malajka16 03.11.05, 16:07 Mam propozycje dla wszystkich, którzy mają zapał do pisania, stwórzmy amatorską gazetke internetową!Co Wy na to?To by była gazetka, taka z czystej przyjemnosci, bez zarobku i w ogóle...Licze na Was!!!Odzywajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: Zróbmy to razem! 03.11.05, 17:38 Witaj, ja jestem chetna- mam nawet jeden projekt w internecie- robimy go na razie na blogu, bo nie umiemy robic z kumplami stronki internetowej i obecnie szukamy kogos, kto by to potrafił...mamy tez malo czasu, ale chcemy go jakos znalezc... podaje adres, zobacz sama. A moze chcialabys do nas dolaczyc? Ja mam juz kilka pomyslow na reklame :) Strona (wspolna): szpila17.eblog.pl, moj prywatny blog z tekstami: www.gabencja.blog.onet.pl Kontakt ze mna: aurora2003@op.pl Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
polazgateska Re: Zróbmy to razem! 15.10.06, 01:00 Najpierw chyba trzeba miec jakis pomysł na tę gazetkę. Bo zapowiada się portal niewyżytych grafomanów. Odpowiedz Link Zgłoś
andil1973 Re: Zróbmy to razem! 15.10.06, 22:53 Ja też się zgłaszam. Siedziałem w dziennikarstwie przez 9 lat. Chętnie podziałałbym jeszcze w tej materii. www.andi.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś