Dodaj do ulubionych

Przykro mi stwierdzic, ale...

IP: *.norampac.com 01.12.03, 22:19
niestety to forum w porownaniu z innymi polskimi miastami poprostu lezy...
Olsztynskie forum jest praktycznie martwe... Radze wam spedzic wiecej czasu
wsrod mieszkancow innych miast... tam toczy sie zycie... Szkoda, na poczatku
wydawalo mi sie ze jest tu troche wiecej zycia...

Czolem...
Obserwuj wątek
    • Gość: nat Re: Przykro mi stwierdzic, ale... IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.12.03, 23:11
      Oj mamut, mamut, nawet nie wiesz na co sie narazasz takimi uwagami. Wierz mi,
      mowie z doswiadczenia. Ja tez kiedys odwazylam sie nadmienic ze tu nuda, brak
      tematyki zwiazanej z jakakolwiek rzeczywistoscia, zadnego nawiazania do
      wydarzen na swiecie itp. Dowiedzialam sie w odpowiedziach (licznych), ze to
      forum sluzy ludziom jako ucieczka od rzeczywistosci. Tu chodzi o cieplo,
      przyjazn i wielkodusznosc Olsztyniakow. Wylacznie. No to teraz juz wiesz.
      • oso1 Re: Przykro mi stwierdzic, ale... 01.12.03, 23:14
        Sorry nat, ale dla mamuta zastosuję spychologię.
      • Gość: samsob Re: Przykro mi stwierdzic, ale... IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 07:06
        Gość portalu: nat napisał(a):
        > Dowiedzialam sie w odpowiedziach (licznych), ze to
        > forum sluzy ludziom jako ucieczka od rzeczywistosci. Tu chodzi o cieplo,
        > przyjazn i wielkodusznosc Olsztyniakow. Wylacznie. No to teraz juz wiesz. <
        >
        A ja odnoszę wrażenie, iż ta dająca się zauważyć "powściągliwość" wynika z
        obawy o istnienie tego forum "pod specjalnym nadzorem", które może mieć podłoże
        historyczne z uwagi na wysoki stopień zniewolenia.
        pzdr,

• ol4 Re: Przykro mi stwierdzic, ale... 02.12.03, 10:24
        Eh nat ty globalistko.

Gość portalu: nat napisał(a):

> Oj mamut, mamut, nawet nie wiesz na co sie narazasz takimi uwagami. Wierz mi,
        > mowie z doswiadczenia. Ja tez kiedys odwazylam sie nadmienic ze tu nuda, brak
        > tematyki zwiazanej z jakakolwiek rzeczywistoscia, zadnego nawiazania do
        > wydarzen na swiecie itp. Dowiedzialam sie w odpowiedziach (licznych), ze to
        > forum sluzy ludziom jako ucieczka od rzeczywistosci. Tu chodzi o cieplo,
        > przyjazn i wielkodusznosc Olsztyniakow. Wylacznie. No to teraz juz wiesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka