paulunia8713 30.01.09, 23:25 witam mam pytanko dotyczace akcesorii dla dzieci... Szukam sklepu salonu mniej wiecej taniego w Olsztynie. Mieszkam tutaj bardzo krotko niedlugo bede rodzic i chcialam zrobic kilka konkretnych zakupow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
go-aga Re: zakupy 31.01.09, 15:42 Ja polecam sklep BOBAS w Gracji na Wyszyńskiego, ale ceny różne, zależy co chcesz kupić. Ubranka raczej drogie, ale inne akcesoria jak wszędzie, za to duży wybór, czasem są promocje. Sporo rzeczy jest też w hurtowni (można kupować detalicznie) też obok ul. Wyszyńskiego, za kościołem. Odpowiedz Link Zgłoś
go-aga Re: zakupy 31.01.09, 15:44 Zapomniałam dodać. Ubranka po w miarę przyzwoitej cenie, ale nie firmowe, można kupić na Wilczyńskiego w hurtowniach Olimp, i tej koło fitness ale nazwy nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
artka20 Re: zakupy 01.02.09, 17:01 Jeżeli chodzi o akcesoria to rzeczywiście polecam hurtownię "Maluszek" przy Wyszyńskiego, za kościołem. Wózki mają tańsze, niż w sklepach internetownych (przynajmnie tak było w przypadku wózka, który ja wybrałam). Podobnie rzecz się ma jeżeli chodzi o inne akcesoria (fotelik, wanienka, kojec czy łóżeczko). Z ciuszkami bywa różnie, ale rewelacji cenowych w tym przypadku tam nie ma. Ja sporo ciuszków kupiłam i kupuję w Tesco. Można tam trafić komplety 3 szt. pajaców po 24-29 zł. Natomiast jeżeli chodzi o pieluchy i mleko(jeżeli będzie Ci potrzebne od razu) to zdecydowanie Rossmann, ewentualnie Tesco, chociaż w Rossmanie jest odrobinę taniej. Pozwodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna006 Re: zakupy 01.02.09, 18:00 A można wiedzieć jaki wózeczek wybrałaś i czy jestes zadowolona. Jestem na etapie wyboru wózka. Właśnie w "Maluszku" ostatnio oglądałam wózek 3 w 1 Dorjan - ciekawy i niedrogi - lecz nie mogę znaleźć żadnych opinii na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
artka20 Re: zakupy 02.02.09, 18:44 Wybrałam Roan Maritę. Wcześniej przetestowała go moja siostra i była z niego zadowolona. Za gondolę ze spacerówką zapłaciłam 999zł. Jestem z niego bardzo zadowolona - gondola jest największa na rynku co w efekcie spowodowało, że dopiero jak moja córcia skończyła 8 miesięcy założyłam spacerówkę, chociaż jeszcze mogłaby pojeździć w gondoli ze 2-3 tygodnie. Dodam tylko, że moje dziecko nie było małe jak się urodziło, bo miało 59cm. Wózek ma 4 pompowane koła, które przetestowałam w zeszłym roku nad morzem na plaży. Poza tym na naszych ulicach testuje je codziennie... Jedyny minus to fakt, że jest trochę ciężki, ale mimo wszystko jestem z niego zadowolona, bo sprawdził się w niejedneych warunkach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna006 Re: zakupy 02.02.09, 19:17 Dziękuję za odpowiedź. Słyszałam dobre opinie na temat Roana. Muszę go obejrzeć w sklepie choć przyznam, że nastawiam się na trójkołowca. Ostatnio spodobał mi się jedo fyn3 ale do podjęcia ostatecznej decyzji mam jeszcze czas. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marigold222 Re: zakupy 04.02.09, 23:22 też mam maritę roan. fajny, choć ciężki i mankamentem jest 'głośna| budka, za to największa gondolka ze znanych mi modeli w rozsądnej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
kudlata28 Salon Zabawek na Nagórkach 05.02.09, 16:51 Odkryłam dziś nowy sklep (dla mnie nowy). Za byłym Hermesem na Nagórkach jest Salon Zabawek. Są tam też ubranka, wózki, foteliki , akcesoria dziecięce. Naprawdę duży wybór, ceny porównywalne do hurtowni Maluszek, myślę więc że atrakcyjne. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka2002 Re: Salon Zabawek na Nagórkach 07.02.09, 18:40 Potwierdzam, ten salon na Orłowicza ma bardzo atrakcyjne ceny. Często niższe niż zakupy na allegro /biorąc pod uwagę koszty wysyłki/. Odpowiedz Link Zgłoś
monia-699 Re: zakupy 19.03.09, 15:09 Nigdy ,przenigdy DORJAN!!! STANOWCZO ODRADZAM.. WÓZEK NIEFUNKCJONALNY,DZIECKO ZJEZDZA W DÓŁ W TEJ CHOLERNEJ GODNOLI,.. A PRZEKLADANA RACZKA TO MIT ,BO STRASZNIE NIEWYGODNIE SIE PROWADZI GDY DZIECKO JEST TYLEM DO MATKI... TRAGEDIA.... Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: zakupy 20.03.09, 18:57 A ja polecam X-Landera ,niezawodny ,lekki ,pompowane koła spacerówka ,torba na akcesoria ,parasolka ,regulacja rączki itp . Córka kupiła i jest b. zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
monia-699 Re: zakupy 20.03.09, 20:30 hmmm a co ze spacerówką w Xlanderze? slyszlaam ze kiepska, płytka dziecko praktycznie "na zewnatrz", a gondola z kolei zbyt mała..... Odpowiedz Link Zgłoś
basia_66 Re: zakupy 01.04.09, 21:35 Znalazłam fajny sklep z ciuszkami dla bobasa, mieści się na ul.kloejowej 39 w tzw.budach ceny naprawdę fajne i spory wybór, całą ofertę można zobaczyć na stronach allegro sklep nazywa się Granika. Odpowiedz Link Zgłoś
kudlata28 Re: zakupy 02.04.09, 19:15 Potwierdzam, ja też tam kupowałam półśpiochy, śpiochy, rajstopki , body (Ewa Klucze, Pinokio, Wola, Gatta)_. Ceny bardzo atrakcyjne. Tylko adres to Kolejowa 62, tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
vir6o Re: zakupy 03.04.09, 13:37 Ja z kolei odradzam "Maluszka". Może i mają duży wybór, ale jest tam ciasno, wcale nie tanio i jeśli poprosi się o pomoc, można kupić mnóstwo niepotrzebnych rzeczy - ulegając radom sprzedawcy (zresztą o to można winić samego siebie). Jeśli chodzi o ciuchy - polecam promocje w Tesco, wózek - Jedo (Bartatina)- lekki, duży, doskonały do bujania i wciągania po schodach tak, by dziecko się nie obudziło. Można obejrzeć na stronie tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
witchstefi Re: zakupy 23.04.09, 10:35 A czy ktoś jest może szczęśliwym (lub też nieszczęśliwym) posiadaczem wózka DorJan Danny Sport? Bardzo proszę o szczere opinie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia_66 Re: zakupy 05.05.09, 23:22 Jestem szczęśliwą posiadaczką Dor Jana i polecam go innym, funkconalny i za bardzo przystępną cenę. Odpowiedz Link Zgłoś