Dodaj do ulubionych

UPC znika od czerwca

15.05.14, 07:56
Dostałem wczoraj pismo z UPC, w którym informują, że za niecały miesiąc nie będą już u nas (Natolin-Belgradzka) świadczyć usług i że cały biznes przejęła Netia. Czy w innych częściach dzielnicy też ktoś coś takiego dostał?
Obserwuj wątek
    • yes2mike Re: UPC znika od czerwca 15.05.14, 18:26
      Na Imielinie (Hawajska) niczego takiego nie dostałem. Póki co przynajmniej.
    • 168magda Re: UPC znika od czerwca 16.05.14, 06:50
      Zadzwoń do UPC.Jakiś czas temu otrzymałam dziwną informację o zmianie umowy
      Okazało się,ze tak działa konkurencja ,w UPC nie mieli takiej informacji .
      • turtle3 Re: UPC znika od czerwca 16.05.14, 12:06
        Już dzwoniłem. Okazuje się, że to prawda. Po prostu na skutek decyzji UOKiK UPC musi oddać część obszaru innej firmie. Dotyczy to nekórych ulic (ale nie wszytkich budynków przy tych ulicach). Jak widać w obawie przed wcześniejszym odpływem klientów informują o tym na ostatnią chwilę.
        • mirrys Re: UPC znika od czerwca 16.05.14, 14:03
          turtle3 napisał:

> Już dzwoniłem. Okazuje się, że to prawda. Po prostu na skutek decyzji UOKiK UPC
          > musi oddać część obszaru innej firmie. Dotyczy to nekórych ulic (ale nie wszyt
          > kich budynków przy tych ulicach). Jak widać w obawie przed wcześniejszym odpływ
          > em klientów informują o tym na ostatnią chwilę.

A czy tu przypadkiem nie chodzi o część byłych lokalizacji ASTER (którą przejęła UPC) ?
          Pozdrawiam
          Mirek
          • turtle3 Re: UPC znika od czerwca 16.05.14, 14:14
            zgadza się, przed przejęciem był tu Aster

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka