Gość: henzo IP: 195.117.140.* 06.11.03, 21:13 Gdzie mogę kupić najtaniej opony zimowe. Nie dotyczy opon regenerowanych tylko nowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: opony zimowe IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 01:00 Chyba "WALESIAK" na ul.Szarych Szeregów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: opony zimowe IP: 80.51.197.* 07.11.03, 10:25 Ja kupilem niedawno opony przez sklep internetowy Walesiaka. 130 zł taniej na sztuce niz u niego w sklepie z półki !!! Polecam tę formę, bardzo miła obsługa przez internet :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życz Re: opony zimowe IP: 195.20.131.* 30.10.14, 06:24 MOTOSTREFA przy al. Piłsudskiego tuż za Ostrzeszewem. Szybko, sprawnie, przyjemnie. POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: opony zimowe IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 17:16 ANDPOL na Wojska Polskiego (na przeciw wjazdu do szpitala kolejowego) Odpowiedz Link Zgłoś
tulipan100 Re: opony zimowe 07.11.03, 23:10 Gość portalu: pioter napisał(a): > ANDPOL na Wojska Polskiego (na przeciw wjazdu do szpitala kolejowego) Popieram. Wszystkie "gumowe" sprawy załatwiam u Andrzeja i jestem baaaaaardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: opony zimowe IP: *.norampac.com 07.11.03, 20:24 Ciekawe, na ten temat napisalem, a tekst nie wszedl. Zimowki sa niezle tylko guma miekksza od zwyklych opon, szybciej sie zdziraja. Radze zdejmowac na wiosne. Jak was niestac na ciagle zmiany opon to radze all season Harmony by Michelin, o ile te sa sprzedawane w Polsce. Naprawde dobrze trzymaja drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: opony zimowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.14, 14:36 Nie wiem gdzie najtaniej. Może w opony.pl ? Ale montuj tylko u Walesiaka. Bez żadnej dopłaty oczyścili mi piasty i nasmarowali miedzią. Do tego w 2 nakrętkach nie miałem gwintu. Od ręki dostałem nowe po 2zł za sztukę. Gdzie indziej tyle razy mi tak montowali na brudną piastę i tylko następny proszę. A wcale mniej od Walesiaka nie kasowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: opony zimowe IP: *.olsztyn.mm.pl 02.11.14, 21:43 Nie przesadzaj z tym smarowaniem piast miedzia szczegolnie w przypadku alufelg, nie wiem gdzie jezdziles wczesniej, bo moze do paprakow. Zapewniam ze to nie jedyny serwis smarujacy piasty w Olsztynie. Nie ktorzy nie musza jechac na drugi koniec miasta, aby porzadnie wymienic opony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terru Re: opony zimowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.11.14, 12:54 Ja szukałem na allegro i na olx. Nowe bridgestony blizzaki znalazłem już za 900zł 4 sztuki, z darmową dostawą. Jak na premium cena bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś