Dodaj do ulubionych

Zapłacimy za korzystanie ze strony "Przekroju"

25.03.11, 03:30
Wszedłem, zobaczyłem ceny, wyszedłem. Nigdy nie wrócę.
Obserwuj wątek
    • bernard46 Zapłacimy za korzystanie ze strony "Przekroju" 25.03.11, 05:52
      Hajdarowicz zapomnial, ze "Przekroj" to nie NYT
    • wojtek-gdansk Raczej nie przedłużę 25.03.11, 06:51
      Kupiłem dostęp aby sie przekonać ...
      1. że się nie daje zaznaczyć całego tekstu do zadania go programowi do czytania głosem (Ivona), tylko jak na wiekszości zwykłych stron www fragmentami, więc "kicha",
      2. Mie ma Janowskiej, więc to już nie jest Przekrój, pewnie za nię znikna inni.
      3. Cena poraża.
      Jeszcze trochę potestuję, ale raczej nie będę tam wchodził, bo sam Pilch, choć znakomity, mi nie wystarczy.
      Zdaje się, że przyjdzie się pozegnać z Przekrojem, po wielu latach, na stałe, bo po papierowej wersji w tej sytuacji, też sie niczego ciekawego nie spodziewam.
      Raczej prenumeraty nie przedłużę.
    • Gość: heniek Zapłacimy za korzystanie ze strony "Przekroju" IP: *.aster.pl 26.03.11, 02:13
      Hajdarowicz, sprzedales mi smierdzace jajo. oddawaj pieniadze za zakup aplikacji ktora jest szczytem niekompetencji programistow !!!!! nabitych w butelke jest wiecej - odsylam do negatywnych komentarzy w app store pod Przekrojem. Strona supportu nie działa - to pytam gdzie mam pisać reklamacje ????
      • niepokojacy Bedzie niewielu chetnych na E-Przekroj 26.03.11, 09:51
        Z wielu powodow.Najwazniejszy to taki,ze dziesiejszy Przekroj nie siega nawet do kolan dawnemu tygodnikowi.To zwykly informator kulturalny.Brak w nim fajnych zdjec i dobrych tekstow.Jeden Pilch to za malo.W Polsce nie ma tradycji placenia za cos,co jest w 99 procentach za darmo.Wlasciciel nie wzial pod uwage najwazniejszego argumentu:trzy najwieksze polskie tygodniki opinii,przewyzszajace Przekroj zawartoscia,poziomem tekstow i sprzedaza - nie zdecydowaly sie na uruchomienie platnej platformy czytelniczej.Lepsi o wiele od Przekroju uznali,ze jeszcze nie czas na sprzedaz E-tekstow.Po prostu zwykla galerianka nie moze udawac ekskluzywnej damy do towarzystwa.Kazdy szybko sie zorientuje,ze jest walony w rogi...
        • forencka Re: Bedzie niewielu chetnych na E-Przekroj 26.03.11, 12:14
          Uważam, że jest pełen dobrych zdjęć i tekstów. I podaj mi prosze tytuły tych tygodników na wyższym poziomie, bo chyba żyjemy w innych krajach.
          • Gość: kokonat Re: Bedzie niewielu chetnych na E-Przekroj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 13:36
            ja Ci podam dwa:
            Polityka i nowe Wprost. Nowy Przekrój jest nudny i pusty. jedynym dobrym numerem od 14 lat był jubileuszowy zeszłoroczny - tylko dlatego, ze miał przedruki i papier jak w 1984.
            Jedynym pozytywem jest jeszcze Raczkowski - choć też chyba już nie daje rady...
            Najbardziej żenujący jest fakt, że legendarny The New Yorker oferuje swoje wersje (zarówno papierową jak i cyfrową) za 40$.
            Słabo. i smutno.
    • incipit Nie zapłacimy, ale to ich wybór 26.03.11, 09:51
      Nie zapłacimy, ale to ich wybór
      • Gość: Pinky Re: Nie zapłacimy, ale to ich wybór IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.11, 09:58
        To się nazywa strzał w kolano. Do tej pory często tam wchodziłem, żeby coś przeczytać. Teraz przestanę. Trzeba bojkotować takie pomysły.
    • Gość: adam Zapłacimy za korzystanie ze strony "Przekroju" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 10:19
      wszedłem - zobaczyłem - rewelacja!!! Porównując do innych wydawnictw wreszcie widać, że polak potrafi (iPad) - wired się może schować!
      • Gość: heniek Polak potrafi, ale nie Przekrój IP: *.aster.pl 26.03.11, 16:29
        Korzystając z obecności przedstawicieli Przekroju, ponownie stawiam pytanie: gdzie mam piasać reklamację, żeby odzyskać 0,79 euro za tego gniota na ipadzie ????? bo przypominam, ze support nie dziala. chowacie glowe w piach?
    • Gość: rex Za czytanie Przekroju warto zapłacić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 10:21
      każdą cenę bo pismo jest wspaniałe, odpowiednie dla polskiego inteligenta i śmiało konkuruje z Polityką, a nawet z Wprost.
      • niepokojacy Powyzsze dwa posty od pracownikow Przekroju 26.03.11, 10:25
        Dajcie jeszcze kilka nowych "obronnych" postow.Ale napiszcie je inteligentnie,a nie ,ze Przekroj lepszy od Polityki i Wprost.Bo to wywoluje usmiech politowania...
        • Gość: inteligentpolski Równie dobrze można potraktować Twoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 11:12
          pisanie jako czarny pijar rodem z konkurencji.
          • jwojnar O jakiej konkurencji mówisz? 26.03.11, 11:38
            Tygodnik, który tracił rynek papierowy, a w sieci za darmo też niewielu go chciało, zdecydował stać się prekursorem płatnego dostępu do swoich zasobów. Konkurencja nic nie będzie pisała, bo się tarza ze śmiechu. Tygodnika dla inteligentów nie da się robić z idiotami za kierownicą.
      • forencka Re: Za czytanie Przekroju warto zapłacić 26.03.11, 12:18
        Wprost i Polityka sa tak mocno pod publiczkę, aż razi. Tylko Przekrój daje sie czytać z przyjemnością. Mam nadzieję, że tak zostanie.
    • remo29 Zapłacimy za korzystanie ze strony "Przekroju" 26.03.11, 10:45
      Oj się komuś w głowie przewróciło.
    • Gość: . Zapłacimy za korzystanie ze strony "Przekroju" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 12:17
      Nie, nie zapłacimy.
      • opinia_publiczna_online Re: Zapłacimy za korzystanie ze strony "Przekroju 26.03.11, 12:21
        > Gość portalu: . napisał(a):
        > Nie, nie zapłacimy.

Jedni zapłacą, drudzy nie zapłacą.
        Albo będzie hit, albo kit.
    • Gość: nie klient hehe Ameryki się zachciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 12:28
    • Gość: GTPRESS Zapłacimy za korzystanie ze strony "Przekroju" IP: *.cable.mindspring.com 26.03.11, 12:42
      przypominam Kolegom dziennikarzom, ze Babcie klozetowe tez kasuja za transfer tresci.........
    • bengaszir Zapłacimy za korzystanie ze strony "Przekroju" 26.03.11, 12:44
      śmiać mi się chce jak widzę pełen LANS przy użyciu iPad, i-coś tam, teraz jeszcze będą płacić za treść... Najpierw wydają kupę kasy na coś powiedzmy zupełnie zbędnego a potem jeszcze będą bulić za wypełnienie czymś :-)
      Po prostu pełen ubaw. Biedni i-uzależnieni.
    • split-fire Ja tam ma za free... 26.03.11, 13:50
      Ja za free ściągam niewiele niż w kiosku wszystkie większe tygodniki - skany w pdf.
      • split-fire * niewiele poźniej 26.03.11, 13:52
        * niewiele poźniej
    • dwabrowary Zapłacimy za korzystanie ze strony "Przekroju" 26.03.11, 14:44
      Zajrzałem, zobaczyłem ceny i nigdy nie wrócę! Na pewno.
      • Gość: janek Re: Zapłacimy za korzystanie ze strony "Przekroju IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.11, 14:57
        hehe widać że Przekrój zatrudnił słabych trolli, którzy wszędzie wchodzą i komentują w stylu : wspaniały, cudowny. od razu widać, ze to sztuczna podpucha. ja osobiście lubiłem Przekrój Najsztuba, odkąd przyszedł ten nowy właściciel jakość systematycznie spada, jest jak ktoś zauważył informator kulturalny dla wielkomiejskich pozerów. nie żadnych szans na powodzenie, tej operacji, nie tylko dlatego, że Przekrój jest coraz słabszy, ma silną konkurencję ale i dlatego, że mało ludzi prowadziło tam dyskusję, pod artykułami było po kilka komentarzy, nie bylo tam zwyczaju dyskusji. po prostu strzał w stopę
    • Gość: patryk Zagorzali przeciwnicy PISu zaplaca IP: *.elpos.net 26.03.11, 15:05
      maja tam prawie tyle jadu co w wyborczej.
      Mlodzi, dynamiczni placa bez szemrania zbojeckie podatki, to i te oplaty lykna:)
    • Gość: ARKA Zapłacimy za korzystanie ze strony "Przekroju" IP: *.stk.vectranet.pl 26.03.11, 15:23
      Nie będę czytał,przeciętny,są lepsze tytuły.Niech sie udławi.
    • prac124 Zapłacimy za korzystanie ze strony "Przekroju" 28.03.11, 15:28
      Skoro "PRZEKROJOWI" nie zależy na zainteresowaniu, nie będę im robił na złość i rezygnuję z tego tygodnika.
    • Gość: yo bryndza IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.11, 18:27
      poraziło mnie dziadostwo pierwszego, zmienionego papierowego wydania. nie ma w nim kompletnie NIC!!! pare rysunkow Raczkowskiego, 2 teksty na krzyz. po prostu oszustwo. za wydanie online dziekuje. choc mam 30 lat i dobrze zarabiam, nie mam i nie zamierzam miec IPada ani czytac wyłącznie online (robie wyjatek dla NYT, ale to inna polka). to juz chyba koniec Przekroju w ogole. jesli czytelnicy odejda (bo odejda- wydanie papierowe jeszcze nigdy nie było tak złe), to powrot z sieci bedzie juz niemozliwy. wracam do kupowania Polityki. na papierze. a Raczkowskiego przejrzę za darmo w kiosku. Pa!
    • Gość: Stan-Australia Zapłacimy za korzystanie ze strony "Przekroju" IP: 203.206.161.* 05.04.11, 05:52
      Brzydko zagrales "Przekroju".
      Straciles tym sposobem wiernego czytelnika.
    • Gość: Vlad Raczej nie zapłacimy IP: 118.35.143.* 05.07.11, 12:58
      Ja chyba żyję w innym świecie: 12 milionów ipadów w Polsce? Jakim cudzem? Kto miałby je kupić? Przypomina mi się akcja rządowa na zakup laptopów dla uczniów. Najpierw Pawlak chodził wszędzie z ipadem i się mówiło, że to będą ipady. Potem zeszło na dużo tańsze laptopy a teraz już się mówi tylko o komupterach dla szkół. Jest Polaków koło 38 milionów i ta liczba się systematycznie zmniejsza. Nie ma więc najmniejszych szans na to, żeby w dającej się przewidzieć przyszłości co trzeci obywatel Polski stał się właścicielem ipada. Nonsens.
      Totalny...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka