Dodaj do ulubionych

Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś

23.08.05, 22:46
Najlepsze są R1 - teraz też SLIM. Nie tylko do 30.
Obserwuj wątek
    • bylystudent TO RACZEJ BADANIA MARKETINGOWE niż naukowe 24.08.05, 13:03
      I jawna zachęta - pal slimy będziesz modna.
      Aha, o tym, że zostaniesz mocną sztuką też warto pamiętać.

PALENIE POWODUJE BOLESNĄ I POWOLNĄ ŚMIERĆ...
      • Gość: Mathoł! "Menthol" to po polsku "mentol", ignorancie z GW. IP: *.autocom.pl 24.08.05, 13:20
        • Gość: HEMOROID ...a palenie jest do dupy. IP: *.autocom.pl 24.08.05, 13:21
          • Gość: realista hemoroidy tez :) n/t IP: *.dip.t-dialin.net 24.08.05, 14:49
      • krenglik Re: TO RACZEJ BADANIA MARKETINGOWE niż naukowe 24.08.05, 13:26
        są lightowce i slimerki
        a gdzie są cancerki - te co mają raka i zdychają 8 miesięcy w męczarniach.
        To kobiety ze wszystkich grup społecznych, nie uśmiechnięte, już nie palące.
        Często nie mają piersi lub płuca, żółte zęby i śmierdzą fajkami.
        Żaden facet za taką ruiną się nie obejży.

Spece od marketingu nie ogarnęli wszystkich swoich klientów :-(
      • Gość: M@ROL ZWIZUALIZUJ " DZIEŃ ŚWIRA " .. SCENĘ Z PAPIEROCHEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 18:10
        ii od razu zaczniesz jarać jednego do wieczornej kawki ..DżiZus, No wiadomo że
        powoduje raka: wszystkiego co sie rusza i na drzewo nie ucieka, .. Ale kurde,
        czy jest coś przyjemniejszego po znojnym dniu, kowboju i kowbojko nad "Coffie

and Ciggarets"? Ja tam jaram Miętusy, i wg mnie Crystale Lighty Są the Beściaki
        .. choć słyszłem pogłoski .. paru Eunuchów Łapiduchów, że odpadną mi po nich
        jaja .. ale to chyba plooOOtki ..Co ? OOoo kuźwa,!! a gdzie Moje klejnoty !! :P

Byłem raz w Onkologu, najzabawniejszy jest prohibicyjny zakaz sprzedaży Fajek
        na caluśkim terenie, i ściana dymu w dyżurkach ..oraz łysi kolesie i kolesiówy
        na fajeczce przed budynkiem .. bo przeca żadna chemioterapia, tak nie zabije
        raka
        (wraz z żywicielem).. jak malborasek !!
    • Gość: mikejar Co za idiota wymyslil - lightowca IP: *.dyn.optonline.net 24.08.05, 13:04
      Od kiedy Polska weszla w " demokracje" taki zwrot przeczytalem w GW ,
      to coraz wiecej jest slow spolszczonych z angielskiego np. newsy.
      Trzeba byc kompletnym idiota aby w ten sposob pisac
      Czy juz nie ma nikogo w redakcji GW kto potrafi pisac chociaz
      troche poprawnie
    • Gość: Razorus Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.05, 13:06
      Drogie palaczki - cokolwiek palicie - i tak śmierdzi wam po papierosach z ust.
      Obrzydliwe. Niehigieniczne. Po co wam to ??
      • Gość: Ciekawy Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:03
        Skoro juz tu zajrzales i wymeczyles tego posta tzn, ze temat dotyczy takze
        ciebie. A skoro zapewne nie palisz to az boje sie zapytac skad tobie smierdzi?
        • Gość: Razorus Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.05, 08:38
          Masz rację, nie palę. A śmierdzi mi z odbytu jak wydalam gazy - jak każdemu ;-)
          Tej mało szlachetnej części ciała nie używamy jednak do konwersacji, a ust i
          owszem. Skoro Ciekawy, poczułeś się dotknięty moją wypowiedzią i uważasz, że
          dym papierosowy nie śmierdzi - udowodnij to...
      • block-buster Powiedz mi,czy palisz,a powiem kim jestes... 24.08.05, 16:38
        Bo jak palisz,to jestes nikt.Jak nie-to jestes fachowiec i wiesz.
        • Gość: Razorus Re: Powiedz mi,czy palisz,a powiem kim jestes... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.05, 08:33
          Masz zupełną rację. Jak palisz - to nie czujesz tego smrodu - tak jest
          skonstruowany nasz organ powonienia, że intensywne zapachy po dłuższym
          kontakcie tracą na intensywności. Ja nie palę i uciążliwe jest wąchanie tego
          swądu, to tyle na temat.
          Pozdrawiam ;-)
    • Gość: Ashka Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:33
      "To osoby oszczędne i rozsądne." - Kobieta która pali - rozsądna??? Wolne
      żarty. Zdrowy rozsądek wyklucza palenie. Papieros w ustach to raczej oznaka
      słabości charakteru albo zwykłej głupoty i bezmyslności.
      • Gość: Antek Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:05
        Bezmyslnoscia i glupota jest pisanie odpowiedzi do artykulu ktory kogos nie
        dotyczy.
        • Gość: Indy hmmmmm IP: 80.51.255.* 24.08.05, 14:13
          wiec ci wszyscy co komentuja artykuly o ataku na bieslan, meczu wisly, glodzie
          w afryce, przypadkach jak pies zagryzl dziecko itp. sa bezmyslni i glupi?
        • Gość: krenglik Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: 80.48.123.* 24.08.05, 14:24
          Moja matka pół roku zdychała w wielkich męczarniach, zaczęło się od raka płuc,
          miała mastektomię potem guz pojawił się w mózgu. Nie mogła utrzymać równowagi
          potem rzygała wszystkim co zjadła przed śmiercią ważyła 28kg. Przestała jeść
          rozpoznawać ludzi, paliła do końca. Męczarnie trwały pół roku.

Twierdzisz idioto, że jak ktoś nie pali to go problem nie dotyczy.
          Jesteś kwintesencją głupoty i bezmyślności.

Nawet jako szary polak problem cię dotyczy? Leczenie i operacje mojej matki
          kosztowały tyle co niezły samochód, za wszystko zapłaciłeś również ty ze swoich
          podatków. Po to by mogła zdycać 2 miechy dłużej.

Gratulacje pomyślunku.
          • Gość: Paolo Palenie to wybor IP: 217.153.177.* 24.08.05, 14:37
            Myslalem, ze ludzie umieraja... Szacunek dla matki, tepaku
      • Gość: mex fajki pala penery IP: *.hstl2.put.poznan.pl 24.08.05, 21:03
        a z takimi sie nie zadaje, nawet takiej nie całowałem...zwlaszcza ze po kilku
        latach jatrania zaczynaja churchlac...bleee
    • Gość: rilwen moja propozycja to ,,śmierdzące popielniczki"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:54
      a może taki sam łady obrazek zrobicie następnym razem dla alkoholików:
      ,,chaberki" pija kudyś, są zazwyczaj po 40. i dawno skończył im się zasiłek,
      wakacje spędzają w rynsztoku a dla relaksu znęcają się nad rodziną
      ,,chaftki" pija w piątki i weekendy, w poniedziałek z bólem głowy stawiają się w
      biurze
      ,,micheliny" piją głównie piwo i są fanami futbolu, życie spędzają przed telewizorem
      itd., itp.
    • Gość: wuz REKLAMA!!!! IP: 81.193.133.* 24.08.05, 15:24
      Co za bezczelność! Obrzydliwe, obrzydliwe sposoby na public relations.
      • praptak "Metro" to zlew dla materiałów PR 24.08.05, 18:10

Mechanizm jest prosty - koncern płaci za "badania" agencji PR. Agencja
        opracowuje wyniki "badań" tak, aby powstał gotowiec dla dziennikarzy. Agencja
        informuje dziennikarzy, że ma darmowe materiały, dziennikarze zlatują się jak
        gołębie do ziarna i przepisują materiały agencji jako artykuły o trendach.

Kto miał choć krótki kontakt z firmami PR, temu podczas czytania większości
        gazet często zapala się w głowie światełko z napisem "Materiał sponsorowany".
        Ostatnio w Wyborczej była np. cała seria artykułów o tym jak to rynek
        mieszkaniowy idzie w górę i trzeba natychmiast brać kredyt i kupować mieszkanie
        bo zaraz się wszyscy rzucą, wezmą kredyty i wykupią wszystkie mieszkania na
        rynku :-)

"Metro" niestety łyka wszystkie takie materiały jak leci, no ale cóż - jest w
        końcu za darmo...
    • Gość: badacz Według moich badań, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.05, 15:29
      cała populacja palaczy, jest po prostu głupia....
    • Gość: magia Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:02
      Co za beznadziejny artykol.....Jak mozna na podstawie czegos tak obrzydliwego,
      cuchnacego, uzaleznijacego i do tego zabijajacego oceniac kto jakim jest
      czlowiekiem. Katastrofa.Jestem zalamana....:(
    • Gość: kruk rozsądne miętuski hahahhahaha IP: *.radio88.com.pl 24.08.05, 16:04
      w moim przypadku nie trafione.
    • Gość: steffan a USTAWA O OCHRONIE JĘZYKA Polskiego?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:11
      Gazeta po raz kolejny ma to w d****. "światowcy"- hehehe. a że niby od "Faktu" i
      "SE" szlachetniejsi. WSTYD!
    • Gość: maua fajki bleee, koks rządzi:o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:11
      pozdro dla wszyskich bałych nosków
    • Gość: Wiola Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.08.05, 21:03
      Palenie jest obrzydliwe.
      • Gość: dżon fajki są dla penerek i penerów:) IP: *.hstl2.put.poznan.pl 24.08.05, 21:08
    • Gość: Gość portalu Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:39
      Moja koleżanka w ostatnie wakacje wypaliła okazjonalnie w ciągu dnia półtorej
      paczki slimów "Vogue". Ma 22 lata, mieszka z rodzicami, jest w trakcie studiów
      dziennych na UW i otrzymuje imponujące stypendium naukowe. Po wycieczce do
      Królewca wypaliła, też okazjonalnie, dwie paczki "Biełamorów" o wysokiej
      zawartości wszystkiego. Poza tym, ma paskudnie lewicowe poglądy. Ale to przez
      papierosy uznałem, że lepiej do kina zaprosić każdą inną, byle niepalącą.
      Pozdrawiam,
      Jasio.
    • Gość: Ania Ludzie, litości, duszę się. Przestańcie palić! IP: *.chello.pl 24.08.05, 21:55
      A jeśli już palicie, to nie na przystankach. To podobno jest zabronione, tylko
      nikt tego zakazu nie stosuje. Pomijając fakt, że jest to chamstwo straszne.
      Człowiek na poziomie uznaje palenie w obecności osoby niepalącej za rzecz
      bardzo niestosowną.
    • anuszka_ha3.agh.edu.pl Slime ........................................ 24.08.05, 22:13

Hłe hłe, "slimer" kojarzy mi się tylko i wyłącznie ze słowem "slime" :-)))

Coś wy w tym metrze nie znacie angielskiego...
      • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Slime ....................................... 24.08.05, 22:17

Hłe hłe, a już zgadnijcie, jak kojarzy mi się "slimerka"??!! :-DDD
    • Gość: zdjecie stangreta Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.homeip.net 24.08.05, 22:41
      koniakow.com/grafika/konkurs_wreczenie.jpg
      to ten po prawej...
      • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś 24.08.05, 23:01
        > to ten po prawej...

Ale obślizgły... istny slimer!... :-))))))
    • Gość: hudy Wszystkie to jedna kategoria : POPIELNICZKI IP: *.crowley.pl 24.08.05, 23:56
      Wszystkie wspomniane typy to jedna kategoria : POPIELNICZKI
      U mnie odpadają na starcie...
      • Gość: tom smierdzace cioty i ciotki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:13
        jak w temacie
    • Gość: BK Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: 137.99.100.* 25.08.05, 01:26
      powinno byc raczej: "Powiedz czy palisz, a powiem Ci, kim jestes"
    • Gość: GK Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.sc.res.rr.com 25.08.05, 05:46
      Michał Stangret
      JESTES DU...EM, CZE DEB..EM ?
    • Gość: Foreston Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 07:39
      Jak można całować się z palaczką????!!!!!!
    • Gość: faja Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 08:04
      ale bzdura.....
    • Gość: bin Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 08:25
      To jest promowanie palenia!! A tyle jest akcji "już nie palę"
      Pytanie powinno brzmieć;
      "Masz raka krtani, czy raka płuc?"

Zastanówcie się!
    • mycha70 Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś 25.08.05, 08:38
      A po za tym kobieta z paierosem, nawet jakby nie wiem jak się starała, wygląda
      obrzydliwie, arogancko, dymi się i śmierdzi. Nie palę, ale mam coś do
      powiedzenia, bo widzę ludzi wokół, a niepalący więcej widzą (i czują) niż ci z
      papierosem.
    • Gość: gosc Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.zax.pl / *.zax.pl 25.08.05, 08:43
      A co z "miksikami"?? Jaka jest charakterystyka tych kobiet, ktore pala
      wszystkiego po troche w zaleznosci od humoru, dnia... ?? Pozdrowionka:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka