Dodaj do ulubionych

Czekolada truskawkowa Wedla

26.11.03, 19:08
Jutro w pracy będę nią sobie umilać czas :)
Zapraszam
Obserwuj wątek
    • inka28 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 26.11.03, 19:10
      Osobiście wolę Milkę. Zawsze mam problem który rodzaj kupić:))) Ja chcę mieć
      tylko takie problemy:)
      • sola28 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 26.11.03, 19:12
        Dobra jest Milka jogurtowa. Wybór czekolady może być nie lada probemem. Kiedyś
        były tylko wyroby czekoladopodobne.
        • inka28 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 26.11.03, 19:21
          Ja te czasy słabo pamiętam:P
          Jogurtowa jest pyszna, ale ta mleczna delikatna to jest bajka!:)
          A jadłaś taka wybuchającą w buzi?:)))
          • sola28 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 26.11.03, 19:22
            Nie, na taką nie trafiłam :(
    • sola28 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 26.11.03, 19:25
      Wczoraj w Tesco widziałam bombonierkę formatu A4 - firmy Lindt(?)
      Cena - 99 zł !
      Co może w niej być tak wartościowego? Może czekoladki zawinięte są w złote
      papierki? ;)
      • inka28 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 26.11.03, 19:30
        Jak byłam mała to mnie zawsze te bombonierki fascynowały - skąd ta nazwa?
        A jak byłam jeszcze mniejsza i z USA przychodziły paczki do naszej rodziny to
        M&Msy dzieliliśmy międze siebie po równo - kolorami!!!:)
        • sola28 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 26.11.03, 19:32
          Hi, hi - pamietam jak 15 lat temu rodzinka dostała paczkę słodyczy z Niemiec....
          Marsy, Snickersy, żelki itp. - to były czasy ;)
          Uciekam juz, niestety.
          Pozdrawiam
          • inka28 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 26.11.03, 19:34
            Też będę zmykać, bo zgłodniałam:)
          • being28 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 26.11.03, 19:35
            Robcie zapasy bo kumpel z roku bedzie pracowal w Krafcie (Milka), a orlem to
            on nie jest. Tzn moze za duzo od siebie dodac do czekolady:))

PS. Ale nam sie zrobil zlot *.28
            • Gość: rita Re: Czekolada truskawkowa Wedla IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 21:05
              a znacie Bomboladę czyli czekoladę powietrzną ?
              pamiętam te słodycze z paczek z Niemiec, szczególnie te czekoladki Mersi, które
              u nas są teraz dostępne - też fajne
              • Gość: mamut Re: Czekolada truskawkowa Wedla IP: *.norampac.com 26.11.03, 22:52
                Merci mi bardzo smakowaly jak bylem w polsce. Bardzo mi tez przypadly do gustu
                takie ciasteczko z M&M na wierzchu... PYchota...Zabralem zreszta do Kanady
                pudelko 24 sztuk...Tu takich nie maja... Bardzo lubie Ferrero Rocher i Lindt..
                • mika_1 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 26.11.03, 23:08
                  Tu w ogole slodycze maja bardzo kiepskie. Chcialam kiedys dziecku w prezencie
                  kupic bombonierke, no i sie nie udalo, bo po prostu nie bylo:(
                  A nie kupie przeciez paczki Milky Way Fun Size;) Tak wiec cieszcie sie tym, co
                  macie - takich slodyczy tu nie ma.
                  A swojaj droga - 100 zl za czekolade to przesada, chociaz musze przyznac, ze
                  Lindt jest naprawde dobry.
                  Gość portalu: mamut napisał(a):

> Merci mi bardzo smakowaly jak bylem w polsce. Bardzo mi tez przypadly do
                  gustu
                  >
                  > takie ciasteczko z M&M na wierzchu... PYchota...Zabralem zreszta do Kanady
                  > pudelko 24 sztuk...Tu takich nie maja... Bardzo lubie Ferrero Rocher i Lindt..
                  • inka28 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 27.11.03, 09:48
                    Babolada - dobra sprawa, ogolnie biale czekolady sa dobre.
                    Moja Mama uwielbia gorzkie czekolady, przynajmniej tak myslalam. Potem okazalo
                    sie, ze kupowala je dla siebie, bo to jedyny rodzaj, ktorego z bratem nie
                    ruszalismy;)
                • Gość: alf Re: Czekolada truskawkowa Wedla IP: *.ols.vectranet.pl 27.11.03, 21:03
                  A mi z Kanady mama raugusta (zapomnainego na forum) przywizola gumy
                  cynamonowe.Pyszota.
                  • thor_tr Re: Czekolada truskawkowa Wedla 27.11.03, 21:11
                    Oj nie zgodzę się.Mój kolega częstuje nas cynamonowymi gumami,tic
                    takami,paseczkami na język,cukierkami ,a nawet mentosami.Może to kwestia
                    przyzwyczajenia,ale jakoś za nimi nie przepadam.W sumie rzecz gustu.Ja jednak
                    wolę gumę miętowo-cytrynową:-)
                    • inka28 Re: Czekolada truskawkowa Wedla 28.11.03, 10:27
                      A ja lubie te gumy cynamonowe, a jeszcze bardziej, jak sie dowiedzialam, ze pani
                      Basia z sekretariatu w moim instytucie tez je lubi, pragne ja z tego miejsca
                      serdecznie pozdrowic, moj indeks czesto w jej rekach:)))
                      Przepadam za pierniczkami torunskimi, z nadzieniem truskawkowym. Bardzo
                      przyjemnie mi sie kojarza...:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka