thor_tr 01.12.03, 15:14 Nasze miasto nie jest tak kolorowe i oświetlone jak mogło by być. Proponuję,aby redakcja ogłosiła konkurs na najładniej udekorowaną i oświetloną witrynę sklepową w Olsztynie w okresie przedświątecznym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: Do Redakcji-propozycja 01.12.03, 17:46 Witryny wytrynami... W Legnicy miasto urzadza konkurs na najpiekniej udekorowany dom... Jak oni sie staraja!! A jak pieknie tam jest. Moze raczej cos takiego...? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Do Redakcji-propozycja 01.12.03, 23:23 A ja jestem zabudowany z każdej strony i jak postawię stroik na balkonie (żonę), to i tak nie będzie nikt widział. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do Redakcji-propozycja 02.12.03, 01:44 To nie wytlumaczenie, Oso. Ale tak prawde mowiac, to moze Straz Miejska oglosi taki konkurs?? Moze ludzie sie zmobilizuja? Tak smutno bywa na ulicach, a to taki fajny czas, kiedy moznaby cos wymyslic... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do Redakcji-propozycja 02.12.03, 18:18 Czy Redakcja naprawde nie ma nic do powiedzenia?? Hej, przeciez mozecie cos chyba wymyslic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klakson Re: Do Redakcji-propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 19:00 Redakcja myśli... nie przeszkadzaj. mam czyste skarpetki Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do Redakcji-propozycja 03.12.03, 16:46 A ja bede uparta!! Podbijam, w nadziei i ze redakcja cos powie! Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Do Redakcji-propozycja 03.12.03, 17:58 Redakcja NAPRAWDĘ jeszcze myśli. Musimy się naradzić, bo taka akcja to nie w kij dmuchał - jak juz ją ogłosimy, to musi wypalić, udział powinien być powszechny, itp. Prosimy Mikę o cierpliwość. Roman Antonowicz Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do Redakcji-propozycja 03.12.03, 18:56 Serdecznie dziekuje za odzew:) Jednak Redakcja jest i zyje, to dobrze, bo juz sie wystraszylam...;) Fajnie, ze redakcja sie zastanawia strannie, ale fakt faktem - czas leci... Do swiat juz tylko 3 tygodnie. Podoba mi sie to, poniewaz, jak mowie - widzialam taka akcje w Legnicy i tam naprawde angazuje sie wiekszosc mieszkancow. Im strasznie zalezy na tym, zeby dobrze wypasc. I nie chodzi wcale o jakies konkretne nagrody, ale o docenienie wysilkow. A korzystaja z tego wszyscy!!! POza tym - Ameryka Ameryka, wiele rzeczy jest tu przerysowanych, ale tak bajecznie udekorowanych domow, ulic, skwerow, to jeszcze nie widzialam!! Dlaczego u nas ma byc smutno? Zrobmy cos, niech ludzie porzuca ten maraz, niech sie ciesza!! Dlatego tez czekam na wiesci z Redakcji. Pozdrawiam, Mika:))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Do Redakcji-propozycja 03.12.03, 21:11 Fajnie,że o tym poważnie myślicie. Może to wyzwoli ciekawą rywalizację w mieście:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: Do Redakcji-propozycja IP: *.norampac.com 03.12.03, 21:18 Ja proponuje np. zorganizowac konkurs na ozdobe miasta... Np jakas figure, rzezbe, mural, czy jakas inna osobliwa zewnetrzna ozdobe miasta... Pomysl mozna by rozwinac na ogolno Olszytnsko -Warminsko - Mazurski konkurs artystyczny... wybrana prace i nagrodzona moglby potem jakis profesjonalny artysta Olsztynski urzeczywistnic i wykonac dla ogolnej radosci Olsztyniakow i turystow.. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do Redakcji-propozycja 04.12.03, 04:15 A czy miasto nie mogloby ufundowac jakiejs nagrody (wiem, w cuda wierze),a Wy byscie to jakos sprawnie przeprowadzili? Przeciez to promocja dla miasta!!! Jesli wszystko by ladnie wygladalo, moze inni ludzie kojarzyliby Olsztyn, tak jak ja Legnice... Do dziela:)))))))))) Trzymam kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Do Redakcji-propozycja 04.12.03, 09:12 Miasto powinno się włączyć,ale na to nie liczę.Może radni czy prezydent zrobią to z własnej,prywatnej inicjatywy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do Redakcji-propozycja 05.12.03, 02:34 Siup - do gory!! Redakcjo i jak tam????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do Redakcji-propozycja 05.12.03, 18:19 Marazm totalny!! Nawet Redakacja sie nie odzywa:( CO jest??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: Do Redakcji-propozycja IP: *.sympatico.ca 07.12.03, 07:23 Marazm mowie ci Mika. Marazm! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do Redakcji-propozycja 07.12.03, 17:59 Ale zeby w redakcji??? To juz WSTYD i to jaki wielki:( A tu jest tak milo i przyjemnie, kiedy jedziesz wieczorem przez miasta i widzisz te wszystkie dekoracje, rozswietlone domy... Pieknie jest. Niechze ktos i w Polsce zacheci do tego ludzi. Wszak media to... No coz, taka i wladza - jak kazda inna, niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do Redakcji-propozycja 11.12.03, 09:12 Naprawde nic?????????????????????? :(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś