Dodaj do ulubionych

Social media

04.04.14, 16:02
Co dla was zawiera w sobie hasło "interakcje wizualne w social mediach".
Youtube? Vimeo?
Obserwuj wątek
    • kakar11 Re: Social media 21.05.17, 17:27
      Dla mnie to jak najbardziej ma związek z Youtube. Vimeo nie jest tak popularne. W szczególnosci w social mediach. Najbardziej mam tu na myśli facebook. Jest jeszcze jeden warunek - aby do "interakcji wizualnej" doszło mateiał filmowy musi być w sposób profesjonany zrobiony. Najlepiej zlecić to agencjom ktore zajmują sę tym na co dzień greytree.pl/uslugi/socialmedia/
    • Gość: bea Re: Social media IP: *.dynamic-ww-04.vectranet.pl 10.06.17, 13:37
      to jakiś nowoczesny twor? nie wiem w sumie co to oznacza
    • zytaseit Re: Social media 18.07.17, 13:05
      iiiiiiiii
    • jaa25 Re: Social media 26.07.17, 17:56
      Całe zdanie jest bez sensu, bo łączy w sobie dwa języki. Jesteśmy w Polsce, używajmy polskiego. Jak już, to: interakcje wizualne w mediach socjalnych. A co to? Nie wiem, może komunikatory z opcją wideo?
    • marek338 Re: Social media 28.09.22, 18:28
      Jeżeli jesteście zainteresowani tematem rozwoju swoich mediów społecznościowych, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić ofertę www.riseupagencja.pl . Warto korzystać z usług specjalistów, aby osiągnąć jak najlepsze możliwe rezultaty.
    • lolly099 Re: Social media 11.10.22, 15:23

Wizualna interakcja ma miejsce wtedy, gdy powinieneś być widziany na profilu sieci społecznościowych, czyli na twoim prawdziwym zdjęciu, ponieważ jest bardziej wiarygodny
    • koompl Re: Social media 25.03.23, 21:58
      Koom nowy portal social media współpracujący z potężnym Google

Koom to nowy portal social media ściśle współpracujący z liderem na rynku czyli Google z doliny krzemowej.

Więcej na:
      koom.pl/read-blog/924_koom-nowy-portal-social-media-wspolpracujacy-z-poteznym-google.html

Rejestracja na koom.pl
      koom.pl/register
    • gordon.robertson.1121 Re: Social media 26.03.23, 22:20
      "Interakcje wizualne w social mediach" to pojęcie odnoszące się do sposobu, w jaki użytkownicy platform społecznościowych, takich jak Facebook, Instagram czy TikTok, wchodzą ze sobą w interakcje za pomocą różnych elementów wizualnych, takich jak zdjęcia, wideo, animacje, itp. Chodzi tu o aktywności, takie jak polubienia, komentarze, udostępnienia, tagowanie, używanie hashtagów itp., które służą do komunikowania się z innymi użytkownikami i budowania społeczności wokół określonych treści lub tematów. YouTube i Vimeo to platformy wideo, które mogą być wykorzystywane do udostępniania treści wizualnych, ale niekoniecznie są skoncentrowane na interakcjach społecznościowych w takim samym stopniu jak wymienione wcześniej platformy społecznościowe.
    • toffi_boom Re: Social media 28.03.23, 13:34
      A co z Twitterem? To świetne narzędzie do marketingu, zwłaszcza jeśli chodzi o wizualne interakcje w mediach społecznościowych. Można o tym bardzo jasno i zwięźle przeczytać tutaj Tekst linku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka