sola28 26.11.03, 19:08 Jutro w pracy będę nią sobie umilać czas :) Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka28 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 26.11.03, 19:10 Osobiście wolę Milkę. Zawsze mam problem który rodzaj kupić:))) Ja chcę mieć tylko takie problemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 26.11.03, 19:12 Dobra jest Milka jogurtowa. Wybór czekolady może być nie lada probemem. Kiedyś były tylko wyroby czekoladopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 26.11.03, 19:21 Ja te czasy słabo pamiętam:P Jogurtowa jest pyszna, ale ta mleczna delikatna to jest bajka!:) A jadłaś taka wybuchającą w buzi?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 26.11.03, 19:22 Nie, na taką nie trafiłam :( Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 26.11.03, 19:25 Wczoraj w Tesco widziałam bombonierkę formatu A4 - firmy Lindt(?) Cena - 99 zł ! Co może w niej być tak wartościowego? Może czekoladki zawinięte są w złote papierki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 26.11.03, 19:30 Jak byłam mała to mnie zawsze te bombonierki fascynowały - skąd ta nazwa? A jak byłam jeszcze mniejsza i z USA przychodziły paczki do naszej rodziny to M&Msy dzieliliśmy międze siebie po równo - kolorami!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 26.11.03, 19:32 Hi, hi - pamietam jak 15 lat temu rodzinka dostała paczkę słodyczy z Niemiec.... Marsy, Snickersy, żelki itp. - to były czasy ;) Uciekam juz, niestety. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 26.11.03, 19:34 Też będę zmykać, bo zgłodniałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 26.11.03, 19:35 Robcie zapasy bo kumpel z roku bedzie pracowal w Krafcie (Milka), a orlem to on nie jest. Tzn moze za duzo od siebie dodac do czekolady:)) PS. Ale nam sie zrobil zlot *.28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czekolada truskawkowa Wedla IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 21:05 a znacie Bomboladę czyli czekoladę powietrzną ? pamiętam te słodycze z paczek z Niemiec, szczególnie te czekoladki Mersi, które u nas są teraz dostępne - też fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: Czekolada truskawkowa Wedla IP: *.norampac.com 26.11.03, 22:52 Merci mi bardzo smakowaly jak bylem w polsce. Bardzo mi tez przypadly do gustu takie ciasteczko z M&M na wierzchu... PYchota...Zabralem zreszta do Kanady pudelko 24 sztuk...Tu takich nie maja... Bardzo lubie Ferrero Rocher i Lindt.. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 26.11.03, 23:08 Tu w ogole slodycze maja bardzo kiepskie. Chcialam kiedys dziecku w prezencie kupic bombonierke, no i sie nie udalo, bo po prostu nie bylo:( A nie kupie przeciez paczki Milky Way Fun Size;) Tak wiec cieszcie sie tym, co macie - takich slodyczy tu nie ma. A swojaj droga - 100 zl za czekolade to przesada, chociaz musze przyznac, ze Lindt jest naprawde dobry. Gość portalu: mamut napisał(a): > Merci mi bardzo smakowaly jak bylem w polsce. Bardzo mi tez przypadly do gustu > > takie ciasteczko z M&M na wierzchu... PYchota...Zabralem zreszta do Kanady > pudelko 24 sztuk...Tu takich nie maja... Bardzo lubie Ferrero Rocher i Lindt.. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 27.11.03, 09:48 Babolada - dobra sprawa, ogolnie biale czekolady sa dobre. Moja Mama uwielbia gorzkie czekolady, przynajmniej tak myslalam. Potem okazalo sie, ze kupowala je dla siebie, bo to jedyny rodzaj, ktorego z bratem nie ruszalismy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: Czekolada truskawkowa Wedla IP: *.ols.vectranet.pl 27.11.03, 21:03 A mi z Kanady mama raugusta (zapomnainego na forum) przywizola gumy cynamonowe.Pyszota. Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Czekolada truskawkowa Wedla 27.11.03, 21:11 Oj nie zgodzę się.Mój kolega częstuje nas cynamonowymi gumami,tic takami,paseczkami na język,cukierkami ,a nawet mentosami.Może to kwestia przyzwyczajenia,ale jakoś za nimi nie przepadam.W sumie rzecz gustu.Ja jednak wolę gumę miętowo-cytrynową:-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 28.11.03, 10:27 A ja lubie te gumy cynamonowe, a jeszcze bardziej, jak sie dowiedzialam, ze pani Basia z sekretariatu w moim instytucie tez je lubi, pragne ja z tego miejsca serdecznie pozdrowic, moj indeks czesto w jej rekach:))) Przepadam za pierniczkami torunskimi, z nadzieniem truskawkowym. Bardzo przyjemnie mi sie kojarza...:) Odpowiedz Link Zgłoś