Dodaj do ulubionych

Dobra-Dobry

29.11.03, 01:33
Witojcie na podforum. Więc co jest dla Was dobre, co byłoby dobre? Ja mam
nadzieję, że dobry będzie ten dzień. A na razie dobranoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.11.03, 21:42
      i następny też :)
      i nanastępny też
      i ponastępny też
      i przyszlościowy też
      i wieczny też :)))
      • oso1 Re: Dobra-Dobry 29.11.03, 22:08
        No to dobra.
        Dobrana para. Ja to stosuję przeważnie do butów.
        • thor_tr Re: Dobra-Dobry 30.11.03, 09:38
          Dobra rada.
          Stopień "dobry" też jest całkiem niezły,ale do "bardzo dobrego"trochę mu
          brakuje ;-)
    • sola28 Re: Dobra-Dobry 30.11.03, 15:16
      Dziś miałam dobry dzień, ponieważ DOBRY FORUMOWICZ odwiózł mnie do domu z
      ciężkimi zakupami :)
      Dziękuję :)
    • Gość: giga Re: Dobra-Dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 21:19
      Dobry wieczór.
      Dobry bo jutro niedziela:)))))
      • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.12.03, 21:50
        Dobra - noc, bo się wyśpisz :)
        • lecart Re: Dobra-Dobry 14.12.03, 12:58
          eh nie lubie niedziel jak budze sie kilka minut po 12:00 wtedy ten free day
          tak szybko sie konczy
          • koobra Re: Dobra-Dobry 14.12.03, 15:48
            mam podobnie ,ale dobre jest to ,że sie człowiek wyśpi raz na miesiąc :)
    • andulka7 Re: Dobra-Dobry 14.12.03, 21:03
      Dobrze by było znowu zamieszkać we własnym mieszkaniu...
      • oso1 Re: Dobra-Dobry 14.12.03, 22:49
        O koobra!
        W sobotnim dodatku olsztyńskim na stronie sportowej jest zdjęcie z eNki i w tle
        jest "Lady".
        • oso1 Re: Dobra-Dobry 14.12.03, 22:49
          Zapomniałem dopisać - dobre zdjęcie.
          • zbyszek07 Re: Dobra-Dobry 15.12.03, 10:31
            Dobra jest ta pilka po ktorej depczemy!
            ze to wszystko- i wszystkich znosi!

Dobra ...to jest pora,
            kiedy mozna wypic piwko w milym towarzystwie!
            Dobre ... to jest piwko,
            ktore mozna wypic w milym towarzystwie!
            Dobrze ... jest gdy to wszystko uda sie zgrac!
            :-)
            • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.12.03, 20:32
              Dobrze będzie napewno - stara wiara nie rdzewieje
              • oso1 Re: Dobra-Dobry 16.12.03, 22:29
                No to dobra.
                Dobry dzień dzisiaj miałem (chociaż numerki w totka mi się omsnęły), powoli
                staje się realne zaległe 17 dni urlopu (do marca 2004 chyba wykorzystam). A
                postawila mnie na nogi z rana dobra kawa.
                Aha - do Zbyszka - zastosowałem w pracy maszynę do uśmiechu ubaw był co
                niemiara. Dobra maszyna.
                • oso1 Re: Dobra-Dobry 17.12.03, 00:22
                  Mowiąc dobry-dobra, nie wiem czemu zawsze to mi się kojarzy z jedzeniem. Biorąc
                  moją posturę, nie ma to nic wspólnego z obżarstwem a jednak... Do mojej
                  miseczki wchodzi 9 chochelek zupki. Co do skojarzeń, to pałaszowałem ostatnio
                  babkę ziemniaczaną (nie mylić z panią, która nisko upadła). Powiem, że nawet
                  powiedzieć o niej dobra, byłoby chyba profanacją, babka była wyśmienita.
                  Rozkosz dla brzusia.
                  Czego i Wam przed zbliżającymi się świętami życzę.
                  • zbyszek07 Re: Dobra-Dobry 17.12.03, 10:14
                    Oso- mam nadzieje ze do eNki przyjdziesz
                    bez urzadzenia do robienia usmiechow!!!?

• oso1 Re: Dobra-Dobry 20.12.03, 23:43
                      Chociaż wiem, że Zbyszek nie odbierze dzisiaj poczty do do eNki przyniosę mu
                      dobrą niespodziankę.
                      • zbyszek07 Re: Dobra-Dobry 22.12.03, 08:00
                        Tak...
                        to jest Dobra niespodzianka!
                        ktora spozytkujemy dla Dobra wspolnego!
                        • oso1 Re: Dobra-Dobry 23.12.03, 19:02
                          Dobra nowina niedługo zawita
                          Niech będzie to dobry dzień dla tych co w potrzebie
                          Dobra nadzieja w nas znowu zakwita
                          To dla Was ta Gwiazda na Niebie
                          • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.12.03, 19:26
                            Dobra Wigilia i ponoć dobre pierogi gigi :)
                            • sola28 Re: Dobra-Dobry 24.12.03, 20:11
                              Bardzo dobra Wigilia. Pyszne są pierogi i nie tylko :)
                              • oso1 Re: Dobra-Dobry 25.12.03, 13:49
                                Dobre te święta, robię sobie właśnie porządki w komputerze, kieliszeczek winka
                                obok, zaraz na obiad kaczuszka - palce lizać.
                                • sola28 Re: Dobra-Dobry 25.12.03, 13:53
                                  Wobec tego życzę smacznego :)
                                  • zbyszek07 Re: Dobra-Dobry 28.12.03, 15:53
                                    Wszystko dobre w te swieta...

tylko waga domowa sie popsula!!!
                                    (chyba!)
                                    • Gość: giga Re: Dobra-Dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 19:44
                                      Wszystko dobre co się dobrze kończy:)
                                      Jutro do pracy, niestety:(
                                      • Gość: JarOl Re: Dobra-Dobry IP: 80.51.196.* 29.12.03, 10:06
                                        Giga !
                                        Myśl pozytywnie ...
                                      • lecart Re: Dobra-Dobry 29.12.03, 11:59
                                        Giga wiecej optymizmu, narazcie ze znajomymi w pracy sie spotkasz, obgadasz
                                        Swieta a moze i nawet sylwerstra zaplanujesz~! glowa do gory! :D
                                        • zbyszek07 Re: Dobra-Dobry 31.12.03, 13:44
                                          Niech bedzie Dobra ta ostatnia tego roku noc!
                                          Niech bedzie Dobry ten przychodzacy Rok!
                                          Niech sie stanie!
                                          • Gość: rita Re: Dobra-Dobry na szczęście IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.12.03, 19:29
                                            żeby był dobry rok - trzeba przekuć wszystkie te balony - na szczęście !
                                            web.icq.com/friendship/browse_page/1,,16961,00.html
                                            • Gość: giga Re: Dobra-Dobry na szczęście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 02:50
                                              Wszystkie balony pękły!!!
                                              Będzie dobry rok:)
                                              • Gość: rita Re: Dobra-Dobry na szczęście IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.04, 15:49
                                                dobry rok będzie , bo dobry snieg spadł i jest pięknie
                                                dzykuje się dobra praca przy odśnieżaniu dobrego śniegu
                                                placki ziemniaczane też były dobre , jeszcze są dobre :)zaraz ich może nie być,
                                                bo w dobrej wierze zostaną przez dobre ząbki zgryzione i przez dobry żołądek
                                                przetrawine, a póżniej też będzie dobrze, bo będzie ulga :) - jaki ten świat
                                                dobry ;)
                                                • oso1 Re: Dobra-Dobry na szczęście 04.01.04, 20:11
                                                  Dobre to jesteście Wy dziewczęta.
                                                  Dobre kucharzenie i degustowanie. Rozpływanie się dobrych potraw w ustach.
                                                  Rozkosz dla ciała. Placki, kluski, pyzy. Zupa grzybowa i ogórkowa 9chyba pójdę
                                                  i zjem kolację). Galareta z ... chrzanem, mniam.
    • Gość: giga Re: Dobra-Dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 21:13
      Karnawałowe ognisko to dobry pomysł:)
      • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 21:27
        dobry pomysł ma zbyszek na ognisko, kiełbaski i kulg - dobrze by było, byscie
        tej dobrej zabawy nie przeoczyli
        • oso1 Re: Dobra-Dobry 13.01.04, 01:04
          Dobry apetyt i dobra kuchnia. Godzinka słuszna, trzeba cościk zjeść. Smacznego.
          • zbyszek07 Re: Dobra-Dobry 13.01.04, 07:13
            Ritko, przykro mowic, ale forumowicze sa niechetni
            ruchliwym formom spedzenia czasu.
            Mysle ze to wina komputera,
            nie mozna go ze soba wziasc!
            W saunie czy na sankach moze nie wytrzymac.
            Tak... trudno sie zebrac,
            trudno kogos ruszyc,
            Pomyslow roznych jest duzo,
            ale widze ze sklad osobowy moich imprez sie nie zmienia.
            ...a wiosna idzie!!!!
          • sola28 Re: Dobra-Dobry 13.01.04, 07:34
            oso1 napisał:

> Dobry apetyt i dobra kuchnia. Godzinka słuszna, trzeba cościk zjeść.
            Smacznego.

O tej porze?!
            • Gość: giga Re: Dobra-Dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 18:11
              Dobry apetyt nie jest zły.
              Nie ważna pora:)
              • zbyszek07 Re: Dobra-Dobry 14.01.04, 07:23
                Dobry apetyt...
                lepiej miec dobra przemiane.
                Gdybym jadl tyle co oczy chca to bym sie do eNki nie zmiescil!
    • Gość: giga Re: Dobra-Dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 21:38
      Zapowiada się bardzo DOBRY tydzień:)
      Tydzień urlopu, luzik..
      • Gość: giga Re: Dobra-Dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 19:09
        Nareszcie mam DOBRY, nowy monitor
        Co za radość:)
        • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 21:55
          dobry, płaski monitor - to miałaś na myśli ?
          gratulacje
          czy może tylko wytarłaś szmatką kurz z niego ?
          • Gość: giga Re: Dobra-Dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 22:01
            dobry płaski 17
            teraz poprostu Cię widzę:)
            Wojtek też jest szczęśliwy
            • oso1 Re: Dobra-Dobry 14.02.04, 03:30
              Ej Wy Kobitki, myślicie im pzrekrój jest wiekszy tym lepiej????!!!!!!
              To jakość, to jakosć i umiejętność!!!!!
              ;) Przynajmniej tak czytałem ;)
              • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 07:29
                w tym wypadku nam z gigą pasuje płaski i dobrze odkurzony ;)))))))))))))))))
                • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.02.04, 21:14
                  jak dobrze robić kolejną seteczkę - pach - to ja ;)
                  • oso1 Re: Dobra-Dobry 22.02.04, 22:54
                    a kto będzie mial 1111?
                    • oso1 Re: Dobra-Dobry 24.02.04, 00:20
                      Ritka trafiła - sam sobie odpowiadam.
                      Dzień dobry.
                      Cześć.
                      Witaj.
                      Hello.
                      Hej.
                      Siemaneczko.
                      Przeważnie tak wszyscy rozpoczynają dobry dzień.
                      Witam więc w nowym dniu.
                      Jest wtorek, końcówka lutego, coraz to bliżej wiosna. Głowy nam sypną popiołami
                      by całkiem w niedługim czasie zmyć je śmigusem dyngusem. Jakby nie patrzeć idą
                      święta. Chociaż raz wszyscy cenią jajeczka.
                      ;)
                      • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 21:05
                        Ja też dobrze przywitam
                        Dzień dobry, być może wieczór, może nawet do widzenia, za to ze szczerego serca
                        przekazuję pozdrowienia.
                        • oso1 Re: Dobra-Dobry 26.02.04, 22:01
                          Dobra chińszczyzna Gigi sprawiła, żem syty jeszcze do tej pory. Dzięki Giga.
                          • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 22:30
                            Dobra chińszczyzna nigdy nie jest zła, a mój żołądek bardzo przy tym cierpi ,
                            czuje tylko zapachy, a zapachami nawet w dobrej wierze żołądek się nie napełni.
                            Poprosze narożnego, by wziął mój żoładek do napełnienia
                            • oso1 Re: Dobra-Dobry 27.02.04, 22:16
                              Żołądek, żołądkiem, ale ozorki są rewelacyjne, oprócz ozorka teściowej.
                              ;)
                              • oso1 Re: Dobra-Dobry 28.02.04, 22:52
                                Dobry... dzień, nie dobranoc, zabawa trwa. Cieszcie się życiem, póki można,
                                póki się to życie ma. Póki nam serce mocno bije, póki się czuje, że się żyje!
                                :)
                                • oso1 Re: Dobra-Dobry 01.03.04, 22:00
                                  Dobry strzał na szcześćdziesiąt tysięcy. Pięcdziesiąt tysięcy walnęła chyba
                                  Sola?
                                  • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.03.04, 21:58
                                    dobry strzał i dobrze jestem wykończona, nic mi się nie chce
                                    • oso1 Re: Dobra-Dobry 02.03.04, 23:44
                                      A małego drinkulca i spańku sympatyczne, to jest cuuuś dobrego.
                                      • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 22:40
                                        dobre będą łaznki z kapustą - dawno ich nie jadłam, chodzą za mną i ślinka
                                        cieknie
                                        z bardzo dużą ilością dobrego pieprzu

dobrze by było wiosennie się wzmocnić, tez musze się dobrze zastanowić czym ?
                                        dobrze by było by ktoś dobrze mi polecił to dobre wzmocnienie ;)))))))
                                        • oso1 Re: Dobra-Dobry 13.03.04, 20:44
                                          Po 24 latach palenia - to nie jest dobre
                                          W poniedziałek rzucam palenie - to jest dobre.
                                          :)
                                          • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 21:08
                                            czy od poniedziałku jest dobra podwyżka papierosów ?

oso - ty się nie martw 2 kg wagi Ci się przyda, zmężniejesz i brzuszek moze się
                                            pokazać - będziesz isę robił prawdziwym męzszczyzną - to tak dla zachęty :)

a co w zamian papierosów , co jest dobrego przygotowane ?
                                            dobre paluszki ?
                                            • Gość: giga Re: Dobra-Dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 22:07
                                              Dobra decyzja choć odpowiedzialna:)
                                              trzymaj się
                                              • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 22:18
                                                odpowiedzialna ?- przecież nic nie straci tylko zyska - proponuję założyć
                                                skarbonkę świnkę i codziennie wrzucać 5 zł - napewno będzie to dobry doping :)

giga , a co ty robisz z taką zaoszczędzoną kasą ??????? ;))))))))))))
                                                • Gość: giga Re: Dobra-Dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 22:39
                                                  nie odczułam nadwyżki w kasie,
                                                  może kiedyś...
                                                  • oso1 Re: Dobra-Dobry 17.03.04, 23:30
                                                    To co zaoszczędzę inwestuję w to co straciłem ;)
                                                    Na razie idzie w zęby, to ubytek, to jakieś inne sadystyczne manewry, których
                                                    wynikiem może być piękny uśmiech.
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 22:05
                                                    przy tej odmianie nie zgub dobrego serca :)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 21:38
                                                    dobra - nie bierzcie życia zbyt poważnie i tak nie wyjdziemy z niego
                                                    żywi ;)))))
                                                  • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 22:27
                                                    dobrze jest jak jest
                                                    cukier górą !
                                                  • zbyszek07 Re: Dobra-Dobry 31.03.04, 07:25
                                                    Cukier drozeje, z nim pewnie nastepne produkty.
                                                    Jedyne co tanieje to nasza praca,
                                                    :-/
                                                  • oso1 Re: Dobra-Dobry 31.03.04, 23:54
                                                    dobry-dobra

1.04
                                                    Dobry żart - tynfa wart
                                                    co to jest tynf
                                                  • oso1 Re: Dobra-Dobry 31.03.04, 23:57
                                                    podpowiedź

aukcje.o2.pl/show_item.php?item=22286475
                                                  • oso1 Re: Dobra-Dobry 31.03.04, 23:59
                                                    lub
                                                    monety.polskie.webpark.pl/
                                                  • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 22:55
                                                    więc odpowiadam za zbyszka - tynf to jest dobra moneta

rzuć tynfem następnym :)
                                                  • Gość: giga Re: Dobra-Dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 22:47
                                                    Miałam dzisiaj DOBRY dzień
                                                    Ocieplają mój blok!
                                                    Słońce świeciło cudnie:)
                                                    Bylam u Rysia i wróciłam szczęśliwie :))))
                                                    I zdrowo!!!
                                                  • oso1 Re: Dobra-Dobry 03.04.04, 23:13
                                                    I to jest własnie dobry dzień i dobra będzie noc.
                                                  • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 22:49
                                                    a ja uważam, ze dobra jest wiśnióweczka po ciężkiej pracy
                                                    piwo też, ale trzymam go do kiełbasy
                                                  • zbyszek07 Re: Dobra-Dobry 05.04.04, 07:33
                                                    Piwko w eNce poplynelo w sobote...
                                                  • oso1 Re: Dobra-Dobry 05.04.04, 22:15
                                                    sobota, sobota lalalalala
                                                    skończona robota lalalalla
                                                    - co to za piosenka?
                                                  • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 23:05
                                                    dobra - mów lalala
                                                    bo jutro juz wtorek :)
                                                  • zbyszek07 Re: Dobra-Dobry 06.04.04, 07:18
                                                    A po wtorku sroda,
                                                    kolejny dzien nam doda.
                                                  • brzoza Re: Dobra-Dobry 07.04.04, 20:08
                                                    Dobre słowo dla dobrych ludzi:))))
                                                  • oso1 Re: Dobra-Dobry 07.04.04, 22:37
                                                    a po nocy przychodzi dzień
                                                    a po burzy spokój
                                                    dobra nasza
                                                  • zbyszek07 Re: Dobra-Dobry 08.04.04, 09:35
                                                    Dobra nasza,
                                                    dobra Wasza,
                                                    Dobry dzionek dobrym ludziom!
                                                  • angela-rt Re: Dobra-Dobry 08.04.04, 17:01
                                                    dobrze ,ze pada a nie leje,dobrze,że okna już umyte,dobrze,że bigos się robi i
                                                    dobrze pachnie;-]]]
                                                  • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 21:33
                                                    dobrze też śpiewa Donawan
                                                  • zbyszek07 Re: Dobra-Dobry 09.04.04, 07:06
                                                    Moze AZS dobrze dzis zagra!
                                                  • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 07:13
                                                    co ma żle zagrać , zagra dobrze tymbardziej , że słoneczko swieci i dobre
                                                    ptaszki ćwierkają, że będzie dobrze

Fajnych Świąt

a teraz dobrej pracy
                                                  • oso1 Re: Dobra-Dobry 09.04.04, 22:13
                                                    No i zagrało
                                                  • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 22:46
                                                    bardzo dobrze, że jest Klub Forumowicza
                                                  • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 21:22
                                                    problem ze słowem - za dobry - to znaczy , że żle jest być za dobrym ?????
                                                  • angela-rt Re: Dobra-Dobry 23.04.04, 12:41
                                                    Dobrze,że piątek,dobrze że słoneczny,dobrze że jest dobrze:-)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.04.04, 22:17
                                                    dobrze, ze jest szczęśliwy piątek i imieniny Wojciecha i Jerzego i dobrze jest
                                                    iprezować z okazji ich imienin :)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 21:40
                                                    Temu jest dobrze kto wie, że jemu jest dobrze :)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.05.04, 22:00
                                                    dobra , jesteśmy już w Unii :)
                                                  • angela-rt Re: Dobra-Dobry 21.05.04, 20:38
                                                    dobrze ze Polacy dzisiaj w siate wygrli,jutro znowu emocje :-)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 21:35
                                                    to może i dobrą Olimpiadę zaliczymy ?
                                                  • angela-rt Re: Dobra-Dobry 23.05.04, 09:31
                                                    dobrze ze znowu wygrali ,moze dzisiaj dobrze zagrają ib dobrze pojadą
                                                  • oso1 Re: Dobra-Dobry 23.05.04, 21:20
                                                    Dobrze odwiedzić rodzinę, dobrze wrócić do domu i dobrze jest położyć się w
                                                    swoim łóżeczku.
                                                  • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.05.04, 21:25
                                                    i dobrze trafic na forum, by spotkać się z dobrymi ludżmi
                                                    dobrze śpij oso :)
                                                  • zbyszek07 Re: Dobra-Dobry 24.05.04, 09:15
                                                    "...dobry chlop z niego byl,
                                                    tylko gorzalke pil.
                                                    Teraz juz go nie ma,
                                                    gryzie go ziemia..."
                                                  • lecart Re: Dobra-Dobry 24.05.04, 12:59
                                                    zbyszek07 napisał:

> "...dobry chlop z niego byl,
                                                    > tylko gorzalke pil.
                                                    > Teraz juz go nie ma,
                                                    > gryzie go ziemia..."
                                                    > :-)

a nie on gryzie ziemie ? :)

> "...dobry chlop z niego byl,
                                                    > tylko gorzalke pil.
                                                    > teraz juz nie zyje,
                                                    > gryzie ziemie po szyje :P"
                                                    > :-)
                                                  • luna37 Re: Dobra-Dobry 26.05.04, 23:50
                                                    oooo.........skad ty znałes ex-a mojej psiapsioly??? a mojego ex-a tez
                                                    znales????:))))))))))))
          • luna37 Re: Dobra-Dobry 26.05.04, 23:47
            raczej dobry...stek...???;))))
    • luna37 Re: Dobra-Dobry 24.05.04, 13:13
      "Udane małżeństwo zależy od dwóch rzeczy: od znalezienia właściwej osoby i od
      bycia właściwą osobą."
      A ja nadal szukam...:)))
      • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 22:35
        kto szuka dobrze, ten znajdzie :)
        • oso1 Re: Dobra-Dobry 24.05.04, 23:27
          a można odwrotnie
          ;)
          • inka28 Re: Dobra-Dobry 25.05.04, 11:20
            Mnie się wydaje, że większość się uważa za właściwą osobę. Sztuką jest
            przekonanie o tym tej drugiej:)))
            • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 22:00
              kto dobro znajdzie i tak będzie dalej go szukał :)
              • luna37 Re: Dobra-Dobry 26.05.04, 23:57
                Bo nie wierzymy w to co mamy i dlatego dalej szukamy...:)))a i tak dobrze jest
                żyć...:))))
                • rita100 Re: Dobra-Dobry 24.08.04, 22:07
                  Dobra wiara sprawiła, że córka dostała pracę w swoim zawodzie , czyli
                  projektuje :)
                  dziękuję oso !
                  puść kciuki
                  • yuman Re: Dobra-Dobry 25.08.04, 12:09
                    A co projektuje?
                    • giga5 Re: Dobra-Dobry 25.08.04, 16:40
                      Rita, cieszę sie
                      To bardzo DOBRA wiadomość:)
                      • Gość: rita Re: Dobra-Dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 19:08
                        jak zgadniecie co projektuje aktualnie ,stawiam piwo w ence :)
                        macie dwie godziny czasu na zastanowienie się

zakladam sie , że nie zgadniecie, nawet wam do glowy nie przyszlo , że można
                        takie coś projektować ;))))))))
                        • rita100 Re: Dobra-Dobry 25.08.04, 22:36
                          grobowiec
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka