Dodaj do ulubionych

Rozmówki pogodowe X

18.11.03, 21:26
I follow the Moskva
Down to Gorky Park
Listening to the wind of change
An August summer night
Soldiers passing by

The world is closing in
Did you ever think
That we could be so close, like brothers
The future's in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change

Take me to the magic of the moment
On a glory night
Where the children of tomorrow dream away
In the wind of change

Walking down the street
Distant memories
Are burned in the past forever
I follow the Moskva
Down to Gorky Park

On a glory night
Where the children of tomorrow share their dreams
With you and me
On a glory night
In the wind of change

The wind of change
Blows straight into the face of time
Like a stormwind that will ring the freedom bell
For peace of mind
Let your balalaika sing
What my guitar wants to say

On a glory night
Where the children of tomorrow share their dreams
With you and me
On a glory night
In the wind of change

"Wind of changes"Skorpionsów.Mój prywatny numer jeden przełomu lat 80/90.

Część X poszła w ruch.
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 21:31
      poproszę o przetłumaczenie albo streszczenie :)
      • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 21:39
        i bez tego , pogoda będzie jaka będzie , mocna kawa nas jutro tylko od jej
        szponów uratuje
        • being28 Re: Rozmówki pogodowe X 18.11.03, 21:52
          U mnie ciemno, pada, czasami pada, nie pada, pada i tak w kolko. Zlodzieje!!
          • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 18.11.03, 21:53
            U nas dzisiaj nie padało.I dobrze.
        • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 18.11.03, 21:52
          Obiecuję,że przetłumaczę,ale polecam przesłuchanie wersji instrumentalnej
          utworu:
          www.scorpions.pl/muzyka/wind.mid
          • oso1 Re: Rozmówki pogodowe X 18.11.03, 21:58
            fiuuuuu, fiuuuuu - tam ładnie gwiżdżą w tym kawałeczku
            • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 22:13
              najbezpieczniejszy wątek - rozmowa o pogodzie
              dalej się nie zmieniła jest tak sama jak była
              • sola28 Re: Rozmówki pogodowe X 18.11.03, 22:36
                Znów pada, a właściwie leje deszcz.
                Ma to jednak swój plusik - przy takiej pogodzie dobrze się śpi - jutro do 12-
                ej :)
                • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 22:50
                  o mamo! - to będzie straszne tak długo spać , chyba w życiu tak długo nie
                  spałam, nie potrafię jestem jak zegareczek punktualna w stawaniu
                  może tak z rana śniadanko do łóżka rodzicom podaj - dobrze dzień zaczną ;)
                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 19.11.03, 09:57
                    Podążałem do Moskwy
                    Aż do parku Gorkiego
                    Słuchając wiatru zmian
                    Sierpniowa,letnia noc
                    przechodzili żołnierze
                    Słuchając wiatru zmian

Świat(myslę,że raczej w znaczeniu ludzie)zbliża się(jest coraz bliżej)
                    Czy kiedykolwiek sądziłeś
                    Że możemy być tak blisko,jak bracia
                    Przyszłość jest w powietrzu(raczej przyszłość jest wokół nas)
                    Wszędzie ją wyczuwam
                    Przeplatająca się z wiatrem zmian

Zabierz mnie do tej magicznej chwili
                    W noc chwały
                    O której przyszłe pokolenia będą śnić
                    Podczas wiatru zmian

Przechadzając się ulicą
                    Dalekie wspomnienia
                    Są wypalonew na zawsze w przeszłości
                    Podążałem do Moskwy
                    Aż do parku Gorkiego
                    Słuchając wiatru zmian

ref...

Wiatr zmian
                    Wieje prosto w twarz swym czasom
                    Jak podmuch burzy,który porusza dzwon wolności
                    Dla spokoju ducha
                    Niech twoja bałałajka śpiewa
                    To co moja gitara pragnie powiedzieć

ref...
                    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 19.11.03, 10:01
                      W nocy pdało,na szczęście teraz już nie:-)Jest cieplej.
                      Sen sprzyja zdrowiu.Podobno należy spać nie mniej niż 8 godzin na dobę.
                      Ja,gdy śpię krócej niż 7,nie funkcjonuję za dobrze;-)))
                      • oso1 Re: Rozmówki pogodowe X 19.11.03, 10:21
                        A ja się właśnie obudziłem i skonsumuję śniadanko. MIałem co prawda wyruszyć i
                        sprawdzić czy oprócz dżdżownic, krasnali i partyzantów wyszły z ziemi zielonki,
                        to jednak odpuszczę, bo jeszcze z gardłem nie tak. Tenorem dzisiaj nie będę -
                        cienko pieję.
                        • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 19.11.03, 10:23
                          Życzę zdrowia.
                          • inka28 Re: Rozmówki pogodowe X 19.11.03, 17:09
                            Czy to możliwe, że w Krakowie jest halny?
                            Ja umieram. jestem przepracowana, jestem głodna, jest mi słabo. Jak się nie
                            odezwę jutro to znaczy, że będzie stypa w Ence:)
                            • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 22:11
                              cholercia , jest halny , drzwi mi otwiera, ale wiaterek ciepły przyniesie
                              zmianę na lepsze - wg optymistów
                              • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 19.11.03, 22:28
                                U nas deszcz.Zmokłem psia krew.
                                • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 22:34
                                  deszcz wiosenny czy jesienny, od tego halnego tracę poczucie czasu
                                  • inka28 Re: Rozmówki pogodowe X 20.11.03, 10:09
                                    Halny dobra rzecz. Ja uwielbiam wiatr. Kiedys sobie
                                    stworzylam teorie, ze silny wiatr wietrzy dusze i wymiata
                                    z niej rozne glupstewka. A druga teoria, to ze dusza jest
                                    jak sito i jak wieje wiatr to czasteczki dobrej energii
                                    na niej osiadaja. :)))
                                    Dzis jest lslicznie i oby taki byl weekend:)
                                    Thor - ladnie klniesz:)
                                    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 20.11.03, 10:29
                                      Oj bo się wkurzyłem.Nie lubię,jak mi woda chlupie w butach.
                                      Dzisiaj zza chmurek wychodzi nam słoneczko.I ogólnie krajobraz wygląda na
                                      wczesną wiosnę.W Olsztynie 8 stopni.
                                      • lecart Re: Rozmówki pogodowe X 20.11.03, 15:06
                                        I oby tak dalej! Taka pogoda mi odpowiada - jestem wtedy pelen energii zyciowej
                                        i zycia .. :)
                                        • inka28 Re: Rozmówki pogodowe X 20.11.03, 16:11
                                          Thor, ale mi się naprawdę podoba:) W zalewie innych słów, takie coś:)))
                                          • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 20:52
                                            cześć młodzieży ;)))))))
                                            widać , że wiosna nadchodzi - można zrzucać czapeczki i szliczki i rękawiczki
                                            też :)
                                            • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 20.11.03, 20:55
                                              U nas wieczór chłodny,ale rzeczywiście czapka poszła w odstawkę.
                                              • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 21:08
                                                pogoda piękna
                                                • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 22:52
                                                  nie mam żadnej pretensji do pogody jest dobra !
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 22.11.03, 09:54
                                                    Pogoda nie jest zła,ale słoneczka nie ma.
                                                  • inka28 Re: Rozmówki pogodowe X 23.11.03, 12:45
                                                    Piękny weekend:) Ponoć pogoda jak na zamówienie. Ciekawe kto w tym maczał
                                                    palce;)
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 23.11.03, 19:31
                                                    U nas ciepło,ale brak słońca:-(
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.11.03, 21:30
                                                    dam przykład , ze telewizja kłamie na przykładzie pogody - od dwóch dni
                                                    zapowiadają 15-16 stopni , a jest 5-6 stopni , tak się mylić :)
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 24.11.03, 10:54
                                                    Ciepło i ....wychodzi słońce.Duża część nieba jest bezchmurna:-)
                                                    Hurra!
                                                  • inka28 Re: Rozmówki pogodowe X 24.11.03, 15:11
                                                    A w radio mówili, że będzie 15'C!!! Nie wzięłam szalika ani kapelusza. I jak
                                                    znów zachoruję i babcia będzie krzyczeć to na kogo to zwalę? Na dyżurnego
                                                    synoptyka kraju?!?
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 19:37
                                                    piekna pogoda

trochę mglisto
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 25.11.03, 19:53
                                                    Ciepło dzisiaj było,słonecznie:-)

piękna pogoda
                                                  • Gość: giga Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 19:55
                                                    Piękny, pogodny dzień
                                                    szkoda że się skończył.
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 26.11.03, 21:33
                                                    Słońce,ciepło,aż niewiarygodne,że to listopad.

piękna pogoda
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 21:37
                                                    być może, ale u nas ciepło ale wilgotno i skoszona trawa na zimę odrosła, chyba
                                                    wyje z maszyną w sobotę
                                                  • inka28 Re: Rozmówki pogodowe X 27.11.03, 18:46
                                                    Piękną mamy wiosnę tej jesieni:)
                                                    Od Kościoła Mariackiego - turystyczny sezon, po drugiej stronie Sukiennic -
                                                    ubrana choinka:)))
                                                  • Gość: mamut Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.norampac.com 27.11.03, 18:52
                                                    Ladna pogode faktycznie macie... Tu pada deszcz i jest szaro i ponuro...
                                                    Temperatura nie wyzsza jak 6 stopni Celciusza... brrr... Pare dni temu bylo
                                                    ladniej,ale bardzo krotko... Nie lubie poznej jesieni bo to zapowiedz dlugiej
                                                    zimy...
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 27.11.03, 20:50
                                                    W Olsztynie z samego rana padało.Później wyszło słońce i tak już się trzymało
                                                    do końca dnia.Jest bardzo ciepło jak na tę porę roku.

piekna pogoda
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 20:54
                                                    jest chyba u nas za ciepło, Wisła słabo gra
                                                    gdyby było zimno lepiej by biegali
                                                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 21:03
                                                    w sumie piekna pogoda
                                                    niebo gwieżdziste :)
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 30.11.03, 22:54
                                                    Ziąb okrutny:-(
                                                  • andulka7 Re: Rozmówki pogodowe X 30.11.03, 23:02
                                                    Jaki ziąb, u mnie całe 5 stopni na plusie :)
                                                    Nawet na spacerze z psem byłam. I okno mam uchylone.
                                                  • oso1 Re: Rozmówki pogodowe X 30.11.03, 23:03
                                                    Thor, najwyższy czas byś się prztulił do jakiejś Pani - to i pogoda ducha się
                                                    poprawi.
                                                    ;)
                                                  • andulka7 Re: Rozmówki pogodowe X 01.12.03, 09:30
                                                    thor, straszyłeś, ubrałam się jak na biegun i teraz mi za gorąco - nawet bez
                                                    przytulania się do jakiegoś pana ;)
                                                    Ponoć jest 7 stopni, upał...
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 01.12.03, 09:42
                                                    :-)))
                                                    Wczoraj był u nas zimny wiatr.
                                                    Dzisiaj jest może trochę cieplej.Mży:-(((
    • andulka7 Re: Rozmówki pogodowe X 02.12.03, 11:57
      Dziś w telewizorni zapowiedzieli, że za parę dni przyjdzie zima. Info bło chyba
      dla warszawy, więc do Olsztyna powinna przybyć jeszcze szybciej. Czy będą
      kolejne zdjęcia miasta w nowym, świeżutkim zimowym ubranku? Trzeba szybko
      cykać, bo rozjeżdżony śnig nie jest już taki ładny...
      Gdzie w Olsztynie moożna zjeżdżać na sankach? Górek wprawdzie nie brakuje ale
      czy jest jakieś specjalne miejsce? A co z lodowiskami? Czy zimą otwiera się
      jakieś miejskie czy tylko przy szkołach na boiskach? Albo po jeziorach z braku
      innych możliwości?
      • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 02.12.03, 12:11
        Dzisiaj w GW podano,że zima ma być ostra już po 20 grudnia i potrwa około
        miesiąca.Temperatura ma spaść do minus 22-25 stopni.Brrrr.
        Co do lodowisk to było jedno,blisko miejsca,gdzie mieszkam,ale od kilku lat
        jest zamknięte(zrobili tam tandetny tor kartingowy).Zostają więc tylko jeziora
        i boiska przy szkołach,jak dyrekcja zamówi straż pożarną.
        W tamtym roku np.na Kortowie zbierała się grupa,która sama czyściła lód i
        robiła lodowisko.
        W Kortowie kiedyś był wyciąg narciarski,ale też już go nie ma.Najbliższe
        miejsce profesjonalnie przygotowane jest w Lidzbarku Warmińskim.
        • andulka7 Re: Rozmówki pogodowe X 02.12.03, 12:30
          O Lidzbarku wiem. A następne najbliższe jest w Gołdapi chyba :)
          • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 03.12.03, 07:48
            Nie dość,że jest ciemno,to jeszcze ta wstrętna mgła.
    • andulka7 Re: Rozmówki pogodowe X 06.12.03, 17:11
      Parę wściekłych zadymek śnieżnych przelecialo nad Wawą ale śnieg sie nie trzyma
      choć jest zero stopni. A co w Olsztynie? Będzie lepienie bałwanów jutro?
      • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 07.12.03, 19:47
        Wystarczy śniegu tylko na takie małe bałwanki:-)
        Dzisiaj rano było piekielnie ślisko na chodnikach.
        Ale pogoda bez zastrzeżeń-piękna i mroźna:-)
        Rito znowu mamy pełnię:-)
        • inka28 Re: Rozmówki pogodowe X 08.12.03, 13:17
          Zimo wygrałaś - założyłam czapkę!
          • zbyszek07 Re: Rozmówki pogodowe X 08.12.03, 13:49
            W Olsztynie + !!!
            Snieg topnieje w oczach...
            i na trawnikach!
            Slabe podmuchy wiatru.
            idzie ciepelko!
            Inka chowaj czapke!
            ( nie za gleboko!)
            :-)
            • inka28 Re: Rozmówki pogodowe X 09.12.03, 09:55
              Dziś kapelusz. Wyglądam ładnie:)))
              • zbyszek07 Re: Rozmówki pogodowe X 09.12.03, 10:08
                nie watpie!!!
                • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 09.12.03, 21:24
                  Śnieg nam zniknął,ale pogoda jakby zawieszona.
                  • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 21:43
                    i kolejny dzień księzyca w pełni- on mnie już męczy :)
                    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 09.12.03, 21:48
                      W Olsztynie chmury zaległy,księżyca nie widać,a to ostatnia pełnia w tym roku.
                      Szkoda.
                      • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 22:00
                        tak - to jest sylwestroey księżyc - on patrzy cały czas na mnie, patrzy przez
                        okno - wszystkiego najlepszego księzycu w nowym roku, niech się szczęści i
                        często uśmiechaj się do nas.
                        Jakie pomyśleć życzenie by sie spełniło
                        Wiem !
                        Spraw biedaczku , by w lipcu rita była w Olsztynie - to jest marzenie rity -
                        sprawdzimy w przyszlym roku czy się sprawdzi
                        thor_tr - wypowiadaj swoje, szybko , bo inaczej wypowiem za ciebie
                        • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 09.12.03, 22:05
                          A ja księżyca nie widzę ,dlatego pozwolę sobie na 2 życzenia.
                          Pierwsze za udane spotkanie w lipcu,drugie za zdanie egzaminów:-)
                          • lustroo Re: Rozmówki pogodowe X 11.12.03, 07:45
                            Trzeba śnieg zamówić na Święta. Na Mikołaja spadł w sam raz, inaczej Mikołoaj
                            znow zamiast saniami przyleciałby helikopterem ;o)
                            • oso1 Re: Rozmówki pogodowe X 12.12.03, 22:24
                              A ja nie odpuszczam i jadę z rana sprawdzić, czy czasem nie ma w lesie jeszcze
                              zielonek.
    • Gość: giga Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 22:21
      Strasznie pada .
      Olsztyn płacze:(
      • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.12.03, 22:23
        u nas jeszcze spokojnie, zpowiadją wiatry, ale zimy sie nie czuje
        jednak trochę śniegu by sie przydalo
        • lecart Re: Rozmówki pogodowe X 14.12.03, 12:55
          A wiec zaczynamy wysylanie pozytywnej energii do nieba o śnieg :D
    • Gość: Krzys Re: Rozmówki pogodowe X IP: 5.4R* / 216.208.8.* 14.12.03, 14:33
      Witam thor_tr. Mysle ze ta strona powinna Cie zainteresowac:www.the-
      scorpions.com/english/
      • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.12.03, 21:40
        również witam, wiem , ze leje , ale pogadać możemy,że w czasie deszcze dzieci
        sie nudzą lub uczą
        pozdrawiam
        • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 15.12.03, 10:03
          W Olsztynie śnieżyca.Zrobiło się biało,ale nadal jest mokro.
          Dzięki za stronę Scorpionsów.
          • inka28 Re: Rozmówki pogodowe X 15.12.03, 10:15
            Obecna pogoda w Krakowie jest dokładnym odzwierciedleniem mojego stanu - raz
            deszcz, raz śnieg, raz słońce - się znów pochorowałam!!! Ale perspektywa
            Olsztyna dobrze na mnie działa:)))
            • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 22:26
              jutro będzie pogoda szczególna
              • andulka7 Re: Rozmówki pogodowe X 15.12.03, 22:40
                A kto ma urodziny?
                • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 16.12.03, 09:08
                  Biało w Olsztynie,a śnieg ciągle pada.Niestety jest mokry,przydał by się
                  mrozik:-)
    • Gość: giga Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 17:18
      Śniegu nasypało,
      ale nic to,
      lecę na zakupy:)
      • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.12.03, 21:25
        jak już przyleciałaś to powiedz jakie zakupy uczyniłaś :)
        • Gość: giga Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 21:28
          Nic specjalnego nie kupiłam.
          Głównie patrzyłam co kupują inni(narazie)
          • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.12.03, 21:41
            no nie - chodzić po sklepie i patrzeć co kupują inni - to zabawne ;)))))))
            Czy byłaś w sklepie zabawkowym ????????
            • Gość: giga Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 21:47
              Oj Rita:)))))
              Chodzę, rozglądam się co by tu ?
              Muszę przeanalizować, żeby póżniej nie żałować:)))))
              muszę uciekać PA
              • bpkw Re: Rozmówki pogodowe X 16.12.03, 21:51

> Chodzę, rozglądam się co by tu ?
                > Muszę przeanalizować, żeby póżniej nie żałować:)))))

Ciekawostka przeczaca kobiecej logice. Moja wspolniczka najpierw kupuje, a
                dopiero pozniej zastanawia sie do czego to cos moze sie przydac.
                • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.12.03, 21:59
                  no właśnie - trzeba to wszystko przeanalizować na sptkaniu, giga najpierw
                  przyjdzie oglądnąć lokal, a pózniej przeanalizuje czy wypić z wami piwo ;))))
                  uważaj na nią :))) bpkw
                  • bpkw Re: Rozmówki pogodowe X 16.12.03, 22:22
                    Gość portalu: rita napisał(a):

> no właśnie - trzeba to wszystko przeanalizować na sptkaniu, giga najpierw
                    > przyjdzie oglądnąć lokal, a pózniej przeanalizuje czy wypić z wami piwo ;))))
                    > uważaj na nią :))) bpkw

Co tu analizowac. Piwko zawsze warto wypic. A Gige moge otoczyc jakas tam
                    opieka. Wszak bylem "wprowadzajacym" dla dwoch forumowiczek. Mam wiec pewna
                    praktyke.
                    • inka28 Re: Rozmówki pogodowe X 17.12.03, 12:20
                      Jak myślicie - będą białe święta???
                      • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 17.12.03, 13:18
                        Podobno nie,ale ja mam taką nadzieję:-)))
                        W Olsztynie śnieg sie trzyma:-)
                        • inka28 Re: Rozmówki pogodowe X 18.12.03, 15:33
                          Oj, chyba nie:(
              • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.12.03, 21:51
                to przeanalizuj to spotkanie , by póżniej nie żałować :)
                • zbyszek07 Re: Rozmówki pogodowe X 19.12.03, 07:34
                  W Olsztynie zimy brak...
                  ale ma nadejsc w niedziele wieczorem,
                  i przytrzymac co najmniej do sylwestra!
                  Tak zaplanowalem!
                  ...
                  przekonacie sie!
                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 20.12.03, 21:59
                    Czy będzie prawdziwa zima w święta???Taka z śniegiem i mrozem???
    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe X 22.12.03, 08:21
      W Olsztynie pada śnieg.Może będą białe święta:-)))
      Cóż,ja i tak pewnie spędzę kolejny dzień w domu:-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka