Dodaj do ulubionych

Good bye Kolonko

• sylwiastep Re: Good bye Kolonko 26.03.05, 15:20
      O jak ja go nie lubie! O jaki on sztuczny, pewny siebie, zakcentowany! Brrrr!
    • Gość: globtrotuar A Walesa nadal nie stracil akcentu... IP: 80.50.42.* 26.03.05, 15:25
      Mimo swoich licznych wizyt i wykladow w USA nic a nic nie zatracil z pieknego
      akcentu kociewskiego.
    • Gość: piotr - reporter działanie na szkodę Tvp IP: *.aster.pl 26.03.05, 15:38
      Jesli ten zarząd zwalnia takich dziennikarzy, to trzeba się poważnie
      zastanowić, czy nie jest to działanie na szkodę spółki! Nie mnie oceniać czy
      działania wynikajace z głupoty, czy z innych ( niejasnych jeszcze przesłanek).
      Z dotychczasowych poczynań zarządu wynika ,że kompetencje zwalnianych
      dziennikarzy nie mają nic wspólnego z decyzjami kadrowymi. Kolonko potrafił
      jedną korespondencją"zrobiić" niedzielną Panorame.A zapewniam Państwa,że
      wypełnić Panorame w spokojną niedziele - to dziennikarski wyczyn! Jego (Kolonki)
      korespondencje były oczekiwane- wydawcy w Panoramie bili sie o nie. Ma talent i
      rozumie TV. Panie Ministrze Socha- rusz sie Pan!!! A może to zemsta Pani
      Redaktor, która przez 4 lata próbowała być korespondentką w Waszyngtonie- z
      bardzo miernym skutkiem....miłych świąt
    • Gość: RR Re: Good bye Kolonko IP: *.netcontrol.pl 26.03.05, 15:39
      Słyszałem, że Pani Warakomska nie daży go sympatią. I chyba tu tkwi
      przyczyna... No cóż, nic nowego, polska zawiść.
      • Gość: piotr reporter Re: Good bye Kolonko IP: *.aster.pl 26.03.05, 15:42
        Trafiłaś w 10- RR. pozdrawiam
    • Gość: olo431 Re: Good bye Kolonko IP: *.reklama.eu.org 27.03.05, 22:36
      Max przy swojej dykcji ,prezencji i "fachowosci" daleko zaszedl.
    • Gość: Krzychu Re: Good bye Kolonko IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 27.03.05, 22:51
      Jeden z najlepszych (oprócz WOrocha z TVN) polskich reporterów zagranicznych!!!
      Potrafi bardzo ciekawie, humorystycznie i rzetelnie stworzyć reportaż jakiego
      inni (sprawozdawcy) mogą pozazdrościć!! przede wszystkim nie czyta z kartki
      tylko wali prosto od siebie!! umie się "obrócić" wśrod ciekawych ludzi...może
      to i dobrze że odejdzie z tej dennej TVP, oby trafił do tvnu24 - tam bedzie
      mógł pokazac co p-otrafi. Pozdrawiam
    • Gość: dzekson2 Re: Good bye Kolonko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 07:43
      WRESZCIE ODWOŁALI TEGO PODSTARZAŁEGO GEJA OJ PRZESRANE BĘDZIE ROSSATI BĘDZIE
      MIAŁA Z NIM ŻYCIE A MOŻE ON W TATUSIU SIĘ ZAKOCHAŁ HAHAHA.
    • kanya Re: Good bye Kolonko 28.03.05, 11:25
      och, co za szzczescie spotka w kwietniu telewidzow!
    • joe_adams Re: Good bye Kolonko 28.03.05, 12:07
      o co tu chodzi, dlaczego tak dużo postów, kto to jest kolonko, dlaczego te
      posty mają takie same tytuły , jak to czytać , co to za portal, co to za
      programista , chyba z izraela...
    • Gość: Piotrek Re: Good bye Kolonko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 12:15
      Nie będzie już Maksa Kolanka?
      Słodki powiew surrealu w nawale afer i folkrodupereli odejdzie w zapomnienie?
      Buuuu :(
    • Gość: marcin Re: Good bye Kolonko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 12:46
      tak sie sklada ze dokladnie wiem kto w telewizji polskiej bardzo sie postaral
      zeby kolonko przestal byc korespondentem. ja tam osobiscie nie przepadam za
      Panem Maxem i jego tv-wyczynami ale zygac mi sie chce jak slysze
      argument "trzeba mieszkac w stolicy zeby byc korespondentem" a wiem dokladnie
      kto i z jakich pobudek niszczy kolonke - nie ma to nic wspolnego z
      jakimikolwiek merytorycznymi argumentami. telewizja to jedno wielkie bagno,
      zmiany zarzadow, prezesow nic nie daja bo bagno za glebokie.
    • Gość: DOROTA Re: Good bye Kolonko IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.03.05, 13:31
      Zbyt zamerykanizowany, ale jego relacje przynajmniej nie były nudne, w jakimś
      sensie jest indywidualnością, którą trudno będzie zastąpić, TVP nie lubi zbyt
      dobrych korespondentów pozbyła się przecież W. Laskowskiego z Moskwy.
      TVP jest dle miernotów typu Agata Młynarska czy młody Dowbor.
    • Gość: mrLusiek Dworak dziwak IP: 69.31.132.* 28.03.05, 15:33
      dlaczego zwalacza najlepszych a zatrudnia przyjacółkę Buzkowej /ambasadorową -
      wiadomości/, polityka ? no to wtedy nie za mój abionament !
    • Gość: mrLusiek Re: Good bye Kolonko IP: 69.31.132.* 28.03.05, 15:33
      dziarmolisz !!
    • nessuno Re: Good bye Kolonko 28.03.05, 15:52
      Wejdzie w rodzinkę Rosatich i będzie OK!
    • Gość: TeleZwid Re: Good bye Kolonko IP: *.siedmiorog.pl 29.03.05, 09:45
      Nowym korespondentem będzie KRAŚKO - dostanie wyłączność na cały świat
    • Gość: autor polish Hell!!!! tak wredni i zazdrosni bezintereso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 10:03
      wnie jak polacy !!! nie ma takich na swiecie!! i do tego tzw katolicy od
      siedmiu bolesci, zalosni i wredni dla siebie a caluja DUPY innym obcym czy na
      wschodzie czy na zochodzie!! wredne narod, moze DDT go wytepi??
    • Gość: gosc Re: Good bye Kolonko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 15:58
      No to sie W.Rosati z tatkiem przyda. Max nie zginie ktos go przygarnie młoda zoncia go wyprostyje, a jak nie żoncia to Tatus coś załatwi.
      22 lata różnicy ( 44 lata Max 20 lat Weronika ) robia swoje na umysle gościa zaćmiło umów nie czyta czy co :/ Na emeryturę juz sie tam nastawiał czy co ???
    • fruwam Re: wezcie mnie!!!! 31.03.05, 16:58
      wezcie mnie!!!! odpowiednie studia mam, sciemniac potrafie
      • Gość: Banderas Re: wezcie mnie!!!! IP: 217.17.44.* 01.04.05, 15:37
        Ciekawe, czy Max zlapal Weronike "za grzywę", spojrzał jej głęboko w oczy, a
        teraz ona za nim lata...(jak opowiadał o sobie u Majewskiego, tak właśnie rwie
        kobitki). Zastanawiam się, czy to były jaja, czy on mówił to na poważnie (takie
        robił wrażenie).
        Myślę jednak, że kobitka czymś się od konia różni, panie Mariuszu.
        Może Weronika na razie nie ma tej świadomości, chociaż wygląda na mądrą osobę
        mimo młodego wieku.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka