po
        ubiorze.jak byłam ubrana elegancko to jeszcze któryś dupę
        podniósł,ale jak wpadłam na chwilę po coś dla meża w normalnym
        stroju to pogardliwych spojrzeń obsługi długo nie
        zapomniałam.oczywiście kontakt z właścicielem niemożliwy choć minutę
        wcześniej wchodził do salonu...
        • Gość: oto ja Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 15:41
          Macie wszyscy racje -poza Panem ,który pisze ,że serwisuje auto 8
          lat u Palmowskiego i wszystko jest ok-skoro dostał auto testowe to
          musi być dobrym kolegą ALFREDA.Trzeba pisać prawdę -obsługa denna im
          więcej ludzi zatrudnia tym większe sieroty ,z małą wiedzą na temat
          motoryzacji.naprawa metodami wyciągnąc stare nowe wsadzić i może
          zadziala!!!No i sam
          właściciel:))))))))))))..............................szkoda gadać
          • nico_69 Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini 21.02.09, 19:22
            Gdzie indziej wcale nie jest lepiej. Jak ktoś coś potrafi to pracuje
            w Anglii. A u nas zostali sami.......
    • Gość: * Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 00:51
      Jeszcze wiele, o ile nie zrezygnujecie z jego usług. Bardziej opłaca się jechać
      do Gdańska, co po doświadczeniach w tym serwisie od lat czynię.
    • Gość: e Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 12:43
      Ja niedawno bylam w serwisie w w-wie i bylam w szoku, pan przed
      usadowieniem sie w fotelu zalozyl worek foliowy zeby nie pobrudzic,
      kierownice, galke zmiany biegow obwinieto folia.
      W olsztynie nigdy sie z tym nie spotkalam;( Obsluga marna, zero
      zainteresowania klientem. Na zmiane czujnika chcieli zebym auto
      zostawila na caly dzien, (a auta nigdy nie zostawie na tak dlugo bez
      opieki), wiec troche posiedzialam na forum vw i wzielam sie do
      pracy, wymienilam go w 20 min:)! Moze vw potrzebuje do pracownika?:)
      • Gość: grande user Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.06.09, 20:25
        Folia na fotelu, kierownicy i dźwigni zmiany biegów jest od dawna standartem w
        ASO RESMA Fiata.
        Do tego są tam naprawdę życzliwi i znający się "na rzeczy" ludzie.
        Nie każdy - ale są.
        • Gość: mira Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.olsztyn.mm.pl 03.06.09, 20:33
          byłam kilka lat temu i myślałam ,że gorzej być nie może lecz
          okazało się ,że jednak ..może.nie wiem co właściciel sobie myśli i
          czy wogóle coś myśli poza chęcią oskubania klienta.od razu
          nadmienię ,że w z racji przeprowadzek znam inne serwisy i nie ma
          porównania do tego bajzlu.a jeśli macie znajomego mechanika pokażcie
          mu samochód przed wymianą części i po ,bo mój stwierdził ,że
          dostałam ....starsze!!!
      • Gość: ktos Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 21:49
        co ty pie...sz. mialem tam praktyki i zawsze zakladaja pokrowiec
        na siedzenie owijaja kierownice i galke zmiany biegow
        • Gość: * Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 23:23
          A od kiedy jest to "zawsze"? Pytam się, bo nie zaglądam tam od lat m.in. z tego
          względu.

W każdym bądź razie nie sądzę, by tam się coś zmieniło, dopóki nie pojawi się w
          Olsztynie fachowy konkurent. Nie samo krzesełko przy komputerze świadczy o
          jakości serwisu.
    • Gość: dziadek Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.09, 10:45
      Ma Pan racje , tam klient jst czymś nie oczekiwanym i problemem ,
      szczególnie dla kierownika serwisu.Ten człowiek potrzebuje nauki
      grzeczności , może trafi na godnego przeciwnika i nauczy go szacunku
      do klienta.
      • Gość: kala Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: 94.254.223.* 23.12.09, 10:09
        Jestem strasznie oburzona cała obsługa w vw - serwis jest okropny, obsługa
        żenująca. Juz dawno nikt nie wyprowadzil mnie tak z równowagi ja ONI!! To sie w
        głowie nie miesci. Przy zakupie auta skacza jak tylko moga zeby kupic, ale w
        momencie naprawy gwarancyjnej jakos znika cała uprzejmosc a małe głupstwo
        naprawiane jest 3 dni. Porażka!! Juz wiecej do nich nie pojade!!
        • Gość: Nomad Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.idnet.net 23.12.09, 10:48
          W Lipcu oddalem samochod w celu diagnostyki bo kontrolka zolta mi sie zapalala
          (VW Passat). Po odczekaniu ok. 5 godzin skasowano mnie na 400 PLN i nie
          postawiono zadnej diagnozy.
          • Gość: weteran Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.olsztyn.mm.pl 23.12.09, 16:33
            zamiast tutaj wyladowywac frustracje pisac do importera generalnego i przy
            odrobinie checi problem sam sie rozwiąże
            • Gość: Stach Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: 94.254.137.* 28.12.09, 19:32
              a co ma importer generalny wspólnego z funkcjonowaniem serwisu???
              Prawda jest taka, ze Panowie z VW czują się Panami, bo nie mają konkurencji i
              myślą,że wszystko im wolno a dla klienta nie mają ni grosz szacunku.
              • privus Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini 28.12.09, 21:29
                W gdańsku jest kilka serwisów i nie ma żadnej konieczności
                korzystania z serwisu Alfreda. W końcu dla posiadacza VW przejazd
                200 km nie jest żadnym problemem. Byłczas, kiedy po wpadce u
                Palmowskiego, serwisowałem w Berlinie. Zamiast płakać na jakość
                serwisu, trzeba podjąć męską decyzję.
              • Gość: weteran Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.olsztyn.mm.pl 29.12.09, 17:28
                stasiek paruwko jedna!
                to ma ze jesli beda skargi to cofną mu autoryzacje i na jego miejsce wskoczy kto
                inny predzej niz ci sie sasiek wydaje.
                a jak juz wskoczy to napewno przez jakis czas bedzie zachowywal poziom.
                zaluje tylko, ze tacy jak ty malkontenci maja dostep do internetu a co gorsza
                cos pisza....
                • Gość: malkontent Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.10, 10:15
                  żadne skargi nie wplynąl na cofniecie autoryzacji serwisu, który od
                  tylu lat działa na rynku. Żyjemy w
                  Polsce, gdzie liczą się układy i układziki. Poza tym rzeczywistość
                  może być zupenie inna, niż to co widnieje w papierach. A Pan weteran
                  musi chyba mieć strasznie bogate doświadczenie w kontaktach z
                  serwisami samochodowymi??
                  • Gość: japan Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 00:57
                    W takim razie wypisujcie tu swoje uwagi i spostrzeżenia.Może buraki
                    z salonu i serwisu herr Palmowskiego w koncu to kiedys przeczytają i
                    zabaczą co sądzą o nich potencjalni klienci lub stali serwisujący
                    swoje autko w ramach gwarancji. A jak nie, to sam im powiem jak
                    będę na przeglądzie, buhehe
                    • Gość: Prezes GMN Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 01:05
                      A ja się dziwię, że jeszcze ten salon-serwis prosperuje. Panie
                      Palmowski- proszę się zastanowić nad polityka swojej firmy i swoich
                      pracowników. Przecież każdy który chciałby zdobyć choć trochę
                      informacji o serwisie VW, Audi w Olsztynie, umówic się na serwis
                      itp...- po wpisaniu w google np "palmowski serwis olsztyn" odczyta
                      te wszystkie opinie i co??. Żenada.. Fakt faktem że może ktoś komuś
                      bruździć, kogoś oczerniać, ale samo wejście do salonu-serwisu mówi
                      samo za siebie...przekonajcie się sami. Możecie też udawać
                      tzw "tajemniczego klienta"..wtedy to srają po gaciach :-)
                      • Gość: Inwestor Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.147.248.214.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.02.10, 01:45
                        Ja nie trawie tego serwisu a w szczególności kierownika pana
                        Wojciecha.Po kilku spotkaniach z nim najchętniej dałbym mu w ten
                        brodaty ryj.Jestem właścicielem VW Passata za grubo ponad
                        100tys.Niestety po kilku miesiącach z felg zaczął schodzić
                        lakier.Udałem się do Palmowskiego w celu zgłoszenia
                        reklamacji.Odsyłano mnie z kwitkiem kilka razy,aż w końcu chyba za
                        piątym razem zrobiono zdjęcia i podobno wysłano je do Poznania do
                        Kulczyk-Tradex w celu rozpatrzenia.Tak czekałem sobie kilknaście
                        tygodni,powoli zbliżał się termin upływu 2-letniej gwarancji a u
                        Palmowskiego czeski film-nikt k... nic nie wie.Zdenerwowany
                        napisałem skargę do Poznania.Odpowiedź była błyskawiczna.Poproszono
                        mnie na kolejną sesje zdjęciową alufelg.Na miejscu zapytałem
                        dlaczego drugi raz robią zdjęcia.Podobno tamte nie były wyraźne.To
                        oficjalna informacja a nie oficjalna to taka,że po pierwszej sesji
                        zdjęć wogóle nie wysłano,sprawe,jak mnie olano.Na szczęście wszystko
                        zakończyło się pozytywnie dzięki intrwencji w Poznaniu.
                        Ostatecznie to była moja ostatnia wizyta w tym pseudo-serwisie.Na
                        przeglądy jeźdzę do ASO VW Gajos w Sopocie.U Palmowskiego za
                        przegląd Passata chcieli 1200zł a w Sopocie za ten sam przegląd
                        zapłaciłem 750zł.Obsługa zdecydowanie lepsza.Udało mi się nawet
                        porozmawiać z samym szefem,Panem Gajosem przy darmowej kawie
                        serwowanej przez salonową hostesse.Facet z politowaniem się
                        uśmiechał,kiedy wyraziłem swoje zaskoczenie obsługą i darmową
                        kawą,kiedy powiedziałem mu,że w ASO w Olsztynie kiedy chę się napić
                        kawy w oczekiwaniu na samochód,którego przegląd kosztuje tam aż
                        1200zł-muszę sobie ją zakupić w automacie.
                        • Gość: pko.sa Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 06:58
                          Burak, ma Passata za ponad 100 tys zł, a oszczędza na kawie? Ale
                          elyta.
                          • Gość: antywieśniak Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 08:33
                            sam jesteś burakiem, cioto. Wstajesz o 6 rano i już od 7 cieknie ci
                            już żółć po brodzie? nie masz się komu wypłakać? żona nie dała? W
                            mięsnym chyba pracujesz, skoro nie wiesz że w takim pożal sie
                            serwisie kawa powinna byc za darmo.I nie chodzi tu o głupia złotówkę
                            lecz o fakt wieśniaku.
                      • Gość: Arkadiusz Audi Palmowski IP: *.dynamic.mm.pl 14.01.14, 20:12
                        Witam!

Zgadzam się z uwagami negatywnymi na temat serwisu Palmowski. Byłem tam na serwisie 3 razy nowym samochodem ostatni raz przy 30.000 tyś i za każdym razem było coś nie tak.
                        W samochodzie nic się nie działo wystarczyło, że pojechałem na przegląd i wymiane oleju i zaraz coś było nie tak: to spalony xenon przez zalanie lampy od środka po myciu silnika nie wiem czemu na której naprawe czekałem 2h, z czego już 5h wcześniej było czekania na zwykły przegląd w sumie 7h, wgnieciona osłona i pogubione kołki mocujące. Jeszcze wcześniej resztki jedzenia i syf na siedzeniu i kierownicy, bo ktoś sobie zrobił piknik w środku ( jeszcze kawałek mokrego ogryzka leżał na fotelu, gdzie ja nigdy jabłka nie jadłem w swoim aucie ), na wymiane szyby czekałem 8h. To ma być serwis! Za te pieniądze to ja dziękuje. Ostatni raz skorzystałem z tego serwisu. Nie mam zaufania!!! Odradzam!!!!!!! Szkoda auta!!!!
                    • Gość: kobieta Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.147.224.207.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.03.10, 01:12
                      myślę że te buraki czytać nie umieją .Wiesz dlaczego stoją tam
                      takie pały bo im się pracować nie chce a tam pochowa sie za słupem
                      lub pod biurkiem cały dzień i zarobi parę groszy a i rąk nie
                      ubrudzi.Z mojego doświadczenia naprawdę to są gamonie nie umiejący
                      zająć się klientem,Panie Palmowski proszę zająć sie swoimi
                      pracownikami nauczyć ich kultury i pracy .o ile to jest praca dla
                      faceta he he
                      • Gość: gość Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.static.ip.netia.com.pl 08.01.15, 13:50
                        To jest prawda ,u nich godzina ma 120 minut ,będę zmuszony zmienić serwis.Pan Palmowski nie przejmuje się tymi wpisami.trzymajcie się z dala od tego SERWISU.Pozdrawiam.Dawny klient.
                  • Gość: TO-KO Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: 195.117.22.* 07.04.10, 10:41
                    Skargi nic nie dają - kiedyś złożyłem oficjalną, pisemną skargę w VW Polska. W
                    odpowiedzi uświadomiono mnie, że p. Palmowski prowadzi działalność gospodarczą
                    na własny rachunek i VW Polska nic do tego.

(to byłą skarga na działanie typu:
                    JA: coś się zepsuło, nie działa wspomaganie kierownicy
                    SERWIS (po godzinie sprawdzania): Coś się panu zepsuło w przy wspomaganiu, ale
                    nie wiemy co. Należy się 250 zł)
                    Ja: No to naprawcie, to zapłacę.
                    SERWIS: tak naprawimy- metodą prób i błędów, ale za każdą wymienioną słusznie
                    czy nie część płaci klient.)

Może trzeba kupować i serwisować autka u innego sprzedawcy. Ja tak robię.Polecam.

Nic tak nie nauczy Palmowskiego rozumu jak odpływ chętnych na jego usługi.
        • Gość: oburzona Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.147.233.206.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.03.10, 01:03
          zgadzam się obsługa w tym serwisie jest naprawdę żenująca .gdy
          weszłam to stało trzech panów i sobie rozmawiało jeden z panów był
          zajęty rozmową przez telefon a p[ozostali biedacy ,,mało się nie
          pozabijali o własne nogi aby klienta obsłużyć''żart .Stałam tam z
          mężem dobre 10 minut i nikt nie podszedł fatalna obsługa .Barany
          stoją w koncie i plotami się zajmują mieżą człowieka i głupio
          chichają .Nie wiem za co pan Alfred Palmowski im płaci .Po drugie co
          do szykowania auta .Porażka wymiana oleju i filtrów oraz
          kierunkowskazu trwa . uwaga 8 godzin to są mechanicy czy oni uczą
          się na nasdzych autach .nie podoba mi się to .I jeszcze jedno wiecie
          co oni robią z waszymi autami które zostają tam na kilka godzin
          naprawdę je testują ile wyciągną . wystarczyło mi to co zobaczylam
          przez chwilę jak pan z obsługi serwisu wsiada do zimnego auta (i
          to było moje auto )i wciska mu gaz do oporu wjeżdżaąc do serwisu od
          bramy a przed bramą gwałtownie hamując to jest szczyt chamstwa .Więc
          co się dzieje z autami które stoją kilka dni ??//
          • Gość: Grzesiek Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 18:36
            Korzystałem z usług ASO licząc na profesjonalizm i naprawe zgodnie ze standardami.
            W moim VW Golf IV awarii uległ układ odczytujący prędkość samochodu. Niestety po
            3 wizytach w warsztacie i wydaniu 1500 zł kierownik warsztatu chciał naciągnąć
            mnie na kolejne wymiany części zupełnie nie znając przyczyny usterki.
            Skonsultowałem się z przyjacielem elektrykiem - okazało się że Panowie w ASO
            nawet nie dotknęli się to czujnika prędkości, który był w rozsypce.
            Porażka!! Pozdrawiam i odradzam wszystkim!!!
            • Gość: użytkownik VW Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 08:48
              Te negatywne opinie to tylko kropla w morzu, większość sie nie
              ukazuje.
    • Gość: IZA Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini IP: *.cdma.centertel.pl 09.01.15, 20:06
      To prawda. Opinie ma bardzo złe.
      Sama doświadczyłam co najgorsze...
      • franek.123 Re: Volkswagen Palmowski - ile jeszcze czasu mini 17.02.15, 19:12
        Pytanie - czy chodnik przy ul. Rataja w Olsztynie, na długości ok. 100 m, obok salonów VW i Audi również należy do tych firm? Zawsze jest zastawiony na całej szerokości samochodami osobowymi pracowników i klientów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka