Dodaj do ulubionych

Kuba, gdzie jesteś?

IP: *.outsourcing.atman.pl 25.08.04, 09:03
Lepiej niech nie wraca , bo nie moge patrzec na jego wredna morde, ani
wysluchiwac jego glodnych kawalkow, Chamsko sie przy tym zachowuje
przerywając co chwila swoim GOSCIOM
Obserwuj wątek
    • Gość: boliek Kuba, gdzie jesteś? IP: *.lodz-dabrowa.sdi.tpnet.pl 25.08.04, 09:06
      ale pierdoły nie macie już co pisać?
      • Gość: EDGAR Re: Kuba, gdzie jesteś? IP: *.outsourcing.atman.pl 25.08.04, 09:40
        to nie czytaj tego kasztanie
      • Gość: kris Re: Kuba, gdzie jesteś? IP: *.mex.mescomp.pl 25.08.04, 09:41
        Tak. Jaki fajny, nikomu nie potrzebny artykuł. Ale wierszówka spływa do
        kieszeni...
      • Gość: ESMERALDA Re: Kuba, gdzie jesteś? IP: *.onlink.net 25.08.04, 19:13
        i niech ten chaman nie wraca na wizje.Na fonie tez. Strawic go trudno.
        Wyjatkowy prymityw za to w pretensjach.
    • finky Kuba w porównaniu do jego odpowiednika 25.08.04, 09:24
      Kuba w porównaniu do jego odpowiednika w Niemczech, czyil Stefana Raaba, wypada
      bardzo miernie. tak jak zresztą prawie wszystko u nas wypada w porównaniu do
      Niemiec kiepsko. (oprócz urody dziewczyn ) :D
      pozdrawiam
    • Gość: tow. stalin. wiem gdzie jest kuba!! IP: *.hutakatowice.com.pl / *.hutakatowice.com.pl 25.08.04, 10:52
      wiem, też dlaczego nie stawił się do pracy, otóż: schlał się Żołądkową, co
      nikomu nie wychodzi na zdrowie, więc nie mógł zakąsić w Quchni, bo wszystko od
      razu zwracał (i właśnie dlatego jest taki chudy). siedzi sobie w domu i leczy
      permanentnego kaca (stąd pani Mucha wie, kiedy wróci do roboty). we srodę wróci
      i będzie mówił, że "jestem geniusz, bo największą reklamę mam wtedy, kiedy nic
      nie mówię, czego sam się nawet nie spodziewałem. żaden szołmen tak nie umi ja
      jo umim". pozdro. :)

• Gość: polt ILE WAM ZAPŁACIŁ ZA TĄ REKLAMĘ SWOJEJ OSOBY? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.08.04, 11:49
      ????
    • to-ja-007 hahahah, cos cienko z wojewodzkim, co? 25.08.04, 12:07
      Skoro sie musi uciekac do takich metod zeby zorbic szum kolo swojej osoby....
      uffff, moze sie nareszcie skonczy karierka tego pana.

Bardzo bym sie ucieszyla gdyby ten bufon na stale zniknal z mediow. Nienawidze
      chamstwa pod kazda postacia. A na chamstwo ktore jest promowane do cnoty mam
      alergie.

• Gość: ANONIM Re: Kuba, gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 12:34
      WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI !!!
      KUBA WOJEWÓDZKI PRZEBYWA W ARESZCIE TYMCZASOWYM, ZOSTAŁ ZATRZYMANY W ZWIĄZKU Z
      POSIADANIEM DUŻEJ ILOŚCI MARIHUANY...
    • Gość: JA Re: Kuba, gdzie jesteś? IP: *.cm.chello.no 25.08.04, 13:09
      To upadke Kuby. Nie moze przezyc ze jego chamstwo staje sie juz malo popularne
      i dlatego ucieka sie do tanich chwytow jak inne spadajace gwiazdki
      A moze jest w przedszkolu i uczy sie podstawowych zasad kultury? Przyda mu sie
      bo jego sposob bycia siega... ach nie chce nikogo innego obrazac.
    • Gość: Koko Stwierdzenie IP: *.cm.chello.no 25.08.04, 13:37
      Zaginal i oby juz nigdy do mediow nie wrocil. To szczescie dla kultury
      polskiej, nareszcie zrobil cos dobrego.
      • Gość: Pan na dwóchnogach A ja kocham Kube, bo ma malego dżina ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 14:16
    • Gość: BOND Re: Kuba, gdzie jesteś? IP: 195.245.217.* 25.08.04, 14:33
      Mała strata że go nie ma, wreście bedzie można włączyć telewizor ponieważ jak
      teraz go widziałem to mi sie mdło robiło z powodu jego głupoty. To jest
      TUPECIARZ który wcześniej czy później przeminie (mam nadzieje że wcześniej niż
      później). A z niego taki cwaniaczek (przez małe "c") ponieważ nie zaprasza do
      swojego programu lepszych od siebie tupeciarzy, a ludzie kulturalni nie wiedza
      jak takiemu durniowi odpowiedzieć. Na tym jago kariera polega.
    • Gość: czytelnik GAZETA UPADŁA BARDZO NISKO IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.08.04, 15:43
      Nie no, o czym wogóle jest ten artykuł? O tym że ten pajac nie przyszedł do
      pracy??? Żarty sobie z czytelników robicie czy co? To może teraz napiszecie
      artykuł o tym jak to jegomość poszedł do sracza i opiszecie to ze
      szczegółami??? Żałosne...
    • Gość: kolo Re: Kuba, gdzie jesteś? IP: *.zcce.compaq.com 25.08.04, 15:46
      To juz niezly poziom informacji......... Jeden kolo, jakich malo w kraju wcale
      a rubryki w jednej z glownych gazet zapelnione tytulami ze zginal i juz afera.
      Sa przeciz wakacje i moze sobie chcail odpoczac i juz, ale kogo to obchodzi czy
      on pracuje czy nie, dajcie spokoj, moze chcial jakos zwrocic na siebie uwage
      jak Wisniewski i zapewne udalo sie bo za darmo ma posty w gazetach i zajecie
      dla profesjonalnych dziennikarzy abu go wytropic, oj zenada.
    • Gość: x Sorry, ale kogo to obchodzi? IP: 83.238.28.* 25.08.04, 15:56
      Kogo obchodzi co się dzieje z tym facetem? Trzeba mieć pusto we łbie żeby się tym interesować.
    • Gość: Kasia Re: Kuba, gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 16:55
      I bardzo dobrze, że go nie ma. Jednego chama mniej !!!
    • Gość: żyguli hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 17:40
      jak to, nie wiecie? wojewódzki wpadł w ciąg lachowy w utopii na jasnej i
      obrabia fiuty na rekord gejnessa 2004, powodzenia kubus i uważaj na serrrek :)
    • Gość: jw. A juz myslalem ze goscia zgnojili IP: *.jgsullivan.com 25.08.04, 17:42
      czy w tej Polsce nie nic ciekawszego niz to ze jakiegos kretyna nie ma w pracy
      przez 2 dni.
      B - przestanice robic z niego IDOLA bo jest zerem - wiec pytam PO CO TA
      PROMOCJA?
    • Gość: mikin Re: Kuba, gdzie jesteś? IP: *.c151.petrotel.pl 25.08.04, 18:13
      Wspaniala reklama pozerka wojewodzkiego gazeto droga. dno
      • Gość: pozdro Re: Kuba, gdzie jesteś? W DUPIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:03
        dobre co...?
    • Gość: abiturient "Powiatowy" i "Pszczoła" wart Pac Pałaca IP: *.multicon.pl 25.08.04, 18:28
      Człowiek z głębokimi urazami w psychice-z wygladu- stary, ryży "Pudel"
    • Gość: W. Re: Kuba, gdzie jesteś? IP: *.smrw.lodz.pl 25.08.04, 18:45
      Niezwykle doniosły problem !
      Czytam z zapartym tchem i wprost wstrzymuję oddech z przejęcia.
      Jakiś pan z telewizji gdzieś się zapodział ...
      Doprawdy sensacyjna wiadomość !
      Jej autorowi najwyraźniej szkodzą upały ...
    • Gość: kura69 i ch@j mu na grób IP: 5.5R4D* / 198.54.202.* 25.08.04, 18:48
    • Gość: belle Kto zjadł Wojewódzkiego? Zapewne Mucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 19:05
    • Gość: jan ale program ma fajny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 19:33
      Artykuł rzeczywiście jest bez sensu bo mało kogo opchodzi co się z nim dzieje.
      Debilnym jest też zamieszczenie tego tekstu w rubryce kultura.

Ale chce powiedziec coś jeszcze. Też nie lubie tego gościa oglądać w telewizji
      w dennym talk-show, ale poranny program w radiu naprawde jest fajny. Niezłe
      jaja sobie robią z otaczającej nas rzeczywistości i pozwalają się pośmiać co
      jest ciężkie w robocie o 8 rano.

Posłuchajcie czasami w Warszawie na 94 fm.

pzdr
      • Gość: jałciarz A ja wam mówie, beda wybory !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:02
        ..na jesieni i pył zmiecie komunistyczna zaraze a Roman zasiadzie w tronie
        milosierdzia Bozego , ku uciesze wszystkich pojebów i do nich podobnych ku
        chwale afrykanskiej ojczyzny, Amen
    • Gość: Leo Zakapior Co za debilny tekst IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 25.08.04, 20:03
      Co za debilny tekst, czy nie macie lpeszych pomysłów na teksty?Kto to jest ten
      Wojewódzki aby się nim tak jarać?
      • Gość: Kuba WOJEWODZKI Skonczcie te gadki, juz WROCILEM !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:14
    • Gość: milus Re: Kuba, gdzie jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 21:12
      On nie jest wojewódzki, on jest powiatowy
    • Gość: Jaro Re: Kuba, gdzie jesteś? IP: *.direct-adsl.nl 25.08.04, 21:14
      Cham, burak i pozer... zero absolutne !
      Ciekawe kiedy wyciągnie swojego pindolka żeby ziększyć oglądalność
      bo chyba swoje pasqdne dupsko już pokazywał.
      Ale dno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka