Gość: divix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 10:55 Albo autor jest daltonistą, albo ma wyjątkowe uczulenie na faszystów. Można wiele powiedzieć o coca-coli, ale nie to, że jest brunatnym płynem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: śmiechacz Polityk jak margaryna, a margaryna jak maslo! n/t IP: *.versanet.de 29.03.05, 12:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dynam blog o aktualnościach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 14:27 www.dynamiczni.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
brlink Re: Polityk jak margaryna 29.03.05, 15:06 niech ktos opublikuje liste hasel przedwyborczych i kto je glosil (jakie persony a nie partie...) od pierwszych wyborow po zmianie systemu. Ale wszystkich, a nie wybiorczo! moze do kogos to dotrze? Ludzi trzeba uwrazliwic na populistyczne hasla. Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 Re: Polityk jak margaryna 29.03.05, 16:19 Gazeta Wybiorcza tego nie zrobi, bo jest tubą pewnej gromadki polityków i jest uwikłana w zobowiazania. Odpowiedz Link Zgłoś
desspo75 Re:haslo jest jedno w gardla nasze szczescie wasze 29.03.05, 16:46 tyle ze jak udaje sie nabierac polakow przez 15, nie !!!!!!!!!25 lat!!!!!!!? :-O Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta hasła wyborcze 29.03.05, 17:13 No to ja się odniosę do hasła Lecha Kaczyńskiego i pozwolę sobie na wyrażenie swojego sprzeciwu wobec niego... Zdaniem Lecha K. "silny prezydent - uczciwa Polska". A ja bym wolał, żeby to prezydent był uczciwy, a Polska silna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: hasła wyborcze 29.03.05, 20:38 Bym dodał że po za uczciwością gdyby jeszcze mądrość kroczyła... ale się żem się rozmarzył;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: hasła wyborcze 29.03.05, 21:03 konread napisał: > Bym dodał że po za uczciwością gdyby jeszcze mądrość kroczyła... ale się żem si > ę > rozmarzył;-) Chłopie! Gdzie Ty żyjesz? Od naszych polityków mądrości wymagasz??? Europejczyk, psia mać! ;-) A poważnie - dzisiejsza polityka stanowi dla mnie zaprzeczenie ludowego porzekadła, że każdy głupi ma swój rozum. Bo - jak widać na załączonym obrazku - nie każdy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex21 Ciekawe porównanie, wszysko jest towarem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 18:28 www.main.home.pl/zbawienie Odpowiedz Link Zgłoś