Gość: Brewsky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 17:20 Zywiec, inne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cyceron Re: Półlitrowy porter, gdzie taki kupię w Olsztyn IP: *.gprs.plus.pl 17.04.09, 17:32 generalnie z ciemnymi piwkami nie jest w Olsztynie dobrze, dominują koncernowe syfy i nie lepszy Specjal. Na pewno można tu i ówdzie trafić portera z Żywca (tak konkretnie to w Niezapominajce na Jagiellońskiej). Irish Beer raczej tylko udaje ciemne piwo, moje ulubione czyli Belfasta namierzyłem tylko w Carrefourze. Ciemnego z Kormorana (odpowiednik tego niepasteryzowanego) dopiero dziś kupiłem, jeszcze nie wiem, czy dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abstynet Znam litrowego portiera z defekt warma IP: *.olsztyn.mm.pl 17.04.09, 19:43 Szukasz kompana? A może o drogę pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Półlitrowy porter, gdzie taki kupię w Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 18:37 raz piłem i wiecej nie będe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ira Re: Półlitrowy porter, gdzie taki kupię w Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 18:42 a co? po piwku dupcia boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Porter Baltycki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 18:45 swiatwedlugmarcina.wordpress.com/category/piwo-porter-baltycki/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VK Re: Półlitrowy porter, gdzie taki kupię w Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 16:38 W Realu jest porter litewski: da się wypić, acz za wodnisty w stosunku do polskiego. I trochę za dużo gazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beerso Re: Półlitrowy porter, gdzie taki kupię w Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 22:26 up bo ważne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Półlitrowy porter, gdzie taki kupię w Olsztyn IP: *.ovh.net 18.10.09, 22:16 jeździłem po mieście, ni ch takiego nie kupisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Półlitrowy porter, gdzie taki kupię w Olsztyn IP: 94.254.209.* 06.02.10, 18:07 spoko jest okocim porter, kupiłem w carrefourze Odpowiedz Link Zgłoś