Dodaj do ulubionych

Owsiak zaprosił Giertycha

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 10:25
taaa, już widzę jak romuś będzie gadał z lewakiem i hipisem.

//pierwszy :D
Obserwuj wątek
    • frant3 Diabelska muzyka 22.06.06, 10:26
      Giertych nie przyjedzie na Woodstock, ponieważ na festiwalu tym występują rockowe zespoły. A Rock to diabelska muzyka!

--
      Frant - humor, satyra, krytyka
      • gaiaa Re: Diabelska muzyka 22.06.06, 10:41
        W dodatku uczniowie-woodstockowicze z pewnością postaraliby się, żeby
        wszechpolski minister już nie wrócił na stołek... :)))))))))
        • frant3 Re: Diabelska muzyka 22.06.06, 14:15
          Odprawiliby czarną mszę i minister zmądrzałby. Przejrzałby na oczy i za głowe by się złapał.
          - Boże drogi to ja takie głupoty wcześniej wygadywałem?! Jak ja się ludziom na oczy pokaże?! Złoże po cichu dymisję i zaszyję się gdzieś w lesie.

--
          Frant - humor, satyra, krytyka
          • kaczomowa Zaproszony przyjdzie z własną Młodzieżą 22.06.06, 14:43
            ...i zrobi porządek z "satanistami" ;)
            • frant3 Mamusiu, czy mogę pojechać na Woodstock? 22.06.06, 16:25
              Zanim pozwolisz swojemu dziecku pojechać na Woodstock przeczytaj:
              PRAWDA O TZW. "PRZYSTANKU WOCSTOK"
              • gaiaa Re: Mamusiu, czy mogę pojechać na Woodstock? 23.06.06, 15:54
                frant3 napisał:

> Zanim pozwolisz swojemu dziecku pojechać na Woodstock przeczytaj:
                > PRAWDA O TZW. "PRZYSTANKU WOCSTOK"

To coś wala się po sieci od roku i jest, z jednej strony, dowcipem autora, a z
                drugiej - niezłym patentem na zarobienie kasy. Jak dużo internautów pcha się na
                stronę, to opłaca się inwestować w reklamę. Wszak to dźwignia handlu :)))))
    • dziadek_dogbert Lepszej promocji Giertych sobie nie mogl wymarzyc! 22.06.06, 10:46
      Tylko ciekawe czy skorzysta z propozycji i podniesie rękawicę. Ja naprawdę, póki
      co, niczego z góry bym nie przesądzał...

Zapraszam na thestardiaries.blogspot.com/
      • Gość: gosc Re: Lepszej promocji Giertych sobie nie mogl wyma IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.06, 11:07
        Przeciez tam sami narkomani i dilerzy jada. Narkotyki beda rozdawac za darmo ze
        sceny przeciez - zlo, samo zlo <lol>

Ps. "Heh, hej, hej Roman NIE jest O.K."
        • Gość: lenka Re: Lepszej promocji Giertych sobie nie mogl wyma IP: *.autocom.pl 22.06.06, 11:19
          Giertycha to bym kijem dotknąc nie chciała,a co dopiero rękę pierwsza do niego wyciągnąć:-P
          A tak na poważnie to ciekawe,co zrobi nasz minister?
          Może się będzie bał,że go do sekty wciągną?
          Albo każą uprawiać seks po krzakach?
          Ja bym się bała...
          • Gość: gość Re: Lepszej promocji Giertych sobie nie mogl wyma IP: 83.238.144.* 22.06.06, 12:08
            seks po krzakach na Bosaka
          • laureno Re: Lepszej promocji Giertych sobie nie mogl wyma 22.06.06, 14:44
            > Giertycha to bym kijem dotknąc nie chciała,a co dopiero rękę pierwsza do niego
            > wyciągnąć:-P

Dlatego właśnie Owsiak to mój największy idol. W każdym próbuje zobaczyć
            człowieka i każdego, nawet Giertycha, traktuje jak człowieka.
            Szacunek dla Jurka... ale nie Marka.
    • Gość: lidka Re: Owsiak zaprosił Giertycha IP: 83.167.246.* 22.06.06, 12:22
      tia... Jakby on wogóle z kimkolwiek o odmiennym światopoglądzie zamierzał
      prowadzić dialog....przeciez wszyscy to lewacy, poskomuniści, pedały (za
      przeproszeniem i bez urazy), narkomani itd itd.....
      • Gość: evita Giertych nie pojedzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.06, 12:39
        bo bedzie bać się 'obciachu '.Racja,ja też nie jadę.
    • Gość: SOP78 Re: Owsiak zaprosił Giertycha IP: *.biol.uni.lodz.pl 22.06.06, 13:04
      Jeśli wg p. Owsiaka na jego wyglupach spotyka się polska mlodziez, to jest w
      błędzie. to tylko jej niewielka czątak, zupelnie nereprezentatywna na szczęście.
      • r306 Ooooo SOP sie pojawil ;0 22.06.06, 14:12
    • grogreg Miej wiare. 22.06.06, 14:13
      Jestem pewien, ze Minister edukacji z chcecia podejmie dyskusje z mlodzieza i
      przekona ja do swojej wizji polskiego systemu ksztalcenia i wychowywania. Na
      pewno nie bedzie gluchy na slowa krytyki - szczegolnie tej konstruktywnej.

......... chyba powiniem odstawic te zielone pigulki. Wiadomo ze ten perwer nie
      jest zainteresowany jakimkolwiek dialogiem z klientami oswiaty bo nie nie beda
      gowniarze mowic co ma robic. On jest ministrem i on teraz ma racja a jak komu
      sie nie podoba to sie nim juz mlodziez wszechpolska zajmie.
    • Gość: R.G. Re: Owsiak zaprosił Giertycha IP: 195.8.167.* 22.06.06, 14:40
      A wlasnie ze pojade!
      • grogreg Re: Owsiak zaprosił Giertycha 22.06.06, 14:44
        A trafke z homoseksualnymi badaczami Judaizmu zapalisz?
    • Gość: Piotr Wiatra i Lybackiej JO nie zapraszal IP: 195.117.155.* 22.06.06, 14:55
      - widocznie nie bylo tematow do dyskusji, tylko pelna jednosc.
    • tomek854 Re: Owsiak zaprosił Giertycha 22.06.06, 16:15
      A gdzie sie podziały nasze komentarze do tego artykułu kiedy był on jako normalny news a nie deser?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka