Dodaj do ulubionych

Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 12:46
Rewelacyjny koncert.
Obserwuj wątek
    • Gość: Słuchacz Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: *.171.102.166.static.crowley.pl 17.07.09, 13:28
      Koncert rewelacja. Mega energia na koniec wyrwała wszystkich do kiwania się na
      ławeczkach. Warto było się wybrać w ten czwartkowy wieczór
      Ale jakoś mi nie pasuje w tekście jedna rzecz. Jeśli Yazoo było gwiazdą w latach
      80, to jak może być, że było to ponad 30 lat temu? Może niespełna 30?
      • Gość: nie wykiwany Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: *.olsztyn.mm.pl 17.07.09, 14:31
        Sie pokiwaliście sie? Fajnie mieliście.
    • Gość: Obywatelka Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 15:00
      Koncert fantastyczny. Szkoda, że tak mało osób kiwało się na deskach. W tym roku
      MOK się sprawdził. Mam nadzieję, że to nie koniec i OLA 2010 to będzie prawdziwy
      czad.
    • Gość: XXL Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 15:22
      Tak, tak, pokiwaliśmy się, ciekawe, czy kupiłaś (kupiłeś) bilet za 120 albo
      nawet 150 zł. Setka miała identyfikatory medialne, a jedna trzecia widowni
      weszła na zaproszenia. Dyrektor Marcinkiewicz robił wszystko, by wypełnić
      amfiteatr. Domagam się jeszcze raz złożenia publicznego sprawozdania, a przede
      wszystkim, ile wykupiono biletów. Będzie przynajmniej wiadomo, ile dołożyli do
      przyjemności całej tej reszcie, co to się "bujała, kiwała i był rewelacyjny
      koncert". Jeśli MOK tego nie uczyni, na najbliższej sesji zapyta pewien radny...
      • Gość: janek Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: *.olsztyn.vectranet.pl 17.07.09, 18:13
        Dokładnie miałem uczucie niesmaku ,kiedy dotarło do mnie ilu tzw. vipom
        zafundowała bilety garstka jeleni."vipom' z małej litery oczywiście,bo to banda
        prymitywów bez klasy i jakiegokolwiek honoru.Nie mają na tyle poczucia godności
        żeby zapłacić za swoje bilety.
        • Gość: ruge Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 18:47

wiochmeni pazerni na parę złotych. pawia tylko rzucić
          • Gość: robi Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: *.olsztyn.mm.pl 17.07.09, 19:05
            To teraz już widzicie, dlaczego żaden prywatny przedsiębiorca w tym mieście nie
            ma szans zorganizować ambitnej imprezy. MOK ma monopol, bo z MOKiem sami swoi
            wesoło się bawią. Jak było za Małkowskiego, tak jest teraz, i na wieki wieków amen.
            Przypomnijcie sobie te dziesiątki wpisów na forum, protestujących z powodu
            "brzydkiego" namiotu na Rybnym Targu. To właśnie ci beneficjenci. Grzymowicz dał
            im sygnał - i jak na Panią Matką, sznureczkiem, grzecznie, wszyscy nagle zaczęli
            protestować.
        • Gość: Rewelacyjna alison Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.07.09, 16:14
          Koncert byl wspanialy! co do biletow to byly drogie ale i tak
          kupilam i specjalnie z Poznania przyjechalismy na jej koncert. I
          wiecie co, siedzielismy z przyjaciolmi w sektorze vipow tak jak i
          wielu innych zwyklych ludzi, ktorzy kupili bilety bo TAM BYLY
          MIEJSCA. Wiec przestancie biadolic ile to biletow bylo za darmo i
          kto je dostal. Ciekawe czy wam udalo by sie sciagnaa Alison do
          Olsztyna? Zaloze sie ze nie. No ale biadolcie sobie, nic innego nie
          macie.
      • Gość: odpowiedz dla 000 Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.07.09, 16:21
        Tak kupilam bilet! Za jedyne 120 zl i jeszcze za pociag z Wroclawia
        zaplacilam i za nocleg tez! I wiesz co XXL (raczej XXS) ciesze sie
        ze tam bylam! Pytaj sobie na sesji, a kogo to obchodzi. szkoda mi
        ciebie. Straszysz radnymi? Moze ja cie postrasze?
        I nie zapomnij wliczyc mnie i moich rodzicow do grano tych co kupili
        bilet agencie 000.
    • Gość: swiatowy Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: 91.104.121.* 17.07.09, 18:59
      Brawo MOK!! Czekamy NA PODOBNA POWTORKE W NASTEPNYM ROKU!Jedna
      uwaga bilety powinny byc tansze,wystep lepiej rozreklamowany w
      Polsce a sam koncert powinien odbyc sie nie w sosakowo-ratuszowym
      amfiteatrzyku a na plantach kolo zamku na ktorych powinno bawic sie
      tysiace fanow ,ale jeszcze raz wielkie brawa dla MOK!
      • Gość: robi Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: *.olsztyn.mm.pl 17.07.09, 19:07
        Światowy jak zwykle urwał się - chyba jeszcze z noworocznej choinki?
        • Gość: swiatowy Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: 91.104.121.* 17.07.09, 19:17
          Napisz konkretnie o co ci chodzi gosciu a nie cos tam majaczysz i
          belkoczesz.Kto niby mialby zorganizowac taki koncert?lokalni
          byznesmeni w bialych skarpetkach?
          • Gość: hihi Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: *.olsztyn.mm.pl 17.07.09, 21:37
            Własnie lokalni byznesmeni w bialych skarpetkach zorganizowali. Czyj jest MOK
            jak nie ich?
            • Gość: swiatowy Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: 91.104.121.* 17.07.09, 22:05
              No to chwala im za to i prosze o wiecej
      • Gość: anka Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.09, 19:13
        Koncert był na światowym poziomie. Pod każdym względem. Cena 120
        zł.na takie wydarzenie to zniżka. Duża reklama (bilbordy w Warszawie
        i kilku jeszcze dużych miastach, Wielki baner w centrum Olsztyna,
        prasa, radio TV ogólnopolsa i wiele jeszcze innych form). Obecność
        informacji na wszystkich tematycznych portalach netowych, także
        zagranicznych - to świetna promocja Olsztyna. Kolejne po
        Fotomotivie, i Otisie Clayu potężne uderzenie MOKu. Brawo!
      • Gość: janek Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: *.olsztyn.vectranet.pl 17.07.09, 19:47
        Tańsze bilety? ha ha ha ha ! a kto zapłaci za szmatławców u władzy? przecież ich
        nie stać na to by z własnej kieszeni zapłacić 120 zł.
    • Gość: gal Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: *.nshared.com 17.07.09, 19:32
      www.eastnews.net/biuletyn.php?id_pozycji=1429
      • Gość: hihi Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: *.olsztyn.mm.pl 17.07.09, 22:39
        "East News":
        www.eastnews.net/biuletyn.php?id_pozycji=1429

Na tej stronie są takie newsy:

Alison Moyet sings in Olsztyn

Delicious Oscypek cheese from Polish montains

Famous laces from Koniakow

hihihihihihihihi....................... pozdrowienia dla
        "swiatowego"...............
        • Gość: swiatowy Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: 91.104.121.* 17.07.09, 23:02
          Ja tez Cie pozdrawiam.Cos probujesz udowodnic ale chyba sam nie
          wiesz co.Kilka lat temu mialem przyjemnosc ogladac A.Moyet na West
          End-zie w teatrze na przedstawieniu "Chicago"byla wspaniala i uwierz
          mi zeby dorobic nie potrzebuje przyjezdzac do Polski do Olsztyna.Na
          dzien dzisiejszy jest to zapewnie gwiazda tego typu jak Depeche
          Mode,Pet Shop Boys,K.Wilde itd ale jednak powrzechnie znana i
          rozpoznawalna w Europie.A prawdziwe gwiazdy?jak
          B.Spiers,Eminem,R.Williams,M.Jackson(jakby zyl)jeszcze dlugo z Pragi
          beda latac do Moskwy omijajac Polske a na rodzynki typu U2 czy
          Roling Stones jak na razie moze liczyc Warszawa czy Chorzow
          • Gość: Eddie Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.07.09, 00:56
            kurcze, megazajebisty koncert. W takiej zapyziałej zabitej dechami dziurze w
            której króluje korupcja, marazm i rządzą komuniści. Sram na to ile biletów
            rozdano, ile sprzedano pod stołem a ilu osobom dopłacono żeby przyszły. 150 zł
            to mało jak na taką wokalstkę, ale tłuszczę trzeba uczyć wyższej kultury i nauka
            nie pójdzie w las. NIgdy więcej feelów, budek suflera i stachurskich.Więcej
            Kulek, Waglewskich i Mari-awarii. Brawo MOK. Nię mówię tu o prmocji miasta w
            Polsce bo to oczywiste, ale NA ŚWIECIE! Obok mnie siedzieli skandynawowie którzy
            przyjechali na parę dni do Olsztyna specjalnie dla Alison Moyet, która
            najbliższe koncerty da w listopadzie i grudniu na wyspach (26 koncertów).
            Koniec z niedołęstwem, że czegoś nie można, że sie nie da, ze do konca swiata
            bedziemy prowincją. Nie! Olsztyn musi być miastem który stawia na kulturę na
            wysokim poziomie, bo jest miastem turystycznym. Jeszcze raz brawo MOK. A o
            czereśniakach w białych skarpetkach..to nie ten temat
            • Gość: z_forum Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: *.olsztyn.mm.pl 18.07.09, 01:56
              Gość portalu: Eddie napisał(a):

> kurcze, megazajebisty koncert... Sram na to ... tłuszczę trzeba uczyć wyższej
              kultury ... Olsztyn musi być miastem który stawia na kulturę na wysokim poziomie
              ... A o czereśniakach w białych skarpetkach..to nie ten temat ...
      • Gość: fanka Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 23:57

orientacja.wm.pl/po-imprezie/Alison-Moyet-wystapila-w-Olsztynie!,75280#shrtctgal
    • Gość: sj Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.07.09, 07:38
      może ktoś z szanownych napisze jak zaprezentowała się Gaba???
      • Gość: anka Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.09, 09:17
        Gaba była rewelacyjna. Była bardzo gorąco przyjęta. Bisowała i mogła
        bisować więcej, ale zochowała się kulturalnie wobec Alison. Jej
        koncert to było świetne wydarzenie porzedzające genialny występ
        będącej w szczytowej formie Alison Mojet. Olsztyńska publiczność nie
        potraktowała występu Gaby jako suportu. Była arcysmaczną przystawką
        w czwartkowej uczcie.
        • Gość: wi-ka Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: *.olsztyn.mm.pl 19.07.09, 21:37
          Gość portalu: swiatowy napisał(a):

> Kilka lat temu mialem przyjemnosc ogladac A.Moyet na West
          > End-zie w teatrze na przedstawieniu "Chicago"byla wspaniala i uwierz mi zeby
          dorobic nie potrzebuje przyjezdzac do Polski do Olsztyna.

Jeśli swiatowy zachwala, to nie mam co żałować ze nie poszlam.
          • Gość: swiatowy Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: 91.104.122.* 19.07.09, 21:52
            Trzymaj sie jednego nicku a nie dziesieciu.Przyjechales/as/do
            Olsztyna po nauki czy po prace to nie szczekaj a zachwalaj
        • Gość: qq Re: Alison Moyet - legenda lat 80. w amfiteatrze IP: *.santrex.net 20.07.09, 15:09
          adaromanowska.blogspot.com/2009/07/nie-leci-w-kulki-gaba-kulka.html#comment-form
          • Gość: Jarząbek Wacław Jarzabek w amfiteatrze IP: *.olsztyn.mm.pl 21.07.09, 17:12
            Koncert był na światowym poziomie. Pod każdym względem. Cena 120
            zł.na takie wydarzenie to zniżka. Duża reklama (bilbordy w Warszawie
            i kilku jeszcze dużych miastach, Wielki baner w centrum Olsztyna,
            prasa, radio TV ogólnopolsa i wiele jeszcze innych form). Obecność
            informacji na wszystkich tematycznych portalach netowych, także
            zagranicznych - to świetna promocja Olsztyna. Kolejne po
            Fotomotivie, i Otisie Clayu potężne uderzenie MOKu. Brawo prezydent Grzymowicz!
            Brawo radni miejscy Olsztyna! Brawo dyrektor Marcinkowski! Brawo wszystkie vipy
            olsztyńskie, które się dołożyły do imprezy! Niech nam żyją! To mówiłem ja,
            Jarząbek Wacław.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka