asiuniap 04.01.10, 19:18 Witajcie, szukam fachowca, ktory naprawia kółka od walizki. Pomóżcie jeśli wiecie. A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cpt1 Re: naprawa kolka od walizki 05.01.10, 15:06 Nie wiem jak z kółkami ale ja naprwiałam walizke ktora sie podarła w zaszlym roku na Pięknej. Kółka do walizek moze tez naprawiaja? Adresu nie pamietam niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
harangos Re: naprawa kolka od walizki 27.02.14, 09:41 Nie polecam zakładu na Pięknej. Kółko wytarło się po 4 wyjazdach a zapłaciłem 55 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
beatzet Re: naprawa kolka od walizki 14.10.14, 03:27 I ja NIE POLECAM ZAKŁADU NA PIĘKNEJ 58, ZOSTAŁAM POTURBOWANA I POPCHNIĘTA NA DRZWI WYJŚCIOWE PRZEZ GÓWNIARZA WŁAŚCICIELA, KTÓRY NIE CHCIAŁ ODDAĆ MI MOJEGO ORYGINALNEGO KÓŁKA OD SAMSONITE, A SAM ZAŁOŻYŁ 2 PLASTIKOWE ROLKI I WZIĄŁ ZA NIE 105ZŁ. TAKIEGO MOTŁOCHU W ŻYCIU NIE SPOTKAŁAM.MAM CAŁE RĘCE POSINIACZONE, WIĘC SPRAWA PÓJDZIE W ODP.KIERUNKU. TAKIEGO ZACHOWANIA SIĘ NIE WYBACZA. Odpowiedz Link Zgłoś
jefferson2 Re: naprawa kolka od walizki 05.01.10, 19:49 Witam,wydaje mi się ,że lepiej kupić nową walizkę ,niż bawić się w jej naprawę ,ale tylko tak myślę,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marek.dumle Re: naprawa kolka od walizki 05.01.10, 23:21 Jeżeli to walizka z materiału to takie wstawienia/wszycia (niezbyt skomplikowane) robią na bazarku kabackim w punkcie który zajmuje się kluczami i butami Odpowiedz Link Zgłoś