Dodaj do ulubionych

Paolo da się lubić

IP: *.Zabrze.Net.pl 15.03.05, 16:04
Paolo! jesteś dzupero! bardzo cie lubie, ale jednej rzeczy Ci nie daruję! Jak
Ty - Włoch mozesz w TV na "coś" z proszku (nie mówię, że złe) mówić :
prawdziwa kawa capucc..... ??????????? No nie, Włoch i nie wie, co to jest
prawdziwa kawa! A fe, wstydź sie, Paolo!
Obserwuj wątek
    • Gość: e Re: Paolo da się lubić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 16:14
      he he
      fajny gosc :-)
      • Gość: Sloneczko Re: Paolo da się lubić IP: *.onlink.net 15.03.05, 17:21
        sympatyczny facet , podoba mi sie tez jak fajnie przekreca polskie koncowki ale
        majac polska dziewczyne napewno jego poski poprawi sie . wiadomo, ze nie ma
        lepszej drogi do nauki jezyka jak "prywatny" nauczyciel.:)
    • Gość: EDYTKA Re:oCH..... Paolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 17:39
      jESTEŚ ŚWIETNYM FACETEM NIKT MEDIACH NIE POTRAFI MNIE TAK ROZŚMIESZYĆ JAK TY I
      JESTEŚ B. ZABAWNY POZDROWIENIA!!!!CIEBIE PO PROSTU NIE DA SIĘ NIE LUBIĆ!
      • minijack Małe zainteresowanie artykułem... 15.03.05, 18:05
        ...dlaczego? :) Nie znoszę reklam, a jeszcze bardziej nie znoszę reklam z tym
        Włochem, choć osobiście nic do niego nie mam.
        • aby123 duze zainteresowanie artykulem 15.03.05, 18:12
          Uwazam, ze to fajny gosc. a po przeczytaniu artykulu, mysle, ze jeszcze
          fajniejszy. Jest inteligentny i ma dystans do siebie i swiata.
    • szoszana Re: Paolo da się lubić 15.03.05, 18:48
      Paolo to przykład, że w Polsce byle kretyn - pod warunkiem, że zagraniczny -
      może zostać gwiazdą.

Bo przecież ten Paolo, chociaż sympatyczny, to zwykły dureń...
      • Gość: gosc Re: Paolo da się lubić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 19:02
        jest sobą i da się lubić absolutnie!
        • Gość: TicTac Re: Paolo da się lubić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 19:11
          Paolo to przykład cudzoziemca, który zaakceptował nasz kraj takim jaki on jest.
          A jaki jest -każdy widzi...
          Życzyłbym sobie, aby coraz wicej Włochów tak nas postrzegało. W TV Paolo jest
          takim jak sam napisał - realizuje pewien stereotyp, ale jak każdy prawnik to
          twardy facet, mądry i wie jak sobie poradzić w życiu, nawet w naszym "dziwnym"
          kraju.
      • Gość: bizarre Re: Paolo da się lubić IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 15.03.05, 20:47
        szoszana to przykład, że w Polsce byle kretyn(ka) - pod warunkiem, że anonimowy
        (a) - moze wpisać się na forum.

Bo przecież ten(ta) szoszana, chociaż (nie)sympatyczny(a), to zwykły(a)
        dureń/idiotka...
    • Gość: Zet Re: Paolo da się lubić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 19:35
      Paolo jesteś super ale Steffen i Kevin też. Tak Trzymajcie! Auguri.
      • aby123 Re: Paolo da się lubić 15.03.05, 19:43
        Najmniej lubie Kevian, jest pyszałkowaty. Ale bardzo lubilam tego goscia z
        Finlandii. Generalnie chce, zeby jak anjwiecej cudzoziemcow przyjezdzalo do nas
        a my zebysmy poznawali ich. Kazdy narod ma wady i zalety!!
    • Gość: mal. Re: Paolo da się lubić IP: *.wroclaw.mm.pl 15.03.05, 20:16
      107 lat? Tego się nie da zaśpiewać na urodziny! 200 - to co innego.
    • Gość: kadyks Re: Paolo da się lubić IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 21:17
      Paolo!.Dasz się lubić!.Jestem Twoim zagorzałym fanem.
      Pozdrawiam.
      ps.wybieraj staranniej to co masz reklamować (z cappuccino dałeś plamę)
    • Gość: radzia Re: Paolo da się lubić IP: *.osk.enformatic.pl 16.03.05, 01:33
      napiszcie cos jeszcze o panie stafnku
      • Gość: sdh Re: Paolo da się lubić IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 16.03.05, 07:11
        Paolo jest super, Steffena nie lubię, fajny też był ten Fin i Conrado z Hiszpanii

no i fajna też była ta Węgierka Judith czy jak jej tam - szkoda że jej już nie ma
        • Gość: SexBomba Re: Paolo da się lubić IP: *.pl 20.03.05, 12:27
          Moim zdaniem Paolo to ideał faceta!Ta Iwonka to naprawde miala szczęscie ze
          zabujał sie w niej Paolo bo to jest naprawde super gosc!Mam do niego nr komy
          ale raczej nic doniego nie pisze!Z programu to lubie prawie wszystkich
          tzn.Paolo:)Conrado Kevina Toniego Steffena Rudolfa(a tak apropo to wczoraj go
          widzialam u nas Kielcach w Centrum Handlowym):)i uwazam ze są przystojni!Z płci
          pięknej tego programu lubie Martine Elizabeth i Barbare Dudzik!Pozdrowki !
    • Gość: Modelka Re: Paolo da się lubić IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 21.03.05, 20:21
      Jesteś najsmaczniejszy...
    • Gość: Agnieszka Re: Paolo da się lubić IP: *.nowa-ruda.sdi.tpnet.pl 24.03.05, 13:22
      Nie napiszę nic nowego i nic zaskakującego wyszscy widzą jaki Paolo jest to
      mężczyzna z krwi i kości typowy maczo i to mi się w nim najbardziej podoba jest
      sobą , szkoda że jest już z kimś związany - pozdrawiam !!!
    • Gość: Karolina Re: Paolo da się lubić IP: *.homenett.pl / 195.205.3.* 26.03.05, 12:32
      Musze przyznać że ten artykuł mnie zaskoczył...Bardzo lubię Paola i przywiązałam
      się do wizerunku jaki tworzy w programie "Europa da się lubić". Czyżby to był
      naprawdę tylko wizerunek, poza, stereotyp, gra aktorska? Trudno mi w to
      uwierzyć. Paolo jest jednak w tym wywiadze zupełnie inny, taki..."nie włoski".
      Nie czuję rozczarowania, ale...Trudno to wyjaśnić.
      Pozdrawiam Paola i jego dziewczynę. Życzę im wszystkiego najlepszego. Wesołych
      Świąt!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka