Dodaj do ulubionych

Shymalla Iwona

IP: 80.51.226.* 22.01.05, 12:39
Co sądzicie o Iwonie Shymalli??
Czytalam same negatywne oceny...czyżby..??
Obserwuj wątek
    • Gość: Poll Re: Shymalla Iwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 13:44
      Znam ja dobrze a nawet b. dobrze (bo pracuje z nia)i co mam napisać że to co tu
      wypisuja to bzdury? Pewnie że bzdury i to wielkie szkoda sobie zawracać głowe
      takimi pierdołami , plotkami.
      • Gość: Cam3 Re: Shymalla Iwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 15:04
        Ja nie znam Iwony i nie chcę znać. Bardzo chciałbym aby znikneła z ekranu
        mojego TV. Przynajmniej aby zaczeła dbać o swój wygląd , sport, dieta, ubiór.
        Kiedyś w studio można było ją zobaczyć nawet w kozakach.
        Strzelam (bo nie wiem) jest tzw starą panną
        • Gość: anka Re: Shymalla Iwona IP: 80.51.226.* 22.01.05, 16:09
          Cam 3,więcej nie strzelaj bo sie mylisz.
          Ma dziecko i super przystojnego męża.
          A może na intelekt troche zwrócisz uwage ,nie tylko na głupiutkie oczeta innych
          prezenterek. Zdaje się ,że lubujesz się w "blondynkach" To Twój poziom?
          • Gość: Poll Re: Shymalla Iwona IP: *.tvp.pl 22.01.05, 17:45
            Dobreeee , dobree Anka
            • Gość: anka Re: Shymalla Iwona IP: 80.51.226.* 22.01.05, 18:15
              Poll - Ty z nia pracujesz a ja z nia studiowałam.
              Kojarze ja bardzo pozytywnie.Mozliwe że z czasem sie zmieniła ,ale nie
              sądzę ,że aż tak bardzo
              • wieslawa-siemiankowska Re: Shymalla Iwona 22.01.05, 18:34
                A ty jesteś z jej rodziny,że w każdym wątku o nią pytasz ??
                Jak dla mnie z wizji powinna zejść już dawno a nie straszyć ludzi, ale ona z
                tych co to się pazurami trzymają ekranu i zrobią wszystko w tym celu.
    • Gość: Andrzej Iwona nam zdewociała IP: *.chello.pl 22.01.05, 18:33
      Ciągle gada tylko : "Ojciec święty ,ciu ,ciu ,ciu". A robi to z taką nabożną
      minką. I tak się mizdrygoli do księży. I dlatego mdli mnie na jej widok.
      • wieslawa-siemiankowska Re: Iwona nam zdewociała 22.01.05, 18:36
        Mizdrzy sie do księży, bo buduje sobie poparcie w razie niepowodzeń w TVP. Będą
        chcieli zdjąć ją z wizji czy co, to zaraz biskup albo prymas się wstawi za
        świętą Iwonką.
        • Gość: Pit 32 Re: Iwona ma zagwarantowaną pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:43
          Iwonka buduje się tłustych purpuratów. To większa gwarancja niż kodeks pracy.
          Będzie trzeba to załozy czarne koronki jak Grzeskowiak.
        • Gość: Andrzej Re: Iwona nam zdewociała IP: *.chello.pl 22.01.05, 18:46
          I pewnie zapisała sie do Katolickiego Stowarzyszena Dziennikarzy.:)
    • Gość: iza Re: Shymalla Iwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 19:16
      Bardzo lubię panią Schymallę i uważam, że jest to jedna z mądrzejszych
      dziennikarek. A ocenianie jej na podstawie tego, jak mówi o papieżu, świadczy
      tylko o poziomie/dennym/ osoby oceniającej.
      • Gość: Pit32 Re: Izunia jesteś taka katolicka :-)Ty nie Iwonka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 19:39
        No tak bo kto podnosi rękę na czarnych ten jest ..... denny :-)
    • Gość: becia Shymalla Iwona jest bardzo przydatna IP: *.aster.pl 22.01.05, 23:01
      Iwona Schymalla jest bardzo przydatna jak na te czasy, dodałabym jeszcze paru
      innych, np. Pospieszalski. Za komuny prym wiedli partyjni, a teraz skatolicyzowani.
      • Gość: iza Re: Shymalla Iwona jest bardzo przydatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:40
        Bełkoczesz i sama, chyba nie wiesz co. Radzę używać rozumu.
        • Gość: PIT Re: Shymalla Iwona jest bardzo przydatna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 05:02
          >Radzę używać rozumu.

Daj jako pierwsza , przykład

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka