Gość: orff IP: *.chello.pl 25.07.05, 09:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przemo Re: Wyśpiewają prezydenta? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.07.05, 09:45 To drugie, sasiedzie, to drugie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poldek Te, Wiśniewski IP: *.jjs.pl 25.07.05, 11:39 teraz sobie posmaruj ten czerwony łeb wazeliną i wsadź ją Lepperowi wiesz gdzie, bo bez tego twój przekaz nie będzie dobrze zrozumiany przez wyborców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tępić Kiepskich! CÓŻ TO ZA MAŁPA BURACZKOWA IP: *.chello.pl 25.07.05, 11:43 TA Z PIERWSZEGO ZDJĘCIA! (WYWINDOWANA PRZEZ SLD NA PIEDESTAŁ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panie_p0sle Re: CÓŻ TO ZA MAŁPA BURACZKOWA IP: *.gsk.pl 25.07.05, 12:02 Hehe, czerwony leb, czerwony Lepper, czerwona lewica, no wszystko sie zgadza, czego od Michalka chcecie? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
reduta_ordona "Prezydent Tusk. Człowiek z zasadami" 25.07.05, 16:18 Ciekawi mnie jaką piosenkę wybierze Tusk, kto dla niego zaśpiewa, lubię go więc jestem krytyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Dla Macieja Giertycha wystąpi Lady Pank 25.07.05, 23:19 to sprawdzona informacja - przebojem będzie "Mniej niż zero". Kalinowskiemu pomogą Elektryczne Gitary z hitem "Jestem z miasta", dla Szyszkowskiej Justyna Steczkowska zaśpiewa "Dziewczynę szamana"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parambol a inni? IP: *.jjs.pl 26.07.05, 08:05 obciachowych 'artystów' ci u nas dostatek. Co w kampanii wyborczej porabiają Edyta Górniak, Krzysztof Krawczyk, Leszcze, Łzy i inne asy? Słyszałem, że Stan Tymiński jeszcze nie ma nadwornego dupograjka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior82 Re: Wyśpiewają prezydenta? IP: 80.51.194.* 25.07.05, 09:49 uciekajmy chyba, az sie boje tych hiciorow, widze ze poziom wyborow zanosi na bardzo niski (m. wisniewski i mezo wg mnie disco polo w nowej wesji niczym nie rozni sie od "olka") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajkal1 To się nazywa dać d..y IP: *.jjs.pl 25.07.05, 11:43 drogi panie wiśniewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajac Re: To się nazywa dać d..y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 07:07 Na sam widok Wisniewskiego robi mi się niedobrze, ale to co on teraz o.....dala jest żenujące, sprzedac się lepperowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mezo Re: Wyśpiewają prezydenta? IP: *.prokom.pl 25.07.05, 09:53 Ja ostatnio kupilem plyte Meza a okazuje sie, ze to taka szmata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panie_p0sle Re: Wyśpiewają prezydenta? IP: *.gsk.pl 25.07.05, 12:04 Za niezly "hajs" niejeden z Was by sie zeszmacil tak jak Mezo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: En Kto zaśpiewa politykom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 09:55 ... najlepiej łabędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaubasa Re: Wyśpiewają prezydenta? IP: *.bulldogdsl.com 25.07.05, 10:24 pierdo le pera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salva Re: Wyśpiewają prezydenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:29 rozwalilo mnie porownanie rynkowskiego do salvadora dali <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doKotleta Re: Wyśpiewają prezydenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:45 Mnie rowniez, nieeee muahahaha. Tymochowicz P. to jakies nieporozumienie, czyje wizerunki on kreuje??? Przeciez taka wypowiedzia zdyskwalifikowal by sie uczen liceum. Po prostu brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me.how wisniewski do fryzjera! IP: *.34.62.81.cust.bluewin.ch 25.07.05, 10:34 wskazowka dla tego tworcy wizerunku, czy jak mu tam, pana wisniewskiego: gdyby tak rozbudowac i podkreslic biale pasemka na glowie gwiazdora mielibysmy nawiazanie do krawatu saomoobrony. oj, mialby przewodniczacy ucieche! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Wszyscy artyści to prostytutki IP: *.technika.net.pl 25.07.05, 10:35 Wszyscy artyści to prostytutki, do tego dają dupala politikierom. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kulczyk Re: Wszyscy artyści to prostytutki 25.07.05, 10:54 To dobra i przemyślana decyzja. Profil muzyki Wiśniewskiego doskonale pasuje do profilu wyborcy samej brony. To idealnie "wypozycjonowany" produkt, mariaż stulecia. Jak np. kiełbacha wiejska z musztardą zwyczajną albo kapucha ze skwarkami. Kawior by tu przecież nie pasował. Tak samo np. Sojka czy Renata Przemyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Wyśpiewają prezydenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 11:08 Mezo jeszcze się nie zaczął a juz sie skończył ( razem z Borowskim) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wyśpiewają prezydenta? IP: *.technika.net.pl 25.07.05, 11:11 Idąc za słowami Wodza Millera jest super-mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey15 Re: Wyśpiewają prezydenta? IP: *.chello.pl 25.07.05, 11:38 To chociaż stacje radiowe przestana grać te kawałki, jak Mezo, bo uznają to za ukryta reklamę. I dobrze, bo juz sie od niej przelewało. A tak na marginesie; żeby do takiego czegoś sie posuwać-żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wyśpiewają prezydenta? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.07.05, 11:48 Wiśniewski dla Samoobrony a Mandaryna dla LPR!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panie_p0sle Re: Wyśpiewają prezydenta? IP: *.gsk.pl 25.07.05, 12:07 Giertych to zdecydowanie za wysokie progi dla Mandaryny :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokasyn giertych + liroy IP: 213.199.193.* 25.07.05, 11:55 proponuje, zeby liroy spiewal na wiecach macieja giertycha swoj, zapomniany troche hit, 'korrba'. to by bylo cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisła Re: giertych + liroy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:32 jak mozna swpiewac zeby zlepperowac polske!! niektorzy juz nie maja honoru ja nie zaspiewal bym tego za zadne pieniadze!! to jest po prostu Masakra a wisniewski to juz jest w ogole porazka !!!!!!!!!!!!!! co za kraj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wyśpiewają prezydenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 14:21 Bo wszyscy atryści to prostytutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Wyśpiewają prezydenta? IP: *.mofnet.gov.pl 25.07.05, 14:22 hehe wiśniewski jest tym samym skończony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_bigos najlepiej będzie jak politykom zaśpiewa... IP: *.katowice.pik-net.pl 25.07.05, 14:30 więzienna kapela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ździchu Re: najlepiej będzie jak politykom zaśpiewa... IP: *.chello.pl 26.07.05, 10:37 Pęczakowi śpiewa, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_bigos Re: najlepiej będzie jak politykom zaśpiewa... IP: *.katowice.pik-net.pl 26.07.05, 14:21 Pęczak przeciera szlaki i może szykuję podwaliny pod jakiś chórek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: Wyśpiewają prezydenta? IP: 195.249.217.* 25.07.05, 15:20 Jak sie maja deklaracje Wisniewskiego w TVN Ze jezeli Leper zostanie prezydentem to wyemigruje z Polski do dzisiejszeggo spiewania dla Samoobrony ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisła Re: Wyśpiewają prezydenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:38 michas wisniewski prostytutka leppera:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Wyśpiewają prezydenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:45 Ten pan nie ma ambicji ani godności. Dla judaszowego grosza nas sprzeda. To karierowicz , jak usłyszy swój ryk czuje się dowartościowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor autor Wiśniewski to zwykła "artystyczna" prostytutka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:40 Przy założeniu, że Wiśniewski jest artystą, jestem oburzony, widziałem potyczkę Lepper vs. Wiśniewski w jego programie jestem jaki jestem. Wiśniewski nawet deklarował, że jeżeli Lepper=władza, to Wiśniewski pierwszy wyjeżdża z kraju. Dziś chce mu śpiewać piosenki?! Już nie raz i nie dwa udowodnił że jest sceniczną prostytutką, ale to już jest zniesmaczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debilomNIE Re: Wiśniewski to zwykła "artystyczna" prostytutk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:42 zgadzam się w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisła [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sedin Micha$ jest na prawde POP 25.07.05, 15:44 czyli kocha wszystkich i wszascy go kochaja, eh. Na tym go***nie to Ty daleko Michalku nie zajedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Re: Wyśpiewają prezydenta? 25.07.05, 16:00 Może Panie i Panowie Artyści zafundujecie jakieś piosenki lub przeboje od serca Prof. Relidze. Przecież to on włożył tyle serca w polską kardiochirugię i coś od serca Mu się należy! Może Wasze serca będą dzięki temu bić jak dzwon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stracona Re: Wyśpiewają prezydenta? IP: *.magma-net.pl 25.07.05, 16:14 co kraj to obyczaj... prostytucja w białych rękawiczkach... i co tu się dziwić, że takie wyniki przedwyborcze - ręka rękę myje, koryta sie trzymają i zwalić się nie dają... Ludzie, nie ma na kogo głosować!!! Tylko pozostaje emigrować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Wyśpiewają prezydenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:13 Unia polityki realnej - amerykański system podatkowy Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki21 Piosenka wyborcza Samoobrony!!!! 25.07.05, 16:49 W poprzednich wyborach prezydenckich Andrzej Lepper ukradł Kazikowi Staszewskiemu piosenkę. Chodzi o kawałek 100000000 ktory Lepper bez zgody autora puszczał na wiecach dla skompromitowania Lecha Wałęsy i calego obozu AWS. W odpowiedzi na to Kazik nie podał go do sądu, lecz napisał piosneke ktorą znalezc mozna w repertuarze KNŻ. Oczywiscie Lepper podał go do sądu o znieslawianie... oto ona: KNŻ "Pie.. Pera" Zabrałeś, nie pytałeś, jak nazwać co zrobiłeś Czuję się pokrzywdzony tym, co mi uczyniłeś To źle mi robi. Chorwacja : Niemcy trzy do zera Duga Uvala krzyczy: "Pie.. Pera!" Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Gdybyś się zapytał to, i tak bym się nie zgodził Moja bajka zupełnie innymi drogami chodzi Nie pytany nie mówię, to jest jazda szczera Krzyczę wraz z innymi: "Pie.. Pera!" Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Gdy jechałem do dziewczyny, to staliście na drodze Ja jestem pamiętliwy i pamiętam to srodze Noventa baitem gros, Noventa nuova era, Noventa baitem grasa, pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Zostań, zostań, na zawsze taka pozostań Zostań, zostań Zostań, zostań, na zawsze taka pozostań Zostań, zostań Na hymn wyborczy nadaje sie znakomicie, polecam ten kawałek jest na płycie Las Maquinas De La Muerte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupak To chyba logiczne ze Wisniewski spiewa dla Leppera IP: *.chello.pl 25.07.05, 16:57 Jego teksty trafiaja chyba tylko do ludzi ze wsi i z podstawowym wyksztalceniem,czyli do elektoratu Leppera.Nie potrafie tego zrozumiec jak mozna sluchac takiej muzyki,zreszta podobnie jest z Lepperem tez nie rozumiem jak mozna zmarnowac swoj glos na tego .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant-anty-anty Re: To chyba logiczne ze Wisniewski spiewa dla Le IP: *.onlink.net 25.07.05, 18:49 szczupak a jakie ty masz wyksztalcenie. Wyzsze od Walesy czy nizsze. Wyjasniej prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupak Re: To chyba logiczne ze Wisniewski spiewa dla Le IP: *.chello.pl 26.07.05, 16:02 Sporo wyzsze:)A co do wyksztalcenia to pisze sie wyjasnij,a nie wyjasniej(pa prostaku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach Tymochowicz-?????????????? IP: *.welnowiec.net 25.07.05, 17:11 Piotr Tymochowicz, twórca teorii wywierania wpływu i kreator wizerunku??????? Chybo ktoś tu coś przesadził:)))))))) To zwykły buc i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
judas1 Re: Tymochowicz-?????????????? 25.07.05, 17:21 I widać kto z tak zwanych "artystów" potrafi zeszmacić się za kase i grać to co ta kasa dyktuje. Gratulacje - tak 3mać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant-anty-anty Na prezydenta nalezy wybrac IP: *.onlink.net 25.07.05, 18:50 nie tego kogo sie lubi ale tego, ktory sie do tego nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Pamiętacie, jatk ta buraczkowa małpa mówiła.. IP: *.aster.pl 25.07.05, 20:32 ...że jak Lepper wygra wybory, to przeba będzie spier**alać z tego kraju?! Cóż za zwrot, panie Wiśniewski ;-) Andrzejek wyciągnął kapuchę, to zmieniliśmy poglądy?? Oj nieładnie, nieładnie! Odpowiedz Link Zgłoś