Gość: anka22 IP: 80.51.226.* 22.01.05, 12:39 Co sądzicie o Iwonie Shymalli?? Czytalam same negatywne oceny...czyżby..?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Poll Re: Shymalla Iwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 13:44 Znam ja dobrze a nawet b. dobrze (bo pracuje z nia)i co mam napisać że to co tu wypisuja to bzdury? Pewnie że bzdury i to wielkie szkoda sobie zawracać głowe takimi pierdołami , plotkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cam3 Re: Shymalla Iwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 15:04 Ja nie znam Iwony i nie chcę znać. Bardzo chciałbym aby znikneła z ekranu mojego TV. Przynajmniej aby zaczeła dbać o swój wygląd , sport, dieta, ubiór. Kiedyś w studio można było ją zobaczyć nawet w kozakach. Strzelam (bo nie wiem) jest tzw starą panną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Shymalla Iwona IP: 80.51.226.* 22.01.05, 16:09 Cam 3,więcej nie strzelaj bo sie mylisz. Ma dziecko i super przystojnego męża. A może na intelekt troche zwrócisz uwage ,nie tylko na głupiutkie oczeta innych prezenterek. Zdaje się ,że lubujesz się w "blondynkach" To Twój poziom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Shymalla Iwona IP: *.tvp.pl 22.01.05, 17:45 Dobreeee , dobree Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Shymalla Iwona IP: 80.51.226.* 22.01.05, 18:15 Poll - Ty z nia pracujesz a ja z nia studiowałam. Kojarze ja bardzo pozytywnie.Mozliwe że z czasem sie zmieniła ,ale nie sądzę ,że aż tak bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Shymalla Iwona 22.01.05, 18:34 A ty jesteś z jej rodziny,że w każdym wątku o nią pytasz ?? Jak dla mnie z wizji powinna zejść już dawno a nie straszyć ludzi, ale ona z tych co to się pazurami trzymają ekranu i zrobią wszystko w tym celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Iwona nam zdewociała IP: *.chello.pl 22.01.05, 18:33 Ciągle gada tylko : "Ojciec święty ,ciu ,ciu ,ciu". A robi to z taką nabożną minką. I tak się mizdrygoli do księży. I dlatego mdli mnie na jej widok. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Iwona nam zdewociała 22.01.05, 18:36 Mizdrzy sie do księży, bo buduje sobie poparcie w razie niepowodzeń w TVP. Będą chcieli zdjąć ją z wizji czy co, to zaraz biskup albo prymas się wstawi za świętą Iwonką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit 32 Re: Iwona ma zagwarantowaną pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:43 Iwonka buduje się tłustych purpuratów. To większa gwarancja niż kodeks pracy. Będzie trzeba to załozy czarne koronki jak Grzeskowiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Iwona nam zdewociała IP: *.chello.pl 22.01.05, 18:46 I pewnie zapisała sie do Katolickiego Stowarzyszena Dziennikarzy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Shymalla Iwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 19:16 Bardzo lubię panią Schymallę i uważam, że jest to jedna z mądrzejszych dziennikarek. A ocenianie jej na podstawie tego, jak mówi o papieżu, świadczy tylko o poziomie/dennym/ osoby oceniającej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit32 Re: Izunia jesteś taka katolicka :-)Ty nie Iwonka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 19:39 No tak bo kto podnosi rękę na czarnych ten jest ..... denny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Shymalla Iwona jest bardzo przydatna IP: *.aster.pl 22.01.05, 23:01 Iwona Schymalla jest bardzo przydatna jak na te czasy, dodałabym jeszcze paru innych, np. Pospieszalski. Za komuny prym wiedli partyjni, a teraz skatolicyzowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Shymalla Iwona jest bardzo przydatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:40 Bełkoczesz i sama, chyba nie wiesz co. Radzę używać rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIT Re: Shymalla Iwona jest bardzo przydatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 05:02 >Radzę używać rozumu. Daj jako pierwsza , przykład Odpowiedz Link Zgłoś