Gość: aaaaa IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.07.05, 10:19 www.nodaya-net.com/sharanpowan1.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przegrzmot Oh Mario ! IP: *.dyn.iinet.net.au 14.07.05, 11:25 ...sharap-owa. A tak naprawde, to shut up!!! ...Wielu tenisistow daje tzw."tyly"... A Marija,mimo,ze sliczne je ma... - pracuje glowa . I za to jej chwala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) ruszą polskie zakłady dziewiarskie IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 20:31 proponuje przeniesc ten pomysl na polskie realia... o np poducha w ksztalcie cycow Renaty Beger:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio Marzyciel Ech marzenie!!! A dookoła same trzydziestoletnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:28 Ech marzenie!!! A dookoła same trzydziestoletnie paparuchy z wielkimi tyłkami i jeszcze większymi pretensjami do życia! Ukąsiłoby się takiego ciałka a mamuśki podstarzałe DO WORA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hodowca Przecież to Domachowska! IP: *.lodz.mm.pl 14.07.05, 11:41 Jak mogło dojść do tak strasznej pomyłki! Czy nie widzicie, że te poduszki są w kształcie biustu Domachowskiej a nie Szarapowej? Przecież to chyba oczywiste! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niop Re: Przecież to Domachowska! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 19:48 Ja tam wole większe poduchy :))) pozdro a-tapety.xx.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.07.05, 12:19 w poduszce zamontowali zbyt sterczące sutki :D może ona takie ma.. ale raczej tylko jak się podnieci albo jak weźmie lodowaty prysznic hhehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BVB Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.aster.pl 14.07.05, 12:26 jakby cie ktos za cycki zlapal to tez by ci sutki stwardnialy ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.sc.res.rr.com 14.07.05, 13:31 "Stała się jedną z najpopularniejszych sportsmenek i zastąpiła swoją rodaczkę Annę Kurnikową (która w tenisa dobrze grać nie potrafiła) w roli ulubieńca reklamodawców." Anna Kurnikowa jesli sie nie myle grala w finale Wimbledonu. Zanim napiszesz takie brednie - wez rakiete do reki i sproboj przebic pilke na druga strone sietki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: 212.244.140.* 14.07.05, 14:56 radzę zwrócić uwage na idiotyczną sondę. Nie ma co, inteligencja się ktosik popisał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.chello.pl 14.07.05, 23:47 Anna Kurnikowa jesli sie nie myle grala w finale Wimbledonu Mylisz się. Anna Kurnikowa nigdy nie była w finale żadnego wielkoszlemowego turnieju, przynajmniej w singlu (co do debla i mixta nie jestem pewien). Nigdy też nie wygrała żadnego, chocby pośledniejszej rangi, turnieju WTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyy Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:34 Stwierdzenie, że Kurnikowa nie potrafiła dobrze grać w tenisa to lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.07.05, 16:41 Kurnikowa i Szarapowa, dwie sliczne ,rosyjskie dziewczyny.Gdzie tam do nich tej Domachowskiej (co ona tam za galaretowate , trzesace sie budynie przed soba nosi)albo tej promowanej plakatowo na polska prostytutke nr.1 , te pania , przebrana dla niepoznaki za polska pielegniarke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal zaawansowana polonofobia kwalifikuje cię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:00 do psychiatry. Podaj numer konta, to podeślę ci kasę na wizytę i namiar na dobrego specjalistę (Niemca, bo do Polaka byś przecież nie poszedł) - ze stopnia rozwoju choroby wnoszę że nie stać cię na leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: typowa reakcja polactwa , pacanie pacalu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.07.05, 17:42 Ty sobie te drobne zachowaj na ciezkie polskie czasy , a jakbys musial cos dorobic , melduj sie u mnie.Dojczow mam w dupie , podobnie jak ciebie i twoje polactwo pospolite. Wole sie jednak skupic na tych przslicznych Rosjankach ,pacanie polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlo 17 USD;))) IP: *.aster.pl 14.07.05, 16:40 tanio jakoś... Kurcze. kibicowałem tej Pannie, a co news, to mi sie niedobrze robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: 62.211.6.* 14.07.05, 17:50 Kurnikowa jest bardzo wulgarna. Szarapowa obraza sie gdy przegra - wielka "gwiazda"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re:Beata do batyfikacji. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.07.05, 18:09 Wulgarnosc , w granicach oczywiscie , dodaje tylko smaczku dziewczynie.Kazdy pan to lubi. KAZDY.Moze nie u wlasnej ale u cudzej zony , na pewno. A Maria Szarapowa jest tak sliczna dziewczyna i tak dobra tenisistka , ze moze sobie pozwolic na fochy.Dodaje jej to jeszcze wiecej wdzieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byznesmen Jeśli piersi Szarapowej idą po 17 dolców to po ile IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.07.05, 18:43 poszłyby piersi posłanki Jakubowskiej, lwicy lewicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Jeśli piersi Szarapowej idą po 17 dolców to p IP: *.mayo.edu 15.07.05, 01:14 JAKIEGOS... QUARTERA ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:57 jaka pierś? przecież to decha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budinho Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:27 Kupić sobie tylko taką poduszkę, w kształcie "nóg" i już w nocy można sobie śpiewać "I smell pussy" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupak Re: Ale wiocha!!! IP: *.chello.pl 14.07.05, 23:18 Ciekawe czy uwzglednili pryszcze na plecach?Moze w formie czerwonych guzikow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarj proponuje zeby Ci idioci przszli sie po licach IP: *.krw.estpak.ee 14.07.05, 23:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarj proponuje zeby Ci idioci przszli sie po liceach IP: *.krw.estpak.ee 14.07.05, 23:55 i znalezli inne 17/18 latki z ladnymi piersiami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:21 No...no...A Polacy twierdzą,że,,ruskie'' są brzydkie?! No i co powiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.mayo.edu 15.07.05, 01:11 LUUUDZIE.... POJDZTA NA PLAZE, ALBO CO. MOZE JAKAS "GAZETKA"... ALE TAM ZAZWYCZAJ SA SILLICON QUEENS... A SWOJA DROGA TO ZABAWKA DLA PODSTARZALYCH ONANISTOW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaroooo Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 03:05 Bambusy wszystko kupią. Debile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Molly Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:00 Sam jesteś debilem ze swoją "polską wyższością". Nie dane ci nawet zrozumieć swym ograniczonym umysłem ich poziom kultury. Tamtejsi filmy dla nastolatków podejmują takie tematy, nad którymi europejskim "dorosłym" nawet nie przychodzi się zastanawiać, nie mówiąc już o młodzieży, która po prostu by nic z tego nie zrozumiela. To, czym się wydaje Japonia przeciętnemu obcemu, to tylko fasada i pozory. A Szarapowa? Jest poprostu wypisz wymaluj typowa bohaterka japońskich anime. Nic dziwnego, że ją tam tak uwielbiają. Może się mylę, ale takie było moje pierwsze skojarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobo TO JASIEK A NIE PODUSZKA IP: 12.108.97.* 15.07.05, 07:25 przeciez temu dziewczatku nie wyrosly jeszcze piersi!!! Zal mi milosnikow jej urody, bo prawda jest taka ze wsrod tenisistek moze i jest jedna z ladniejszych, ale jesli porownac ja do prawdziwie pieknych dziewczyn to w skali 1-10, dalbym jej zaledwie 4. No ale moze nie bede sie wymondrzal, przeciez nie znam sie na urodzie bo nie grywam w tenisa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cluzoe Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:36 ehhh.. mogliby "Takie" zacząć w Koniakowie szyć :P Odpowiedz Link Zgłoś