sylwiastep Re: Good bye Kolonko 26.03.05, 15:20 O jak ja go nie lubie! O jaki on sztuczny, pewny siebie, zakcentowany! Brrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globtrotuar A Walesa nadal nie stracil akcentu... IP: 80.50.42.* 26.03.05, 15:25 Mimo swoich licznych wizyt i wykladow w USA nic a nic nie zatracil z pieknego akcentu kociewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr - reporter działanie na szkodę Tvp IP: *.aster.pl 26.03.05, 15:38 Jesli ten zarząd zwalnia takich dziennikarzy, to trzeba się poważnie zastanowić, czy nie jest to działanie na szkodę spółki! Nie mnie oceniać czy działania wynikajace z głupoty, czy z innych ( niejasnych jeszcze przesłanek). Z dotychczasowych poczynań zarządu wynika ,że kompetencje zwalnianych dziennikarzy nie mają nic wspólnego z decyzjami kadrowymi. Kolonko potrafił jedną korespondencją"zrobiić" niedzielną Panorame.A zapewniam Państwa,że wypełnić Panorame w spokojną niedziele - to dziennikarski wyczyn! Jego (Kolonki) korespondencje były oczekiwane- wydawcy w Panoramie bili sie o nie. Ma talent i rozumie TV. Panie Ministrze Socha- rusz sie Pan!!! A może to zemsta Pani Redaktor, która przez 4 lata próbowała być korespondentką w Waszyngtonie- z bardzo miernym skutkiem....miłych świąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Good bye Kolonko IP: *.netcontrol.pl 26.03.05, 15:39 Słyszałem, że Pani Warakomska nie daży go sympatią. I chyba tu tkwi przyczyna... No cóż, nic nowego, polska zawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr reporter Re: Good bye Kolonko IP: *.aster.pl 26.03.05, 15:42 Trafiłaś w 10- RR. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo431 Re: Good bye Kolonko IP: *.reklama.eu.org 27.03.05, 22:36 Max przy swojej dykcji ,prezencji i "fachowosci" daleko zaszedl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Good bye Kolonko IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 27.03.05, 22:51 Jeden z najlepszych (oprócz WOrocha z TVN) polskich reporterów zagranicznych!!! Potrafi bardzo ciekawie, humorystycznie i rzetelnie stworzyć reportaż jakiego inni (sprawozdawcy) mogą pozazdrościć!! przede wszystkim nie czyta z kartki tylko wali prosto od siebie!! umie się "obrócić" wśrod ciekawych ludzi...może to i dobrze że odejdzie z tej dennej TVP, oby trafił do tvnu24 - tam bedzie mógł pokazac co p-otrafi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: Good bye Kolonko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 07:43 WRESZCIE ODWOŁALI TEGO PODSTARZAŁEGO GEJA OJ PRZESRANE BĘDZIE ROSSATI BĘDZIE MIAŁA Z NIM ŻYCIE A MOŻE ON W TATUSIU SIĘ ZAKOCHAŁ HAHAHA. Odpowiedz Link Zgłoś
kanya Re: Good bye Kolonko 28.03.05, 11:25 och, co za szzczescie spotka w kwietniu telewidzow! Odpowiedz Link Zgłoś
joe_adams Re: Good bye Kolonko 28.03.05, 12:07 o co tu chodzi, dlaczego tak dużo postów, kto to jest kolonko, dlaczego te posty mają takie same tytuły , jak to czytać , co to za portal, co to za programista , chyba z izraela... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Good bye Kolonko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 12:15 Nie będzie już Maksa Kolanka? Słodki powiew surrealu w nawale afer i folkrodupereli odejdzie w zapomnienie? Buuuu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Good bye Kolonko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 12:46 tak sie sklada ze dokladnie wiem kto w telewizji polskiej bardzo sie postaral zeby kolonko przestal byc korespondentem. ja tam osobiscie nie przepadam za Panem Maxem i jego tv-wyczynami ale zygac mi sie chce jak slysze argument "trzeba mieszkac w stolicy zeby byc korespondentem" a wiem dokladnie kto i z jakich pobudek niszczy kolonke - nie ma to nic wspolnego z jakimikolwiek merytorycznymi argumentami. telewizja to jedno wielkie bagno, zmiany zarzadow, prezesow nic nie daja bo bagno za glebokie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOROTA Re: Good bye Kolonko IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.03.05, 13:31 Zbyt zamerykanizowany, ale jego relacje przynajmniej nie były nudne, w jakimś sensie jest indywidualnością, którą trudno będzie zastąpić, TVP nie lubi zbyt dobrych korespondentów pozbyła się przecież W. Laskowskiego z Moskwy. TVP jest dle miernotów typu Agata Młynarska czy młody Dowbor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrLusiek Dworak dziwak IP: 69.31.132.* 28.03.05, 15:33 dlaczego zwalacza najlepszych a zatrudnia przyjacółkę Buzkowej /ambasadorową - wiadomości/, polityka ? no to wtedy nie za mój abionament ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrLusiek Re: Good bye Kolonko IP: 69.31.132.* 28.03.05, 15:33 dziarmolisz !! Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Good bye Kolonko 28.03.05, 15:52 Wejdzie w rodzinkę Rosatich i będzie OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TeleZwid Re: Good bye Kolonko IP: *.siedmiorog.pl 29.03.05, 09:45 Nowym korespondentem będzie KRAŚKO - dostanie wyłączność na cały świat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor polish Hell!!!! tak wredni i zazdrosni bezintereso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 10:03 wnie jak polacy !!! nie ma takich na swiecie!! i do tego tzw katolicy od siedmiu bolesci, zalosni i wredni dla siebie a caluja DUPY innym obcym czy na wschodzie czy na zochodzie!! wredne narod, moze DDT go wytepi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Good bye Kolonko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 15:58 No to sie W.Rosati z tatkiem przyda. Max nie zginie ktos go przygarnie młoda zoncia go wyprostyje, a jak nie żoncia to Tatus coś załatwi. 22 lata różnicy ( 44 lata Max 20 lat Weronika ) robia swoje na umysle gościa zaćmiło umów nie czyta czy co :/ Na emeryturę juz sie tam nastawiał czy co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
fruwam Re: wezcie mnie!!!! 31.03.05, 16:58 wezcie mnie!!!! odpowiednie studia mam, sciemniac potrafie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banderas Re: wezcie mnie!!!! IP: 217.17.44.* 01.04.05, 15:37 Ciekawe, czy Max zlapal Weronike "za grzywę", spojrzał jej głęboko w oczy, a teraz ona za nim lata...(jak opowiadał o sobie u Majewskiego, tak właśnie rwie kobitki). Zastanawiam się, czy to były jaja, czy on mówił to na poważnie (takie robił wrażenie). Myślę jednak, że kobitka czymś się od konia różni, panie Mariuszu. Może Weronika na razie nie ma tej świadomości, chociaż wygląda na mądrą osobę mimo młodego wieku..... Odpowiedz Link Zgłoś