Dodaj do ulubionych

Odeta Moro-Figurska z TV-4

18.08.05, 21:52
widzieliście ? słyszeliście ? niezła.
Obserwuj wątek
    • ajdia Re: Odeta Moro-Figurska z TV-4 25.08.05, 10:46
      nieźle jej idzie. zawsze coś świeżego.
      • pressforum Re: Odeta Moro-Figurska z TV-4 25.08.05, 11:08
        zgadzam sie
      • andrzej105 Re: Odeta Moro-Figurska z TV-4 25.08.05, 19:50
        ajdia napisała:

> nieźle jej idzie. zawsze coś świeżego.
        ------
        coś świeżego i ta lekkość i sympatyczność prowdzenia. że też udało mi się
        zapamiętać ze spisu tantiem to imię i dwa nazwiska :)))

--
        www.spieprzajdziadu.pl/
        • pressforum promujemy? 25.08.05, 21:04
          to co? jakis fanklub czy co? promujemy odette moro?
          • marianna.rokita a promujemy 26.08.05, 02:32
            Bo dziewczyna i inteligentna i sympatyczna.
            Bylam u niej w programie gosciem i mam jak najlepsze wrazenia.Dba o kazdy
            szczegol dla goscia, o samochod, o odpowiednia makijazystke itp.itd.,czego o
            innych nie da sie powiedziec.

To, co uderza w niej najbardziej to jej spokoj i pogoda ducha. Nie wymusza
            odpowiedzi tak jak inne prowadzace tego typu programy.Pozwala gosciowi
            optworzyc sie naprawde. Przy mnie dwie zaproszone, mowily to, co jeszcze nie
            padlo gdzie indziej.
            Podejrzewam,ze gdyby studio zaczelo sie palic Odetta, po ewakuacji widowni i
            gosci poprowadzilaby program dalej sama,zachowujac jej naturalny spokoj i lekki
            usmiech.

DUZY PLUS DLA NIEJ ZA CALOKSZTALT.
            • baltazar.pompka Re: a promujemy 26.08.05, 10:04
              Jestes jej agentem? Jeśli nie to przestań bredzić. A jesli tak, to jestem to w
              stanie zrozumieć.

Ta dziewczyna cały czas "muczy" lub przytakuje. Nic wiecej nie ma do
              powiedzenia.
    • baltazar.pompka CO??????????????? NA GŁOWY UPADLIŚCIE????????????? 25.08.05, 22:26
      nie wiem czy Moro-figurska prowdzi jakis nowy program w TV4, ale w "Ja tylko
      pytam" pokazała cały swój amatorski potencjał. Nie rozumiem jak takich ludzi
      mozna promować. Znam co najmniej kilkunastu dziennikarzy, którzy lepiej
      poprowadziliby tego typu program.
      • pressforum Re: CO??????????????? NA GŁOWY UPADLIŚCIE???????? 25.08.05, 22:31
        no ale go nieprowadza
        • baltazar.pompka Re: CO??????????????? NA GŁOWY UPADLIŚCIE???????? 25.08.05, 23:11
          Bo jak wszedzie licza sie układy. A na ukłdy nie ma rady. Pamietam ten
          antytalent sprzed lat, kiedy to jeden rerzyser wywalił ją wpołowie zdjęć z
          planu, ponieważ zachowywała sie jak kłoda.
          • pressforum Re: CO??????????????? NA GŁOWY UPADLIŚCIE???????? 25.08.05, 23:17
            Odi OK!!!
            • baltazar.pompka Re: CO??????????????? NA GŁOWY UPADLIŚCIE???????? 25.08.05, 23:21
              Na jej miejsce wstawiona panią, która póxniej prowadziła Różową landrynkę. To
              czego Figurska nie mogła dokonać przez 16 godzin, ona zrobiła w pięć.
              • Gość: roler Re: CO??????????????? NA GŁOWY UPADLIŚCIE???????? IP: 212.180.161.* 25.08.05, 23:55
                święte słowa. jest drewniana strasznie
                • ajdia Re: CO??????????????? NA GŁOWY UPADLIŚCIE???????? 26.08.05, 10:31
                  pewnie można odnieść wrażenie, że jest jak to określiliście jak "kłoda" poprzez
                  jej spokój...ale nie zapominajcie, że jej praca nie polega jedynie na tym co
                  dzieje się w studiu. Widać dziewczyna ceni sobie bardziej przygotowywanie
                  samych tematów, poszukiwania rozmówców - czyli typowa praca dziennikarska. Nie
                  kreuje siebie na wizji. Najważniejsi dla niej są goście i widownia. Założenie
                  tego programu to miła i przyjazna atmosfera rozmowy. I ona tego się trzyma. I
                  do tego taka jest. Więc jest po prostu sobą.
                  A ja mam np. dosyć sensacyjnych programów, w których dziennikarze skaczą
                  gościom do oczu, gdzie pytania sa agresywne, aby wyprowadzić drugą osobę z
                  równowagi - to moze się odkryje jego prawdziwe "ja". A tu włączam program. Z
                  anteny bije kojący spokój. Mogę sobie wypić przy tym gorącą herbatkę i
                  odetchnąć chwilę po ciężkim dniu.
                  • pressforum tak 26.08.05, 14:43
                    Siłą programow Odi jest dobor tematow i goscie.
                    • baltazar.pompka JEDNAK NA GŁOWĘ UPADLIŚCIE 26.08.05, 21:45
                      Te programy są:
                      1. Nudne.
                      2. Odetta nie ma niczego ciekawego do powiedzenia.
                      3. Ciekawi goście?
                      4. Dobór tematów? Przynajmniej jeden widziałem, w którym temat i rozmówcy
                      zerżnięci byli od Drzyzgi.
                  • andrzej105 Re: CO??????????????? NA GŁOWY UPADLIŚCIE???????? 26.08.05, 23:01
                    ajdia napisała:

> pewnie można odnieść wrażenie, że jest jak to określiliście jak "kłoda"
                    poprzez
                    >
                    > jej spokój...ale nie zapominajcie, że jej praca nie polega jedynie na tym co
                    > dzieje się w studiu. Widać dziewczyna ceni sobie bardziej przygotowywanie
                    > samych tematów, poszukiwania rozmówców - czyli typowa praca dziennikarska.
                    Nie
                    > kreuje siebie na wizji. Najważniejsi dla niej są goście i widownia. Założenie
                    > tego programu to miła i przyjazna atmosfera rozmowy. I ona tego się trzyma. I
                    > do tego taka jest. Więc jest po prostu sobą.
                    > A ja mam np. dosyć sensacyjnych programów, w których dziennikarze skaczą
                    > gościom do oczu, gdzie pytania sa agresywne, aby wyprowadzić drugą osobę z
                    > równowagi - to moze się odkryje jego prawdziwe "ja". A tu włączam program. Z
                    > anteny bije kojący spokój. Mogę sobie wypić przy tym gorącą herbatkę i
                    > odetchnąć chwilę po ciężkim dniu.
                    --------
                    w 100 % zgoda

--
                    www.spieprzajdziadu.pl/
                    • pressforum popieram odi 27.08.05, 00:17
                      drzyzdze niejakiej to do Odi 100 lat swietlnych brakuje
                      • baltazar.pompka Re: popieram odi 27.08.05, 12:16
                        Buhahahahahahahahaha. Gdyby tak było to jak piszesz to Figurska byłaby w
                        Polsacie o 17.30, a nie w TV4.
                        Figurska jest nuuuudna i ma niewiele do powiedzenia. Ot takie drewno.
                        • pressforum Re: popieram odi 27.08.05, 12:16
                          a ja i tak popieram Odi
                          • baltazar.pompka Re: popieram odi 27.08.05, 12:28
                            A jestes z nią związany towarzysko?
                      • marianna.rokita Re: popieram odi 29.08.05, 07:34
                        Amen,Press:)

Napisze pozniej.Dzióbasy:))))
    • Gość: Kiks Odeta Moro-Figurska IP: *.zacisze.zgora.pl 01.09.05, 11:21
      Ten jej program jest jak dla mnie jednym z lepszych w swoim rodzaju. Cudowny
      jest spokój jaki bije z tego programu, nie ma w nim tej żałosnej atmosfery
      sensacyjności, nie ma kłótni, jest po prostu w miarę normalnie. Scenografia
      jest w porządku, ludzie zaproszeni też.
      • Gość: noga_y_medialna Re: Odeta Moro-Figurska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.09.05, 08:14
        Czy to ta z przylepionym "sexownym uśmiechem"? Jeśli tak, to mogę powiedzieć,
        że kiedyś próbowałem oglądać ją przez 10 minut(dłużej nie wytrzymałem), poziom
        intelektualny misia gogo. No ale ten ku....ski grymaso-uśmiech ...wskazuje na
        dużej klasy profesjonalistkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka