Gość: hyena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 10:25 taaa, już widzę jak romuś będzie gadał z lewakiem i hipisem. //pierwszy :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frant3 Diabelska muzyka 22.06.06, 10:26 Giertych nie przyjedzie na Woodstock, ponieważ na festiwalu tym występują rockowe zespoły. A Rock to diabelska muzyka! -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
gaiaa Re: Diabelska muzyka 22.06.06, 10:41 W dodatku uczniowie-woodstockowicze z pewnością postaraliby się, żeby wszechpolski minister już nie wrócił na stołek... :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Diabelska muzyka 22.06.06, 14:15 Odprawiliby czarną mszę i minister zmądrzałby. Przejrzałby na oczy i za głowe by się złapał. - Boże drogi to ja takie głupoty wcześniej wygadywałem?! Jak ja się ludziom na oczy pokaże?! Złoże po cichu dymisję i zaszyję się gdzieś w lesie. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
kaczomowa Zaproszony przyjdzie z własną Młodzieżą 22.06.06, 14:43 ...i zrobi porządek z "satanistami" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Mamusiu, czy mogę pojechać na Woodstock? 22.06.06, 16:25 Zanim pozwolisz swojemu dziecku pojechać na Woodstock przeczytaj: PRAWDA O TZW. "PRZYSTANKU WOCSTOK" Odpowiedz Link Zgłoś
gaiaa Re: Mamusiu, czy mogę pojechać na Woodstock? 23.06.06, 15:54 frant3 napisał: > Zanim pozwolisz swojemu dziecku pojechać na Woodstock przeczytaj: > PRAWDA O TZW. "PRZYSTANKU WOCSTOK" To coś wala się po sieci od roku i jest, z jednej strony, dowcipem autora, a z drugiej - niezłym patentem na zarobienie kasy. Jak dużo internautów pcha się na stronę, to opłaca się inwestować w reklamę. Wszak to dźwignia handlu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_dogbert Lepszej promocji Giertych sobie nie mogl wymarzyc! 22.06.06, 10:46 Tylko ciekawe czy skorzysta z propozycji i podniesie rękawicę. Ja naprawdę, póki co, niczego z góry bym nie przesądzał... Zapraszam na thestardiaries.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lepszej promocji Giertych sobie nie mogl wyma IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.06, 11:07 Przeciez tam sami narkomani i dilerzy jada. Narkotyki beda rozdawac za darmo ze sceny przeciez - zlo, samo zlo <lol> Ps. "Heh, hej, hej Roman NIE jest O.K." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Lepszej promocji Giertych sobie nie mogl wyma IP: *.autocom.pl 22.06.06, 11:19 Giertycha to bym kijem dotknąc nie chciała,a co dopiero rękę pierwsza do niego wyciągnąć:-P A tak na poważnie to ciekawe,co zrobi nasz minister? Może się będzie bał,że go do sekty wciągną? Albo każą uprawiać seks po krzakach? Ja bym się bała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lepszej promocji Giertych sobie nie mogl wyma IP: 83.238.144.* 22.06.06, 12:08 seks po krzakach na Bosaka Odpowiedz Link Zgłoś
laureno Re: Lepszej promocji Giertych sobie nie mogl wyma 22.06.06, 14:44 > Giertycha to bym kijem dotknąc nie chciała,a co dopiero rękę pierwsza do niego > wyciągnąć:-P Dlatego właśnie Owsiak to mój największy idol. W każdym próbuje zobaczyć człowieka i każdego, nawet Giertycha, traktuje jak człowieka. Szacunek dla Jurka... ale nie Marka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Owsiak zaprosił Giertycha IP: 83.167.246.* 22.06.06, 12:22 tia... Jakby on wogóle z kimkolwiek o odmiennym światopoglądzie zamierzał prowadzić dialog....przeciez wszyscy to lewacy, poskomuniści, pedały (za przeproszeniem i bez urazy), narkomani itd itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evita Giertych nie pojedzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.06, 12:39 bo bedzie bać się 'obciachu '.Racja,ja też nie jadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOP78 Re: Owsiak zaprosił Giertycha IP: *.biol.uni.lodz.pl 22.06.06, 13:04 Jeśli wg p. Owsiaka na jego wyglupach spotyka się polska mlodziez, to jest w błędzie. to tylko jej niewielka czątak, zupelnie nereprezentatywna na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Miej wiare. 22.06.06, 14:13 Jestem pewien, ze Minister edukacji z chcecia podejmie dyskusje z mlodzieza i przekona ja do swojej wizji polskiego systemu ksztalcenia i wychowywania. Na pewno nie bedzie gluchy na slowa krytyki - szczegolnie tej konstruktywnej. ......... chyba powiniem odstawic te zielone pigulki. Wiadomo ze ten perwer nie jest zainteresowany jakimkolwiek dialogiem z klientami oswiaty bo nie nie beda gowniarze mowic co ma robic. On jest ministrem i on teraz ma racja a jak komu sie nie podoba to sie nim juz mlodziez wszechpolska zajmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.G. Re: Owsiak zaprosił Giertycha IP: 195.8.167.* 22.06.06, 14:40 A wlasnie ze pojade! Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Owsiak zaprosił Giertycha 22.06.06, 14:44 A trafke z homoseksualnymi badaczami Judaizmu zapalisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Wiatra i Lybackiej JO nie zapraszal IP: 195.117.155.* 22.06.06, 14:55 - widocznie nie bylo tematow do dyskusji, tylko pelna jednosc. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Owsiak zaprosił Giertycha 22.06.06, 16:15 A gdzie sie podziały nasze komentarze do tego artykułu kiedy był on jako normalny news a nie deser? Odpowiedz Link Zgłoś