Dodaj do ulubionych

Bawią, bo śmierdzą

IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 17.05.04, 09:11
ładny mi tam hit... takie same śmierdziele były hitem 10 lat temu... zresztą
jak ktoś lubi smrody to niech sie przejedzie autobusem... nasz naród się po
prostu NIE MYJE!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: BumBum Re: Bawią, bo śmierdzą??? IP: 129.81.192.* 17.05.04, 16:46
      Ano... Smrodu w Polsce nie brakuje - nawet wsrod rzadzacych krajem!
      Po co nam jeszcze dodatkowe "smrody" z Chin (Ludowych)?
    • Gość: gruby na 3 śruby Re: Bawią, bo śmierdzą IP: *.crowley.pl 18.05.04, 13:20
      rewelacja! ja też sobie kupię bo lubię wąchać cudze bąki!!!!!!!!!
    • Gość: zyza Re: Bawią, bo śmierdzą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 13:29
      ja bym swojemu dziecku raczej takiego smierdziela nie kupila.
    • Gość: Jacek Re: Bawią, bo śmierdzą IP: *.airclub.com.pl 18.05.04, 13:38
      Jak dla mnie fajny pomysł - pokazuje ze wszytsko się sprzeda, trzeba tylko
      zainwestowac w opakowanie i reklamę.

Pozdrawiam
      JJ
    • Gość: grzegorz Re: Bawią, bo śmierdzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 15:30
      Zwlaszcza Grzes-Cichaczek mnie zafrapowal...
    • Gość: andy Re: Bawią, bo śmierdzą IP: *.aster.pl 18.05.04, 18:37
      ja bym jeszcze dodal jakis egzotyczny smaczek
      • Gość: Janek Re: Bawią, bo śmierdzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 22:01
        Nie zachwycam się tym,ale nie jest to takie obrzydliwe.Niektórzy moi koledzy w
        klasie wydzielają takie smrody.Sam nie chciałbym dostać takiej zabawki,nie bawi
        mnie to...!!!
    • Gość: Aaa Re: Bawią, bo śmierdzą IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 22:44
      Cóż.. wyrabianie złego gustu i złego smaku u młodego pokolenia.. Teraz gdy ktoś
      w klasie nie ma nawyków higienicznych i zwyczajnie śmierdzi, można
      usprawiedliwić to Tomkiem skarpetkowym czy przepoconym Stefkiem, czy jak tam
      się nazywają.. pytanie czy chcemy wychowywać dzieci w takim klimacie?
      • Gość: Antyprykator Re: Bawią, bo śmierdzą IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 01:33
        eee, trochę luzu, mnie to rozbawiło :) Teraz naturalne zapachy są ZŁE i trzeba natychmiast je usunąć przy pomocy dezodorantów i syntetycznych
        zapachów. To naturalna reakcja na ten zapachowy fałsz :) A trochę obrzydlistwa nikomu jeszcze nie zaszkodziło :)
    • Gość: AS Re: Bawią, bo śmierdzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 23:53
      Mysle,ze takie artykuly, jak ten red.J.Cwielucha, sa spolecznie naprawde
      potrzebne,mimo,ze wolelibysmy dowiadywac sie,´ze swiat wkolo nas jest bardziej
      estetyczny.Ale jak widac nie zawsze jest.Warto ze swoim dzieckiem porozmawiac,
      na temat nadchodzacego "hit-u". Z wychowaniem to tak, jak w medycynie- bardza
      wazna jest profilaktyka...
      Moze warto zadbac o to, by nasze dzieci otaczaly sie pieknem, jakie by ono nie
      bylo.
    • Gość: aaaaaa Re: Bawią, bo śmierdzą IP: *.aster.pl 19.05.04, 16:47
      słów mi nie brak, ale wulgaryzmów za często uzywać nie wypada; co o tym
      myśleć?? no w sumie to sie doczekaliśmy...ciekawe co bedzie nastepne? czy moje
      dzieci beda sie bawic np rozkladajacymi sie gumowymi lalami z sex shopu? a moze
      domowej produkcji bombkami atomowymi jak ich starsi zaczna wkurzac?? nie wiem

nie chce sie w to zaglebiac bo mnie wchlonie, ale moje dziecvi na pewno nie
      beda wachac sztucvznie aromatyzowanych bakow platikowych smierdzacych zabawek i
      ustawiac ich zaropialych pojemnikow smietnikowych - domkow!! na polkach w
      swoich pokojach!! a sie rozpisalam!!

• Gość: paula Re: Bawią, bo śmierdzą IP: *.if.uj.edu.pl / *.if.uj.edu.pl 25.05.04, 11:48
      Ja miałam takich śmierdzieli za darmo...i to wcale nie było przyjemne :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka