Dodaj do ulubionych

Bar Kabaczek -polecam

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.09.04, 16:36
Od jakiegoś czasu dośc regularnie jadam w Kabaczku (nowy bar/restauracja na
rogu Wąwozowej i Mielczarskiego).W tym tygodniu wprowadzili nowe menu. Dla
mnie nadal OK; pozostał duzy wybór sałatek + wybrane pozycje tradycyjnej
kuchni polskiej i włoskiej. Kawę mają naprawdę SUPER!
Lokal jest dla niepalących ale dopóki jest ciepło są tez miejsca na zewnątrz.
Spokojna muzyka w tle pozwala rozmawiać. Dzieci mają swój kącik.
Wydaje mi sie ,że własnie takich miejsc na osiedlu brakuje -ale pewnie
dopiero zycie pokaże czy lokal się przyjmie. Ja mu tego życzę.
Jeżeli chodzi o ceny to wydaje mi sie iż jest to średni "warszawski poziom"
a codziennie zmieniany "zestaw dnia" w stałej cenie 17 PLN (zupa+2
danie+surówka lub kompot) nie rujnuje kieszeni.
Obserwuj wątek
    • lewe_oko Re: Bar Kabaczek -polecam 22.09.04, 17:29
      Spoko, ale po co tworzyć drugi identyczny watek?
      • Gość: xxx Re: Bar Kabaczek -polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 19:42
        Daj spokoj - to najzwyklejsza reklama.
        • szpak25 Re: Bar Kabaczek -polecam 22.09.04, 22:27
          reklama czy nie grunt to to że gość ma racje.
          • Gość: IK czy 17 pln to dobra cena? IP: 5.5R5D* / 194.250.98.* 23.09.04, 16:07
            Nie byłam w kabaczku i nic tam nie jadlam, ale uważam, że 17 złotych za obiad
            to mimo wszystko nie jest tanio - za tę cenę można zjeśc w porze lunchu w
            centrum np. chez alexandre bardzo dobry dwudaniowy obiad. A "nie w centrum"
            powinno chyba byc taniej.
            Pozdr.
            • Gość: Robi Re: czy 17 pln to dobra cena? IP: *.chello.pl 14.10.04, 21:31
              A Kabaczek mimo wszystko jest fajny- lubię i będę tam chodził. To nie jest
              reklama !!!
              Wybieram się też do Ryberii-zachęcony postami na tym forum .I napiszę !!!!
            • piripiri Re: czy 17 pln to dobra cena? 14.07.05, 14:16
              I to 17 zł za MINIporcje. Teraz serwują już naprawdę tyle, co kot napłakał. 3
              ćwiarteczki ziemniaczków i 2 łyżeczki surówki...

Może kktoś odkrył jakąś atrakcyjną alternatywę dla drogiego Kabaczka? :)

Pozdrawiam Piri Piri
    • Gość: aga_wa Re: Bar Kabaczek -polecam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.04, 13:38
      oj reklamy nigdy za wiele??????????????????????????tylko czemu taka nachalna....
      przechodze codziennie- a tłumów tam jak na lekarstwo....
      poza tym-soory drogo.leca na opini ze jak na :kabacki: poziom to
      niedrogo..jakas pomyłka-moze to i jest prestizowa dzielnica dla garstki aktorow
      i dziennikarzy-ale reszta zyje normalnie i nie ma ochoty przeplacac bo jakas
      paniusia(czytaj wysoka brunetka włascivielka) chce sobie pozdzierac....
    • Gość: mag Re: Bar Kabaczek -polecam IP: 217.153.35.* 18.10.04, 12:14
      Uważam że Kabaczek jak na tego rodzaju knajpkę, a raczej barek jest drogi.
      Kanapka z mozzarellą kosztuje 15 zł. Za te pieniądze można zjeść w Centrum w
      NUJazz, Szpilce, Szparce i innych. Nastawili się na to , że ludzie na Ursynowie
      po pracy nie będą jeżdzic do centrum jeść i robią na tym kasę. Dania w takim
      barku ( bo jest to barek , a nie knajpka) powinny być niższe.
      • Gość: Robi Re: Bar Kabaczek -polecam IP: *.chello.pl 02.01.05, 13:20
        Trochę racji w tym jest.Tutaj wszędzie drogo. Ale barek jest fajny i
        jedzenie nie jest złe.
    • Gość: Piotrek.B. Re: Bar Kabaczek -polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 05:45
      znam tańsze i smaczniejsze miejsca...............................
      • Gość: kw Re: Bar Kabaczek -polecam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.05, 14:54
        ...choćby zlikwidowany niestety barek Shiraz. Może ktoś wie czy gdzieś
        przenieśli się?
        • Gość: aga_wa Re: Bar Kabaczek -polecam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.01.05, 14:44
          raczej sie zlikwidowali-nie przeniesli.Puuusto mieli strasznie-ale chyba
          reklama zawiodla calkiem.A teraz jest tam Kebab-tez chyba malo odwiedzany
          • Gość: kw Re: Bar Kabaczek -nie polecam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.01.05, 19:35
            Jedzenie mieli nie gorsze od Kabaczka (a może nawet lepsze). Mimo że widziałem
            mikrofalówkę, to nie miałem wrażenia że jedzenie było przygotowane w ten
            sposób. W Kabaczku wszystko jakby ekspresowo odmrażane. Było tam też sporo
            taniej. Szkoda.
            • Gość: dziunia Re: Bar Kabaczek -nie polecam IP: *.chello.pl 26.02.05, 13:28
              drogo? w kabaczku hahahahahaha tanio! i smacznie! polecam!!!!!!
              • Gość: lenin Re: Bar Kabaczek -nie polecam IP: *.acn.waw.pl 27.02.05, 10:15
                kabaczek nie oferuje konkukencyjnych cen, tylko nachalną reklamę internetową,
                nie lubię tego, nie pójdę tam i nie polecam innym.
                • mamalalunia Kabaczek - NIGDY WIĘCEJ 12.05.05, 08:07
                  Byłam wczoraj z dzieckiem... abstrachując już od wcale nie najniższych cen, to
                  onsługa jest wyjątkowo niemiła - panna z nadętą miną i chłpak, co ma do dziecka
                  o wszystko pretensje. Po co robić kącik dla dzieci jeśli na widok dzieci
                  reaguje się alergicznie?
                  Ja się nigdy więcej tam nie wybieram...
              • Gość: TETRYK Re: Bar Kabaczek -nie polecam IP: *.chello.pl 02.06.05, 19:13
                Profesjonalna obsluga w szczegolnosci w wykonaniu mlodego pana...i niska cena...
                polecam Pene z Kurczkiem i kaczke
    • Gość: K. Re: Bar Kabaczek -polecam IP: *.chello.pl 05.06.05, 14:57
      Codziennie przechodząc do pracy i wracając mijam Kabaczka, kilka razy miałam
      ochotę wejść i coś zjeśc,ale póki co...jeszcze tego nie zrobiłam.Z moich
      obserwacji zauważyłam,że codziennie rano są dostawy towaru,od wczesnych
      godzin,jest tam sprzątane itp,ale faktycznie co idę to da się odczuć wzrok
      (mało miły)od obsługi tego lokalu :( A co do cen,to wiadome jest chyba
      wszystkim,że na Kabatach wszystko droższe,wystarczy przejść się na bazarek i
      popatrzeć na ceny chociażby warzyw...tak więc chyba nie ma co się dziwić
      właścicielom, tym bardziej jeśli lokal jest wynajmowany,do tego opłącić
      personal...na czymś trzeba się dorobić:-(
    • gale Bar Kabaczek -nie polecam 15.07.05, 12:38
      Nie probowalem tam jesc ale kawe (latte) maja nie dosc, ze kiepska i droga, to
      jeszcze w sladowych ilosciach. Dwie wizyty i nie mam ochoty popelnic tego bledu
      trzeci raz.
      • agra1 Re: Bar Kabaczek -nie polecam 15.07.05, 18:21
        weszłam tam kiedyś z mężem, ale jak zobaczyliśmy ceny, to nas wymiotło. Może
        [przegapiłam zestaw dnia, (późno było, może już nie wydawali dań obiadowych?,
        ale jak za drugie danie po zsumowaniu składników (osobno cena za ziemniaczki,
        osobno za sałatkę... itp) wyszło mi powyżej 30 za porcję, to uznałam, że moja
        noga więcej tam nie postanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka