Dodaj do ulubionych

szymon majewski show - co to za syf...

IP: *.icpnet.pl 19.09.05, 22:33
syf jakich malo, jestem ciekawy kiedy to wyleci z ramowki, ratuje ten program
gosc udajacy leppera
Obserwuj wątek
    • r3003 Re: szymon majewski show - co to za syf... 20.09.05, 12:33
      Beznadzieja. W studio ciągele ci sami goście (z pprzednich programów
      Majewskiego), opowiadający ciągle te same głupoty. Żenada na maksa.
    • alex200 Wątpię 24.09.05, 02:34
      czy ten gość rozbawiłby podchmielone towarzystwo na wiejskim weselu, ale
      warszawka rządzi się swoimi prawami.
    • Gość: raf Re: szymon majewski show - co to za syf... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 16:11
      Oglądałem show Majewskiego. O zgrozo... żeby to chociaż śmieszne było.
      Wojewódzki nagrywany jest w tym tygodniu co jest emisja, a to? To chyba 3 czy 4
      tygodnie temu nagrywali! Wojewódzki prowadzi rozmowę, o danej osobie i z daną
      osobą, coś chce wyciągnąć. Na jakis temat pogadac, ciagnie rozmowe. Program
      jest bardziej spontaniczny, co zamienia się w prawdziwy komizm. A u Majewskiego
      odgrzewanie politycznych kawałków z przed 3 tygodni. Dla mnie porażka. Wole
      Wojewódzkiego, choć nie twierdze ze to idealny program. Najlepszy jednak był z
      Markiem Konradem.

To takie połączenie ”łapu-cał” z canal+ z ”od niedzieli do niedzieli” na tvp3,
      tylko ze mniej śmieszne od łapu-capu i o 3 tygodnie w tyle za od niedzieli do
      niedzieli. i to ma być show? myslałem ze tvn stac na wiecej.
      • Gość: fast_eddy Szymon majewski show - jest super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 16:55
        Mówię, a raczej piszę serio.
        Podoba mi sie konwencja parodii całej reszty talk-shows.
        Podoba mi się prowadzący m.in. za skłonność do autoironii.

f_e
    • dzika_zdzicha Re: szymon majewski show - co to za syf... 24.09.05, 19:38
      a mnie się podoba! szczególnie 'rozmowy w tłoku' i pan udający Endrju. :))))))
      pozdro.
      • Gość: zombaj Re: szymon majewski show - co to za syf... IP: *.echostar.pl 26.09.05, 19:03
        koles udajacy endrju ratuje caly program. bo tak, to on zrobiony jest
        marniutko,przede wszystki za duzo w nim filmowych przerywnikow. one rozbijaja
        tempo calego show.
        • Gość: rer Re: szymon majewski show - co to za syf... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 12:53
          Oglądam ten program tylko ze względu na rozmowy w tłoku:)
          • sen_pablo nie nalepszy ten program 29.09.05, 10:52
            to prawda, ale rozmowy w tłoku zabiły mnie ;) Lepper, Beger, Olejnik ale
            Kazimiera Szczuka i Doda, to już był harcore, rozłożyły mnie na dechy, miałem
            niezły polew, reszta programu jest nie halo
    • Gość: lucky luke ...ale parodia Szczuki taka, ze mozna sie zskikac! IP: *.itpp.pl 02.10.05, 09:37
      Zapowalem wczoraj, przypadkiem najechalem na laske, ktora tak udawala Szczuke,
      ze przez chwile myslalem, ze to moze ucharakteryzowana Szczuka robi sobie jaj z
      samej siebie. Polew maksymalny!
      • Gość: gość portalu ROZMOWY W TLOKU/TAK!! SMS/NIE BARDZO. IP: *.icpnet.pl 03.10.05, 22:14
        no wlasnie tak
    • Gość: marzen Re: szymon majewski show - co to za syf... IP: 62.134.128.* 03.10.05, 09:44
      ogolnie program taki se... nie powala... ale rozmowy w tloku sa the BEST.
      Kobieta odgrywajaća szczuke i dode jest zajeb..... !!! Tak dwie różne postaci a
      tak charajterystyczne cechy potrafi oddać. Co tydzień czekam na the end of this
      progmram!
    • Gość: graf81 KATARZYNA KWIATKOWSKA RULEZ!!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 05.10.05, 13:59
      nie wiem, skad Majewski wytrzasnal te kobiecine, ale z kazdym programem jest
      lepsza. jak nikt inny potrafi doprowadzic mnie do lez:))
      najpierw jako Doda, potem Kazia Szczuka, a teraz Krystyna Janda.
      zasluguje na Oscara co najmniej
      Gratulacje dla Szymona!!
      • alicia83 Re: KATARZYNA KWIATKOWSKA RULEZ!!!!!!! 05.10.05, 14:14
        zgadzam sie-doda,kazia i krysia w jej wydaniu to perelki:-)
        do niejakiego rafa:wyobraz sobie ze program nie jest nagrywany 3
        tyg.wczesniej,bo gdy doda wygrala sopot w sobote to w pon byla w show ze
        slowikiem.nie zabieraj glosu w sprawach,w ktorych sie nie orientujesz-i to
        jeszcze z wielkim przekonaniem
        poza tym Marek to jest Kondrat anie Kondrad.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka