bdx65 23.08.05, 22:46 Najlepsze są R1 - teraz też SLIM. Nie tylko do 30. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bylystudent TO RACZEJ BADANIA MARKETINGOWE niż naukowe 24.08.05, 13:03 I jawna zachęta - pal slimy będziesz modna. Aha, o tym, że zostaniesz mocną sztuką też warto pamiętać. PALENIE POWODUJE BOLESNĄ I POWOLNĄ ŚMIERĆ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mathoł! "Menthol" to po polsku "mentol", ignorancie z GW. IP: *.autocom.pl 24.08.05, 13:20 Odpowiedz Link Zgłoś
krenglik Re: TO RACZEJ BADANIA MARKETINGOWE niż naukowe 24.08.05, 13:26 są lightowce i slimerki a gdzie są cancerki - te co mają raka i zdychają 8 miesięcy w męczarniach. To kobiety ze wszystkich grup społecznych, nie uśmiechnięte, już nie palące. Często nie mają piersi lub płuca, żółte zęby i śmierdzą fajkami. Żaden facet za taką ruiną się nie obejży. Spece od marketingu nie ogarnęli wszystkich swoich klientów :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@ROL ZWIZUALIZUJ " DZIEŃ ŚWIRA " .. SCENĘ Z PAPIEROCHEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 18:10 ii od razu zaczniesz jarać jednego do wieczornej kawki ..DżiZus, No wiadomo że powoduje raka: wszystkiego co sie rusza i na drzewo nie ucieka, .. Ale kurde, czy jest coś przyjemniejszego po znojnym dniu, kowboju i kowbojko nad "Coffie and Ciggarets"? Ja tam jaram Miętusy, i wg mnie Crystale Lighty Są the Beściaki .. choć słyszłem pogłoski .. paru Eunuchów Łapiduchów, że odpadną mi po nich jaja .. ale to chyba plooOOtki ..Co ? OOoo kuźwa,!! a gdzie Moje klejnoty !! :P Byłem raz w Onkologu, najzabawniejszy jest prohibicyjny zakaz sprzedaży Fajek na caluśkim terenie, i ściana dymu w dyżurkach ..oraz łysi kolesie i kolesiówy na fajeczce przed budynkiem .. bo przeca żadna chemioterapia, tak nie zabije raka (wraz z żywicielem).. jak malborasek !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikejar Co za idiota wymyslil - lightowca IP: *.dyn.optonline.net 24.08.05, 13:04 Od kiedy Polska weszla w " demokracje" taki zwrot przeczytalem w GW , to coraz wiecej jest slow spolszczonych z angielskiego np. newsy. Trzeba byc kompletnym idiota aby w ten sposob pisac Czy juz nie ma nikogo w redakcji GW kto potrafi pisac chociaz troche poprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorus Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.05, 13:06 Drogie palaczki - cokolwiek palicie - i tak śmierdzi wam po papierosach z ust. Obrzydliwe. Niehigieniczne. Po co wam to ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:03 Skoro juz tu zajrzales i wymeczyles tego posta tzn, ze temat dotyczy takze ciebie. A skoro zapewne nie palisz to az boje sie zapytac skad tobie smierdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorus Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.05, 08:38 Masz rację, nie palę. A śmierdzi mi z odbytu jak wydalam gazy - jak każdemu ;-) Tej mało szlachetnej części ciała nie używamy jednak do konwersacji, a ust i owszem. Skoro Ciekawy, poczułeś się dotknięty moją wypowiedzią i uważasz, że dym papierosowy nie śmierdzi - udowodnij to... Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Powiedz mi,czy palisz,a powiem kim jestes... 24.08.05, 16:38 Bo jak palisz,to jestes nikt.Jak nie-to jestes fachowiec i wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorus Re: Powiedz mi,czy palisz,a powiem kim jestes... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.05, 08:33 Masz zupełną rację. Jak palisz - to nie czujesz tego smrodu - tak jest skonstruowany nasz organ powonienia, że intensywne zapachy po dłuższym kontakcie tracą na intensywności. Ja nie palę i uciążliwe jest wąchanie tego swądu, to tyle na temat. Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ashka Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:33 "To osoby oszczędne i rozsądne." - Kobieta która pali - rozsądna??? Wolne żarty. Zdrowy rozsądek wyklucza palenie. Papieros w ustach to raczej oznaka słabości charakteru albo zwykłej głupoty i bezmyslności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:05 Bezmyslnoscia i glupota jest pisanie odpowiedzi do artykulu ktory kogos nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy hmmmmm IP: 80.51.255.* 24.08.05, 14:13 wiec ci wszyscy co komentuja artykuly o ataku na bieslan, meczu wisly, glodzie w afryce, przypadkach jak pies zagryzl dziecko itp. sa bezmyslni i glupi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krenglik Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: 80.48.123.* 24.08.05, 14:24 Moja matka pół roku zdychała w wielkich męczarniach, zaczęło się od raka płuc, miała mastektomię potem guz pojawił się w mózgu. Nie mogła utrzymać równowagi potem rzygała wszystkim co zjadła przed śmiercią ważyła 28kg. Przestała jeść rozpoznawać ludzi, paliła do końca. Męczarnie trwały pół roku. Twierdzisz idioto, że jak ktoś nie pali to go problem nie dotyczy. Jesteś kwintesencją głupoty i bezmyślności. Nawet jako szary polak problem cię dotyczy? Leczenie i operacje mojej matki kosztowały tyle co niezły samochód, za wszystko zapłaciłeś również ty ze swoich podatków. Po to by mogła zdycać 2 miechy dłużej. Gratulacje pomyślunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Palenie to wybor IP: 217.153.177.* 24.08.05, 14:37 Myslalem, ze ludzie umieraja... Szacunek dla matki, tepaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mex fajki pala penery IP: *.hstl2.put.poznan.pl 24.08.05, 21:03 a z takimi sie nie zadaje, nawet takiej nie całowałem...zwlaszcza ze po kilku latach jatrania zaczynaja churchlac...bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rilwen moja propozycja to ,,śmierdzące popielniczki"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:54 a może taki sam łady obrazek zrobicie następnym razem dla alkoholików: ,,chaberki" pija kudyś, są zazwyczaj po 40. i dawno skończył im się zasiłek, wakacje spędzają w rynsztoku a dla relaksu znęcają się nad rodziną ,,chaftki" pija w piątki i weekendy, w poniedziałek z bólem głowy stawiają się w biurze ,,micheliny" piją głównie piwo i są fanami futbolu, życie spędzają przed telewizorem itd., itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuz REKLAMA!!!! IP: 81.193.133.* 24.08.05, 15:24 Co za bezczelność! Obrzydliwe, obrzydliwe sposoby na public relations. Odpowiedz Link Zgłoś
praptak "Metro" to zlew dla materiałów PR 24.08.05, 18:10 Mechanizm jest prosty - koncern płaci za "badania" agencji PR. Agencja opracowuje wyniki "badań" tak, aby powstał gotowiec dla dziennikarzy. Agencja informuje dziennikarzy, że ma darmowe materiały, dziennikarze zlatują się jak gołębie do ziarna i przepisują materiały agencji jako artykuły o trendach. Kto miał choć krótki kontakt z firmami PR, temu podczas czytania większości gazet często zapala się w głowie światełko z napisem "Materiał sponsorowany". Ostatnio w Wyborczej była np. cała seria artykułów o tym jak to rynek mieszkaniowy idzie w górę i trzeba natychmiast brać kredyt i kupować mieszkanie bo zaraz się wszyscy rzucą, wezmą kredyty i wykupią wszystkie mieszkania na rynku :-) "Metro" niestety łyka wszystkie takie materiały jak leci, no ale cóż - jest w końcu za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badacz Według moich badań, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.05, 15:29 cała populacja palaczy, jest po prostu głupia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:02 Co za beznadziejny artykol.....Jak mozna na podstawie czegos tak obrzydliwego, cuchnacego, uzaleznijacego i do tego zabijajacego oceniac kto jakim jest czlowiekiem. Katastrofa.Jestem zalamana....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk rozsądne miętuski hahahhahaha IP: *.radio88.com.pl 24.08.05, 16:04 w moim przypadku nie trafione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steffan a USTAWA O OCHRONIE JĘZYKA Polskiego?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:11 Gazeta po raz kolejny ma to w d****. "światowcy"- hehehe. a że niby od "Faktu" i "SE" szlachetniejsi. WSTYD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maua fajki bleee, koks rządzi:o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:11 pozdro dla wszyskich bałych nosków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.08.05, 21:03 Palenie jest obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżon fajki są dla penerek i penerów:) IP: *.hstl2.put.poznan.pl 24.08.05, 21:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:39 Moja koleżanka w ostatnie wakacje wypaliła okazjonalnie w ciągu dnia półtorej paczki slimów "Vogue". Ma 22 lata, mieszka z rodzicami, jest w trakcie studiów dziennych na UW i otrzymuje imponujące stypendium naukowe. Po wycieczce do Królewca wypaliła, też okazjonalnie, dwie paczki "Biełamorów" o wysokiej zawartości wszystkiego. Poza tym, ma paskudnie lewicowe poglądy. Ale to przez papierosy uznałem, że lepiej do kina zaprosić każdą inną, byle niepalącą. Pozdrawiam, Jasio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Ludzie, litości, duszę się. Przestańcie palić! IP: *.chello.pl 24.08.05, 21:55 A jeśli już palicie, to nie na przystankach. To podobno jest zabronione, tylko nikt tego zakazu nie stosuje. Pomijając fakt, że jest to chamstwo straszne. Człowiek na poziomie uznaje palenie w obecności osoby niepalącej za rzecz bardzo niestosowną. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Slime ........................................ 24.08.05, 22:13 Hłe hłe, "slimer" kojarzy mi się tylko i wyłącznie ze słowem "slime" :-))) Coś wy w tym metrze nie znacie angielskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Slime ....................................... 24.08.05, 22:17 Hłe hłe, a już zgadnijcie, jak kojarzy mi się "slimerka"??!! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdjecie stangreta Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.homeip.net 24.08.05, 22:41 koniakow.com/grafika/konkurs_wreczenie.jpg to ten po prawej... Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś 24.08.05, 23:01 > to ten po prawej... Ale obślizgły... istny slimer!... :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hudy Wszystkie to jedna kategoria : POPIELNICZKI IP: *.crowley.pl 24.08.05, 23:56 Wszystkie wspomniane typy to jedna kategoria : POPIELNICZKI U mnie odpadają na starcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom smierdzace cioty i ciotki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:13 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: 137.99.100.* 25.08.05, 01:26 powinno byc raczej: "Powiedz czy palisz, a powiem Ci, kim jestes" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GK Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.sc.res.rr.com 25.08.05, 05:46 Michał Stangret JESTES DU...EM, CZE DEB..EM ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foreston Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 07:39 Jak można całować się z palaczką????!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faja Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 08:04 ale bzdura..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bin Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 08:25 To jest promowanie palenia!! A tyle jest akcji "już nie palę" Pytanie powinno brzmieć; "Masz raka krtani, czy raka płuc?" Zastanówcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
mycha70 Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś 25.08.05, 08:38 A po za tym kobieta z paierosem, nawet jakby nie wiem jak się starała, wygląda obrzydliwie, arogancko, dymi się i śmierdzi. Nie palę, ale mam coś do powiedzenia, bo widzę ludzi wokół, a niepalący więcej widzą (i czują) niż ci z papierosem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Powiedz, co palisz, a powiem ci, kim jesteś IP: *.zax.pl / *.zax.pl 25.08.05, 08:43 A co z "miksikami"?? Jaka jest charakterystyka tych kobiet, ktore pala wszystkiego po troche w zaleznosci od humoru, dnia... ?? Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś