pressforum 20.04.05, 00:20 ludzie!!! to jest forum prasa i media!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marianna.rokita Re: co z tym forum??? 20.04.05, 01:06 Wyrozumialosci troche, kazdy czasem chce pogadac o pupie mani, nawet wsrod szacownego grona dziennikarzy :) Jutro Ci cos napisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: co z tym forum??? 20.04.05, 07:21 ok dzieki. ale to juz nie jest czasem tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mafik Re: co z tym forum??? 20.04.05, 14:42 press, proszę Ciebie i innych - dawajcie mi znać, co trzeba usunąć (Waszym zdaniem) na mafik@gazeta.pl Staram się tutaj bywać często, ale codzienne obowiązki powodują, że wiele rzeczy mogę przeoczyć. Z Waszą pomocą będzie mi łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
volm na wszelki wypadek usuwaj rokite,ktora chce tylko 20.04.05, 14:55 o pupie maryni, czyli o swojej. Nic innego jej nie interesuje i kazde forum sprowadza do poziomu swej d.... Wie moze chociaz to da sie przed nia uchronic :) mafik napisał: > press, proszę Ciebie i innych - dawajcie mi znać, co trzeba usunąć (Waszym > zdaniem) na mafik@gazeta.pl > Staram się tutaj bywać często, ale codzienne obowiązki powodują, że wiele > rzeczy mogę przeoczyć. Z Waszą pomocą będzie mi łatwiej. > Odpowiedz Link Zgłoś