Dodaj do ulubionych

Tokio Hotel

• Gość: Kikunka Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 13:55
      Ciekawa jestem kto to pisal?Stwierdzam ze ta osoba jest chora na umysle ima
      niezle pod sufitem.
      Ja uwazam ze TH to szuper zespol i nie dla tego ze sa barrrdddzzzo przystojni
      ale dlatego ze tworza extra superowa muze!
      Nie moge pojac tego ze ktos krytykuje i wyzywa tych ktorzy sluchaja TH ja np
      nie lubie US 5 i tym ktorzy ich sluchaja nie wmawiam ze za kilkia lat nikt nie
      bedzie ich pamietal! To jest nie fair.Pozdrawiam fanow Th!
    • Gość: Saphira Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 10:00
      ej koleś Tokio Hotel to najlepsza kapela jaką znam kocham ich w każdym calu
      serio TOKIO HOTEL RULEZ
    • Gość: MaKaLa Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:25
      Nie wiem, kto to pisał i mało mnie to obchodzi. Na wstępie warto powiedzieć, że
      jest niedoinformowany, bo tak się składa, że tylko frontman i gitarzysta mają
      po szesnaście lat. Od całej tej wypowiedzi bije jakaś gorycz, która może
      wskazywać na to, że jej autorowi nie udało się życie i ma pretensję, że inni
      nie podzielają jego "nieszczęścia". Żal mi Cię, człowieku, bo jesteś żałosny/a.
      To niczyja wina, że inni potrafili spełnić swoje marzenia, a Ty - zamiast robić
      to samo - tracisz czas na pisanie oszczerstw, których prawdopodobnie nigdy nie
      byłbyś/byłabyś w stanie powiedzieć głośno i publicznie. LECZ SIĘ! I ZAJMIJ SIĘ
      SWOIM ŻYCIEM! Chyba, że naprawdę jest takie nudne...W takim razie nie zatruwaj
      go innym to Twoje istnienie będzie miało przynajmniej jeden pozytywny oddźwięk!
      Pozdrawiam.
      • Gość: k. Re: Tokio Hotel IP: *.system.szczecin.pl 30.06.06, 13:54
        to nie są oszczerstwa, złotko, ale subiektywna opinia do której każdy ma prawo.
        Uszanuj to i nie krzycz tyle.
    • Gość: Aga Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 16:16
      Fajne
      • Gość: ANTY TOKIO HOTEL Re: Tokio Hotel IP: *.chello.pl 28.06.06, 23:01
        MATKO JAK TEGO MOŻNA SŁUCHAĆ??????????????????????????????
        MANDARYNA BEZ PLAYBECK'U MILION RAZY LEPIEJ ŚPIEWA!!!!!!!!!!!!!!!!!
        TOKIO HOTEL MOŻNA DO ŚMIECI WYWALIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        .....................................................................
        TYLKO DEBILE BEZ MÓZGU LUBIĄ I SŁUCHAJĄ TOKIO HOTEL!!!!!!!!
        (JEŚLI LUBISZ LUB SŁUCHASZ TOKIO HOTEL TO JESTEŚ DEBILEM.)
        PS.NIENAWIDZE TYCH DEBILI TOKIO HOTEL I ICH NIE SŁUCHAM!!!!!!!!!!!!
        .......................................................................
        JEŚLI MYŚLISZ TO SAMO O TOKIO HOTEL TO JETEŚ INTELIGENTNA(Y) TAK JAK JA
    • Gość: brałn Re: Tokio Hotel IP: 213.199.218.* 03.07.06, 20:53
      Co za idiot xD
    • Gość: dodka_12 Re: Tokio Hotel IP: *.telpol.net.pl 07.07.06, 15:59
      Ten kto pisal ten artykul jest nienormalny. Tokio Hotel nie są 16 - latkami jak
      uwarzają tylko mają po 17-19 lat i ten który sie maluje to Bill Kaulitz a ten
      co ma dredy to Tom Kaulitz pozatym jest jeszcze 2 chłopaków to Gorg i Gustav.
      To że są Niemcami TO NIC NIE ZNACZY!!
    • Gość: PineZka Tokio Hotel IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 22:24
      Zgadzam się w zupełności z autorem tego artykułu :) I mam nedzieję, że moda na
      TH przeminie tak szybko jak sie pojawiła
      • Gość: Anjja :P Nowe znaczenie słów?? :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 16:20
        Uwaga nowe znaczenie słowa
        JEDNOSEZONOWY!!
        Od dziś słowo to oznacza zespół który jest zanany już ponad rok i wydaje nową
        płytę?? Hmmm...osoba która napisała ten artykuł chyba tak uważa niestety...
    • Gość: Sculd Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:17
      Ja mysle ze autor tego reportarzu jest albo nie do uczony albo nie wie co to znaczy komercjia. chyba wiadome jest to ze nie ucieknie sie od niej i zespoly jak coma albo inne tez musialy miec reklame a to ze jest o nich glosno to nie znaczy ze musza szybko przeminac ..... jest to nonsens zarzuca komus rzeczy ktorych naszczescie jeszcze nie ma ... Fakt sprzedaja sie bardzo dobrze ale to jest kwestia image i to co soba reprezentuja ... hmm jak mi wiadomo to gazeta nie powinna wyrazac sie na temat tylko go przedstawic w takim swietle by nie stac po zadnej ze stron .... podsumojac kolejny aregument dlaczego nie czytam metra gazeta nie wie po co ona tak naprawde jest a to sie mija z celem ... po co robic cos dla ludzi jewsli w gazecie pisza glupoty ... kilo zalosci i pinesek na droge...
    • Gość: Mrówcia Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 18:30
      Jasne... ;] Tokio Hotel nie jest grupką czterech wystylizowanych chłopaców...
      Chłopiec który maluje sobie oczy jest świetny, i równie świetny jest w dredach
      i kolczykiem w ustach... ;] Dla niedoinformowanych (tak jak autor tekstu)
      BLIŹNIACY Bill i Tom Kaulitzowie... ;] Są kochani przez fanki bo mają za
      co... ;] Muzyka i wygląd jest świetny, tak samo charakter i dusza... ;]
      Pozdro... :P
    • euforyjka Re: Tokio Hotel 06.01.07, 17:03
      te fanki TH to chyba jakies wariatki...
    • Gość: asia+tom=<3 głosuj na TOKIO HOTEL!!!!!!!!!! IP: *.Koszalin-pneta.Gawex.PL 11.01.07, 21:14
      wchodżcie na strone www.bravo.pl i glosujcie na tokio hotel i na billa!!!to
      wazne!! dzieki Wam th moze znowu wygrac!! moze wygrac kolejna BRAVOORE!!!!!!!
      prosze prawdziwych fanow o to zeby glosowali jak najwiecej!!! wchodzcie io
      glosujcie ile sie da!! od tego zaliezy wygrana chlopakow!! mam nadzieje ze jest
      tu ktos kto to zrobi!! ja sama siedze pol dnia i glosuje!! NIE POZWOLMY ZEBY
      WYGRAŁO US5!!!!!!!
    • Gość: DagmarciaFanka Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 18:22
      Ja nie wiem co to za kretyn pisał!!! Jestem bardzo oburzona taką opinią o TOKIO
      HOTEL!!! jak ktoś kto nie jest nastolatkiem, który nie rozumie dzisiejszej
      młodzieży ich nie zna może ich osądzać ich w tak perfidny sposób, przy ich muzie
      można się wyszaleć!!!nalegam zmieńcie ten tekst na pozytywny albo sceptyczny ale
      nie negatywny !!!
    • Gość: kobra Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 15:00
      Ten kto to napisał wogole nie zna sie na muzyce-palant
      kup sobie aparat słuchowy boś głuch TH jest cool
    • Gość: 1979 Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 07:17
      Ale się uśmiałam :) Dzięki :)))
    • Gość: K@SIUNI@_fanka Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 09:14
      Tokio Hotelek to najlepszy zespół jaki znam. Poznałąm ich we wrześniu 2005r i
      od tego czasu jestem w nim zakochana po uszy. nie wiem co Bill ma w sobie
      takiego co mnie aż tak pociąga. Super, że w tak młodym wielku TH osiągnęli taki
      sukces... mój nr kom 516 406 034... gg 855 905. napisz do mnie... pozdrawiam...
    • Gość: Anka Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 20:26
      Jestescie beznadziejni i gowno wiecie o muzyce i Tokio Hotel.
    • Gość: Miśka Tokio Hotel IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.05.07, 20:14
      Minął ponad rok o tego artykułu i jakoś chłopcy nie przemineli :D tak samo jak ich fani ;/ wręćz przeciwnie robią jeszcze większą karierę! Ktoś kto to pisał jest nieobiektywny i sugeruje się tylko stereotypami :/ może oni własnie będą inni będzie o nich dłużej głośno i tak szybko nie przemina. Nie wiem tez komu oni moga przeszkadzać bez przesady poprostu!! Jak ktoś nie chce to nie musi ich oglądać.
    • Gość: ooolccciaa Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 19:20
      Wiecie co przebadajcie sie wszyscy!!!Skoro większosc osób twierdzi,ze mozna
      słuchac czego sie chce i ze Polska to wolny kraj to po co te dyskusje i obelgi??
      Naprawde!! Sama jestem fanka TH i wkurzają mnie teksty typu,że Bill to gej a
      nawet jeśli to co???Mi by to osobiście nie przeskadzało!!Słucham ich muzyki nie
      mówie,że Bill nie jest ładny bo jest.Ale też każdy ma swój gust i po co sie
      czepiac i pisac takie pierdoły??Nikt was nie zmusza aby ich słuchac!!!Poprostu
      sie odczepcie bo to robi sie nudne!!
      • lambert77 Re: Tokio Hotel 29.06.07, 07:40
        eeeeeeeee tam w :) dopiero po 333 poście zacznie robić się nudnie :) narazie
        jest śmiesznie. Jak można Tokio Hotel nazywać zespołem baaaa brać ich na
        poważnie i udwać że słucha się muzyki??? Oj dzieciaki dzieciaki
    • Gość: EmFanka Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 22:36
      Porąbało was?! KTO TO NIBY PISAŁ?! TO MA BYĆ REDAKTOR?!DZIENNIKASZ?! TO IDIOTA !!
    • Gość: Zaneta5555 Re: Tokio Hotel IP: *.leed.cable.ntl.com 30.06.07, 04:51
      Gó.. wiecie o TH, to ze sie maluje to nie znaczy ze zaraz zginie... Prawsziwi
      fani beda na zawsze, a o tej waszej "gazecie" slad zaginie!!!
    • Gość: Ola B. Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 22:53
      Mówisz, że są jedynie wytworem medi...A to nie jest prawdą. Jeśli chcesz coś o
      nich napisać pierw zbierz jakieś informacje a nie piszesz to co zauważyłeś na
      pierwszy rzut oka. Tokio Hotel nie istnieje od tak sobie, nie stali się sławni z
      dnia na dzień. Przed "Schrei" nagrali płytę o której prawie nikt nie słyszał.
      Bill został półfinalistom konkursu wokalnego a to już chociażby świadczy o tym,
      że ma talent a nie jest tylko umalowaną marionetką. Zespół cieżko pracował i
      dzięki temu ma takie osiągniecia i możlwie, że w tym 2030 roku będą ich muzykę
      traktowac jak teraz np. disco polo...ale teraz nie jest 2030 tylko 2007...po co
      zaprzątać sobie głowę przyszłośćią? Są teraz. Teraz kocha ich ponad milion
      dziewczyn z całej Europy, teraz jest ich czas i niech się cieszą, a ludzie
      którzy kochają ich muzykę w 2030 roku będą napewno ich wspominać z ciepłym
      sercem. Pozdrawiam.
    • Gość: JULITA Tokio Hotel IP: *.serv-net.pl 30.06.07, 23:02
      KURDE przesadziliscie na skale światową !!!!!!!!! Pedałem jest ten co pisal to
      gó.. teraz !!!!!!!!! zadam przeprosin dla tego zespolu bo to jest pośmiewiskiem
      co przeczytalam. Nie pisal go dziennikarz tylko jakiś poj**** 13 latek !!!!!!
      Kiedyś okłamaliście fanki WASZ brukowiec ze niby na Hainekena przyjadą a okazalo
      sie to oczywiście KŁAMSTWEM jak tam mozna ??????? Klamac fanki !!!!!!!!! To jest
      HAMSTWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kathie Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 19:35
      " kiedy naprawdę nie będziecie mieli siły ich znosić, kiedy widok ich
      anielskich twarzy będzie sprawiał wam fizyczny ból, przypomnijcie sobie, że
      tacy jak oni zawsze przemijają." Qrwaaa!! co to ma być.. wy lepiej idźcie sie
      wszyscy przespać.. albo do szpitala psychjatrycznego.. Qrwa odwalcie sie od
      nich.. co wy od nich chcecie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka