Dodaj do ulubionych

Pierś Szarapowej za 17 dolarów

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.07.05, 10:19
www.nodaya-net.com/sharanpowan1.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: przegrzmot Oh Mario ! IP: *.dyn.iinet.net.au 14.07.05, 11:25
      ...sharap-owa.
      A tak naprawde, to shut up!!!
      ...Wielu tenisistow daje tzw."tyly"...
      A Marija,mimo,ze sliczne je ma...
      - pracuje glowa .
      I za to jej chwala.

• Gość: :) ruszą polskie zakłady dziewiarskie IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 20:31
        proponuje przeniesc ten pomysl na polskie realia...

o np poducha w ksztalcie cycow Renaty Beger:P
        • Gość: Dyzio Marzyciel Ech marzenie!!! A dookoła same trzydziestoletnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:28
          Ech marzenie!!! A dookoła same trzydziestoletnie paparuchy z wielkimi tyłkami i
          jeszcze większymi pretensjami do życia! Ukąsiłoby się takiego ciałka a mamuśki
          podstarzałe DO WORA!
    • Gość: Hodowca Przecież to Domachowska! IP: *.lodz.mm.pl 14.07.05, 11:41
      Jak mogło dojść do tak strasznej pomyłki! Czy nie widzicie, że te poduszki są w kształcie biustu Domachowskiej a nie Szarapowej? Przecież to chyba oczywiste! :)
      • Gość: niop Re: Przecież to Domachowska! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 19:48
        Ja tam wole większe poduchy :)))

pozdro
        a-tapety.xx.pl
    • Gość: @ Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.07.05, 12:19
      w poduszce zamontowali zbyt sterczące sutki :D może ona takie ma.. ale raczej tylko jak się podnieci albo jak weźmie lodowaty prysznic
      hhehe
      • Gość: BVB Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.aster.pl 14.07.05, 12:26
        jakby cie ktos za cycki zlapal to tez by ci sutki stwardnialy ;-D
    • Gość: gk Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.sc.res.rr.com 14.07.05, 13:31
      "Stała się jedną z najpopularniejszych sportsmenek i zastąpiła swoją rodaczkę
      Annę Kurnikową (która w tenisa dobrze grać nie potrafiła) w roli ulubieńca
      reklamodawców."

Anna Kurnikowa jesli sie nie myle grala w finale Wimbledonu.
      Zanim napiszesz takie brednie - wez rakiete do reki i sproboj przebic pilke
      na druga strone sietki.
      • Gość: rodak Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: 212.244.140.* 14.07.05, 14:56
        radzę zwrócić uwage na idiotyczną sondę. Nie ma co, inteligencja się ktosik
        popisał...
      • Gość: Jędrzej Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.chello.pl 14.07.05, 23:47
        Anna Kurnikowa jesli sie nie myle grala w finale Wimbledonu

Mylisz się. Anna Kurnikowa nigdy nie była w finale żadnego wielkoszlemowego
        turnieju, przynajmniej w singlu (co do debla i mixta nie jestem pewien). Nigdy
        też nie wygrała żadnego, chocby pośledniejszej rangi, turnieju WTA.
    • Gość: tyy Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:34
      Stwierdzenie, że Kurnikowa nie potrafiła dobrze grać w tenisa to lekka przesada.
      • Gość: Schuja Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.07.05, 16:41
        Kurnikowa i Szarapowa, dwie sliczne ,rosyjskie dziewczyny.Gdzie tam do nich tej
        Domachowskiej (co ona tam za galaretowate , trzesace sie budynie przed soba
        nosi)albo tej promowanej plakatowo na polska prostytutke nr.1 , te pania ,
        przebrana dla niepoznaki za polska pielegniarke.
        • Gość: pacal zaawansowana polonofobia kwalifikuje cię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:00
          do psychiatry. Podaj numer konta, to podeślę ci kasę na wizytę i namiar na
          dobrego specjalistę (Niemca, bo do Polaka byś przecież nie poszedł) - ze stopnia
          rozwoju choroby wnoszę że nie stać cię na leczenie.
          • Gość: Schuja Re: typowa reakcja polactwa , pacanie pacalu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.07.05, 17:42
            Ty sobie te drobne zachowaj na ciezkie polskie czasy , a jakbys musial cos
            dorobic , melduj sie u mnie.Dojczow mam w dupie , podobnie jak ciebie i twoje
            polactwo pospolite. Wole sie jednak skupic na tych przslicznych
            Rosjankach ,pacanie polski.
    • Gość: Andrzej Jezus - MARIA ! ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:35
      • Gość: carlo 17 USD;))) IP: *.aster.pl 14.07.05, 16:40
        tanio jakoś... Kurcze. kibicowałem tej Pannie, a co news, to mi sie niedobrze
        robi.
    • Gość: Beata Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: 62.211.6.* 14.07.05, 17:50
      Kurnikowa jest bardzo wulgarna. Szarapowa obraza sie gdy przegra -
      wielka "gwiazda"!
      • Gość: Schuja Re:Beata do batyfikacji. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.07.05, 18:09
        Wulgarnosc , w granicach oczywiscie , dodaje tylko smaczku dziewczynie.Kazdy
        pan to lubi. KAZDY.Moze nie u wlasnej ale u cudzej zony , na pewno. A Maria
        Szarapowa jest tak sliczna dziewczyna i tak dobra tenisistka , ze moze sobie
        pozwolic na fochy.Dodaje jej to jeszcze wiecej wdzieku.
    • Gość: byznesmen Jeśli piersi Szarapowej idą po 17 dolców to po ile IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.07.05, 18:43
      poszłyby piersi posłanki Jakubowskiej, lwicy lewicy?
      • Gość: MACIEJ Re: Jeśli piersi Szarapowej idą po 17 dolców to p IP: *.mayo.edu 15.07.05, 01:14
        JAKIEGOS... QUARTERA ;)
    • Gość: to ja Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:57
      jaka pierś? przecież to decha!
    • Gość: Budinho Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:27
      Kupić sobie tylko taką poduszkę, w kształcie "nóg" i już w nocy można sobie
      śpiewać "I smell pussy" ;)
    • Gość: szczupak Re: Ale wiocha!!! IP: *.chello.pl 14.07.05, 23:18
      Ciekawe czy uwzglednili pryszcze na plecach?Moze w formie czerwonych guzikow?
    • Gość: jarj proponuje zeby Ci idioci przszli sie po licach IP: *.krw.estpak.ee 14.07.05, 23:53
    • Gość: jarj proponuje zeby Ci idioci przszli sie po liceach IP: *.krw.estpak.ee 14.07.05, 23:55
      i znalezli inne 17/18 latki z ladnymi piersiami
    • Gość: ina Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:21
      No...no...A Polacy twierdzą,że,,ruskie'' są brzydkie?! No i co powiecie?
      • Gość: maciej Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.mayo.edu 15.07.05, 01:11
        LUUUDZIE....
        POJDZTA NA PLAZE, ALBO CO.
        MOZE JAKAS "GAZETKA"... ALE TAM ZAZWYCZAJ SA SILLICON QUEENS...
        A SWOJA DROGA TO ZABAWKA DLA PODSTARZALYCH ONANISTOW!
    • Gość: jaroooo Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 03:05
      Bambusy wszystko kupią. Debile.
      • Gość: Molly Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:00
        Sam jesteś debilem ze swoją "polską wyższością". Nie dane ci nawet zrozumieć
        swym ograniczonym umysłem ich poziom kultury.

Tamtejsi filmy dla nastolatków podejmują takie tematy, nad którymi
        europejskim "dorosłym" nawet nie przychodzi się zastanawiać, nie mówiąc już o
        młodzieży, która po prostu by nic z tego nie zrozumiela. To, czym się wydaje
        Japonia przeciętnemu obcemu, to tylko fasada i pozory.

A Szarapowa? Jest poprostu wypisz wymaluj typowa bohaterka japońskich anime.
        Nic dziwnego, że ją tam tak uwielbiają. Może się mylę, ale takie było moje
        pierwsze skojarzenie.
    • Gość: nobo TO JASIEK A NIE PODUSZKA IP: 12.108.97.* 15.07.05, 07:25
      przeciez temu dziewczatku nie wyrosly jeszcze piersi!!! Zal mi milosnikow jej
      urody, bo prawda jest taka ze wsrod tenisistek moze i jest jedna z ladniejszych,
      ale jesli porownac ja do prawdziwie pieknych dziewczyn to w skali 1-10, dalbym
      jej zaledwie 4. No ale moze nie bede sie wymondrzal, przeciez nie znam sie na
      urodzie bo nie grywam w tenisa :-)))
    • Gość: Cluzoe Re: Pierś Szarapowej za 17 dolarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:36
      ehhh.. mogliby "Takie" zacząć w Koniakowie szyć :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka