Dodaj do ulubionych

Tokio Hotel

• Gość: Miki Mint Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 21:39
      Zaczynam wierzyć w ludzi!
      Zauważyłam,że pierwszy raz jakikolwiek dziennikarz napisał w ten sposób,pełen
      krytyki o zespole ,,trendy" w najgorszym tego słowa znaczeniu i ciesze się,że
      jest jeszcze ktoś kto nie boi się o tym napisać..
    • Gość: Yuki Re: Tokio Hotel IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.03.06, 22:01
      Hmm, lubię Tokio Hotel sobie posłuchać, w miarę szkolenia mojego języka.
      Facet/Kobieta który to napisał/a ma trochę racji. Wiele było takich zespołów, jednakże mam jedno
      pytanie. Zjeżdża, ten artykuł wygląd artystów, ale nic nie jest wspomniane o ich muzyce. Czyżby autor
      artykułu nie posłuchał ich muzyki? Na to wygląda. To, że gość maluje oczy to nic nowego, ponownie jak
      jego malowane paznokcie - wiele zespołów tak robi. To, że mają kolczyki , phi też nic nowego.
      Podniecanie się wyglądem nie ma sensu.
      Aby oceniać należy przesłuchać cały album i może czegoś się jeszcze czegoś dodatkowo dowiedzieć,
      tutaj nie widzę chociaż kawałka przesłuchanego albumu - góra jedna piosenka, wydaje mi się, że
      Durch den monsun. Gdyby wszędzie oceniało się poprzez przesłuchanie jednej piosenki, lub obejrzenie
      zajawki do filmu, to sądzę, że nikt by nic już nie słuchał i nie oglądał.
      Pozdrawiam
      • Gość: Jeanne Muzyka i teksty ok :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 20:11
        zgadzam sięz Yuki. Ten kto to pisał na pewno ie przesłuchał całego albumu lub
        nie zrozumiał tekstów chłopaków. Piszą o naprawdę ważnych sprawach, o
        uwolnieniu się spod kontroli, o byciu sobą ... Wielu młodych ludzi naśladująć
        ich styl muzyczny zaczyna robić swoje pierwsze kroi. Bill maluje się ale
        dlaczego nikt nic nie mówi na to, że maluje się Billie Joe Amstrong z Green
        Day? nikt nic do niego nei ma ...
        ale wracając do muzyki i ich clipów .. nei można powiedzieć że nie są
        oryginalni. Mają swój styl, a przy robieniu clipów pracowało wielu znanych
        ludzi ... na koncertach graja na żywo, a nie jak wiekszość artystów z taśmy lub
        z płyty ... radze posłuchać ich albumu nowego ("Schrei so laut du kannst", b
        oznając krytyków słuchająć starego ("Schrei") powiedzą że chłopak fałszuje.
        Może siętak wydawać,gpyż ich debut był nagrywany podczas mutacji Bill'a ..
        teraz mają zupełnie nowe brzmienie ...
        wątpię takżę w to, ze TH to jednosezonowy zespół, przecież oni graja już od
        2001 rozu razemm tylko że pod inna nazwą: Devilish ...
        • Gość: Galadriel Re: Zgadzam się J. IP: 82.160.53.* 21.03.06, 09:07
          Pojawiła się teraz masa ludzi, którzy za wszelką cenę chcą rozpocząć chwytny temat. Wybierają kontrowersyjną sprawę i piszą aby za wszelką cenę dowalić. Mamy tego przykład na panu, który wybrał ten właśnie temat.
          Popularność artykułu jest wielka, ilość komentarzy godna pozazdroszczenia, tylko etyka.
          Ktoś pisał, że on miał prawo napisać co sądzi o TH. OK. A my teraz mamy prawo go skrytykować za to, że pisał ot tak, nie opierając się o żadne fakty, a jedynie własne odczucia.
    • Gość: mikka;] Re: Tokio Hotel IP: *.complex / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 16:04
      Założe się że ten tekst pisał chłopak, bo kto jak nie oni piszą takie
      bzdury ..;]Tekst typowego chłopaka wkużonego na ich cudne buźki ?? Przeminą??
      Ojj jeszcze długo słonko będziesz o nich słyszeć - ten twój koszmar senny
      jeszcze cie wyprowadzi z ruwnowagi ;]
    • Gość: Kreon Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 17:18
      Ludzie! Po lekturze niektórych z waszych wypowiedzi zrobiło mi się niedobrze :/
      Mówicie że autor tekstu nie ma prawa krytykować TH. Otóż MA on takie prawo!
      Żyjemy (póki co) w kraju wolnym i demokratycznym, w którym każdy ma prawo
      wypowiedzieć własną, nie obrażającą nikogo opinię. Autor tym tekstem nikogo nie
      obraża, wyraża po prostu swoje poglądy, i chociaż bardzo się staracie nie
      możecie mu tego zabronić :P A co do samego artykułu, w pełni zgadzam się z
      opinią autora. I nie chodzi tylko o to, że ich nie lubię (Tak! nie lubię! I
      nikt nie może mi tego zabronić :P) ale też o to, że wg mnie muzyka przez nich
      grana jest po prostu... lipna ;P Przykro mi, ale nie widzę nic ciekawego w
      słuchaniu grupki umalowanych i drących mordy nastolatków :P
      • Gość: Prawa i etyka Re: Tokio Hotel IP: 82.160.53.* 21.03.06, 09:17
        On miał prawo napisać to co myślał, nie opierając się o nic. Szkoda, że nie zauważył innych grup takich jak Dir en Grey czy dosyć popularny Green Day. Można by tu było przytoczyć także zachodnie Placebo.
        My mamy prawo napisać co o tym sądzimy i moje zdanie jest krytyczne - człowek, który jest autorem tego tekstu napisał pożywkę dla przygłupawych antyfanów, który wyznają zasadę "Nie ważne jak - ważne że nasze górą".
        Krytyka kogoś nie jest czynnością życiową taką jak wydalanie. Żeby kogoś skrytykować, trzeba go poznać, a nie ujrzeć jego twarz na okładce różowego czasopisma dla niedorobionych nastolatek.
        Po przeczytaniu artykułu wywnioskowałam, że ten autor napisał go z serca, bez uprzedniego przygotowania, bez zapoznania się z historią.
        A takich ludzi nie szanuję. Ktoś ma coś do powiedzenia - O.K niech mówi (piszę). Ale z sensem, a nie dla zwiększenia swojej popularności.

Zauważyłam, że TH nie cieszy sie powodzeniem wśród mężczyzn. Hmmmm nikt nic nie poradzi, że Bill jest mężczyzną, a nie kobietą i nie może pokazać swoich piersi, ani całego brzucha. Nie zaproszą go też na sesję do playboya. W końcu nie jest boginią seksu tak jak ubóstwiana przez was Marta Wiśniewska czy Dorota Rabaczewska.

;*
    • Gość: Asia Re: Tokio Hotel IP: *.smgr.pl 20.03.06, 19:30
      Poprostu ten artykuł został wyjęty mi z ust.Nie nawidze ich a moje
      znajome...szkoda gadać.Dajcie jeszcze ich obleśne zdjęcia.Dzięki!Czuję się
      wkońcu od nich wolna!!!
    • Gość: Asia Re: Tokio Hotel IP: *.smgr.pl 20.03.06, 19:31
      Chyba żartujesz.Fuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!
    • Gość: Asia Re: Tokio Hotel IP: *.smgr.pl 20.03.06, 19:39
      Super!
    • Gość: fanka tokio hotel Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 12:17
      Hej ty przesadzasz bardzo nie wiem co masz do tokio hotel ale oni sa fajni i
      wiesz powiem ci dlaczego dziewczyny kochaja ten zespol po pierwsze bill
      slicznie spiewa po drugie to malowanie sie sprawia ze jest on tajemniczy i
      nieodgadniony po trzecie jest mily i bije od niego jakas iskra przyjazni kazda
      dziewczyna marzy o chlopaku uczuciowym a on jest uczuciowy bo sam pisze sobie
      teksty piosenek sam no i to wlasnie dprawia ze jest fantastyczny nom a
      pozatym to ze bill sie maluje to jest jego imejg i wcale nie mysle ze ich slawa
      przemije oni beda zawsez bawet jesli to fanki zachowaja ich w sercach i nigdy
      o nich nie zapomna wypchaj sie i nie pisz takich rzeczy o tokio hotel
    • Gość: Iza;) Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 20:02
      Ej co za Debil to pisał!!!TH jest swietne!!ich muze słyszłam troszke wcześniej
      niz zaczeli być naprawde sławni!i moim zdaniem są naprawde swietni!!!pewnie jak
      kazdy zespól pzreminą...ale zawsze ich wirne fanki bedą ich pamietać<np.ja>i mam
      andzieje ze wkoncu zagrają w polsce!!!!!!!!!!Licze na TO!!! TH GÓRĄ!!!! a ten co
      napisał ten artykół niech spada:/nie wie co to jest dobra muza i super kolesie:D
    • Gość: <**Lolitk Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 13:53
    • Gość: <**LolitkA**> Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 13:54
      Tokio Hotelto jest najlepszy zespol na swiecie (a przynajmniej
      najprzystojniejszy!!!!)Sa zajefajni
    • Gość: klaudia i paulina Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 16:39
      Tokio Hotel to spedalony zespół szczególnie tez skretyniony Bill i jego
      braciszek Tom niedorozwinięty małolat. Bill w tych włosach wygladasz jak mój
      mop do mycia podłogi a te twoje śmieszne pazurki są do kitu. Jesteście
      najgorszym zespołem jakiego znam te wasze piosenki i glos Billa dziewczęcego
      pedałka. Są tak głupie,że słuchać sie nie da bo jak leci jakaś piosenka z
      waszego zespołu to szyby pękaja.
    • Gość: olcia Re: Tokio Hotel IP: *.olsztyn.mm.pl 26.03.06, 12:07
      tokio hotel gura co mam jeszcze powiedziec oni przyjada do polski do ostródy ha
      ha górą
    • Gość: #Angela# Re: #Super opko o TH# IP: *.crowley.pl 27.03.06, 11:11
      www.opkotokiohotel.blog.onet.pl - Opko made by Angela; czyli ja:P Jesli macie
      dosyc dennych opowiadanek pustych lasek to smialo wlazcie:) Oprocz opka wiele
      linkow filmików fotek itp. PozdrowionQ:*
    • Gość: antyfan th th to deble IP: *.plock.mm.pl 27.03.06, 17:28
      oni sa pie..mi ja nie wim jak mozna ich lubic
    • Gość: KAsia Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 22:35
      no cóż jak ktoś zazdrości to nie ma na t żadnej rady.....
      TOKIO HOTEL 4EVER !!!!!!!!!!!!!!! TOKIO HOTEL 4EVER !!!!!!!!!!!!!!!TOKIO HOTEL
      4EVER !!!!!!!!!!!!!!!TOKIO HOTEL 4EVER !!!!!!!!!!!!!!!TOKIO HOTEL
      4EVER !!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: fajnka Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 17:49
      Gościu!! Jak ci się TH nie podoba to twój problem. Zazdrościsz im i tyle. Tokio
      Hotel jest SUPER!!!!
    • Gość: Lena Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:12
      Nie pij tyle!!!!
    • Gość: Agusia Re: Tokio Hotel IP: 156.17.218.* 29.03.06, 08:45
      Ja osobiście uwielbiam tokio hotel i uważam, że ty mówisz tak na TOKIO HOTEL
      dlatego że jesteś chłopakiem i jesteś zwyczajnie zazdrosny, że większość osób
      woli Billa, Toma, Gustawa i Georga a nie was
      • Gość: Anjja Re: Tokio Hotel IP: *.milicz.sdi.tpnet.pl 30.03.06, 18:55
        Posłuchajcie mnie fani i anty fani. Chcę napisać wreszcie coś normalnego:
        Ja wiem że nie każdy musi uważać że Tokio Hotel jest cudowne i wspaniałe, ale
        pomyślcie, po co pisać jakie to głupie itp? Żeby zrobić innym przykrość?? To
        jest nie fair. Nie powinno się tak robić :(. Ja też nie lubię np. us5 albo
        Blog27 ale nie rzucam im błotem w twarz. Zgadzam się z osobom o nicku prawo i
        etyka. Wiem, że większośc dziewczyn lubi TH dlatego, że są oni chłopakami i to
        ładnymi. Ale wiem też, że chłopcy ich nie lubią. I chyba bardzo łatwo sie
        domyślić dlaczego... i ten ktos kto to pisał powinien najpierw przeczytac coś o
        TH. Np ciekawe czy wiedział, że Bill jak miał 9 lat pisał już piosenki i grał
        na keybordzie, a Tom na gitarze?? Ciekawe czy wiedział, że chłopcy z TH od
        zawsze chcieli tworzyć muzykę?? Jest wiele rzeczy ktorych koleś nie wie!! Ja
        jestem wielką fanką TOKIO HOTEL, ale jak widać wykazałam się odrobina
        inteligencji i nie napisałam tego co inni. Mam ich 20 plakatów w pokoju na
        ścianach wypisane "I LOVE TH" i co? i nie piszę tu tak jak inni.
        ANTY FANI!!! WYKAZCIE SIĘ ODROBINĄ INTELIGENCJI!!!
    • Gość: Ciemnablondynka Re: Tokio Hotel IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.06, 16:15
      To DEBIL napisał!Tokio Hotel jest fajne,nie lubię ich za wygląd(koszmarny),ale
      za ich muzykę.A, jak komuś się nie podobają ich piosenki to niech ich nie
      słucha i niech spie..:).
      Ciemnablondynka
      TOKIO HOTEL RZĄDZI!
      Pozdr.
      • Gość: as Re: Tokio Hotel IP: *.e-wro.net.pl 31.03.06, 20:26
        No nie moge jaki sped nastolatek - artykul SWIETNY niestety tepe nastolatki
        dopiero za 5-10 lat w zaleznosci od wieku zerwa plakaty ze scian i na
        wspomnienie slow "kocham [tu wstaw billa lub innego gowniarza]" tylko sie usmiechna.

No dalej "madre i dorosle" 13-16 latki - najezdzajcie na mnie buehaha
    • Gość: Amy Re: Tokio Hotel IP: *.it-net.pl 31.03.06, 20:44
      Pamiętacie O-Zone? Przez miesiąc był szaaaaaaaał a potem nagle wszyscy
      zapomnieli co to za goście. Pamiętacie Las Ketchup? Wydały 2 piosenki, ubrały
      sie jak modne gwiazdy i jakoś nagle zgasły. Z Tokio hotel będzie tak samo :
      teraz szał, potem nagle wszyscy będą sie wstydzić że tego słuchali!

1.Nie mają talentu
      2. Bill nie ma głosu (nie wiem jak to delikatniej ująć)
      3. Wyglądają tak że niedobrze mi gdziekolwiek ich widzę
      4. A tekstów wcale takich cudownych nie mają. Jak sie wczytać to niektóre sie
      kompletnie bez sensu...

Zgadzam sie totalnie z twórcą artykułu! Przez najbliższe miesiące zakochane
      panienki będą piszczeć na widok Billa, robić fryzurę jak on i uczyć sie
      niemieckiego (chociaż wystarczy im "Bill, ich liebe dich") by mu wyznać miłość
      kiedyś, w pięknych okolicznościach. Normalni ludzie muszą to znieść i starać
      sie nie dostać szału za każdym razem jak gdzieś leci "Schrei" albo coś w tym
      rodzaju...bo ja niestety dostaję szału jak gdzieś słyszę tą piosenkę!

Spokojnie, choroba o nazwie "Tokio Hotel" nie jest chyba zaraźliwa i za parę
      miesięcy chorym istotom przejdzie!

A dzieciaki niech se słuchają TH - niedługo im przejdzie i będą sie wstydzić że
      słuchali czegos takiego! Więc weźmy to na przetrzymanie.

(prosiłabym o nie odpowiadanie na mój post przekleństwami. Nie, nie słucham
      Mandaryny, Ich Troje, Virgin czy czegoś tego typu skoro nie lubię TH. Wole
      porządniejsze zespoły jak Him, Evanescence, czy Apocallyptica.)

• Gość: Anjja Re: Tokio Hotel IP: *.milicz.sdi.tpnet.pl 31.03.06, 21:46
        Ja myślałam żew ktoś mnie poprze... LUDZIE!!! przejżyjcie na oczy!!! Może ktos
        lubi mandaryne i co?? To że nie słucha tego co mwy nie znaczy gorszy!! Koleś
        nie powinnien czegoś takiego pisac bo o gustach się nie dyskutuje!!!!!Kto sie
        zgadza??
        • Gość: as061 Re: Tokio Hotel IP: *.e-wro.net.pl 31.03.06, 22:57
          Owszem o gustach sie dyskutuje - jesli ktos bedzie wcinal g**** zamiast chleba
          to negatywna opinia ktora sobie wyrobi tym zachowaniem bedzie jak najbardziej
          sluszna. A nie zadne tam ze sie nie dyskutuje. Jak cos jest gownem to jest
          gownem i zadne gusta tego nie zmienia. Za to swiadczy to odpowiednio o danej osobie.

No ale co tam - sa fani dresow, maluchow po tuningu, mandaryny to sa i fani
          Tokio Hotel.
    • Gość: Roksana Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 12:50

Ten Kto To Pisal Niezna Sie Na Rzeczy Moim ZDANIEM Tokio Hotel Nigdy Nie
      Przeminie Ja Ich Zawsze Bede Kochać !!!!!!! Zapraszam Na Moiego Bloga
      www.torpii.blog.onet.pl
    • Gość: Patrycja fanka TH Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 18:32
      moim zdaniem kazdy slucha i lubi to co chce. ja LUBIE TOKIO HOTEl, i nikogo nie powinno ochodzic jak oni się ubieraja bo dla TOMA czy BILLA moze byc dziwny ubiór wlasnie tego kogos kto pisal wyzszy teks ;/. Ich piosenki sa z zycia i za to ich lubie. Nie oceniam czlowieka po tym jakiej muzyki slucha... kiss . jak cos to piszcie 4441825
    • Gość: anonim Re: Tokio Hotel IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.04.06, 19:59
      tokjio hotel just SUPER
      • yo_anna4 no nareszcie ktos dobrze napisał o tym ścierwie 09.04.06, 11:01
        mam nadzieje ze tokijo hotel zniknie tak szybko jak sie pojawił w radiu, TV,
        gazetach... oni są straszni i nie wiem jak mozna tego słuchać... artykuł
        świetny, brawa dla autora!! poczatkowo sie zastanawialam czy to cos co spiewa
        jest kobietą, czy nie...zero głosu, dzieciaki udające dorosłych. a wogole,
        szkoda mi klawiatury na to gó..
    • Gość: Emila Re: Tokio Hotel IP: *.conn.pl 10.04.06, 12:58
      Mam sie śmiać czy płakać ? - zenujace :/ Ja tam kocham Tokio Hotel !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka